freddaras Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ε,βέβαια αφού την απέσυρε η εταιρεία μέσω ΟΤΑ και το update γίνεται μόνο μέσω pc αν θυμάμαι καλά το ενα σκανδαλο πισω απο το αλλο αυτη η εταιρια ...ποποπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Άστα φίλε... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 το ενα σκανδαλο πισω απο το αλλο αυτη η εταιρια ...ποποπο Δυστυχώς...από την άλλη μεριά όπου και να διαβάσω δεν έχω βρει εταιρεία που να μην έχει τα θεματάκια της... Να μην σου τύχει.... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Χθες έλαβα στο G3 μέσω OTA, Software Update V30o-EUR, μικρό 34ΜΒ. Πρέπει να 'ταν κανα 2χρονο που είχε να πάρει update η συσκευή! Εξεπλάγην!! :worry: Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpolic Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Χθες έλαβα στο G3 μέσω OTA, Software Update V30o-EUR, μικρό 34ΜΒ. Πρέπει να 'ταν κανα 2χρονο που είχε να πάρει update η συσκευή! Εξεπλάγην!! :worry: Μου ηρθε και μενα αυτο το update την περασμενη εβδομαδα. Απο τοτε μου κοβεται ο ηχος την ωρα που μιλαω... Πολλες φορες καλω και δεν βγαινει καν η κληση (cosmote) Μεχρι τοτε ελεγα οτι το κινητο πεταγε. Τωρα παει για πεταμα ..δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Σε μένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο... Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ένας φίλος το έχει αυτό το κινητό. Έβγαλε ένα πρόβλημα. Υπερθερμαίνεται και ρουφάει τη μπαταρία ταχύτατα. Άλλαξε και μπαταρία. Τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Πες του να ετοιμάζεται για πλακέτα σιγά σιγά, ας πάρει κι ένα back-up καλού κακού... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpolic Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σε μένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο... Εμενα δυστηχως το συνεχιζει. Αρκετες φορες μιλαω απο το viber και την παλευω Προσπαθω να αποφυγω το soft reset γιατι εχει πολυ δουλεια και δεν ξερω αν θα λυσει και το προβλημα Ένας φίλος το έχει αυτό το κινητό. Έβγαλε ένα πρόβλημα. Υπερθερμαίνεται και ρουφάει τη μπαταρία ταχύτατα. Άλλαξε και μπαταρία. Τι μπορεί να είναι? Ενδεχομενως ειναι απο καποια εφαρμογη που εγκατασταθηκε προσφατα Σε μενα αυτο το προβλημα το προκαλεσε το Yahoo Mail app. Τελειωνε την μπαταρια μεσα σε 3-4 ωρες, μεχρι που το εβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλησπέρα σας, καταφερε η αδερφή μου κ έσπασε την οθόνη. Ανοίγει μεν αλλά δεν δουλεύει καθόλου η αφή... Επειδη μάλλον είναι παλιό, αξίζει να φτιαχτεί? Ξέρουμε κανένα μαγαζί στην Αθήνα τουλάχιστον να πάω να το τσεκαρω? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carl_Barks Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Γειά σας παιδιά. Έχω το κινητό εδώ και 3-4 χρόνια, με αλλαγμένη πλακέτα πριν ~2 χρόνια (εντός εγγύησης τότε). Τελυταία παρουσιάζει συχνά προβλήματα υεπρθέρμανσης και κλείνει με αποκορύφωμα αλλεπάλληλα shutdown σήμερα και ανεβοκατέβασμα στην ένδειξη στάθμης της μπαταρίας (80% -> 40% -> 80%). Μιας και είναι κοντά 4ετίας το κινητό το πρώτο που σκέφτομαι είναι αλλαγή μπαταρίας μήπως και φτιάξει. Γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να προμηθευτώ γνήσια κατά προτίμηση μπαταρία στην Αθήνα και με τι κόστος; Κάποιες που βρήκα στο σκρουτζ έχουν άθλια reviews και πιθανότατα είναι fake. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Γνωστό μου άτομο άλλαξε μπαταρία είδε καλύτερη SOT οθόνη κλπ όμως μετά από 8 μήνες ξαφνικά το κινητό άρχισε να παρουσιάσει τα φαινόμενα που περιγράφεις ,με αποκορύφωμα στο να κλείσει τελείως ξαφνικά και να μην ξανά ανοίξει έκτοτε... το πιθανότερο μητρική . Καλύτερα κράτα τα χρήματά σου και πάρε ένα νεότερο καινούριο κινητό, π.χ. Xiaomi Redmi note 5 ... πολύ καλό απλά η άποψή μου ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Γειά σας παιδιά. Έχω το κινητό εδώ και 3-4 χρόνια, με αλλαγμένη πλακέτα πριν ~2 χρόνια (εντός εγγύησης τότε). Τελυταία παρουσιάζει συχνά προβλήματα υεπρθέρμανσης και κλείνει με αποκορύφωμα αλλεπάλληλα shutdown σήμερα και ανεβοκατέβασμα στην ένδειξη στάθμης της μπαταρίας (80% -> 40% -> 80%). Μιας και είναι κοντά 4ετίας το κινητό το πρώτο που σκέφτομαι είναι αλλαγή μπαταρίας μήπως και φτιάξει. Γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να προμηθευτώ γνήσια κατά προτίμηση μπαταρία στην Αθήνα και με τι κόστος; Κάποιες που βρήκα στο σκρουτζ έχουν άθλια reviews και πιθανότατα είναι fake. Ευχαριστώ. Απο procordia θα πάρεις,περνεις τηλ και σου την στέλνουν.Κοστος γυρω στο 20αρικο δεν θυμαμαι ακριβώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Θα μπορούμε να βάλουμε έστω την Android go έκδοση κάποια στιγμή γιατί την 7.0 δεν την παίρνει.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Απο procordia θα πάρεις,περνεις τηλ και σου την στέλνουν.Κοστος γυρω στο 20αρικο δεν θυμαμαι ακριβώς.. https://www.ebay.com/itm/OEM-BL-53YH-battery-replacement-for-LG-G3-D855-D850-D851-D852-Genuine-original/192003006901?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Πολύ καλή ποιοτητα. Την έχω 3 μηνες τωρα. Φαίνεται ΟΚ Με ZOE rom και Gabriels Kernel βγαζει 4 ώρες SOT με πολλές φωτο, βιντεο. Ουτε υπερθερμάνσεις ούτε τιποτα Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 καλησπερα στην παρεα πιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να γινω root και να περασω recovery γιατι με android 6 δεν μαφηνει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 καλησπερα στην παρεα πιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να γινω root και να περασω recovery γιατι με android 6 δεν μαφηνει Για ρίξε μια ματιά: https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268/amp/ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Για ρίξε μια ματιά: https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268/amp/ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkευχαριστώ πολυ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroskon Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 γεια σας και απο μενα, ηθελα για το θεμα πλακετας? εχω και εγω προβλημα ειδα οτι υπαρχουν πλακετες στο ebay aliexpress ktl με αρκετα λιγα χρηματα, αξιζει τον κοπο η ειναι τζαμπα λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Εχουμε το g3 3/32. Βαρια καθημερινη χρηση στο μαγαζι της γυναικας. Παροτι υπαρχει λαπτοπ,κανει τα παντα απο το κινητο. Αρχισε σημερα να κανει κολπα η οθονη. Τρεμοσβυσηματα. Ξαφνικα ανοιγε για λιγο......μετα εσβυνε(οχι να κλεισει τελειως). Εψαξα στο youtube. Εβαλα μονοτικη διπλα στην καμερα(ισως εκει κουμπωνει η οθονη)6 στρωματα μονοτικης. Μια ωρα τωρα δουλευει αψογα.το ζορισα με παιχνιδια,δεν παρουσιασε το παραμικρο. Στο σημειο που εβαλα την μονωτικη παντα ητανε ζεστη η συσκευη. Εξ αρχης οταν το πηραμε φθινοπωρο του 2017.... Υπαρχει ρομ που να βοηθαει την μπαταρια και να μην καιει το κινητο? Υποχρονισμος????? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Γεια παίδες κανατε αναμάθμιση το κινητό στην τελευταια αναβάθμιση που βγηκε? V30o-EUR-XX? Τι περιλαμβανει καποια θετικά αρνητικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Ξανα ζωντανεψα ενα lg g3 3gb.αλλα οταν το ανοιγω μου κλεινει αμεσως..λογικα πρεπει να τα εφτυσε η μπαταρια του..σκεφτομαι να παρω μια τυπου bulk να δω..λετε να φταιει καυι αλλο;καποιος μεμονωμενο περιστατικο; Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Καλησπέρα σας παιδιά, Μπορείτε να με βοηθήσετε να απενεργοποίησω τον επισκέπτη και να υπάρχει μόνο ένας χρήστης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergerman Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Δυστυχώς μετά από περίπου 3 χρόνια και αρκετή χρήση το g3 παρουσίασε πρόβλημα με την οθόνη. Άρχιζε να μαυρίζει, να τρεμοπαίζει και διάφορα άλλα σχετικά. Το πήγα για διάγνωση σε ένα κατάστημα και μου είπαν ότι είναι θέμα μητρικής. Δε ρώτησα, αλλά συμφέρει να επιδιορθωθεί και πόσο περίπου κοστίζει;;; Υ.Γ. Ωραίο τηλέφωνο. Μου έβγαλε μία 3τία συνεχούς χρήσης χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Κρίμα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Δε νομίζω ότι αξίζει να το επισκευάσεις. Υπάρχουν πια οικονομικές και εξίσου δυνατές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts