Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνησω με τον pafimal εγω ΘΕΛΩ να ξερω πως το βλεπει ο κοσμος το κινητο ερχομενος απο αλλα κινητα. Δεν ειναι αλλωστε αναγκη να συμμεριζομαστε ολοι τις αποψεις ολων. Απλα ανταλλαγη αποψεων κανουμε. Αρα συμπερασμα pafimal δεν εισαι ευχαριστημενος απο το g3 ετσι? Προτιμουσες το Μ8 απο οτι καταλαβαινω. Το θεμα ειναι γιατι εκανες την αλλαγη δεν καταλαβα... Ειχες καποιο θεμα με το Μ8?

Όχι απλα αλλαζω συσκευή σχεδόν κάθε μήνα το m8 το κρατησα 3 χαχαχα,αυτό κάτι λέει νομιζω

Παναγιωτης

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Παιδιά

Κάνω quote το ίδιο μου το μήνυμα για να μην ξαναγράφω.

Έστειλα email στην amazon.de (έχουν contact στα Αγγλικά) και τους εξήγησα ότι το κινητό έχει κάτι σημάδια στην πλάτη κι ότι το έχω ήδη ανοίξει από ζελατίνες κλπ. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Να σας πω την αλήθεια το έστειλα μάλλον για να ξέρω τι παίζει με το amazon παρά για να κάνω αντικατάσταση καθώς δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς θα του βάλω και την cirlce θήκη (οπότε φεύγει όλη η πλάτη).

Μία μέρα μετά λοιπόν, μου ήρθε mail όπου μου έγραφαν ότι έκαναν review το αίτημά μου και ήδη μου έχουν στείλει καινούριο κινητό! :blink:

Και μόλις το παραλάβω να συσκευάσω το παλιό, να τυπώσω ένα return label πάνω για το οποίο μου έστειλαν Link, και να τους το στείλω μέχρι 10 Οκτωβρίου! Και φυσικά θα μου πληρώσουν στην πιστωτική μου τα έξοδα αποστολής! Πείτε μου εμένα τώρα γιατί να ξαναγοράσω από Ελληνικό κατάστημα όταν μάλιστα αυτή την στιγμή το G3 32gb στο amazon.de έχει 485 ευρώ. Υπήρχε περίπτωση να σας αλλάξουν εδώ στην Ελλάδα κινητό με γρατζουνιές? Εδώ όταν πέρναμε το iphone 5 (που είχε το γνωστό πρόβλημα με τα σημαδάκια) τα ανοίγαμε μπροστά στους πωλητές για να έχουμε μάρτυρες!

Ελπίζω να βοήθησα κάποιους με τα παραπάνω ;)

Απολυτα φυσιολογική και αναμενόμενη η πολιτικη του amazon.

Για αυτο και εγω την τελευταία 5ετια ψωνίζω μονο απ έξω απο κινητα εως τηλεοράσεις και δεν εμπιστεύομαι κανένα σκρουτζομαγαζο ούτε και μεγάλη αλυσίδα.

Απο τα καλυτερα after sales στον κόσμο εχει.

Για αυτο μην σου κανει καμία εντύπωση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Kατι αλλο που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι, απο 100% μπαταρια ......το πρωι που σηκωνωμαι ΔΕΝ εχει χασει ουτε 1%

Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε συσκευη :D

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Kατι αλλο που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι, απο 100% μπαταρια ......το πρωι που σηκωνωμαι ΔΕΝ εχει χασει ουτε 1%

Και στο G2 τι ίδιο συμβαίνει αν είναι 100% και πλήρως φορτισμένο ;)

Το πρώτο 1% το χάνει οτι χρήση και να του κάνεις μετα απο 20-30 λεπτά που θα ενεργοποιήσεις την οθόνη.

Όπως λέει και ο Ευθύμης πιο πάνω αυτό είναι από την εποχή του g2.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Και στο G2 τι ίδιο συμβαίνει αν είναι 100% και πλήρως φορτισμένο ;)

Το πρώτο 1% το χάνει οτι χρήση και να του κάνεις μετα απο 20-30 λεπτά που θα ενεργοποιήσεις την οθόνη.

Ναι αλλά εγώ πρώτη φορά έχω LG :)

Quick Circle case

Ξερει καποιος πως τις ξεχωριζουμε; γιατι ειναι δυο ειδων.

Θελω να παρω αυτη που αλλαζεις το καπακι της συσκευης και οχι εκεινη που μπαινει μαζι.

Πως καταλαβαινουμε την διαφορα?

βλεπω αλλες με το στρογγυλο ασημενιο και αλλες με μαυρο, εκει κατι ισως παιζει.

Το στρογγυλό σε εμένα είναι διάφανο πλαστικό. Απλά όταν είναι κλειστή η οθόνη φαίνεται μαύρο και όταν είναι ανοιχτή φαίνεται ασημένιο.

Η home screen γυρίζει σε landscape

Ιδού και το screen shot

Με launcher αν δεν κάνω λάθος,Ε; Νομίζω ο nova έχει τέτοια επιλογή.

Αυτό γίνεται και στο iPhone και δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα.

Αν θέλετε να δείτε το ποσό χάνει δείτε τα mA.

Είναι ένα κόλπο που εφηύρε η Apple.

Η μπαταρία δείχνει φορτισμένη στο 100% ενώ δεν είναι και θέλει μισή ώρα ακόμα για να φορτώσει στο φουλ.

Συνεπώς όταν το βγάζεις από την φόρτιση, συνεχίζει να δείχνει 100 μέχρι το μεσημέρι αν το χρησιμοποιήσεις ελάχιστα (1-2 κλήσεις του μισού λεπτού).

Όμως στο διάστημα αυτό έχει χάσει 100mA πάνω κάτω.

Τώρα για την σύγκριση μεταξύ των δύο συσκευών έχω να πω, ότι το πώς τις βλέπει καθένας έχει να κάνει με το τι θέλει περισσότερο. Ανάλογα την προτίμηση του στα ατού κάθε συσκευής δηλαδή.

Εχω πει από πέρυσι, πολύ καλό το G2 αλλά η LG δεν είναι για τα γούστα μου. Άρα δεν μου κάνει. Δεν σημαίνει ότι θα θάψω τις συσκευές της.

Πολύ θετικό ότι άρχισαν να λύνονται τα προβλήματα του G3 και μπορεί ο κόσμος να απολαύσει τέτοια specs σε τόσο χαμηλή τιμή.

Γράφονται όμως υπερβολές.

Το έχω ουσιαστικά χωρίς θήκη και δεν γρατσουνιεται με τα μάτια.

Απλά κάποιοι έχουν αρρώστια και κάθονται και κοιτούν το κόψιμο του μετάλλου στο φως μήπως δουν καμία γραμμούλα.

Το μέταλλο παραμένει μέταλλο και ας γίνουν στην πορεία μικρές γρατσουνιές. Δεν το κλείνω σε πλαστική θήκη. Θέλω να ακουμπάω το μέταλλο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ti M8 ρε παιδιά. Στο μοναδικό που είναι καλύτερο είναι το πόσο smooth είναι η οθόνη :lol: :p

Το G3 τα σπάει

Ti M8 ρε παιδιά. Στο μοναδικό που είναι καλύτερο είναι το πόσο smooth είναι η οθόνη :lol: :p

Το G3 τα σπάει

Καλά τώρα μας έπεισες. Αφού μόλις μπει στα μαγαζιά το πρώτο Note4 εσύ θα το πάρεις. :p

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Koutou θα μπορούσες να βάλεις το λινκ αποκει που το αγορασες;

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00KKM2UZG/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1410430936&sr=8-1&keywords=lg+g3&condition=new

484,38 από amazon. Υπολόγισε χοντρικά κανά 9αρι μεταφορικά.

Αν δυσκολεύεσαι με την γλώσσα, κάνε εγγραφή στο amazon.co.uk. Έχουν κοινή βάση κωδικών χρηστών.

Μετά με την βοήθεια ενός online translator (π.χ. το chrome βολεύει πολύ), προχώρα κανονικά στην αγορά.

Για ότι θέμα έχεις, στο help έχουν contact για να επικοινωνήσεις στα Αγγλικά.

Καλά τώρα μας έπεισες. Αφού μόλις μπει στα μαγαζιά το πρώτο Note4 εσύ θα το πάρεις. :p

Κωστα οσο ειχα το Μ8 αυτο σκεπτομουν. Με το που βγει να το αγορασω day one

Τωρα με το G3 δεν ξερω βρε φιλε, ισως αργησω να το παρω γιατι με εχει βολεψει πολυ.

Δεν το περιμενα τοσο για να σου πω την αληθεια.

Μου αρεσει η οθονη, εχει καταπληκτικο UI, φοβερο μεγεθος για 5'' οθονη, τα πληκτρα στο πισω μερος ειναι all the money, τι να πω, ειμαι ευχαριστημενος παρα πολυ.

Να δουμε για ποσο :p

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00KKM2UZG/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1410430936&sr=8-1&keywords=lg+g3&condition=new

Φοβερη τιμη για 32αρι

Με γειααααα

Edited by Jig

Οπως ειπα πιο πανω δεν εμπιστευομαι κανενα σκρουτζομαγαζο, οποτε πως να σου προτεινω καποιο;

Eπισης ειπα ποιο ειναι αξιοπιστο μαζι με τις μεγαλες αλυσιδες

ααααα ξεχασα και το Birdphone, ειναι καλο.

Quick Circle case

Ξερει καποιος πως τις ξεχωριζουμε; γιατι ειναι δυο ειδων.

Θελω να παρω αυτη που αλλαζεις το καπακι της συσκευης και οχι εκεινη που μπαινει μαζι.

Πως καταλαβαινουμε την διαφορα?

βλεπω αλλες με το στρογγυλο ασημενιο και αλλες με μαυρο, εκει κατι ισως παιζει.

Αυτή που θες έχει κωδικό LG CCF-340G

http://www.skroutz.gr/s/5209064/LG-Quick-Circle-G3-Black.html

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τωρα με το G3 δεν ξερω βρε φιλε, ισως αργησω να το παρω γιατι με εχει βολεψει πολυ.

Μου αρεσει η οθονη, εχει καταπληκτικο UI, φοβερο μεγεθος για 5'' οθονη, τα πληκτrα στο πισω μερος ειναι all the money, τι να πω, ειμαι ευχαριστημενος παρα πολυ.

Για να δουμε.

Φοβερη τιμη για 32αρι

Με γειααααα

Να πούμε ότι είναι το μαύρο για όσους δεν ξέρουν γερμανικά :)

Τα άλλα χρώματα έχουν διαφορετική τιμή νομίζω.

Ποια ειναι η διαφορα απο το μαυρο circle και το ασημενιο?

Ok, την βρηκα την λυση.

Θα παω να την παρω.

Edited by Jig

Μια κουβέντα για τη θήκη αν θέλετε:

Εκείνη στην οποία δεν αλλάζεις πλάτη και μπαίνει το κινητό μέσα της έχει το μειονέκτημα του extra βάρους όμως και το πλεονέκτημα της extra προστασίας. Δεν εννοώ το διπλό καπάκι... αλλά το ότι στις τέσσερις άκρες αγκαλιάζει το κινητό. Δείτε το και live ή σε video. Το αναφέρω, απλώς, για την περίπτωση που αναρωτιέται κανείς.

Ποια ειναι η διαφορα απο το μαυρο circle και το ασημενιο?

Ok, την βρηκα την λυση.

Θα παω να την παρω.

Για πες γιατί σημερα παραλαμβάνω απο public...

Για πες γιατί σημερα παραλαμβάνω απο public...

Μια κουβέντα για τη θήκη αν θέλετε:

Εκείνη στην οποία δεν αλλάζεις πλάτη και μπαίνει το κινητό μέσα της έχει το μειονέκτημα του extra βάρους όμως και το πλεονέκτημα της extra προστασίας. Δεν εννοώ το διπλό καπάκι... αλλά το ότι στις τέσσερις άκρες αγκαλιάζει το κινητό. Δείτε το και live ή σε video. Το αναφέρω, απλώς, για την περίπτωση που αναρωτιέται κανείς.

Ευχαριστω.

Ναι, το ειδα σε βιντεακι αλλα δεν εχει καλες κριτικες + οτι ''χοντραινει'' την συσκευη

Καλυτερα λοιπον αυτη που αλλαζει την πλατη (340G) σαν του φιλου @koutou

Edited by Jig

Το είπα να το έχετε στα υπόψη διαφορετικά δεν έχει νόημα να πάρεις τη "χοντρή" αντί για τη "λεπτή" πέρα από αντισυμβατικά γούστα :rolleyes:

Με γεια σου!

Το είπα να το έχετε στα υπόψη διαφορετικά δεν έχει νόημα να πάρεις τη "χοντρή" αντί για τη "λεπτή" πέρα από αντισυμβατικά γούστα :rolleyes:

Με γεια σου!

Ναι βρε, καταλαβα, γι αυτο και σε ευχαριστησα

Μου αρεσει η οθονη, εχει καταπληκτικο UI, φοβερο μεγεθος για 5'' οθονη, τα πληκτρα στο πισω μερος ειναι all the money, τι να πω, ειμαι ευχαριστημενος παρα πολυ.

Να δουμε για ποσο :p

Φοβερη τιμη για 32αρι

Με γειααααα

Προφανώς στο G3 βρήκες αυτό που πραγματικά ήθελες. Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο.

Γι αυτό λέω ότι το καλύτερο είναι εκείνο που πλησιάζει περισσότερο στις επιθυμίες μας.

Αν δυσκολεύεσαι με την γλώσσα, κάνε εγγραφή στο amazon.co.uk. Έχουν κοινή βάση κωδικών χρηστών.

Μετά με την βοήθεια ενός online translator (π.χ. το chrome βολεύει πολύ), προχώρα κανονικά στην αγορά.

Για ότι θέμα έχεις, στο help έχουν contact για να επικοινωνήσεις στα Αγγλικά.

Φοβερή τιμή και για το 32αρι, αλλά και για το 16αρι.

Παρομοίως όπως είπε ένας φίλος, μόνο από Amazon για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τέτοια πολιτική δεν έχει κανένα μαγαζί στην Ελλάδα.

Με ψήνει τον τελευταίο καιρό το g3, θέλω αλλαγή από το sense, έτσι για το ****το :D

Προφανώς στο G3 βρήκες αυτό που πραγματικά ήθελες. Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο.

Γι αυτό λέω ότι το καλύτερο είναι εκείνο που πλησιάζει περισσότερο στις επιθυμίες μας.

Ετσι, αυτο ειναι το καλύτερο, τουλάχιστον τώρα.

Για το μετα απο εναν μηνα; ποιος ξερει :)

Αυτή είναι η ελευθερία που προσφέρει το Android αγαπητή φίλοι.

Αντίθετα απέναντι το μήλο σε δεσμεύει.

Έβγαλε η LG καινούργιο τηλ το παίρνεις και έχεις κάνει την αναβάθμιση σου μετά από λίγο Έβγαλε η σαμμυ το νοτελι 4 το παίρνεις και είσαι και πάλι αρχηγός έβγαλε η meizu MX4 pro εκεί και αν είσαι αρχηγός.

Οκ ακριβω το σπορ αλλά έχεις ένα κάρο επιλογές.

Αντίθετα απέναντι πας με ότι σου δώσει και αυτό πετσοκομενο τουλάχιστον για 6 μήνες.

Εμένα προσωπικά αυτό δεν μου αρέσει.

Καλό χρυσό το μήλο αλλά μόνο σαν δεύτερη συσκευή.

Σαν πρώτη ποτέ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ρε παιδια εχει κατι θηκες guick circle στο eBay με 5€ περιπου και free shiping. Αραγε τι να λενε?? Δειχνουν σε ολα τους γνησια παντως απο τις φωτο και ειναι απο αυτες που βγαινει το πισω καπακι για να μπουν. Πρωτη φορα ασχοληθηκα με eBay αγορες. Αναρωτιέμαι τι διαολο θα μου ερθει