CjGeorgio Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Είμαι σε καφετέρια Θεσσαλονίκη και στο δίπλα μου τραπέζι είναι ένα παιδί με G3. Ο συγκεκριμένος τι κάνει. Το ανοίγει ανοίγει εκείνη την στιγμή Wi-Fi και ανεβάζει φωτεινότητα στην οθόνη. Μόλις τελειώσει κλείνει Wi-Fi και κατεβάζει τέρμα την φωτεινότητα. Μόλις είδα κάτοχο G3 που του πάει η μπαταρία 3 μέρες... Χαχαχαχαχαχαχα. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 δηλαδή στο s6 τι κάνουν, παίρνουν μπαταρία από φορτηγό? :lol::p Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 καλησπερα,αυριο παραλαμβανω και εγω το G3 32GB και θα ηθελα να ρωτησω 1)αν βαλω tampered glass κοβει απο την ευκρινεια της οθονης? 2)σκεφτομαι να το ρουταρω.αξιζει να το κανω?Μπορει να παραθεσει καποιος οδηγιες πως θα το κανω? 3)μπορει καποιος να προτεινει καποιες must εφαρμογες για το κινητο μας? Γενικα υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω σχετικα με καποιο γνωστο θεμα που ισως παρουσιαζει το κινητο στην πορεια? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 καλησπερα,αυριο παραλαμβανω και εγω το G3 32GB και θα ηθελα να ρωτησω 1)αν βαλω tampered glass κοβει απο την ευκρινεια της οθονης? 2)σκεφτομαι να το ρουταρω.αξιζει να το κανω?Μπορει να παραθεσει καποιος οδηγιες πως θα το κανω? 3)μπορει καποιος να προτεινει καποιες must εφαρμογες για το κινητο μας? Γενικα υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω σχετικα με καποιο γνωστο θεμα που ισως παρουσιαζει το κινητο στην πορεια? ευχαριστω... 1) όχι 2) ναι Must εφαρμογές αναλόγως τι θέλεις απο το κινητό σου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Επισης να ξες οτι στην αρχη καποιες οξονες εβγαλαν κιτρινιλες...και παρουσιαζει ρωγμες στο πλαισιο αλλα καλυπτεται απο την εγγυηση. Οι ρωγμες συνηθως ειναι στο μικροφωνο στο κατω μερος η στις υπερυθρες στο επανω. Για ρουταρισμα υπαρχει σχετικο νημα με τροποποιησεις-βελτιωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Λοιπον, είναι κατοχος g3 16gb εδώ κ 10 μηνες. Το κινητό είναι πολύ εύχρηστο και σταθερό και το γουστάρω πολύ. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα απο την αρχη είναι οτι η συσκευή μου εχει αρκετα αδύναμο σημα όταν είμαι σε περιοχή με 'λιγο' σημα ενω ολοι οι άλλοι εχουν μια χαρά. Την προηγούμενη βδομαδα το έστειλα procordia , μου αλλαξαν πλακετα ( χωρίς χρεωση) αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Το κινητο είναι γαλλικό και καποιος μου είπε οτι αυτός είναι ο λογος-οτι δεν παίρνει τις σωστες αναβαθμίσεις - που εχει θεμα η συσκευή. Γνωριζει καποιος αν ισχύει, και τί μπορώ να κάνω για αυτό;;;;; Ευχαριστώ! Edited August 24, 2015 by antonisprotos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Λοιπον, είναι κατοχος g3 16gb εδώ κ 10 μηνες. Το κινητό είναι πολύ εύχρηστο και σταθερό και το γουστάρω πολύ. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα απο την αρχη είναι οτι η συσκευή μου εχει αρκετα αδύναμο σημα όταν είμαι σε περιοχή με 'λιγο' σημα ενω ολοι οι άλλοι εχουν μια χαρά. Την προηγούμενη βδομαδα το έστειλα procordia , μου αλλαξαν πλακετα ( χωρίς χρεωση) αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Το κινητο είναι γαλλικό και καποιος μου είπε οτι αυτός είναι ο λογος-οτι δεν παίρνει τις σωστες αναβαθμίσεις - που εχει θεμα η συσκευή. Γνωριζει καποιος αν ισχύει, και τί μπορώ να κάνω για αυτό;;;;; Ευχαριστώ! Γενικά τα LG έχουν αδύναμο σήμα δεν είναι μόνο θέμα της συσκευής σου. Πολλοί θεωρούν οτι είναι λόγω χαμηλού sar. Εγώ όσο καιρό το είχα παρόλο που είχε χαμηλό σήμα δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με διακοπές σε κλήσεις ούτε αργούσε να βγάλει γραμμή. Στους 7 μήνες είχα καμιά δεκαριά χαμένες κλήσεις. Αναβαθμίσεις θεωρητικά μια χαρά παίρνεις σε ποία έκδοση είσαι? Μου κάνει εντύπωση που σου άλλαξαν πλακέτα δεν είναι κάποιο "πρόβλημα" που δεν το έχουν άλλες συσκευές... λίγο πολύ όλοι το έχουμε παρατηρήσει εκτός και αν στο δικό σου ήταν σε μεγάλο βαθμό και σε περιοχές που κανονικά έπρεπε να έχεις σήμα φουλ! Edited August 24, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Το g3 ΕΧΕΙ προβλημα με το σημα... Ειναι ανουσιο να λεμε οτι εχει καλο σημα ενω το δουλευουμε σε σημεια με φουλ σημα. Εγω στο σπιτι μου δεν εχω καλο σημα και οπου τα αλλα κινητα της οικογενειας εχουν 1-2 γραμμες το g3 ειναι εκτος δικτυου... Επισης οταν το αγορασα πηγα στο Πηλιο. Εκει ημουν συνεχως εκτος δικτυου και δεν μπορουσα να παρω πουθενα τηλεφωνο. Ευτυχως ειχα και δευτερη καρτα για τον ιδιο αριθμο και την ειχα σε ενα πολυ παλιο samsung galaxy ace και μπορουσα να επικοινωνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εγώ δεν αντιμετωπίζω πουθενά πρόβλημα με το σήμα. Ακόμα και σε περιοχές που δεν είχε κανείς καλό σήμα, εγώ δεν ήμουν εκτός δικτύου. Απλώς δεν είχα ούτε εγώ καλό σήμα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εγώ δεν αντιμετωπίζω πουθενά πρόβλημα με το σήμα. Ακόμα και σε περιοχές που δεν είχε κανείς καλό σήμα, εγώ δεν ήμουν εκτός δικτύου. Απλώς δεν είχα ούτε εγώ καλό σήμα. Και εγώ αυτό λέω και ας είχα χαμηλό σήμα στην απεικόνιση δεν είχα θέμα στην ποιότητα κλήσης ούτε στο να βγάλω γραμμή. Πιο πολύ πιστεύω είναι οι εναλλαγές που κάνει στο 2g-3g-4g για αυτό έχει αυτά τα σκαμπανεβασματα. Για αυτό και λέω πιο πάνω ότι μου έκανε εντύπωση η αλλαγή πλακετας. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Και εγώ αυτό λέω και ας είχα χαμηλό σήμα στην απεικόνιση δεν είχα θέμα στην ποιότητα κλήσης ούτε στο να βγάλω γραμμή. Πιο πολύ πιστεύω είναι οι εναλλαγές που κάνει στο 2g-3g-4g για αυτό έχει αυτά τα σκαμπανεβασματα. Για αυτό και λέω πιο πάνω ότι μου έκανε εντύπωση η αλλαγή πλακετας. εγω δεν νομιζω να εκαναν καν αλλαγη πλακτες προλογο πουλησαν εκαναν ενα factory format και του το εδωσαν ειναι υπερβολη να αλλαξαν πλακετα ετσι ευκολα παλιοτερα τετοια κολπακια εκανε το service της sony στην θεσσαλονικη αλλα αν ηξερες λιγο εβλεπες αν εκαναν η οχι...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 εγω δεν νομιζω να εκαναν καν αλλαγη πλακτες προλογο πουλησαν εκαναν ενα factory format και του το εδωσαν ειναι υπερβολη να αλλαξαν πλακετα ετσι ευκολα παλιοτερα τετοια κολπακια εκανε το service της sony στην θεσσαλονικη αλλα αν ηξερες λιγο εβλεπες αν εκαναν η οχι...... εφόσον άλλαξε πλακέτα θα άλλαξε και imei δεν είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσει. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ακριβώς... Αλλαγή πλακέτας, άλλο ΙΜΕΙ άρα εύκολο να δει αν έχει πλέον άλλο. Σε κάθε περίπτωση εγώ έτσι και αλλιώς σπάνια αφήνω το κινητό σε auto mode στο δίκτυο. Πάντα είμαι σε 2g και όποτε θέλω να κάνω περιήγηση τότε το γυρνάω σε auto. Καθώς για chatting και γενικώς άμεσα μηνύματα το 2g είναι υπεραρκετό. Και έτσι δεν έχω και τόσες εναλλαγές και άρα πιθανόν καλύτερο σήμα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 και εγω εχω μονιμα λειτουργεια gsm και εχω φουλ σημα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 παιδες θελω την βοηθεια σας!το κινητο εκλεισε ξαφνικα και δν ανοιγει!μπαταρια 93% ειχα,εβγαλα την μπαταρια το αφησα ετσι την εβαλα αλλα και παλι δν μου ανοιγει!τι να κανω?ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Άμα δεν ανοίγει... 1) Φορτίζει έστω και κλειστό??? 2) Άλλη μπαταρία έχεις να δοκιμάσεις??? 3) Service!!!! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 οχι δεν φορτιζει φιλε μου!θα βρω μια να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Φίλε συντοπίτη Κώστα σου έχω στείλει Π.Μ. το είδες; Edited August 24, 2015 by manfles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις στα ερωτηματα που εθεσα.Μηπως θα μπορουσε καποιος να δωσει το λινκ σχετικο με το ρουταρισμα?Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις στα ερωτηματα που εθεσα.Μηπως θα μπορουσε καποιος να δωσει το λινκ σχετικο με το ρουταρισμα?Ευχαριστω... δες εδω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση.Το εχει δοκιμασει κανεις?Γιατι καποιοι λεγανε πως δεν τους δουλεψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 με αυτό το δοκίμασα πριν 4-5 μέρες και δούλεψε κομπλέ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 με αυτό το δοκίμασα πριν 4-5 μέρες και δούλεψε κομπλέ Αυτο κατεβασες?LG One Click Root 1.3 (Graphic UI).Σε lolipop να υποθεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ναι αυτό και δούλεψε Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ναι αυτό και δούλεψε Σε ευχαριστω αγορινα,απλα φοβαμαι μην το μπρικαρω κ γιαυτο ρωταω ξανα και ξανα,θα επανελθω με νεοτερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts