stelrp Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Καλημέρα, έχω το Mi4 lte-cu με 2gb ram /16gb rom με stable rom 7, θέλω να βάλω την Τελευταια ελληνική developer. Το λινκ είναι ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11517-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-Marshmallow-Android-6-0-1-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-3W-Mi-4W%E2%80%8B/ είναι σωστό ? Γράφει ότι είναι για mi4w, cancro ? Φοβαμαι μην μπρικαρω το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εκεί είσαι κάνε ακριβώς ότι λένε οι οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Φοβάμαι ότι εμένα έχει πρόβλημα, η ανάγκη προέκυψε για την εφαρμογή πόκεμον, αλλά και στους χάρτες της google δεν την παλεύει και πολύ. Θα το εγκαταστήσω για να δω αν έχει κάποια διαφορά αυτή η εφαρμογή. Παιδιά, εγκατέστησα το fastergps αλλά δε δουλεύει επειδή έχω stable. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παιδιά, εγκατέστησα το fastergps αλλά δε δουλεύει επειδή έχω stable. Τι να κάνω; βαλε την developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα, έχω το Mi4 lte-cu με 2gb ram /16gb rom με stable rom 7, θέλω να βάλω την Τελευταια ελληνική developer. Το λινκ είναι ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11517-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-Marshmallow-Android-6-0-1-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-3W-Mi-4W%E2%80%8B/ είναι σωστό ? Γράφει ότι είναι για mi4w, cancro ? Φοβαμαι μην μπρικαρω το κινητό Τελικά το έκανα ! και πέτυχε ! ήταν όμως αρκετά ψυχοφθόρο καθώς αργούσε-κολούσε η διαδικασία στο 99% - πάνω από 10 λεπτά, και στις κινούμενες τελίτσες του Android. Το λέω για να το ξέρουν οι επόμενοι. Σε καμία περίπτωση μην σβήσετε τη συσκευή ! :cry: Πάντως μετά την αναβάθμιση διατήρησε όλες τις εφαρμογές που είχε το κινητό με την αγορά του ακόμα και αυτές που δεν έβγαιναν στην προηγούμενη έκδοση (Cleanmaster, κάτι κινέζικες κλπ). Τώρα μπορώ να τις σβήσω όλες (το έκανα ήδη) σέρνοντας τις στον κάδο. Σκέφτομαι όμως μια και έχω TWRP 3.0.0 να κάνω ένα factory reset και ένα format system και να ξαναπεράσω το zip της ελληνικής miui developer από TWRP. Δεν είχα προλάβει να στήσω το κινητό, τα βασικά του είχα βάλει για να το δουλέψω λίγο. Να το κάνω, αξίζει τον κόπο ? Έβαλα το Antutu και μου έβγαλε σκορ 43.000, μετά έβαλα την μπαταρία σε ρύθμιση ταχύτητας συσκευής και όχι εξοικονόμησης και είδα 51.000, με την παλιά ROM έβλεπα 53.000. Στο internet βλέπω ότι τα νούμερα κυμαίνονται από 38.000 εως 55.000, νομίζω είμαι καλά. :) Το φορμάτ θέλω να το κάνω για να έχω όσο πιο καθαρή εγκατάσταση. Από άλλες ROM έχει κανείς να προτείνει κάτι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και με καλή ποιότητα κάμερας ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 FYI κάποιοι μπορεί να το έχουν αντιμετωπίσει. Ξαφνικά εχθές σε κάποια στιγμή το κινητό είχε τρελό lag, και μάλιστα όταν το ξεκλείδωνα για λίγο η οθόνη δεν είχε τα σωστά χρώματα. Μετά από λίγο ψάξιμο στο internet διάβασα ότι δεν είναι θέμα rom αλλά ότι φταίει η οθόνη, κάπου έχει χαλάσει το flat cable. Ένας τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι να παίξεις ένα βίντεο από την μνήμη του κινητού ή από το youtube, αν ο ήχος ακούγετε κανονικά αλλά η εικόνα έχει lag φταίει η οθόνη. Μερική πρότειναν να βγάλεις το πίσω καπάκι για να μην πιέζει την πλακέτα, το δοκίμασα και δουλεύει, το έβγαλα και ταρακούνησα λίγο την συσκευή και δουλεύει κανονικά, αν το κουμπώσω όλο εκτός το κάτω μέρος δουλεύει αλλά μόλις κουμπώσω και το κάτω μέρος έχει lag. Τουλάχιστόν έστω και λίγο ξεκουμπωμένο λειτουργεί μέχρι να πάρω οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 FYI κάποιοι μπορεί να το έχουν αντιμετωπίσει. Ξαφνικά εχθές σε κάποια στιγμή το κινητό είχε τρελό lag, και μάλιστα όταν το ξεκλείδωνα για λίγο η οθόνη δεν είχε τα σωστά χρώματα. Μετά από λίγο ψάξιμο στο internet διάβασα ότι δεν είναι θέμα rom αλλά ότι φταίει η οθόνη, κάπου έχει χαλάσει το flat cable. Ένας τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι να παίξεις ένα βίντεο από την μνήμη του κινητού ή από το youtube, αν ο ήχος ακούγετε κανονικά αλλά η εικόνα έχει lag φταίει η οθόνη. Μερική πρότειναν να βγάλεις το πίσω καπάκι για να μην πιέζει την πλακέτα, το δοκίμασα και δουλεύει, το έβγαλα και ταρακούνησα λίγο την συσκευή και δουλεύει κανονικά, αν το κουμπώσω όλο εκτός το κάτω μέρος δουλεύει αλλά μόλις κουμπώσω και το κάτω μέρος έχει lag. Τουλάχιστόν έστω και λίγο ξεκουμπωμένο λειτουργεί μέχρι να πάρω οθόνη. Αλλάζει εύκολα η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 βαλε την developer Είναι η μόνη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 φυσικα και θα αλλαξεις ρομ η εστω ενα factory reset Πριν μπεις σε διαδικασια αλλαγης οθονης κτλ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ξαφνικά το κινητό δεν φορτίζει, ενώ η μπαταρία του είχε αδειάσει. Δοκίμασα άλλους 3 φορτιστές αλλά τίποτα. Πατάω το συνδυασμό κουμπιών και με βγάζει στο recovery mode, πάτάω reboot αλλά πάλι τίποτα. Τι να κάνω; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Μια συμβουλή σας παρακαλώ θέλω να αγοράσω το ΜΙ4 απο αλι και δεν γνωρίζω ποιο πρέπει να διαλέξω? Original Xiaomi Mi4 Snapdragon801 MSM8974AC Quad Core Mobile Phone 2GB RAM 16GB ROM 5.0" IPS 13MP CAMERA FDD LTE http://s.aliexpress.com/7ziuIFvy (from AliExpress Android) Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντησει Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μια συμβουλή σας παρακαλώ θέλω να αγοράσω το ΜΙ4 απο αλι και δεν γνωρίζω ποιο πρέπει να διαλέξω? Original Xiaomi Mi4 Snapdragon801 MSM8974AC Quad Core Mobile Phone 2GB RAM 16GB ROM 5.0" IPS 13MP CAMERA FDD LTE http://s.aliexpress.com/7ziuIFvy (from AliExpress Android) Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντησει Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk προσωπικη μου γνωμη μην παρεις κατι ακριβο απο ali καλυτερα να κοιταξεις κατι σε vickmall -minideal - gearbeast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε:προσπαθώ να βάλω μια φωτογραφία σαν ταπετσαρία στην αρχική οθόνη του κινητού. Επιλέγω την φωτογραφία από το app της κάμερας ή το αρχείο του κινητού και βγάζει μήνυμα :"αδύνατη η μεταφορά αρχειου". Τι στο καλό παίζει; έχει αλλάξει κάτι ή κάνω καμιά πατάτα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbaro Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Γεια σας έχω ένα θέμα με το κινητό μου σήμερα το μεσημέρι έκανε επανεκκίνηση μόνο του και μόλις άνοιξε δεν έπιανε 3g έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Γεια σας έχω ένα θέμα με το κινητό μου σήμερα το μεσημέρι έκανε επανεκκίνηση μόνο του και μόλις άνοιξε δεν έπιανε 3g έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? μολις το επαθα και εγω -.- ποια rom εχεις ? εγω εχω την gtv 6.7.21 εκανα και wipe cache and dalvik αλλα τιποτα -.- Edited August 3, 2016 by thomas93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Να φανταστώ ότι και οι 2 έχετε cosmote? Σήμερα η cosmote έχει θέμα με το 3G, το αναφέρουν και άλλα άτομα σε threads άλλων τηλεφώνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbaro Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 εχω την gtv 5.12.13...και ναι cosmote εχω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Τελικά το έκανα ! και πέτυχε ! ήταν όμως αρκετά ψυχοφθόρο καθώς αργούσε-κολούσε η διαδικασία στο 99% - πάνω από 10 λεπτά, και στις κινούμενες τελίτσες του Android. Το λέω για να το ξέρουν οι επόμενοι. Σε καμία περίπτωση μην σβήσετε τη συσκευή ! :cry: Πάντως μετά την αναβάθμιση διατήρησε όλες τις εφαρμογές που είχε το κινητό με την αγορά του ακόμα και αυτές που δεν έβγαιναν στην προηγούμενη έκδοση (Cleanmaster, κάτι κινέζικες κλπ). Τώρα μπορώ να τις σβήσω όλες (το έκανα ήδη) σέρνοντας τις στον κάδο. Σκέφτομαι όμως μια και έχω TWRP 3.0.0 να κάνω ένα factory reset και ένα format system και να ξαναπεράσω το zip της ελληνικής miui developer από TWRP. Δεν είχα προλάβει να στήσω το κινητό, τα βασικά του είχα βάλει για να το δουλέψω λίγο. Να το κάνω, αξίζει τον κόπο ? Ευχαριστώ ! Το φορμάτ θέλω να το κάνω για να έχω όσο πιο καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Να φανταστώ ότι και οι 2 έχετε cosmote? Σήμερα η cosmote έχει θέμα με το 3G, το αναφέρουν και άλλα άτομα σε threads άλλων τηλεφώνων. πο την πατισα και εκανα clean install την καινουρια gtv περιμενω να ανοιξει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Γεια σας έχω ένα θέμα με το κινητό μου σήμερα το μεσημέρι έκανε επανεκκίνηση μόνο του και μόλις άνοιξε δεν έπιανε 3g έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? μήπως έχεις cosmote? γιατι απο τις 4 περιπου δεν έχει ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbaro Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 μήπως έχεις cosmote? γιατι απο τις 4 περιπου δεν έχει ιντερνετ. Ναι cosmote έχω μακαρι να φταίει αυτό γιατί έχω φοβηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδιά καλημέρα. Από χτες και εγώ δεν έχω δεδομένα Internet με cosmote...Τι στο καλό συμβαίνει? Είμαστε και διακοπές χωρίς WiFi... Μας μαμησανε.... Καμία ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδιά εδώ και καμία εβδομάδα παρατηρώ σκαλωματα (παγώνει ή οθόνη και δεν αντιδράει ούτε με τα κουμπιά για 1-2 δευτερόλεπτα) Έχω την εντύπωση ότι το κάνει μόνο στο fb, δεν είμαι σίγουρος αν το έχει κάνει 1 φορά ίσως στο chrome. Να είναι του fb ή ήρθε η ώρα για factory reset και miui 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ενας φιλος μου που εχει το mi4 εχει θεμετα τον τελευταιο καιρο ενω ειχε τριαντα και της εκατο η μπαταρια το εβρισκε το πρωι αδειο και του κανει και 1-2 φορες την ημερα επανακκινηση Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 i miui 8 εχει θεματα ακομα κολαει μερκεσ φορες και κανει επανεκιννηση 2 φορεσ την ημερα μονο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts