stauros2653 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 η πιο smooth εκδοση που ειχε παρει το κινητο αυτο ποια ειναι ρε παιδια? η 21Α δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ εχω δοκιμασει την ρομ του cloudy (με ρουτ φυσικα) πολυ καλη,απο στοκ αυτα που ξερεις ξερω:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Μήπως δεν έχεις το D855 μοντέλο αλλά κάποιο άλλο;; Γιατί μόνο το D855 έχει ραδιόφωνο. Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να την προσθεσει αυτος την εφαρμογη οπως εκανα εγω..γιατι εξαρχης δεν υπηρχε..ειναι στο κεντρο ενημερωσεων και το κανει εγκατασταση..το D855 εχω και ειχα και εγω την ιδια απορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εγω που εχω v21t τι εχω; Παλιοτερη απο την 20a ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εγω που εχω v21t τι εχω; Παλιοτερη απο την 20a ειναι; v21t??? Μήπως είναι 20t? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδια,μετα απο καιρο αποφάσισα να επαναφερω το τηλέφωνο απο custon σε stock rom.τωρα ειμαι στην 21a και η ερωτηση ειναι η εξής:ξερει κανεις γιατι στο gmail στα νεα mail δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποιησεις?ουτε ηχητικές ουτε στη lockscreen ή στη status bar. Θα πας στο Gmail->Ρυθμίσεις->Θα επιλέξεις τον λογαριασμό σου και θα δεις το Διαχείριση ετικετών.Εκεί θα βρεις τον συγχρονισμό και τις ειδοποιήσεις για κάθε ετικέτα.Επέλεξε τα και θα είσαι ok. @stauros2653 Σε εμένα δουλεύει κανονικά το διπλό πάτημα για μεγέθυνση.Είμαι με στοκ χωρίς root. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) η πιο smooth εκδοση που ειχε παρει το κινητο αυτο ποια ειναι ρε παιδια? η 21Α δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ Μήπως να έκανες και μια επαναφορά εργ. ρυθμίσεων.? πιθανόν να χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα Κανένα Γαλλικό πήρε την 21Α??? Edited November 23, 2015 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μήπως να έκανες και μια επαναφορά εργ. ρυθμίσεων.? πιθανόν να χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα Κανένα Γαλλικό πήρε την 21Α??? Εγώ με γαλλικό την πήρα πριν από 3 μέρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εγώ με γαλλικό την πήρα πριν από 3 μέρες.... Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου - ενημέρωση. καλό είναι να κάνουμε και μια επαναφορά εργ. ρυθμίσεων για να είμαστε σίγουροι ότι την πήρε καλα; ή με το LG flashtool? ακόμα πιο σίγουροι? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 πως μπορω να κανω φορματ την καρτα μνήμης μεσα απο το κινητο???το δοκιμασα στο λαπτοπ αλλα εχει προστασια εγγραφης και δεν μπορεσα να το κανω με καμια λυση που διαβασα στις λυσεις υπολογιστων..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 πως μπορω να κανω φορματ την καρτα μνήμης μεσα απο το κινητο???το δοκιμασα στο λαπτοπ αλλα εχει προστασια εγγραφης και δεν μπορεσα να το κανω με καμια λυση που διαβασα στις λυσεις υπολογιστων..... Λογικά ο ανταπτορας για την sd έχει στο πλάι ενα μικρό διακόπτη που κλειδώνει και ξεκλειδώνει για προστασία της micro sd.Βάλτο σε θεση unlock και τοποθέτησε τη στο laptop. Εναλλακτικά αν θες να το κάνεις μέσα από το τηλ πήγαινε Αποθήκευση και κάτω απο εκεί που δείχνει το μέγεθος της sd έχει επιλογή για διαγραφή. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Λογικά ο ανταπτορας για την sd έχει στο πλάι ενα μικρό διακόπτη που κλειδώνει και ξεκλειδώνει για προστασία της micro sd.Βάλτο σε θεση unlock και τοποθέτησε τη στο laptop. Εναλλακτικά αν θες να το κάνεις μέσα από το τηλ πήγαινε Αποθήκευση και κάτω απο εκεί που δείχνει το μέγεθος της sd έχει επιλογή για διαγραφή. ο ανταπτορας δεν εχει τετοιο ξερω τι εννοεις ειναι multi εχει για ολες τι καρτες.....οταν δηλαδη πας εκει και κανεις διαγραφη κανει φορματ????η απλα σβηνει τα παντα???νομιζω δεν ειναι το ιδιο...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Δηλαδή εσύ την βάζεις στο λάπτοπ την microsd όπως είναι;Δε χρησιμοποιείς τον ανταπτορα που τη κάνει sd; Όσο αφορά απο το τηλ νομίζω ότι έχεις δίκιο,κάνει μόνο διαγραφή. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Δηλαδή εσύ την βάζεις στο λάπτοπ την microsd όπως είναι;Δε χρησιμοποιείς τον ανταπτορα που τη κάνει sd; Όσο αφορά απο το τηλ νομίζω ότι έχεις δίκιο,κάνει μόνο διαγραφή. εχω εναν usb ανταπτορα που δεχεται ολες τις καρτες sd/mmc/sdhc/dv,microm5-m2,micro sd ολες ολες και το συνδεω στο λαπτοπ αφου εχω βαλει την καρτα εκει και την αναγνωριζει απλα ειναι κλειδωμενη και δεν μπορω να την κανω φορματ ειναι γνωστο προβλημα στο διαδυκτιο για τις καρτες και σιγουρη και στανταρ λυση δεν υπαρχει.......και ειπα να την κανω φορματ γιατι διαβασα καπου πως την κανει γρηγοροτερη καποιες φορες και επειδη την εχω απο τοττε που πηρα το τηλ και την εχω σκασμενη 15,7 gb απο τα 32 λεω κατσε να την ριξω ενα φορματ μηπως και δουμε καμια διαφορα σε αυτα τα μικρο λαγκ.....!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Όσο αφορά απο το τηλ νομίζω ότι έχεις δίκιο,κάνει μόνο διαγραφή. Δεν το έχω δοκιμάσει στο G3 (δεν χρειάστηκε) αλλά, από όσο θυμάμαι από άλλες android συκευές μου, η διαγραφή είναι φορμάτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά έχω Vodafone κι έχω παρατηρήσει ότι δεν έχω ίντερνετ ενώ μιλάω στο τηλέφωνο. Μόλις κλείνω τη γραμμή επανέρχεται. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Δεν το έχω δοκιμάσει στο G3 (δεν χρειάστηκε) αλλά, από όσο θυμάμαι από άλλες android συκευές μου, η διαγραφή είναι φορμάτ. δεν ξερω σε αυτη σε κιτκατ και jellybean ειχε κανονικα επιλογη φορματ εδω δεν εχει και ειναι περιεργο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ανεξαρτητως συσκευης παντα ετσι μου εκανε η vodafone.Δεν ξερω για αλλα δικτυα αλλα μου φαινεται οτι ετσι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 δεν ξερω σε αυτη σε κιτκατ και jellybean ειχε κανονικα επιλογη φορματ εδω δεν εχει και ειναι περιεργο.... Προσπάθησες να κάνεις διαγραφή και δεν την φόρμαρε ? Αν βρώ καμιά αχρηστη sd οταν πάω σπίτι, θα δοκιμάσω να δω τι κάνει η διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 εχω εναν usb ανταπτορα που δεχεται ολες τις καρτες sd/mmc/sdhc/dv,microm5-m2,micro sd ολες ολες και το συνδεω στο λαπτοπ αφου εχω βαλει την καρτα εκει και την αναγνωριζει απλα ειναι κλειδωμενη και δεν μπορω να την κανω φορματ ειναι γνωστο προβλημα στο διαδυκτιο για τις καρτες και σιγουρη και στανταρ λυση δεν υπαρχει.......και ειπα να την κανω φορματ γιατι διαβασα καπου πως την κανει γρηγοροτερη καποιες φορες και επειδη την εχω απο τοττε που πηρα το τηλ και την εχω σκασμενη 15,7 gb απο τα 32 λεω κατσε να την ριξω ενα φορματ μηπως και δουμε καμια διαφορα σε αυτα τα μικρο λαγκ.....!!!! Ok,δεν γνωρίζω περισσότερα γιατί εγώ την βάζω σε ανταπτορα και δεν έχω θέμα.Πες μας και την μάρκα της κάρτας που κάνει κόλπα να το έχουμε υπόψη. @aggmanos Δεν αντιλέγω γιατί όπως γράφω και παραπάνω εγώ τις κάρτες τις κάνω φορματ στον υπολογιστή με ανταπτορα. @libitas Και σε μένα με Cosmote το ίδιο κάνει.Δίνει προτεραιότητα στην κλήση. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Προσπάθησες να κάνεις διαγραφή και δεν την φόρμαρε ? Αν βρώ καμιά αχρηστη sd οταν πάω σπίτι, θα δοκιμάσω να δω τι κάνει η διαγραφή. οχι φυσικα αν δεν κανει φορματ αυτη η επιλογη δεν το κανω κιολας....ασε που δεν θα ξερω αν εγινε φορματ η οχι ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ok,δεν γνωρίζω περισσότερα γιατί εγώ την βάζω σε ανταπτορα και δεν έχω θέμα.Πες μας και την μάρκα της κάρτας που κάνει κόλπα να το έχουμε υπόψη. @aggmanos Δεν αντιλέγω γιατί όπως γράφω και παραπάνω εγώ τις κάρτες τις κάνω φορματ στον υπολογιστή με ανταπτορα. san disc class 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παιδες το παρηγκειλα σε χρυσαφι χρωμα για την γυναικα μου,εγω εχω το τιτανγκρι,παιζει τιποτα διαφορετικο λογω χρωματος? πχ ποιοτητα πλαστικων? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Τίποτα δε παίζει. καμιά διαφορά εκτος του χρώματος. καλορίζικο Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παράγγειλα αυτη μαγκιες http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753 ειναι τοπ σε κατηγορια ταχύτητας κ.τ.λ και απο class 4 παω σε αυτη....απο τι εψαξα παιζει μεγαλο ρολο η κατηγορια σε αυτο το τηλ γιατι ειναι 4K και γινεται ποιο γρηγορο διαβασμα των εφαρμογων αρα ελπιζω να δω διαφορα με αυτα τα σπαστικα μικρο λαγκ την δοκιμαζω και σας ενημερωνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Τίποτα δε παίζει. καμιά διαφορά εκτος του χρώματος. καλορίζικο ευχαριστω φιλε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Θα πας στο Gmail->Ρυθμίσεις->Θα επιλέξεις τον λογαριασμό σου και θα δεις το Διαχείριση ετικετών.Εκεί θα βρεις τον συγχρονισμό και τις ειδοποιήσεις για κάθε ετικέτα.Επέλεξε τα και θα είσαι ok. @stauros2653 Σε εμένα δουλεύει κανονικά το διπλό πάτημα για μεγέθυνση.Είμαι με στοκ χωρίς root.σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts