Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από θέμα μπαταρίας τι λέει? Μιας και για μένα είναι από τα πλέον σημαντικά??

δεν εχω δει διαφορες με τη προηγουμενη , δεν ξερω αν ειναι καλυτερη η χειροτερη στη μπαταρια

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να σας ρωτήσω παιδιά το κινητό καλύτερα να το αγοράσω απο vick mall , minideals ή amazon? Το amazon είναι αξιόπιστο?Ρωτάω γιατί άκουσα πως κάποιοι έκαναν αυτήν την περίοδο αγορά κανονικά από amazon παρολο τους περιορισμούς.

αν θες να παρεις σιγουρα γνησια συσκευη παρε απο αξιοπιστο καταστημα

ibuygou & vickmall

εκτος αν εχει μονο ελληνικη καρτα οποτε ξεχνα το κινητο και κανε υπομονη για κανα Mi5-mi6 .. οποτε ανοιξουν οι αγορες

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να σας ρωτήσω παιδιά το κινητό καλύτερα να το αγοράσω απο vick mall , minideals ή amazon? Το amazon είναι αξιόπιστο?Ρωτάω γιατί άκουσα πως κάποιοι έκαναν αυτήν την περίοδο αγορά κανονικά από amazon παρολο τους περιορισμούς.

ρωτάς αν είναι αξιόπιστο το amazon?από τα άλλα δυο πάντως είναι πολύ πιο αξιόπιστο

Ερχεται νεα Miui v.7

http://en.miui.com/thread-140655-1-1.html

Xiaomi New Product Launch Event on Aug.13! MIUI 7 to be Released!

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν από 2 βδομάδες παρέλλαβα το Xiaomi Mi4 από το Minideal.

Από την 3-4 μέρα παρατήρησα ένα πρόβλημα που είχαν τα capacitive buttons με κορύφωση πως εδώ και μερικές μέρες δεν πατιούνται καθόλου. Το κινητό είναι απροσπέλαστο και είναι σχεδόν άχρηστο.

Μίλησα στο Skype με μία Kathy από το minideal και μου έδωσε την παρακάτω διεύθυνση:

MINIDEAL

P. O BOX 41011

12210 EGALEO

GREECE*

email: minidealnet@yahoo.com

και μου είπε να το στείλω στο repair center στην Ελλάδα.

Ζήτησα να μου δώσει ένα όνομα φυσικού προσώπου, ένα τηλέφωνο κάτι που να μπορώ να μιλήσω με άνρθωπο και μου είπε πως είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το στείλω στο Αιγάλεω έτσι..

Έτσι η άλλη επιλογή είναι να το στείλω πίσω στην Κίνα... Βέβαια έψαξα στο Google maps την διεύθυνση που μου έδωσε και είδα πως μάλλον υπάρχει.. αλλά δεν έχει street view για να τσεκάρω τι είναι εκεί.

Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Έχει τύχει σε κανέναν να παραλάβει ελλατωματικό προιόν από το minideal; Πως το άλλαξε;

Έχω κάνει την παραγγελεία μέσω paypal. Μπορώ να πάρω άμεσσα τα χρήματα μου πίσω, να τους στείλω την συσκευή κ να τελειώνουμε;

Μια βοήθεια guys!

Αν είσαι από αθήνα,πέρνα μια βόλτα να κοιτάξεις αλλιώς έχεις να διαλέξεις σε ''ρίσκο'' ( για σένα γιατί εγώ προσωπικά θα το στελνα εδώ αφού οι ίδιοι μου το λένε κι έχω απόδειξη τα μηνύματα γι'αυτό. ) ή στο να το στείλεις στη Κίνα και να περιμένεις 2-3 μήνες να το πάρεις πίσω.

Όσο για το refund και να στείλεις το κινητό πίσω,θεωρώ πως μπορείς αλλά θα σου απαντούσαν καλύτερα στο θέμα για τις επιστροφές άτομα που έχουν δοκιμάσει το refund κτλπ περισσότερες φορές από μένα ( δεν μου έχει τύχει πολλές φορές να μπω σε αυτές τις διαδικασίες ).

Δεν έχω βρει στο Google αποτελέσματα για κατάστημα εδώ στην Ελλάδα. Είμαι στην Αθήνα και πολύ ευχαρίστως να περνούσα και ο ίδιος προσωπικά στο κατάστημα, αλλά φοβάμαι να το στείλω έτσι...

Θυρίδα είναι, ταχυδρομική θυρίδα.όταν φτάσει θα το πάρει "κάποιος" για να του βγάλει τα ματια στο "service"...

Γι αυτό δεν σου δίνει όνομα...

Και αυτό πρακτικά τι σημαίνει;

Παιδιά έχει να προτίνει κάποιος κάτι;

θα ηταν καλυτερα να ρωτησεις στο αναλογο thread του minideal , μπορει να το εχει συναντησει και καποιος αλλος

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν από 2 βδομάδες παρέλλαβα το Xiaomi Mi4 από το Minideal.

Από την 3-4 μέρα παρατήρησα ένα πρόβλημα που είχαν τα capacitive buttons με κορύφωση πως εδώ και μερικές μέρες δεν πατιούνται καθόλου. Το κινητό είναι απροσπέλαστο και είναι σχεδόν άχρηστο.

Μίλησα στο Skype με μία Kathy από το minideal και μου έδωσε την παρακάτω διεύθυνση:

MINIDEAL

P. O BOX 41011

12210 EGALEO

GREECE*

email: minidealnet@yahoo.com

και μου είπε να το στείλω στο repair center στην Ελλάδα.

Ζήτησα να μου δώσει ένα όνομα φυσικού προσώπου, ένα τηλέφωνο κάτι που να μπορώ να μιλήσω με άνρθωπο και μου είπε πως είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το στείλω στο Αιγάλεω έτσι..

Έτσι η άλλη επιλογή είναι να το στείλω πίσω στην Κίνα... Βέβαια έψαξα στο Google maps την διεύθυνση που μου έδωσε και είδα πως μάλλον υπάρχει.. αλλά δεν έχει street view για να τσεκάρω τι είναι εκεί.

Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Έχει τύχει σε κανέναν να παραλάβει ελλατωματικό προιόν από το minideal; Πως το άλλαξε;

Έχω κάνει την παραγγελεία μέσω paypal. Μπορώ να πάρω άμεσσα τα χρήματα μου πίσω, να τους στείλω την συσκευή κ να τελειώνουμε;

Μια βοήθεια guys!

Εφοσων υπάρχει η διεύθυνση στειλτο. Να ξέρεις πως κάνουν γενικά τα βαρυα πεπόνια εκεί στο mini deal γι αυτό πολλοί προτιμούν το Vick mall. Σε παρόμοια περίπτωση με lenovo προβληματικό τους το πήγε ο κουμπάρος μου σενζεν στο γραφείο του το άλλαξαν και πήρε και έκπτωση για άλλη συσκευή. Στο τσατ όμως έκαναν τους δύσκολους.

2310752550 Εχουν service xiaomi mi4 στην Θεσσαλονίκη. Το τηλεφωνο το πειρα απο το you.gr. Εκει στελνουν τα τηλεφωνα για επισκευή για καλυψη της εγγυησης. Μιυ ειπσν ομως οτι εχουν ελλειψη ανταλλακτικων λογω capital control. Καντους όμως μια ερώτηση
Petrotech

Νεα stable 6.4.0 βγηκε σημερα τη κατεβαζω

ωραιος.... κατεβαζω και εγω

αν κάποιος βρει το changelog ας ποστάρει!

χωρις να βρω επισημο changelog νομιζω η μονη διαφορα ειναι απο διαφορα forum που διαβασα οτι fix στα μηνυματα τα mi messages ...τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη.

Υπομονη λιγες μερες ακομα να δοκιμασουμε android 5 και miui 7

Edited by MAFIA

χωρις να βρω επισημο changelog νομιζω η μονη διαφορα ειναι απο διαφορα forum που διαβασα οτι fix στα μηνυματα τα mi messages ...τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη

Πάντως εγώ παρατήρησα και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας...

...

(άκυρο αναφερόμουν στην 6.3.0)

Εντυπώσεις από την 6.4.0 κάποιος?

Edited by gkontos10

εγω παιδια, εχω μεινει με την 4,9,26 απο τοτε που το πηρα (10/2014)

τρομερη ρομ, απροβληματιστη, με φοβερη διαχειρηση μπαταριας.

τωρα εχω μπει στο τριπακι να την αλλαξω

ποια stable θα μου προτεινατε απο τις προηγουμενες?

ποια σας αφησε αριστες εντυπωσεις στην καθημερινη χρηση και σε μπαταρια?

εγω παιδια, εχω μεινει με την 4,9,26 απο τοτε που το πηρα (10/2014)

τρομερη ρομ, απροβληματιστη, με φοβερη διαχειρηση μπαταριας.

τωρα εχω μπει στο τριπακι να την αλλαξω

ποια stable θα μου προτεινατε απο τις προηγουμενες?

ποια σας αφησε αριστες εντυπωσεις στην καθημερινη χρηση και σε μπαταρια?

σε λιγες μερες βγαινει android 5 , miui 7 βαλε κατευθειαν αυτη

Θα παρουσιάσει την έκδοση 7 ή θα τη δώσει εκείνη την ημέρα;
All it takes is a swipe...

σε λιγες μερες βγαινει android 5 , miui 7 βαλε κατευθειαν αυτη

Καλά, μεχρι να στρώσει και αυτή, θα περάσει λίγος καιρός....

Γενικά δεν μου αρέσει να είμαι early adopter.

Μεχρι τότε, ποια ήταν η πιο καλή έκδοση της 6? η 6.3 τι λέει;

Πως κάνουμε καθάρισμα,εννοώ επαναφορα σε mi4 για να δοθεί καθαρο?

Μπορείς να το κανείς με το mi flash καθαρή εγκατάσταση της Ρομ και θα είναι όπως όταν το πήρες.

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Μπορείς να το κανείς με το mi flash καθαρή εγκατάσταση της Ρομ και θα είναι όπως όταν το πήρες.

Επαναφορά συστηματος η κάτι τετοιο δεν υπάρχει?

Επαναφορά συστηματος η κάτι τετοιο δεν υπάρχει?

στην v6 είναι πρόσθετες ρυθμίσεις-αντίγραφα και επαναφορά-επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων