Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δείτε αν οι εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν δουλεύουν σε ART. Δεν τις έχει όλες αλλά έχει ένα μεγάλο δείγμα! http://www.androidruntime.com/list

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι μηπως μπορει να αξιοποιησει και τα 3 που εχει το 32αρι?Μεχρι 2,5 δεν ειναι αξιοποιησιμα η κανω λαθος?

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Αν κανω το τελευταιο Update θα μπορω να κανω ρουτ ή εχει περιορισμους?Αν ναι ποιο απολα πρεπει να χρησιμοποιησω?

Επισης δεν βλεπω να εχει βγει καμια custom rom ακομα...Γιατι ετσι?

Γιατι μηπως μπορει να αξιοποιησει και τα 3 που εχει το 32αρι?Μεχρι 2,5 δεν ειναι αξιοποιησιμα η κανω λαθος?

Δεν είναι Windows με x86 επεξεργαστή. Το όριο διευθυνσιοδότησης στα 32bit είναι τα 3GB, άρα θεωρητικά μπορεί να τα "όλα". Πρακτικά φορτώνει πρώτα το λειτουργικό και τα βασικά processes, και αφήνει όλη την υπόλοιπη RAM για χρήση από το χρήστη.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

εχω κανει το κινητο απο DALVIK ΣΕ ART δημιουργει στην συσκευη καποιο προβλημα περαν απο τις εφαρμογες που δεν δουλευουν καποιοες?

ευχαριστω

Στο xda λένε πως γίνεται root και στην h με purpledrake. Εγώ με αυτή έκανα root στη g κι όλα καλά. Ακόμη δεν μου έχει έρθει το νέο update να δω τι θα συμβεί.

Έχει βγει και η stump αλλά δεν ξέρω αν παίζει στα δικά μας G3.

Ο bootloader παραμένει κλειδωμένος αν κι ακούγονται πολλά οπότε προς το παρόν στην αναμονή για custom.

Εγώ τώρα που το φορτιζω πρώτη φορά με art βλέπω ότι ζεσταίνετε ενώ πριν με davlik δεν ζεσταινοταν. Πάντα με 10g.

Αν κανω το τελευταιο Update θα μπορω να κανω ρουτ ή εχει περιορισμους?Αν ναι ποιο απολα πρεπει να χρησιμοποιησω?

Επισης δεν βλεπω να εχει βγει καμια custom rom ακομα...Γιατι ετσι?

Όχι κανένα και μάλιστα γίνεται το root πολύ εύκολα με την εγκατάσταση ενός απλού apk σε 2 δευτερόλεπτα.

Αν δεν ξεκλειδωσουν τον bootloader δεν προκειτε να δούμε ποτέ.

Παιδες η αλλαγη απο Dalvic σε ΑRT μπορει να γινει και να δουμε βελτιωσεις σε ολες τις android συσκευες ή προτείνεται για το g3 μονο?

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Παιδες η αλλαγη απο Dalvic σε ΑRT μπορει να γινει και να δουμε βελτιωσεις σε ολες τις android συσκευες ή προτείνεται για το g3 μονο?

Οποια συσκευη το υποστηριζει !!

Το Art δεν δημιουργει κανενα προβλημα ...ειναι μερος του λειτουργικου .... το android L θα τρεχει μονο ARt...

...φιλε Devil_7 και κλειστο να εχεις το κινητο στην φορτιση παλι θα ζεσταινετε δεν εχει να κανει με το Art

Edited by Djdeltavita

Παιδια τ κινητο το εχω μια εβδομαδα χωρις κανενα προβλημα(υπερθερμανση, lag και επαννακινηση) αλλα το πηρα απο amazon. Μηπως οσοι λετε για αυτα τα προβληματα (χωρις να θελω να γινω κακος) εχετε το μικρο μοντελο απο μαγαζι τριτης διαλογης;

Εχω την 10h γερμναικο μοντελο με root απο χτες με stump.

Παιδια τ κινητο το εχω μια εβδομαδα χωρις κανενα προβλημα(υπερθερμανση, lag και επαννακινηση) αλλα το πηρα απο amazon. Μηπως οσοι λετε για αυτα τα προβληματα (χωρις να θελω να γινω κακος) εχετε το μικρο μοντελο απο μαγαζι τριτης διαλογης;

Δεν εχει σχεση αυτο. Και εγω το χο ενα μηνα και στην τριτη βδομαδα μου κανε επανεκινηση. Το lag αν το χες απο την αρχη με πρωτες ρομ θα ειχες. Απο την 10 g και τωρα με την 10h εχει φτιαξει πολυ

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Φίλε Γιώργο τις συσκευές δεν τις κατασκευάζει κανένα κατάστημα, οπότε δεν έχει σχέση από που τα αγοράζεις. :)

Φιλικά Γιώργος

Φίλε Γιώργο τις συσκευές δεν τις κατασκευάζει κανένα κατάστημα, οπότε δεν έχει σχέση από που τα αγοράζεις. :)

Και ομως γινεται. Δηλαδη τα μαγαζια που εχουν πιο φθηνα εχουν συσκευες που μπορει να ειναι refurbished η απο τα πρωτα μοντελα που εβγαλαν απο το εργοστασιο και αυτο φαινεται και απο το οτι συνηθως αργουν να παρουν αναβαθμηση.

Και ομως γινεται. Δηλαδη τα μαγαζια που εχουν πιο φθηνα εχουν συσκευες που μπορει να ειναι refurbished η απο τα πρωτα μοντελα που εβγαλαν απο το εργοστασιο και αυτο φαινεται και απο το οτι συνηθως αργουν να παρουν αναβαθμηση.

Κατά τη γνώμη μου κάπου μπορεί να έχεις δίκιο και κάπου όχι.

Για παράδειγμα, τα anazon ήταν από τα πρώτα καταστήματα που είχαν διαθέσιμο το G3 - ειδικά στη Γερμανία. Πολλοί μάλιστα πήραν από εκεί και εκτός Γερμανίας δίχως υποχρεωτικά οι συσκευές να ήταν "Γερμανικές" ή να παίρνουν τις αναβαθμίσεις γρηγορότερα. Το τελευταίο δεν μας λέει τίποτε όπως και το γεγονός πως κάτω από τον τίτλο "10e, 10g ή 10h" κάθε κινητό με βάση το imei του λαμβάνει κάτι λίγο ή πολύ διαφορετικό ως update από την LG.

Από την άλλη πλευρά, είναι - τουλάχιστον για μένα - προφανές ότι η LG άφησε να βγουν στην αγορά "λεμόνια" είτε το ήξερε είτε δεν το ήξερε. Αν και θα έπρεπε να το ξέρει από τα πρώτα review στο διαδίκτυο. Μονάχα τις δύο τελευταίες σελίδες του thread να διαβάσεις βλέπεις ανθρώπους με τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης και επομένως συσκευής... Μας έφαγαν τα versus για το αν το HTC M8 είναι γρηγορότερο ή αν το LG G3 έχει 5,5 πραγματικά στρέμματα οθόνης. Η συσκευή που έχω στα χέρια μου όπως και πολλοί άλλοι δεν έχει κανένα από τα προβλήματα που άλλοι χτυπιούνται ότι έχουν. Και αυτό δεν είναι θέμα αναβάθμισης. Out of the box μετά τις πρώτες φορτίσεις το G3 μου έδειξε που βρίσκεται και σε μπαταρία και σε επιδόσεις (αν θυμάμαι καλά έχω ανεβάσει και screenshots εδώ). Δεν είναι το ότι βγαίνει στην ίδια κορυφή με τις άλλες "ναυαρχίδες" (που βγαίνει άνετα) αλλά το ότι δεν τρίζει, δεν υπερθερμαίνεται, δεν lagάρει, δεν έχει καμμένα pixel, δεν έχει restart ή shutdown, δεν, δεν, δεν!

Εύχομαι και ελπίζω τα διαδοχικά updates να λύνουν όλα τα θέματα. Είτε software είτε βελτιστοποίησης του hardware μπορούν και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Προσωπικά χαίρομαι όταν άνθρωποι εδώ και στο εξωτερικό επιστρέφουν τα κομμάτια τους ξανά και ξανά ώστε η εταιρία να καταλάβει τι έκανε και να το λύσει. Και τουλάχιστον να μην μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα καλά κομμάτια. Αλλά και εκνευρίζομαι όταν καταλαβαίνω πως κάποιοι απλώς σκότωσαν το δικό τους ελαττωματικό σε κάποιον άλλο που ως δια μαγείας έχει τα ίδια προβλήματα που όμως θα περάσουν στο επόμενο θύμα και πάει λέγοντας μέχρι κάποιο firmware (stock ή custom) να κάτσει καλά.

