kogos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Απάντησαν λίγα ποστ πιο πάνω. Ψάξε για την τελευταία του κινητού σου και θα δεις Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgfan Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δηλαδή πρέπει να περάσω custom Rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Φυσικα..ειναι οι ακολουθες: Aqua mail Yahoo Skype Messenger Facebook Aegean Airlines Shell Compass Cosmote Caller ID Winbank Alpha Bank WPS Office Wifi Manager ColorNote Zedge Farmakeia Quick Torch Κατοπιν εντονου προβληματισμου εσβησα και δυο που ειχα gps και με βοηθησαν πολυ καθως δεν χρησιμοποιουσαν δεδομενα και ηταν το Navigation & Sygic Σβησε το φαρμακεια και το aegean. καθαρισε το κινητο με αυτο το προγραμμα. https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.toolbox.full&hl=el κανε full scan και chekare να καθαρισει cache Μνημης, προσωρινα αρχεια, μικρογραφιες εικονων, κενοι φακελοι, ακυρη εφαρμογη, περιτα αρχεια. Στην ακυρη εφαρμογη και τα περιτα αρχεια πατα πανω τους να δεις αν ειναι κατι που σου χρειαζεται να μην το σβησει και αφαιρεσε το αμα το χρειαζεται. Και reboot μετα το καθαρισμα. ισως να εμφανιζεται και μεσω των emails που συγχρονίζεις λογο καποιου spam . ισως να εμφανιστει μετα απο αυτο. Edited October 24, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δηλαδή πρέπει να περάσω custom Rom ? Oficial μονο 5.0 ...για οτιδηποτε παραπανω μονο σε custom υπαρχει.Αλλιως υπομονη για την 6.0 ... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα σήμερα απέκτησα το lg g3 προερχόμενος από g flex 2 μέχρι στιγμής ευχαριστημένος πέρα από κάτι χαζό lags τπτ τ σημαντικό! Θέλω να ρωτήσω το δικό μου γτ δεν έχει λάβει ενημέρωση για την 5.1.1? Ενώ ενός γνωστού την έχει πάρει. Πρέπει να το κάνω εγώ μέσω κάποιας ρομ? Εφοσον δεν σου εχει ερθει ota update και εφοσον δεν εισαι root. Κατεβασε το lg pc suit για το lg D855 λογικα αυτο το μοντελο εχεις απο το site της lg. Καντο install βαλε το κινητo στο pc παρε οτι χρειαζεσαι backup μεσω του προγραμματος βαλε και στην καρτα sd οτι δεν μπορει να παρει backup το προγραμμα μηπως και σβησει πραγματα που χρειαζαι. Και κανε update μεσω του lg pc suit. Αν η 5.1.1 βγηκε τωρα προσφατα ισως να αργησει και λιγο αν εχει καιρο που βγηκε τοτε την εχεις ηδη στο pc suit. Δοκιμασε μεσω του pc suit πρωτα θα ερθει εκει. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Oficial μονο 5.0 ...για οτιδηποτε παραπανω μονο σε custom υπαρχει.Αλλιως υπομονη για την 6.0 ... καλα δεν εχει παρει 5.1.1 ακομα.. τσαμπα εγραφα παραπανω για το πως κανουμε update :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgfan Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα ξανα και σας ευχαριστώ ολους για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντησεις σας. Αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με όλα αυτά , θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε 5.1.1 γτ θεωρώ ότι θα εξαλείψει τα μικρο λαγκς στο άνοιγμα του μενού (το μοναδικό "παράπονο" που έχω, δεν έχω δει αλλού λαγκ και είμαι κατ'ευχαριστημένος). Θα εξαλειφθούν όντως αυτά τα λαγκ με την 5.1.1? Επίσης εμένα είναι παρτίδα 509 Γαλλικό, λέτε να παίζει κανένα ρόλο αυτό, γιατί διάβαζα στο Ίντερνετ ότι η LG δεν έχει δώσει το update στην Verizon Αμερικής κτλ, λέτε να ισχύει τπτ τέτοιο για τα γαλλικής προέλευσης? Υ.Γ. Δεν έχω ιδέα τι είναι το PC suite και πώς να κινηθώ μέσω αυτού, μιας και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος στην συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα ξανα και σας ευχαριστώ ολους για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντησεις σας. Αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με όλα αυτά , θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε 5.1.1 γτ θεωρώ ότι θα εξαλείψει τα μικρο λαγκς στο άνοιγμα του μενού (το μοναδικό "παράπονο" που έχω, δεν έχω δει αλλού λαγκ και είμαι κατ'ευχαριστημένος). Θα εξαλειφθούν όντως αυτά τα λαγκ με την 5.1.1? Επίσης εμένα είναι παρτίδα 509 Γαλλικό, λέτε να παίζει κανένα ρόλο αυτό, γιατί διάβαζα στο Ίντερνετ ότι η LG δεν έχει δώσει το update στην Verizon Αμερικής κτλ, λέτε να ισχύει τπτ τέτοιο για τα γαλλικής προέλευσης? Υ.Γ. Δεν έχω ιδέα τι είναι το PC suite και πώς να κινηθώ μέσω αυτού, μιας και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος στην συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Δεν υπάρχει 5.1.1... Στο λένε παραπάνω. Μόνο CM/AOSP που σημαίνει φυσικά Custom rom και λοιπά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα ξανα και σας ευχαριστώ ολους για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντησεις σας. Αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με όλα αυτά , θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε 5.1.1 γτ θεωρώ ότι θα εξαλείψει τα μικρο λαγκς στο άνοιγμα του μενού (το μοναδικό "παράπονο" που έχω, δεν έχω δει αλλού λαγκ και είμαι κατ'ευχαριστημένος). Θα εξαλειφθούν όντως αυτά τα λαγκ με την 5.1.1? Επίσης εμένα είναι παρτίδα 509 Γαλλικό, λέτε να παίζει κανένα ρόλο αυτό, γιατί διάβαζα στο Ίντερνετ ότι η LG δεν έχει δώσει το update στην Verizon Αμερικής κτλ, λέτε να ισχύει τπτ τέτοιο για τα γαλλικής προέλευσης? Υ.Γ. Δεν έχω ιδέα τι είναι το PC suite και πώς να κινηθώ μέσω αυτού, μιας και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος στην συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. διαβασε πως θα ρουταρεις και πως θα περασεις ρεκοβερυ,και μετα περνα ειτε aosp ειτε stock based οπως πχ cloydy που ειναι χωρις lag και με πολλα καλουδια.η αναβαθμηση που δωθηκε ειναι καποιες μικροδιορθωσεις πανω στην 5.0 και οχι 5.1.1.ακουγεται οτι θα παρουμε κατευθειαν την 6.επισης μεσα στις ρυθμισεις εχει καπου ελενχος για αναβαθμησεις και εκει θα σου δειξει αν υπαρχει κατι σχετικο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Φυσικα..ειναι οι ακολουθες: Aqua mail Yahoo Skype Messenger Facebook Aegean Airlines Shell Compass Cosmote Caller ID Winbank Alpha Bank WPS Office Wifi Manager ColorNote Zedge Farmakeia Quick Torch Κατοπιν εντονου προβληματισμου εσβησα και δυο που ειχα gps και με βοηθησαν πολυ καθως δεν χρησιμοποιουσαν δεδομενα και ηταν το Navigation & Sygic Αν οι Wifi Manager και το ColorNote είναι αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες, πολλοί χρήστες παραπονούνται στα σχόλια ότι πετάνε πολλές διαφημίσεις. Τσέκαρε και αυτές τις δύο. http://s27.postimg.org/p9u3uaab3/Screenshot_2015_10_24_17_52_44_1.jpg http://s27.postimg.org/dyrg5x3fz/Screenshot_2015_10_24_17_53_02_1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα ξανα και σας ευχαριστώ ολους για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντησεις σας. Αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με όλα αυτά , θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε 5.1.1 γτ θεωρώ ότι θα εξαλείψει τα μικρο λαγκς στο άνοιγμα του μενού (το μοναδικό "παράπονο" που έχω, δεν έχω δει αλλού λαγκ και είμαι κατ'ευχαριστημένος). Θα εξαλειφθούν όντως αυτά τα λαγκ με την 5.1.1? Επίσης εμένα είναι παρτίδα 509 Γαλλικό, λέτε να παίζει κανένα ρόλο αυτό, γιατί διάβαζα στο Ίντερνετ ότι η LG δεν έχει δώσει το update στην Verizon Αμερικής κτλ, λέτε να ισχύει τπτ τέτοιο για τα γαλλικής προέλευσης? Υ.Γ. Δεν έχω ιδέα τι είναι το PC suite και πώς να κινηθώ μέσω αυτού, μιας και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος στην συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. αλλαξε για αρχη τον stock launcer βαλε τον nova η καποιον αλλον και μην πας ακομα σε customιες.. αν δεν σε καλυψει η αλλαγη τοτε βουρ στις custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Για τα μικρά lags βάλε ένα launcher που λένε και τα παιδιά. Και άμα το μετανιώσεις αλλάζεις απλά τον launcher και όλα είναι όπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγω παντως προτιμω να εχω τα lags παρα να χασω το διπλο χτυπημα για να ανοιγει η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ρυθμιζεις και τα εφε στο 0,5 απο το μενου για προγραματιστες και εισαι ακομα πιο γρηγορος :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγω παντως προτιμω να εχω τα lags παρα να χασω το διπλο χτυπημα για να ανοιγει η οθονη Το διπλό κτύπημα ανοίγει την οθόνη στο nova. Για να κλειδώσει πρέπει να αγοράσει το prime και να βάλεις και ένα αντίστοιχο προγραμματάκι για κλείδωμα. Αλλιώς βάζεις μια συντόμευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Διπλο χτυπημα οπου ναναι η στη notification bar? Οταν υονειχα προσπαθησει γιμοταν μονο με επιπλεον εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγω παντως προτιμω να εχω τα lags παρα να χασω το διπλο χτυπημα για να ανοιγει η οθονη Για να ανοίγει η οθόνη τι σχέση έχει ο launcher? Κανονικά δουλεύει. Δεν επηρεάζεται. Οπουδήποτε. Διπλο χτυπημα οπου ναναι η στη notification bar? Οταν υονειχα προσπαθησει γιμοταν μονο με επιπλεον εφαρμογη Οπουδήποτε με εκτέλεση ουσιαστικά της εφαρμογής μέσω του διπλου ταπ. Τι σε πειράζει η έξτρα εφαρμογή. Είναι σαν να μην υπάρχει αυτή η εφαρμογή. Την κρύβεις και από τον drawer και δεν την βλέπεις καν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgfan Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Έχετε δίκιο , η αλήθεια είναι ότι μετ την πρώτη φόρτιση έχει στρώσει κατά πολύ η κατάσταση εξάλλου εξ αρχής δεν είδα λαγκς απλά αυτό το "αργό" άνοιγμα του μενού , μόνο αυτό με ξενιζε. Σε σχέση με τι φλεξ 2 είναι το ίδιο γρήγορο κ κερδίζει σε κάποια σημεία. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο διάβασα κάτι στο ίντερνετ για ένα hidden menu που απενεργοποιεις κάποιες ρυθμίσεις, αλλά κάποιοι μιλάνε για πιθανούς κινδύνους μελλοντικά. Το διάβασα στο xda_forum. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Διπλο χτυπημα οπου ναναι η στη notification bar? Οταν υονειχα προσπαθησει γιμοταν μονο με επιπλεον εφαρμογη Σίγουρα μιλάς για το άνοιγμα; Μήπως λες για το κλείσιμο; Για ξαναδές το. Γιατί εγώ πριν πληρωσω το prime μια χαρά άνοιγε. Στο κλείσιμο υπήρχε θέμα. Κώστα για το κλείσιμο, για να έχεις διπλό ταπ στην οθόνη, όπως αυτό της lg, πρέπει να πληρώσεις το prime για να ενεργοποιηθούν τα gestures. Και εκεί βάζεις την εφαρμογή με το διπλό ταπ για κλείδωμα. Άμα δεν βάλεις αυτό, μπορείς να ορίσεις ότι γουστάρεις στο διπλό ταπ. Πχ να ανοίγει μια εφαρμογή, το Google, οτιδήποτε. Edited October 24, 2015 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Το ξέρω... Nova έχω αγορασμενο από τότε που πήρα android. Σημασία έχει ότι με νόβα δεν χάνεται η λειτουργηκοτητα. Δεν χάνεις τίποτα που σου προσφέρει η LG. Edited October 25, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Διπλο χτυπημα οπου ναναι η στη notification bar? Οταν υονειχα προσπαθησει γιμοταν μονο με επιπλεον εφαρμογη με nova prime βάζεις αυτό.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock ... έπειτα στα gestures στις ρυθμίσεις nova ορίζεις διπλό χτύπημα αυτήν την εφαρμογή(screen off).έτοιμος. το άνοιγμα δουλεύει κανονικά.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχετε δίκιο , η αλήθεια είναι ότι μετ την πρώτη φόρτιση έχει στρώσει κατά πολύ η κατάσταση εξάλλου εξ αρχής δεν είδα λαγκς απλά αυτό το "αργό" άνοιγμα του μενού , μόνο αυτό με ξενιζε. Σε σχέση με τι φλεξ 2 είναι το ίδιο γρήγορο κ κερδίζει σε κάποια σημεία. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο διάβασα κάτι στο ίντερνετ για ένα hidden menu που απενεργοποιεις κάποιες ρυθμίσεις, αλλά κάποιοι μιλάνε για πιθανούς κινδύνους μελλοντικά. Το διάβασα στο xda_forum. Το έχει δοκιμάσει κανείς; αυτο που θα κανεις ειναι:μενου-ρυθμισεις-γενικες-σχετικα με το τηλεφωνο-πληροφοριες λογισμικου-πατα πανω απο πεντε φορες συνεχομενα τον αριθμο κατασκευης σου ενεργοποιητε το μενου για προγραμματιστες, ανοιγεις το επιλογες προγραμματιστη και αλλαζεις τις 3 κλιμακες και το βαζεις στο 0,5 τελος.. (ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 παιδια τα bugs της λολιποπ άρχισαν να μου την δίνουν:mad:!μπορω να ξαναβάλω τα 4.4.2 ξανά?οταν το πρωτοπηρα το δούλεψα μια εβδομαδα κανένα πρόβλημα(λαγκ μηδέν)...για την διαχείρηση της μπαταρίας που ειναι καλύτερη στην λολιποπ δεν καίγομαι δεν ειμαι τοσο απαιτητικος χρήστης!πιστεύετε οτι αξίζει?δεν θέλω να το ρουτάρω...και τι γίνετε με εγγυηση εαν επανέλθω στο 4,4,2 θα έχω θέμα? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 παιδια τα bugs της λολιποπ άρχισαν να μου την δίνουν:mad:!μπορω να ξαναβάλω τα 4.4.2 ξανά?οταν το πρωτοπηρα το δούλεψα μια εβδομαδα κανένα πρόβλημα(λαγκ μηδέν)...για την διαχείρηση της μπαταρίας που ειναι καλύτερη στην λολιποπ δεν καίγομαι δεν ειμαι τοσο απαιτητικος χρήστης!πιστεύετε οτι αξίζει?δεν θέλω να το ρουτάρω...και τι γίνετε με εγγυηση εαν επανέλθω στο 4,4,2 θα έχω θέμα? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι bugs έχεις που θες τόσο πολύ να βάλεις την πλέον παλιά 4.4.2? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 αυτο που θα κανεις ειναι:μενου-ρυθμισεις-γενικες-σχετικα με το τηλεφωνο-πληροφοριες λογισμικου-πατα πανω απο πεντε φορες συνεχομενα τον αριθμο κατασκευης σου ενεργοποιητε το μενου για προγραμματιστες, ανοιγεις το επιλογες προγραμματιστη και αλλαζεις τις 3 κλιμακες και το βαζεις στο 0,5 τελος.. (ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ) ποιες κλίμακες αλλάζεις συγκεκριμενα?? τωρα το εμφάνιζει μόνιμα στο μενού τις επιλογες προγραμματιστη!σε περίπτωση εγγυησης?τι γίνεται?μπορώ να το αφαιρέσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Τι να αφαιρέσεις. Δεν επηρεάζει την εγγύηση το developer options. Το περιλαμβάνει κανονικά το κινητό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts