nadware Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Αυξήθηκαν λιγάκι οι τιμές ή είναι ιδέα μου; Το οικονομικότερο που βρήκα (3gb ram, 3g) είναι το κάτωθι στα 240$ : http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Αυξήθηκαν λιγάκι οι τιμές ή είναι ιδέα μου; Το οικονομικότερο που βρήκα (3gb ram, 3g) είναι το κάτωθι στα 240$ : http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html Ναι ανέβηκαν + ότι είναι χάλια και η ισοτιμία τώρα. υπάρχει ακόμα το μη έμπιστο για μένα fastcardtech με μικρή διαφορά που δεν συμφέρει κατά την δική μου γνώμη σε σχέση με το aftersale που σου δίνει το vickmall. Xiaomi MI4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 οσο πεφτει το ευρω θα αυξανουν οι τιμες λογικο ειναι Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 εγω φοβαμαι μην μας τα φανε στο ταχυδρομειο, σε οποιο ναναι δεν υποννοω στα ελληνικα, τα πραγματα, στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Σήμερα παρέλαβα το δικό μου ( μόνο με το 3G ) απλά τέλειο και άξιζε η αλλαγή απ'τo mi3 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Καλημέρα στην παρέα δεν νομίζω να μπορείτε να αγοράσετε πλέον λογο capital control δοκίμασε φίλος και δεν ολοκληρώνει την συναλλαγή το paypal Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Τα capital control δεν έχουν να κάνουν Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Αν έχεις λεφτά στην κάρτα (προπληρωμένη) ή στο paypal μια χαρά κάνεις την συναλλαγή. Απλά αν δεν έχεις δεν επιτρέπει το internet banking την φόρτιση. Είμαι και εγώ στην φάση της αναμονής παραλαβής. Το δείχνει να έφυγε από τις 26/06 με sg post (vickmall) αλλά ακόμα δεν χτύπησε στο αεροδρόμιο. Δεν θεωρώ πως υπάρχει κίνδυνος να το χάσω αλλά περισσότερο να καθυστερήσει λόγω της όλης κατάστασης. Πάντως για όσους πρόλαβαν να το πάρουν νομίζω ήταν super deal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλημερα. Απο fastcartdech mi4 με 202€ εχει επιλογη για root και google play με επιλεων χρεωση 7€. Τι να κανω; να τα επιλεξω η δεν χρειαζεται; τωρα με τραπεζα και paypal τι γινεται; ξερει κανεις; μερες που βρηκα να παρω τηλ ε! Λιγο βοηθεια παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 με τραπεζα και paypal τι γινεται; ξερει κανεις; μερες που βρηκα να παρω τηλ ε! Λιγο βοηθεια παρακαλω. Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις πληρωμες :( Υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα να δουμε τι θα γινει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλημερα. Απο fastcartdech mi4 με 202€ εχει επιλογη για root και google play με επιλεων χρεωση 7€. Τι να κανω; να τα επιλεξω η δεν χρειαζεται; τωρα με τραπεζα και paypal τι γινεται; ξερει κανεις; μερες που βρηκα να παρω τηλ ε! Λιγο βοηθεια παρακαλω. Δεν μπορείς εκτός κι αν έχεις balance στο paypal. Όσο για το fastcardtech,πιστεύω αξίζει να δώσουν κανά 10-15ρικο ( πάνω κάτω τόσο βγαίνει ) παραπάνω να το πάρει απ'το vickmall,αλλά εσύ ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλημερα. Απο fastcartdech mi4 με 202€ εχει επιλογη για root και google play με επιλεων χρεωση 7€. Τι να κανω; να τα επιλεξω η δεν χρειαζεται; τωρα με τραπεζα και paypal τι γινεται; ξερει κανεις; μερες που βρηκα να παρω τηλ ε! Λιγο βοηθεια παρακαλω. μην τους δώσεις τα 7 έξτρα euro σου, το ρουτ είναι μια επιλογή μέσα από την developer rom. γενικά αν πας στο xiaomi ελληνικό φόρουμ θα τα βρεις αυτά χωρίς κόπο και κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Να το παραγειλω μονο με αγγλικη γλωσσα η με την multy? Και μετα να βαλω την ελληνικη μονος μου; δεν τα ξερω και θελω λιγη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Να το παραγειλω μονο με αγγλικη γλωσσα η με την multy? Και μετα να βαλω την ελληνικη μονος μου; δεν τα ξερω και θελω λιγη βοηθεια. σου προτείνω να ζητήσεις την συσκευή σφραγισμένη. καλύτερο quality control από την xiaomi δεν υπάρχει στην κίνα. άρα με μισή ώρα ενασχόληση από μέρους σου όλα αυτά θα τα έχεις κάνει - ελληνικά, play και ότι άλλο θες. εγώ έτσι έκανα όταν πήρα το δικό μου. Το τόνισα να είναι σφραγισμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 σου προτείνω να ζητήσεις την συσκευή σφραγισμένη. καλύτερο quality control από την xiaomi δεν υπάρχει στην κίνα. άρα με μισή ώρα ενασχόληση από μέρους σου όλα αυτά θα τα έχεις κάνει - ελληνικά, play και ότι άλλο θες. εγώ έτσι έκανα όταν πήρα το δικό μου. Το τόνισα να είναι σφραγισμένο! επειδη και το δικο μου σφραγισμενο το πηρα, πολλα καταστημα δεν δεχοντουσαν να το στειλουν σφραγισμενο !! μονο το vickmall μου ειπε οκ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 μετα απο ποσες μερες θα εμφανιστει στο tracking , μου εδωσε αριθμο το vickmall την δευτερα το απογευμα. ακομα τιποτα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) μετα απο ποσες μερες θα εμφανιστει στο tracking , μου εδωσε αριθμο το vickmall την δευτερα το απογευμα. ακομα τιποτα Εγω δυο παραγγελίες απο 16 κ 19 κ ακομα δεν πατησαν ελλαδα Edited July 1, 2015 by tom222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ναι στο tracking ποτε το είδες όμως , πόσες μέρες μετά αφού σου έστειλαν το email με το νούμερο αποστολής Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 μετα απο ποσες μερες θα εμφανιστει στο tracking , μου εδωσε αριθμο το vickmall την δευτερα το απογευμα. ακομα τιποτα αυριο ή παρασκευη Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ναι στο tracking ποτε το είδες όμως , πόσες μέρες μετά αφού σου έστειλαν το email με το νούμερο αποστολής http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px βαλτο εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλήμερα στο φόρουμ. Παιδιά υπάρχει κάνα κουπόνι έκπτωσης για mi4 στο vickmall? Μπορώ να τους πω να γίνει αποστολή με Netherlant Post ? ( έρχονται πολύ γρήγορα τα δέματα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px βαλτο εδω αυτο βγαζει... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Παραγγελία από 16/06 vickmall σήμερα έδειξε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ". Σημειώνω άργησε να φύγει από εκεί καμιά εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Παραγγελία από 16/06 vickmall σήμερα έδειξε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ". Σημειώνω άργησε να φύγει από εκεί καμιά εβδομάδα. μπορει ολη αυτη η κατασταση να επηρεαζει και τα ταχυδρομεια, βενζινες, υπαλληλοι σε αδειες για να ψηφισουν κλπ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 η δικιά μου παραγγελία απο το 19/6 είναι Despatched to overseas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts