roll Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ο φορτιστης που εχοει στην συσκευασια του το g3 ειναι quick charger? Γενικα το κινητο μας δεχεται τετιον φορτιστη? Όχι δεν είναι. Δεν δέχεται. Φορτίζει σχετικά γρήγορα δεν το λες αργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Όχι δεν είναι. Δεν δέχεται. Φορτίζει σχετικά γρήγορα δεν το λες αργό. Εμενα θελει γεματες δυο ωρες απο 15% Εγω το θεωρω πολυ παντως Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το ίδιο ακριβώς θέμα είχα και εγώ και μου άλλαξαν πλακέτα! Το πήγα σήμερα στην Procordia και περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 γεια σας παιδια.εχει αρχισει το κινητο εδω και 4 μερες και χανει συνεχεια το σημα.ξαφνικα η ενδηξη του σηματος στο κινητο αρχιζει και γυριζω γυρω γυρω και μετα πιανει.το εχει κανει και σε καποιον αλλον αυτο το πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 γεια σας παιδια.εχει αρχισει το κινητο εδω και 4 μερες και χανει συνεχεια το σημα.ξαφνικα η ενδηξη του σηματος στο κινητο αρχιζει και γυριζω γυρω γυρω και μετα πιανει.το εχει κανει και σε καποιον αλλον αυτο το πραγμα. γενικα και σε εμενα στο σπιτι παιζουν οι γραμμες του σηματος αλλα δεν χανω κλησεις και με μια γραμμη,εκτος αν εννοεις οτι νεκρωνει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 ναι νεκρωνει για 5 με 10 δεπτερολεπτα και μετα ξαναρχεται το σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το πήγα σήμερα στην Procordia και περιμένω Ελπίζω να έχεις εγγύηση φίλε μου, γιατί αλλιώς ψάξε να πάρεις καινούριο κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 ναι νεκρωνει για 5 με 10 δεπτερολεπτα και μετα ξαναρχεται το σημα Έχεις περάσει κάποια άλλη rom από την αρχική? (root ή και την official 6α από την Πολωνία). Επίσης, έχεις δοκιμάσει να βάλεις άλλη κάρτα sim να δεις αν κάνει το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Να ρωτήσω κάτι που έχω απορία, θυμάμαι ότι στο G2 όταν έχεις τραβήξει ένα βίντεο και το βάλεις να παίζει μπορείς να βγάζεις φωτογραφία ταυτόχρονα σε οποιαδήποτε στιγμή του βίντεο. Στο g3 δεν γίνεται, σωστά? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Έχω εγγύηση παιδιά.Δεν το έχω πειράξει καθόλου είναι όπως το πείρα ούτε ρομ ούτε ρουτ.λέτε πως της επόμενες μέρες θα χάνει εντελώς το σήμα;τι φταει η κεραία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) θυμηστε με βρε παιδια για να μπω ρεκοβερυ ποια πληκτρα παταω? okτο βρηκα. Edited February 4, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Θα δοκιμάσω αύριο να βάλω μια κάρτα ΚΟΣΜΟΤΕ που έχω να δω αν κάνει το ίδιο πράγμα.σήμερα λείπω λόγο δουλειάς μακριά από το σπίτι μου.γενικά Vodafone έχω σύνδεση και η κάρτα σιμ μου είναι καινούργια ενός έτους περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπερα,πηρα προσφατα ενα μεταχειρισμενο g3 32αρι,και εχω παρατηρησει οτι αργει πολυ στη φορτιση.Πχ αυτη τη στιγμη το εβαλα πριν λιγη ωρα στο 15%,τωρα ειναι στο 43% και μου γραφει οτι θελει ακομα 2 ωρες για να φορτισει πληρως,ενω το G2 πχ φορτιζε σχεδον ολο το κινητο απο το 0% σε 2 ωρες.Η οταν το εχω στην φορτιση και παραλληλα το λειτουργω,ιντερνετ κλπ,μπορει να περασει μια ωρα και να φορτισει ελαχιστα 5-6%.Να πω οτι δεν φαινεται να εχει το original καλωδιο φορτισης της lg.Παιζει ρολο αυτο στην αργη φορτιση του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Καλησπερα,πηρα προσφατα ενα μεταχειρισμενο g3 32αρι,και εχω παρατηρησει οτι αργει πολυ στη φορτιση.Πχ αυτη τη στιγμη το εβαλα πριν λιγη ωρα στο 15%,τωρα ειναι στο 43% και μου γραφει οτι θελει ακομα 2 ωρες για να φορτισει πληρως,ενω το G2 πχ φορτιζε σχεδον ολο το κινητο απο το 0% σε 2 ωρες.Η οταν το εχω στην φορτιση και παραλληλα το λειτουργω,ιντερνετ κλπ,μπορει να περασει μια ωρα και να φορτισει ελαχιστα 5-6%.Να πω οτι δεν φαινεται να εχει το original καλωδιο φορτισης της lg.Παιζει ρολο αυτο στην αργη φορτιση του κινητου? Το καλώδιο δεν παίζει ρόλο, όλα την ίδια δουλειά κάνουν. Ο αντάπτορας πρέπει να έχει πρόβλημα για να μην φορτίζει. Έλεγξε αν είναι αυθεντικός της LG και δες πόσα mah γράφει πάνω, θα πρέπει να λέει 1.8, αν είναι λιγότερα για το λόγο αυτό δεν σου φορτίζει γρήγορα. Ωστόσο, μπορείς να διακρίνεις τι μάρκα είναι το καλώδιο? Για παν ενδεχόμενο.. Edited February 4, 2016 by maxmouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπερα,πηρα προσφατα ενα μεταχειρισμενο g3 32αρι,και εχω παρατηρησει οτι αργει πολυ στη φορτιση.Πχ αυτη τη στιγμη το εβαλα πριν λιγη ωρα στο 15%,τωρα ειναι στο 43% και μου γραφει οτι θελει ακομα 2 ωρες για να φορτισει πληρως,ενω το G2 πχ φορτιζε σχεδον ολο το κινητο απο το 0% σε 2 ωρες.Η οταν το εχω στην φορτιση και παραλληλα το λειτουργω,ιντερνετ κλπ,μπορει να περασει μια ωρα και να φορτισει ελαχιστα 5-6%.Να πω οτι δεν φαινεται να εχει το original καλωδιο φορτισης της lg.Παιζει ρολο αυτο στην αργη φορτιση του κινητου? Ναι, παίζει και το καλώδιο ρόλο. Με το οριτζιναλ φορτίζω σε κανά 2ωρο, ενω με ένα 2ο ΟΕΜ μου γράφει αργη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εμένα έχει πρόβλημα το καλώδιο. Με τον παλιό του g2 φορτώνει γρήγορα. Με το δικό του που έχει πρόβλημα θέλει κάνα 4ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 1,8 ειναι ο φορτιστης...Αλλα το καλωδιο,χωρια οτι δεν κουμπωνει απολυτα στη θυρα,ειναι λιγο χαλαρο και κουνιεται,εχει και ενα βελακι που σου δειχνει την κατευθυνση που πρεπει να το κουμπωσεις,και αυτο μου δειχνει οτι δεν πρεπει να ναι και οριτζιναλ...Και μενα θελει κανα 4ωρο για να φορτισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πάρε ένα καλώδιο και θα είσαι οκ. Διάλεξε κάποιο επώνυμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ναι, παίζει και το καλώδιο ρόλο. Με το οριτζιναλ φορτίζω σε κανά 2ωρο, ενω με ένα 2ο ΟΕΜ μου γράφει αργη φόρτιση. αν ειναι το καλωδιο μακρυτερο απο το γνησιο σε βγαζει αργη φορτιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 βρε παιδια τι μακρυ και κοντο...αναλογα τι ονομαστικη ισχυ εχει ο φορτιστης.εγω πχ χρησιμοποιω φορτιστη και απο σαμσουνγκ s3 και τον γνησιο και σε 2 περιπου ωρες φορτιζω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Έχεις κανείς κανά link για άλλα icons για την 6 γιατί δεν πολυτρελαίνομαι με αυτά που έχει? στην 5 είχα βρει στο lg smartworld αλλά τώρα δεν μπορώ να βρω τίποτα. Tα βρήκα στο smartworld αλλά τίποτα το ιδιαιτερο δεν έχει. Έβαλα το materialistik. Κάτι έγινε τώρα. Edited February 4, 2016 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα,λογικα ναι,αλλα μιας και ειμαι καινουργιος επιτρεψτε μου την ερωτηση,ποτε θα παρουμε την marshmallow?Στον ελεγχο ενημερωσεων εγραψε οτι χρησιμοποιω την τελευταια,και ειμαι σε 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα,λογικα ναι,αλλα μιας και ειμαι καινουργιος επιτρεψτε μου την ερωτηση,ποτε θα παρουμε την marshmallow?Στον ελεγχο ενημερωσεων εγραψε οτι χρησιμοποιω την τελευταια,και ειμαι σε 5.0 Κάντε βρε παιδιά μια αναζητηση εδώ μέσα. Η 6 βγήκε ήδη για την πολωνική έκδοση. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα,λογικα ναι,αλλα μιας και ειμαι καινουργιος επιτρεψτε μου την ερωτηση,ποτε θα παρουμε την marshmallow?Στον ελεγχο ενημερωσεων εγραψε οτι χρησιμοποιω την τελευταια,και ειμαι σε 5.0 Έχουν αρχίσει να την δίνουν. Το πότε θα την πάρει ο κάθε ένας μας, είναι άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ελπίζω να έχεις εγγύηση φίλε μου, γιατί αλλιώς ψάξε να πάρεις καινούριο κινητό.. Υποτίθεται έχω αλλά μου είπαν ότι επειδή έχω ένα χτύπημα στην οθόνη θα το δουν. Οπότε περιμένω και πάω για άλλο μάλλον.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts