Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντυπώσεις κατόχου λιγων ημερων.

1)Ωραιο design και κατασκευή.Πολύ μαζεμένες διαστάσεις, το χειρίζεσαι σαν 5ιντσο.

2)Η αυθεντική circle case αν και πανέμορφη σαν design, λειτουργικά πάσχει (ανοίγει συνεχώς ο κύκλος με αποτέλεσμα οταν το ειχα στην τσέπη να καταναλώνει οχι μονο μπαταρία, αλλα και να τραβάει και φωτογραφίες )

3)Τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες.Δεν δοκίμασα νυχτερινές ουτε βίντεο.

4)Για αυτονομία δεν είμαι σίγουρος μιας και ειχα τα παραπάνω θέματα με την αυθεντική θήκη.Απο αυτα που βλέπω ομως ειναι κατώτερη του Note 3 και ελαφρώς καλύτερη του Nexus 5.

5)Το LG UI δεν ειναι του γούστου μου, μπήκε κατευθείαν nova launcher prime.Το καλό είναι οτι με kitkat μπαίνει και ο Google now launcher ala Nexus 5.

6)Η οθονη του ειναι εξαιρετική για lcd.Αν και οχι πολύ υψηλής φωτεινότητας , η απόλυτη ευκρίνεια (2560χ1440) σε συνδυασμό με το εξαιρετικό smoothness της οθόνης αφήνει άριστες εντυπώσεις.

Overall , πολύ καλο για την τιμή του , καλές επιδόσεις και εξοπλισμός (αποσπωμενη μπαταρία 3000mah , radio fm , micro sd κλπ) αλλα του λειπουν πραγματάκια για να παιξει στα ισια με τους μεγάλους (Note 3 , S5 , M8 )

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την απάντηση , αυτό που ψάχνω είναι μια συσκευή για screen mirroring. Η τηλεόραση μου υποστηρίζει την προβολή εικόνων και video από την συλλογή αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει screen mirroring.

Άυτο που ψάχνω είναι μια συσκευή που να την συνδέσω στην τηλεόραση για να μπορώ μέσω του miracast να προβάλω την οθόνη του κινητού στην TV.

Εσύ μου προτείνεις δηλαδή το chromecast ?

Για την TV βασικα εννοουσα DLNA, δλδ ουσιαστικα αυτο που λες οτι οντως κανει η tv σου (εικονα, video και μουσικη βασικα και μαλιστα ή καλυτερη επιλογη ειναι με Plex server για να εχεις και υποτιτλους αν χρειαζονται).

Το mirroring στις TV το εχουν κανει λιγο μπαχαλο αφου καθε εταιρεια βγαζει δικο της προτυπο. Anyways, εγω προσωπικα το προτινω ανεπιφυλακτα το chromecast (ειδικα αν εχεις και netflix ή καποιο αλλο παρομοιο, ειναι τελειο, ή αν βλεπεις πολυ youtube). Παντως, με screen mirroring μεσω wireless να περιμενεις μικροθεματακια (δλδ μεσω miracast). Εγω το χρησιμοποιω για μουσικη και εχω σπασιματα αρκετα συχνα (να σου πω την αληθεια με video δεν το εχω δοκιμασει αλλα θεωρω οτι για να σπαει στον ηχο σιγουρα θα σπαει και με εικονα). Δεν φταιει το chromecast, φταιει ειτε το πρωτοκολλο ειτε το G3 (ακομα δεν το εχω ξεδιαλυνει αυτο, νομιζω παντως οτι για καποιο περιεργο λογο, οταν κανεις wake το κινητο αρχιζουν τα σπασιματα). Αν δεν θες να παρεις αυτο το ρισκο, τοτε η πιο σιγουρη λυση ειναι micro usb to hdmi (SlimPort).

off / d.

Για την TV βασικα εννοουσα DLNA, δλδ ουσιαστικα αυτο που λες οτι οντως κανει η tv σου (εικονα, video και μουσικη βασικα και μαλιστα ή καλυτερη επιλογη ειναι με Plex server για να εχεις και υποτιτλους αν χρειαζονται).

Το mirroring στις TV το εχουν κανει λιγο μπαχαλο αφου καθε εταιρεια βγαζει δικο της προτυπο. Anyways, εγω προσωπικα το προτινω ανεπιφυλακτα το chromecast (ειδικα αν εχεις και netflix ή καποιο αλλο παρομοιο, ειναι τελειο, ή αν βλεπεις πολυ youtube). Παντως, με screen mirroring μεσω wireless να περιμενεις μικροθεματακια (δλδ μεσω miracast). Εγω το χρησιμοποιω για μουσικη και εχω σπασιματα αρκετα συχνα (να σου πω την αληθεια με video δεν το εχω δοκιμασει αλλα θεωρω οτι για να σπαει στον ηχο σιγουρα θα σπαει και με εικονα). Δεν φταιει το chromecast, φταιει ειτε το πρωτοκολλο ειτε το G3 (ακομα δεν το εχω ξεδιαλυνει αυτο, νομιζω παντως οτι για καποιο περιεργο λογο, οταν κανεις wake το κινητο αρχιζουν τα σπασιματα). Αν δεν θες να παρεις αυτο το ρισκο, τοτε η πιο σιγουρη λυση ειναι micro usb to hdmi (SlimPort).

Προβολη video εχω δοκιμασει (XBMC) σε μια δευτερη τηλεοραση που εχω και υποστηρίζει απο την μανα της screen mirroring και δεν ειχα απολύτως κανενα προβλημα με διακοπες ή σπασηματα .

Τελικα με βλέπω προς cromecast να πηγαινω, Η λυση micro usb to HDMI ειναι όντως καλή και εχω ηδη, αλλα δεν μου δουλευει , φανταζομαι επειδη η οθονη του κινητου ειναι 4Κ και η τηλεοραση μου 1080p υπαρχει προβλημα στο να προβλαει την υψηλη ανλαυση του κινητου

Ενταξει δεν ειναι και 4Κ η οθονη ρε παιδια... 2.5Κ ειναι. Απο το note 10.1 μου που εχει παρομοια αναλυση αν διαλεξω τον default player μου τα δειχνει fullscreen. Απο mx κτλ πρεπει να κανω zoom κτλ...
Μάριος...

Ρε παιδια , στον laucher της LG υπάρχει ενα ωραιο widget με καιρο και ρολοι,δεν μπορω ομως να τον βρω στα widgets.

Τι παιζει ακριβώς γιατι θα ηθελα να το βαλω στον nova launcher...

Ρε παιδια , στον laucher της LG υπάρχει ενα ωραιο widget με καιρο και ρολοι,δεν μπορω ομως να τον βρω στα widgets.

Τι παιζει ακριβώς γιατι θα ηθελα να το βαλω στον nova launcher...

Δεν μπαίνει. Είναι παντρεμένος με της LG τον launcher. Το διάβασα στα έξω forums γιατί ήθελα κι εγώ να το βάλω.

Vader δεν το εμφανιζει οταν βαζεις nova... Κι εγώ το έψαχνα γιατί μου αρέσει πολύ αλλά γιοκ

Στέλιο, κατέβασε το android file manager για mac!

Vader δεν το εμφανιζει οταν βαζεις nova... Κι εγώ το έψαχνα γιατί μου αρέσει πολύ αλλά γιοκ

Στέλιο, κατέβασε το android file manager για mac!

το κατεβασα αλλα μου λεει συνδεσε τη συσκευη σου με το usb ?? το χω κανει δοκιμασα και αλλη θυρα αλλα δεν το βλεπει

το κατεβασα αλλα μου λεει συνδεσε τη συσκευη σου με το usb ?? το χω κανει δοκιμασα και αλλη θυρα αλλα δεν το βλεπει

Μπες εδώ: http://www.lg.com/gr/support/software-manuals βάλε στην αναζήτηση D855 και μετά κατέβασε τους drivers για Mac (από το tab: Αναβάθμιση Λογισμικού και PC Sync για το LG PC Suite).

Μπες εδώ: http://www.lg.com/gr/support/software-manuals βάλε στην αναζήτηση D855 και μετά κατέβασε τους drivers για Mac (από το tab: Αναβάθμιση Λογισμικού και PC Sync για το LG PC Suite).

OK. Ευχαριστώ θα το κατεβάσω γιατί μου κάνε εντύπωση

Παιδιά Ρίξτε μια ματιά εδώ. Είναι συμμετοχή για να αποκτήσουμε ξεκλείδωτο boot loader. Εγώ το έκανα :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2832032

Edited by ch_makis

Παιδιά Ρίξτε μια ματιά εδώ. Είναι συμμετοχή για να αποκτήσουμε ξεκλείδωτο boot loader. Εγώ το έκανα :)

Δεν εχει λινκ το ποστ σου...

Μάριος...

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου πείτε αν συμφέρει η αγορά του g3 με τα 16gb καθώς ακούγονται πολλά... Αυτό που με τράβηξε σε αυτό είναι για αρχή ότι είναι πανέμορφη σαν συσκευή και έχει πάει στα 388€ :-o :-o :-o επίσης αν ήταν εύκολο να μου πει κάποιος τι είναι αυτό το nova και πως το κάνω. Με τις αναβαθμίσεις που έρχονται από ΟΤΑ υπάρχει θέμα ???

Παίδες όταν θέλετε να το φορτίσετε, το micro usb βύσμα σας κουμπώνει εύκολα στο κινητό ή το "ψαχνετε" λίγο;

Παίδες όταν θέλετε να το φορτίσετε, το micro usb βύσμα σας κουμπώνει εύκολα στο κινητό ή το "ψαχνετε" λίγο;

Θέλει μια ελαφριά κλίση προς τα κάτω όταν βάζεις το βυσμα ;)

Όταν το πήρα άκουγα παράσιτα και εγώ και οι άλλοι που μιλούσα.Με την 10h όμως μια χαρά προς το παρών.

Εσείς που λέτε ότι καίει το κινητό τι κάνετε με αυτό; εμένα δεν κάνει το παραμικρό. Έχω αλλάξει 3 g3. Η τα πάρα λετε η εγώ πολύ τυχερος

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου πείτε αν συμφέρει η αγορά του g3 με τα 16gb καθώς ακούγονται πολλά... Αυτό που με τράβηξε σε αυτό είναι για αρχή ότι είναι πανέμορφη σαν συσκευή και έχει πάει στα 388€ :-o :-o :-o επίσης αν ήταν εύκολο να μου πει κάποιος τι είναι αυτό το nova και πως το κάνω. Με τις αναβαθμίσεις που έρχονται από ΟΤΑ υπάρχει θέμα ???

Προχώρα άφοβα, δεν έχει θέματα η συσκευή.

Ο Nova που λέμε είναι launcher, διαφορετικό γραφικό περιβάλλον φαντάσου και δεν επηρρεάζει φυσικά τις αναβαθμίσεις. Απλά αλλάζεις εικονίδια κλπ, δεν είναι κάτι άλλο, απλά είναι πιο ελαφρύς από τους εργοστασιακούς όλων των εταιριών και οι συσκευές δουλεύουν πιο ανάλαφρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull