Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να αναφερω οτι λιγο πριν αρχισουν αυτα καθαρισα το Charing port κ θυρα ακουστικων απο σκονη... Πειραχτηκε κατι?

Κατ'αρχάς δεν έχω ξανακούσει για παρόμοιο πρόβλημα οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το τι μπορεί να φταίει. Θα ήθελα όμως να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για τις ενέργειές σου.

Πως ακριβώς το καθάρισες; Γιατί; Είχε πέσει μέσα σε κάποιο υγρό ή στο χώμα;

Το φύσηξες με κανένα κοφλέρ και αν ναι μήπως το παράκανες με πολλή πίεση αέρα κλπ;

Κρίμα πάντως εύχομαι να βρεις μια άκρη.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατ'αρχάς δεν έχω ξανακούσει για παρόμοιο πρόβλημα οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το τι μπορεί να φταίει. Θα ήθελα όμως να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για τις ενέργειές σου.

Πως ακριβώς το καθάρισες; Γιατί; Είχε πέσει μέσα σε κάποιο υγρό ή στο χώμα;

Το φύσηξες με κανένα κοφλέρ και αν ναι μήπως το παράκανες με πολλή πίεση αέρα κλπ;

Κρίμα πάντως εύχομαι να βρεις μια άκρη.

Το καθαρισα με οδοντογλυφιδα την υποδοχη φορτισης και την υποδοχη στα ακουστικα με μπατονετα

οπως δειχνουν στο Youtube.

Ιστορικο με νερα ειχε 2 φορες πριν μηνες βεβαια, στα οποια αντεδρασε με επανεκινησεις μονο του και περνουσε μολις στεγνωσε και τις 2

φορες μου σωθηκε... Λες να ηρθε η ωρα του απλα? Η να ξανα βραχηκε και να στρωσει μολις στεγνωσει? Δε ξερω πραγματικα.

Το καθαρισα με οδοντογλυφιδα την υποδοχη φορτισης και την υποδοχη στα ακουστικα με μπατονετα

οπως δειχνουν στο Youtube.

Ιστορικο με νερα ειχε 2 φορες πριν μηνες βεβαια, στα οποια αντεδρασε με επανεκινησεις μονο του και περνουσε μολις στεγνωσε και τις 2

φορες μου σωθηκε... Λες να ηρθε η ωρα του απλα? Η να ξανα βραχηκε και να στρωσει μολις στεγνωσει? Δε ξερω πραγματικα.

δεν νομιζω οτι εχει παθει ζημια απο τον καθαριασμο

αλλα ολο αυτο μου ακουγεται να επιδρα τον νερο ..

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Το προβλημα με το κλεισιμο της οθονης αυτοματα εχει να μου το εμφανισει 2 μερες και το laggarisma στο UI φαινεται

να εχει ελλατωθει σημαντικα το κανει πολυ πιο σπανια... μαλλον νερακι ηταν που κανει το κυκλο του!

Kαλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς κατι παρόμοιο. Πολλές φορές (συνήθως όταν η διάρκεια της κλήσης ξεπερνά τα 10 λεπτά) , ο συνομιλητής παραπονιέται οτι με ακούει με διακοπές, ενώ εγώ συνεχίζω και τον ακούω κανονικά. Τσεκαρισμένο πως το σημα καθε φορά είναι υπεραρκετο εως πληρες. Εχει συζητηθει παρομοιο θεμα πιο πίσω ? γιατι από λίγο που εψαξα δε βρηκα κάτι σχετικό! Ευχαριστώ

http://www.minideal.net/stock-in-spain-xiaomi-mi4-3g-wcdma-smartphone-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-5-0-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html

εκτός από την έλλειψη 4g, υπάρχει κάτι άλλο που δε βλέπω; να το παραγγείλω παιδιά;

λέει ότι υπάρχει στο warehouse ελλάδα.

http://www.minideal.net/stock-in-spain-xiaomi-mi4-3g-wcdma-smartphone-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-5-0-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html

εκτός από την έλλειψη 4g, υπάρχει κάτι άλλο που δε βλέπω; να το παραγγείλω παιδιά;

λέει ότι υπάρχει στο warehouse ελλάδα.

Όλα τα άλλα είναι ίδια,μόνο το 4G δεν έχει.

Προχώρα άφοβα ( αλλά θα σου πρότεινα μετά της 7 του μήνα γιατί έχουν γιορτή/αργία στην Κίνα και δεν νομίζω να βρίσκεται κανείς να επιβεβαίωσει την παραγγελία )

Όλα τα άλλα είναι ίδια,μόνο το 4G δεν έχει.

Προχώρα άφοβα ( αλλά θα σου πρότεινα μετά της 7 του μήνα γιατί έχουν γιορτή/αργία στην Κίνα και δεν νομίζω να βρίσκεται κανείς να επιβεβαίωσει την παραγγελία )

H 3G έκδοση θα παίζει έστω H+ ?

Το "χτύπησα" παιδιά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ενώ λέει Stock in Greek Warehouse, όταν το αγόρασα μου έβγαλε επιλογές αποστολής DHL και Free Airmail. Επέλεξα το 2ο για να είμαι καλυμένος σε περίπτωση που το στείλουν από κίνα. Έχει κάποιος εμπειρία με το Greek/EU warehouse?

Το "χτύπησα" παιδιά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ενώ λέει Stock in Greek Warehouse, όταν το αγόρασα μου έβγαλε επιλογές αποστολής DHL και Free Airmail. Επέλεξα το 2ο για να είμαι καλυμένος σε περίπτωση που το στείλουν από κίνα. Έχει κάποιος εμπειρία με το Greek/EU warehouse?

Από που το πήρες; Πήρα εγώ ένα από minideal πριν 1 μήνα stock in Greece και αν θυμάμαι κάτι τέτοιες επιλογές μου έβγαλε αλλά σε 3 μέρες ήρθε.

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να πάρω ενα power bank της xiaomi, απο το site δεν με αφήνει απο που προτείνεται για να είναι και original
Using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να πάρω ενα power bank της xiaomi, απο το site δεν με αφήνει απο που προτείνεται για να είναι και original

Εγώ πήρα από geekbuying 4 16αρια μια χαρά είναι!

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Καλησπερα σε ολους.. εχω πολυ ευχαριστα νεα αρχικα, μιας και μολις παρελαβα γνησιο(εκ πρωτης οψεως) Mi4 64gb σε μαυρο χρωμα απο Fastcardtech!!! Περισσοτερα πανω σε αυτο αργοτερα μαζι με συνολικες εντυπωσεις..

Τωρα αρχικα θα παρακαλουσα για λιγη βοηθεια στο στησιμο καθως η διαρρυθμιση του miui.gr ειναι λιγο καπως για το δικο μου τροπο σκεψης.. ειχα mi3 παλιοτερα με διαλλειμα ενα G2 προτου επιστρεψω εδω ξανα!

θα ηθελα να μου προτεινετε ποια ελληνικη ρομ να βαλω ωστε να εχω τα λιγοτερα δυνατον θεματακια, καθως και το συνδεσμο που οδηγει σε αυτη..

επισης αναφερετε ο,τι αλλο μπορει να χρειαστω και σας ερχεται στο μυαλο με βαση της ιδιαιτεροτητες της miui και του mi4 πιο συγκεκριμενα..

ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα σας,

προσπάθησα να κάνω παραγγελία μέσω του site της Xiaomi.

και υπάρχει διαθέσιμο μόνο σε 2G RAM.

Γνωρίζει κανείς κάτι?

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Καλησπέρα σας,

προσπάθησα να κάνω παραγγελία μέσω του site της Xiaomi.

και υπάρχει διαθέσιμο μόνο σε 2G RAM.

Γνωρίζει κανείς κάτι?

Ισχύει κάτι τέτοιο?

το επισημο site της xiaomi ΔΕΝ στελνει ευρωπη ... απο που πηγες να κανεις αγορα ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Καλησπέρα,

πήγα να κάνω αγορά απο το επίσημο site της Xiaomi.όχι εγώ ό ίδιος ακριβώς, anyway.

το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο για WCDMA με 3G RAM.

και οι πωλητές πως καταφέρνουν να έχουν 3G και δεν μπορεί η επίσημη η Xiaomi?

Θα αναγκαστώ να το πάρω με 2G RAM.

Καλησπερα σε ολους.. εχω πολυ ευχαριστα νεα αρχικα, μιας και μολις παρελαβα γνησιο(εκ πρωτης οψεως) Mi4 64gb σε μαυρο χρωμα απο Fastcardtech!!! Περισσοτερα πανω σε αυτο αργοτερα μαζι με συνολικες εντυπωσεις..

Τωρα αρχικα θα παρακαλουσα για λιγη βοηθεια στο στησιμο καθως η διαρρυθμιση του miui.gr ειναι λιγο καπως για το δικο μου τροπο σκεψης.. ειχα mi3 παλιοτερα με διαλλειμα ενα G2 προτου επιστρεψω εδω ξανα!

θα ηθελα να μου προτεινετε ποια ελληνικη ρομ να βαλω ωστε να εχω τα λιγοτερα δυνατον θεματακια, καθως και το συνδεσμο που οδηγει σε αυτη..

επισης αναφερετε ο,τι αλλο μπορει να χρειαστω και σας ερχεται στο μυαλο με βαση της ιδιαιτεροτητες της miui και του mi4 πιο συγκεκριμενα..

ευχαριστω πολυ

Αν το κινητό έχει μέσα την εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση στα Ελληνικά)

Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)

Αν το κινητό ΔΕΝ έχει μέσα την εφαρμογή Updater (ή ακόμα και να την έχει :) )

Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)

Από εδώ θα κατεβάσεις την Developer ROM και από εδώ την Stable ROM.

ΘΑ σου πρότεινα να βάλεις την Stable αν δεν πολυασχολείσαι με αυτά.

Καλησπέρα,

πήγα να κάνω αγορά απο το επίσημο site της Xiaomi.όχι εγώ ό ίδιος ακριβώς, anyway.

το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο για WCDMA με 3G RAM.

και οι πωλητές πως καταφέρνουν να έχουν 3G και δεν μπορεί η επίσημη η Xiaomi?

Θα αναγκαστώ να το πάρω με 2G RAM.

Και γιατί να μην το πάρεις απο το Vickmall π.χ ? αφού και να πάθει κάτι το vickmall στη xiaomi θα απευθυνθεί

Επίσης πως θα το πάρεις απο το επίσημο site της χωρίς να στέλνουν ευρώπη?

Φίλε Silvester,

ίσως να μην καταλαβα κάτι καλά.

Οκ με τις Rom, θα τα κανω αυτά.

το πρόβλημα μου είναι πως γίνεται να μην υποστηρίζει την εκδοση με τα 3G RAM η επίσημη XIAOMI για WCDMA?

Και πως το πετυχαίνουν αυτο οι άλλοι πωλητές?

το πρόβλημα μου είναι πως γίνεται να μην υποστηρίζει την εκδοση με τα 3G RAM η επίσημη XIAOMI για WCDMA?

Και πως το πετυχαίνουν αυτο οι άλλοι πωλητές?

Φίλε μου πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.

Πρώτον όπως ανέφεραν και οι παραπάνω το επίσημο κατάστημα της xiaomi δεν στέλνει Ευρώπη. Εδώ σταματάει το θέμα αυτό.

Δεύτερον όταν λες δεν υποστηρίζει τι εννοείς; Δεν το έχει να το προσφέρει αυτήν την στιγμή; Σου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή;

Σε κάθε περίπτωση το κινητό είναι διαθέσιμο σε αρκετά γνωστά κινεζομάγαζα απ'όπου το πήραμε και όλοι εμείς. Μπορείς να δεις με σειρά προτίμησης (κατ'εμέ πάντα) vickmall, honorbuy, to2c, merrimobiles, minideal και μερικά ακόμα.

Φίλε Βασίλη σε τι τιμή το βρίσκεις μεταχειρισμένο;

Φίλε μου πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.

Πρώτον όπως ανέφεραν και οι παραπάνω το επίσημο κατάστημα της xiaomi δεν στέλνει Ευρώπη. Εδώ σταματάει το θέμα αυτό.

Δεύτερον όταν λες δεν υποστηρίζει τι εννοείς; Δεν το έχει να το προσφέρει αυτήν την στιγμή; Σου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή;

Σε κάθε περίπτωση το κινητό είναι διαθέσιμο σε αρκετά γνωστά κινεζομάγαζα απ'όπου το πήραμε και όλοι εμείς. Μπορείς να δεις με σειρά προτίμησης (κατ'εμέ πάντα) vickmall, honorbuy, to2c, merrimobiles, minideal και μερικά ακόμα.

Φίλε Βασίλη σε τι τιμή το βρίσκεις μεταχειρισμένο;

καλησπέρα annonaki. πάντως πιο ακριβό από ότι καινούργιο :P φίλος που αγόρασε καμιά 7κινητά από κίνα, μου πρότεινε το vickmall. στα 244 ευρώ το έχει νομίζω. Σαβατοκύριακο είχε πέσει στα 241. Μιλάω πάντα για το 4G 3GB:):)