Αυτά και sorry για το μακροσκελές.

Κατά τη γνώμη μου κάπου μπορεί να έχεις δίκιο και κάπου όχι.....Αυτά και sorry για το μακροσκελές.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα οπως λες μερικοι αν οχι ολοι στην αρχη ειχαν προβληματα, μπορει να ηταν και χρηστες αλλης εταιριας (ημεδαπης της lg), συγκεκριμενα αυτο ηθελα στην αρχη να υπονοησω αλλα ειπα να μη το τραβηξω αλλα δε κρατηθηκα τελικως.:)

Edited by GeorgeAl92

Μπορεί με την 10h το κινητό να είναι τώρα αρκετά πιο smooth λόγο του LCD refresh στα 60fps αλλά η μπαταρία μειώθηκε αισθητά από εκεί που είχα 4με 4.30 ώρες οθόνη έπεσα τώρα στις 3.30

Ρε παιδιά με την 10h η μπαταρία δεν θα τελειώσει ποτέ;

Είναι οι παράλληλες εμπειρίες μας που με σκοτώνει εδώ :D

Άντε να λάβουμε και οι υπόλοιποι αυτή τη ρημάδα την αναβάθμιση.

Είναι οι παράλληλες εμπειρίες μας που με σκοτώνει εδώ :D

Άντε να λάβουμε και οι υπόλοιποι αυτή τη ρημάδα την αναβάθμιση.

Εξαρτάται από την χρήση, πηγαίνοντας με την 10h το LCD refresh rate στα 60 fps δεν επηρεάζει καθόλου το stand by χρόνο άρα οι χρήστες που το χρησιμοποιούν κυρίως για τηλέφωνα λίγο browsing Και γενικά ελαφριά χρήση δεν θα καταλάβουν διαφορά.αλλά άμα είστε heavy user με παιχνίδια browsing Και λοιπά τότε θα δείτε δραστική μείωση στην μπαταρία.

Εξαρτάται από την χρήση, πηγαίνοντας με την 10h το LCD refresh rate στα 60 fps δεν επηρεάζει καθόλου το stand by χρόνο άρα οι χρήστες που το χρησιμοποιούν κυρίως για τηλέφωνα λίγο browsing Και γενικά ελαφριά χρήση δεν θα καταλάβουν διαφορά.αλλά άμα είστε heavy user με παιχνίδια browsing Και λοιπά τότε θα δείτε δραστική μείωση στην μπαταρία.

Εχτές με την πρώτη φόρτιση μετά την αναβάθμιση έβγαλε 4&30 οθόνη. Ενω δεν πέρναγα τις 4. Εξάλλου είναι αρκετά νωρίς να κρίνουμε ήτε θετικά ήτε αρνητικά

Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση?

Το root που ειχε βγαλει ο geohot αυτο το λ παιζει στο κινητο μας?

Το εχει δοκιμασει κανεις?

Αρα λογικα η εκδοση με τα 2 θα εχει αρκετη διαφορα ε?

Fair enough για τα παιχνίδια.

Σχετικά με τα fps παρατήρησες καμιά αλλαγή στις θερμοκρασίες;

Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση?

Το root που ειχε βγαλει ο geohot αυτο το λ παιζει στο κινητο μας?

Το εχει δοκιμασει κανεις?

Έχω την εντύπωση πως το towelroot ήταν για root μέχρι πριν την 10e (abc) αλλά ας πει κάποιος άλλος που το χρησιμοποίησε.

Βασικα υπαρχει τροπος να γινει ρουτ χωρις υπολογιστη?Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη εχω mac...

Πρώτη μέρα με ART στο G3,μπαταρία κράτησε λίγο παραπάνω, δεν ζεσταίνεται το κινητό και τόσο πολύ( δηλαδή λιγότερο από το Dalvic)

Πιο smooth μου φαίνεται και μέχρι στιγμής όλα τα apps που έχω δουλεύουν μια χαρά

Άρα θα μείνω με ART για τώρα

Greek Android & iOS users (FB group)