MAFIA Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 i miui 8 εχει θεματα ακομα κολαει μερκεσ φορες και κανει επανεκιννηση 2 φορεσ την ημερα μονο του! μια χαρα ειναι , κανενα θεμα δεν υπαρχει, κατι αλλο ειναι που δεν σου παει καλα ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια συμβουλή σας παρακαλώ θέλω να αγοράσω το ΜΙ4 απο αλι και δεν γνωρίζω ποιο πρέπει να διαλέξω? Original Xiaomi Mi4 Snapdragon801 MSM8974AC Quad Core Mobile Phone 2GB RAM 16GB ROM 5.0" IPS 13MP CAMERA FDD LTE http://s.aliexpress.com/7ziuIFvy (from AliExpress Android) Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντησει Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φυσικα... να MHN αγορασεις απο aliexpress Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 μια χαρα ειναι , κανενα θεμα δεν υπαρχει, κατι αλλο ειναι που δεν σου παει καλα ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φυσικα... να MHN αγορασεις απο aliexpress οι επανεκκινήσεις σηγουρα ισχυουν απλα μπορει να μην το εχεις παρει χαμπαρη χρισιμοποιω παρα πολυ το κινητο και μου κανει 1 με 2 επανεκκινήσεις μονο του ! εχω περασει 2 φορες με clean instal και τις δυο τα ιδια και μου φενεται οτι ζοριζεται κιολας το τελευταιο μπορει να ειναι και ιδεα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλημέρα, Έχω ένα πρόβλημα με την περιστροφή της οθόνης. Όταν την περιστροφή μειώνεται ή φωτεινότητα της στα ελάχιστο. Δεν βλέπω να βγαλω μία σωστή φωτο. Δεν μπορώ να βρω τη σχετική ρύθμιση με τίποτα. Έχω αενεεγοποιησει την αυτόματη φωτεινότητα και την λειτουργία αναγνωσης. Τι άλλο πρέπει να κανω? Εχω βάλει με επιτυχία την Τελευταια ελληνική gtv και δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλη τη παρέα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την έκδοση του κινητού με 3GB 64GB 3G από τα παρακάτω καταστήματα http://www.igogo.es/product451510.html?utm_source=tt http://www.dealsmachine.com/best_347685.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale http://www.everbuying.net/product1179442.html Θα ήθελα την γνώμη σας, ευχαριστώ πολύ. Edited August 12, 2016 by ioannisman2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλημέρα σε όλη τη παρέα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την έκδοση του κινητού με 3GB 64GB 3G από τα παρακάτω καταστήματα http://www.igogo.es/product451510.html?utm_source=tt http://www.dealsmachine.com/best_347685.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale http://www.everbuying.net/product1179442.html Θα ήθελα την γνώμη σας, ευχαριστώ πολύ. το κινητο μια χαρα τιμη ειναι στα 152 ευρω 64 gb αλλα τα δυο πρωτα καταστηματα πρωσοπικα δεν τα ξερω και το everbuying μονο ακουστα ! εγω παντα απο vickmall αξιοπιστο πολυ για κοιτα εκει μηπως εχουν αυτη την εκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καμία soft καλή διάφανη θήκη ρε παιδιά έχει να προτείνει κανείς? Μου έστειλε μια δώρο το vickmall σκέτη πατάτα. Αν έχει κανείς καμιά καλή από Ελλάδα ακόμη καλύτερα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλησπέρα. ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κανείς πρόβλημα με το GPS. Γιατί εμένα δεν μου δουλεύει έχω την v8 6.8.4. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδιά έχω το mi4w είναι το 3g με 3ram και έχω ένα θέμα, το έχει η γυναίκα μου και όταν την καλώ από το δικό μου και το έχω στο 3g το δικό μου την ακούω με παράσιτα όλο χρατσ χρουτσ κάνει μέσα, όταν βάζω το δικό μου 2g την ακούω μια χαρά. Ξέρει κάποιος τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aslbill Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καμία soft καλή διάφανη θήκη ρε παιδιά έχει να προτείνει κανείς? Μου έστειλε μια δώρο το vickmall σκέτη πατάτα. Αν έχει κανείς καμιά καλή από Ελλάδα ακόμη καλύτερα. Sent from my m1 note using Tapatalk http://m.ebay.com/itm/ShockProof-Silicone-Rubber-Clear-Case-Cover-For-XiaoMi-RedMi-Note-3-Mi-4C-Mi4-/272157114692?varId=570970291193&txnId=1666044054017 Απο όσες αγόρασα και δοκίμασα, αυτή έκατσε καλύτερα! Σε ασημί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδιά έχω το mi4w είναι το 3g με 3ram και έχω ένα θέμα, το έχει η γυναίκα μου και όταν την καλώ από το δικό μου και το έχω στο 3g το δικό μου την ακούω με παράσιτα όλο χρατσ χρουτσ κάνει μέσα, όταν βάζω το δικό μου 2g την ακούω μια χαρά. Ξέρει κάποιος τι παίζει; Μου το πρότεινε κάποιος από εδώ μέσα και το δοκιμασα με πολύ καλά αποτελέσματα, βάλε μόνο 3g και όχι προτιμότερο 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μου το πρότεινε κάποιος από εδώ μέσα και το δοκιμασα με πολύ καλά αποτελέσματα, βάλε μόνο 3g και όχι προτιμότερο 3g. Ναι αλλά θέλω να το έχω στο 2g όταν δεν μπαίνει στο ίντερνετ, τι σχέση έχει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Γιατί θέλεις να το έχεις στο 2g? Ελάχιστη διάφορα έχει στην κατανάλωση μπαταριας. Δοκίμασε το πάντως για λίγες μέρες κ θα δεις ότι θα έχεις καλύτερη ποιότητα κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Γιατί θέλεις να το έχεις στο 2g? Ελάχιστη διάφορα έχει στην κατανάλωση μπαταριας. Δοκίμασε το πάντως για λίγες μέρες κ θα δεις ότι θα έχεις καλύτερη ποιότητα κλήσεων. Δεν είναι θέμα κατανάλωσης απλώς έχει καλύτερο σήμα. Το θέμα είναι γιατί έχει αυτό το πρόβλημα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Δεν είναι θέμα κατανάλωσης απλώς έχει καλύτερο σήμα. Το θέμα είναι γιατί έχει αυτό το πρόβλημα!!!! γιατί είναι bug από τότε που το κινητό πήγε στο android 6.0 έχει αναφερθεί πολλάκις και όλοι περιμένουμε να διορθωθεί προσωρινή λύση μόνο σε 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 γιατί είναι bug από τότε που το κινητό πήγε στο android 6.0 έχει αναφερθεί πολλάκις και όλοι περιμένουμε να διορθωθεί προσωρινή λύση μόνο σε 3g Τέλος πάντων, εκτός από αυτό το θέμα έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο, όταν το βάζω για φόρτιση πολλές φορές δεν ξεκινάει να φορτίζει, το βάζω το ξαναβαζω αρκετές φορές και μετά ξεκινάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Τέλος πάντων, εκτός από αυτό το θέμα έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο, όταν το βάζω για φόρτιση πολλές φορές δεν ξεκινάει να φορτίζει, το βάζω το ξαναβαζω αρκετές φορές και μετά ξεκινάειβαλε την GTV-6.4.14 για μενα μακρααν η καλητερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ρε παιδιά γιατί όταν το βάζω για φόρτιση πολλές φορές δεν ξεκινάει να φορτίζει; και μετά από δύο τρεις προσπάθειες ξεκινάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ρε παιδιά γιατί όταν το βάζω για φόρτιση πολλές φορές δεν ξεκινάει να φορτίζει; και μετά από δύο τρεις προσπάθειες ξεκινάει;σου απαντησα επανω.. η v8 roms εχουν θεματακια βαλε αυτη που σου ειπα κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 σου απαντησα επανω.. η v8 roms εχουν θεματακια βαλε αυτη που σου ειπα κανενα προβλημα 1ον δεν έχει την 8 αλλά την 7 και ένα δεύτερο που έχω έχει την 8 και δεν έχει τέτοιο θέμα. Εκτός αυτού είμαι καινούργιος στα συγκεκριμένα τηλ και δεν ξέρω την διαδικασία για αλλαγή ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 1ον δεν έχει την 8 αλλά την 7 και ένα δεύτερο που έχω έχει την 8 και δεν έχει τέτοιο θέμα. Εκτός αυτού είμαι καινούργιος στα συγκεκριμένα τηλ και δεν ξέρω την διαδικασία για αλλαγή ρομ https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5911-6-8-25-Xiaomi-MI-4/?f9c6b772#description εδω εχει την rom εκει που γραφει αρχεια και κατω κατω οδηγιες αγαταστασεις σε αλλα λινκ εχει . εδω ακριβες πληροφοριες πρωτης εγκαταστασεις 6.01 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11517-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-Marshmallow-Android-6-0-1-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-3W-Mi-4W%E2%80%8B/ και εδω γενικα για το κινητο μας που απο κει πηρα οσα σου εστειλα https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/470-Xiaomi-Mi-4-Cancro/ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 1ον δεν έχει την 8 αλλά την 7 και ένα δεύτερο που έχω έχει την 8 και δεν έχει τέτοιο θέμα. Εκτός αυτού είμαι καινούργιος στα συγκεκριμένα τηλ και δεν ξέρω την διαδικασία για αλλαγή ρομ H διαδικασια αλλαγης rom γινεται μεσα απο τον updater του κινητου, σε περιπτωση που χρειαστει σε παει μονο του στο recovery, πιο απλο δεν γινεται. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5911-6-8-25-Xiaomi-MI-4/?f9c6b772#description εδω εχει την rom εκει που γραφει αρχεια και κατω κατω οδηγιες αγαταστασεις σε αλλα λινκ εχει . εδω ακριβες πληροφοριες πρωτης εγκαταστασεις 6.01 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11517-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-Marshmallow-Android-6-0-1-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-3W-Mi-4W%E2%80%8B/ και εδω γενικα για το κινητο μας που απο κει πηρα οσα σου εστειλα https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/470-Xiaomi-Mi-4-Cancro/ !! Λοιπόν φίλε μου χθες βράδυ μπήκα εκεί κατέβασα την 8.0.2.0 την έβαλα και οκ, αλλά το πρόβλημα με το θόρυβο στο 2g μένει, λες άμα βάλω την άλλη 6.8.25 θα φτιάξει; η άλλη διαδικασία που μου εστειλες για πρώτη φορά 6.0.1 δεν νομίζω να χρειάζεται εφόσον έχω ήδη 6 σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Λοιπόν φίλε μου χθες βράδυ μπήκα εκεί κατέβασα την 8.0.2.0 την έβαλα και οκ, αλλά το πρόβλημα με το θόρυβο στο 2g μένει, λες άμα βάλω την άλλη 6.8.25 θα φτιάξει; η άλλη διαδικασία που μου εστειλες για πρώτη φορά 6.0.1 δεν νομίζω να χρειάζεται εφόσον έχω ήδη 6 σωστά; σωστα δεν χρειαζεται αμα εχεις ηδη 6 βαλε την GTV-6.4.14 για μενα δοκιμασε! καταρχιν μπες twrp και πατα backup και καπακι swipe to backp για να παρεις ενα αντιγραφο ασφαλειας με τα αρχεια σου οπως ηταν ακριβως ωστε αμα παει κατι στραβα να γιρισεις παλι πισω πολυ εευκολα απλα μπενεις recovery και πατας restore πατας το αρχειο που εχει εκει και πατας swipe to restore και γιριζεις πισω!! τωρα μετα το backup με καθαρο περασμα θα περασεις την rom δηλαδη στο twrp μολις μπεις πηγαινε 1)wipe-advanced wipe και τικαρε dalvin/art cache-cache-data-system και μετα κατω swipe to wipe μετα καπακι πιγαινε στο αρχικο μενου του twrp και πατα reboot και μετα recovery δηλαδη να κανεισ επανεκκινηση στο recovery και μετα ξανακανε την διαδικασια με τα wipe μετα παλι επανεκκινιση το recovery και ξανα τα wipe και μετα πας πισω στο αρχικο μενου του twrp και πατας install βρισκεις την rom πατας πανω της και μετα swipe to confirm flash για να την φλασαρεις και μετα μολις τελειωσει πας παλι στο μενου και κανεις wipe dalvin/art cache και cache μετα πισω και rebοot- system αυτο ! αλλα να ξερεις τα αρχεια σου θα διαγραφτουν περασετα στο pc ή συχρονισε με το micloud ! ελπιζω να καταλαβες! Edited August 27, 2016 by thomas93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Λοιπόν φίλε μου χθες βράδυ μπήκα εκεί κατέβασα την 8.0.2.0 την έβαλα και οκ, αλλά το πρόβλημα με το θόρυβο στο 2g μένει, λες άμα βάλω την άλλη 6.8.25 θα φτιάξει; η άλλη διαδικασία που μου εστειλες για πρώτη φορά 6.0.1 δεν νομίζω να χρειάζεται εφόσον έχω ήδη 6 σωστά; Επειδη σε βλεπω να ταλαιπωριεσαι με την αλλαγη rom για να διορθωσεις το προβλημα με τον θορυβο που παρουσιαστηκε σε καποια mi4, κατα την διαρκεια κλησης. Αυτο ειναι hardware θεμα νομιζω και δεν λυνεται με rom. Ψαξτο λιγο. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Par1s Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Είχα βάλει μια Developer MIUI 8 πριν 2-3 εβδομάδες (δεν θυμάμαι ποια). Τώρα πήγα να βάλω την Stable-V8.0.2.0.zip και κάτι πήγε στραβά. Μου έβγαζε "update.zip is corrupted". Έκανα wipe τα πάντα (μάλλον λάθος μου)!! Τελικά κατέληξα να βάλω μία rom με fastboot (Αυτή: cancro_global_images_V7.5.1.0.MXDMIDE_20160523.0000.23_6.0_global_05f0b7ad2f). Έχω κάνει ότι να 'ναι προφανώς. Έκανα τον έλεγχο και είδα πως έχω κλειδωμένο bootloader. Ήταν κλειδωμένο από πριν ή τώρα το κλείδωσα; Ποιον ή ποιους οδηγούς πρέπει να ακολουθήσω για να εγκαταστήσω την stable miui 8; Έχω μπερδευτεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts