cocous Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το bleeding? Δηλ τι κανει η οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Κάτι δείχνει χωρίς να είμαι και σίγουρος. Το bleeding είναι ξεθωριασμα σε ένα σημείο ή αυτό που φαίνεται στο δικό μου? Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το bleeding? Δηλ τι κανει η οθόνη? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Και σε σύγκριση με το s4 τραβηγμένη φώτο από το note 3 αι όχι από το g2... Το s4 φαίνεται τελείως σβηστο ενώ το g3 μου χάος... Αυτό είναι θέμα σοβαρό? Τρέχουν και τα δύο το ίδιο βίντεο bleeding screen test στο YouTube Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Nομιζω ειναι θεμα lcd. Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Nομιζω ειναι θεμα lcd. Ενδεχομένως γιατί σε άλλη μια που έχω τραβήξει lg g3 vs s4 vs lg g2 έτσι φαίνεται απλά δεν μπορώ να την ανεβάσω για κάποιο λόγο... Ίσως βέβαια το g2 να φαίνεται λίγο καλύτερα από το δικό μου... Αλλά επειδή εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω καθότι δεν το γνώριζα και σαφώς δεν το είχα παρατηρήσει αυτό θεωρείται bleeding και αν ναι είναι κακό? Δηλαδή είναι ελλατωματικο? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Δεν νομιζω να ειναι ελαττωματικό κομμάτι... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδια αλλο amoled και αλλο ips. Και γω σε galaxy και gflex δεν καταλαβαινα στο μαυρο οτι το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο. Στο G3 φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδια αλλο amoled και αλλο ips. Και γω σε galaxy και gflex δεν καταλαβαινα στο μαυρο οτι το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο. Στο G3 φαίνεται. ok οπότε μάλλον τσάμπα ανησυχία πήρα.. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ειδικα αν βαλεις τοην φωτεινοτητα τερμα μονο μαυρο δεν φαίνεται. Και μην μου πειτε οτι ειναι μαυρο? Στις amoled οτι και να κανεις με την φωτεινοτητα στο μαυρο ειναι σαν να εχεις κλειστο το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ειδικα αν βαλεις τοην φωτεινοτητα τερμα μονο μαυρο δεν φαίνεται. Και μην μου πειτε οτι ειναι μαυρο? Στις amoled οτι και να κανεις με την φωτεινοτητα στο μαυρο ειναι σαν να εχεις κλειστο το τηλ. Εγώ μετά από όλα αυτά μπορώ να πω ότι φαίνεται μαύρο? :p:p:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το έβαλα δίπλα στο note μου στο σκοτάδι σε ένα bleeding test και νομίζω κάτι δεν πάει καλά στην οθόνη του g3 μου η ιδέα μου είναι :confused::eek::eek::eek::eek::eek: Με τι την εβγαλες την φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Με τι την εβγαλες την φωτο? Με g2 αλλά είναι πολύ κουνημενη Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Οι amoled οταν απεικονιζουν μαυρο ουσιαστικα δεν αναβει το μερος της οθονης για αυτο και οσοι εχουν amoled προτιμουν μαυρα wallpaper οταν θελουν να εξοικονομήσουν οσο περισσοτερο μπορουν. Το κινητο σημερα με cm11 εβγαλε 5ωρες !!! Με wifi μονιμος ανοιχτο και το κινητο σε βαρια λειτουργια με 60% φωτεινότητα. Απιθανο τηλεφωνο... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Με g2 αλλά είναι πολύ κουνημενη Οκ, νομιζα, οτι ειναι με μακρα εκθεση τπτ, αλλα τωρα που το εβαλα τερμα φωτεινοτητα (οχι auto) και μενα ετσι ειναι, δυστηχως τραγικη αντιθεση και black levels, ευτυχως που δεν προκειται ποτε μεσα στο σκοταδι να εχεις τερμα την φωτεινοτητα. Αυτο παντως ειναι περισσοτερο glowing και οχι bleeding, δεν χανει καποια γωνια, σε ολη την οθονη πλεον δεν υπαρχει μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Οκ, νομιζα, οτι ειναι με μακρα εκθεση τπτ, αλλα τωρα που το εβαλα τερμα φωτεινοτητα (οχι auto) και μενα ετσι ειναι, δυστηχως τραγικη αντιθεση και black levels, ευτυχως που δεν προκειται ποτε μεσα στο σκοταδι να εχεις τερμα την φωτεινοτητα. Αυτο παντως ειναι περισσοτερο glowing και οχι bleeding, δεν χανει καποια γωνια, σε ολη την οθονη πλεον δεν υπαρχει μαυρο. Ναι απλά στην αρχή σκιαχτηκα λίγο προερχόμενος κιόλας από amoled και λίγο προκατειλημενος από όλα αυτά που διάβαζα για το g3 λέω δεν μπορεί κάποιο χουσουρι θα βγάλει και το δικό μου:p ευτυχώς δεν έχω παράπονο από την συσκευή και μέχρι τώρα κανένα θέμα απολύτως η φωτεινότητα είναι πάντα στο auto και είπα να κάνω ένα τεστ με τέρμα να δω για bleeding που με έβαλε σε λουκι ο φίλος ταξιδιώτης και λίγο τρομοκρατηθηκα... Παντως σοβαρά τώρα υπήρξε τόση υστερία με τα προβλήματα που έβγαλε αρχικά το κινητό πού νομίζω ότι του την έχω στημένη στη γωνία και περιμένω να βγάλει το παραμικρό έστω ένα μικρό lag για να πω να το είχαν δίκιο... Νομίζω λίγο πολύ κάτοχοι και μη όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που διαβάσαμε αρχικά... Πρέπει να μου φύγει το ψυχολογικό γιατί το κινητό πραγματικά είναι άψογο... Τώρα το γκριζαρισμα είναι θέμα οθόνης έτσι είναι η μετάβαση από amoled έχει τα καλά της έχει και τα κακά της... Εγώ προσωπικά θεωρώ την οθόνη του g3 πολύ πιο ξεκούραστη και από του s3 που είχα και από το note 3 που έχω και από το s4 που κυκλοφορεί στο σπίτι μου Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ναι απλά στην αρχή σκιαχτηκα λίγο προερχόμενος κιόλας από amoled και λίγο προκατειλημενος από όλα αυτά που διάβαζα για το g3 λέω δεν μπορεί κάποιο χουσουρι θα βγάλει και το δικό μου:p ευτυχώς δεν έχω παράπονο από την συσκευή και μέχρι τώρα κανένα θέμα απολύτως η φωτεινότητα είναι πάντα στο auto και είπα να κάνω ένα τεστ με τέρμα να δω για bleeding που με έβαλε σε λουκι ο φίλος ταξιδιώτης και λίγο τρομοκρατηθηκα... Παντως σοβαρά τώρα υπήρξε τόση υστερία με τα προβλήματα που έβγαλε αρχικά το κινητό πού νομίζω ότι του την έχω στημένη στη γωνία και περιμένω να βγάλει το παραμικρό έστω ένα μικρό lag για να πω να το είχαν δίκιο... Νομίζω λίγο πολύ κάτοχοι και μη όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που διαβάσαμε αρχικά... Πρέπει να μου φύγει το ψυχολογικό γιατί το κινητό πραγματικά είναι άψογο... Τώρα το γκριζαρισμα είναι θέμα οθόνης έτσι είναι η μετάβαση από amoled έχει τα καλά της έχει και τα κακά της... Εγώ προσωπικά θεωρώ την οθόνη του g3 πολύ πιο ξεκούραστη και από του s3 που είχα και από το note 3 που έχω και από το s4 που κυκλοφορεί στο σπίτι μου Οι oled ειναι οι καλυτερες οθονες, δεν υπαρχει κατι καλυτερο, φτανει να ειναι rgb και βεβαια ο κατασκευαστης να σου δινει δυνατοτητα για calibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Το bleeding είναι σαν αύξηση φωτός σε κάποιες μεριές τής οθόνης,συνήθως στην άκρη.σαφώς και υπάρχει θέμα αν είναι έντονο. Οι amoled σαφώς και δεν είναι οι καλύτερες οθόνες.μικρότερη Ζωή. Επίσης το 5ωρο πλέον το κλείνω χωρίς την προσθήκη καμίας rom.άχρηστες προσθήκες απλά. ένα root μόνο θέλω. Edited January 14, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Άλλο amoled άλλο oled Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Και οι δυο τεχνολογιες εχουν τα θεματακια τους, οι amoled παρουσιαζουν το φαινομενο "μνήμης" και οι LCD δεν τα πανε πολύ καλα με τα μάυρα.... Εγω πάντως προτιμώ τις lcd Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια στις γρηγορες εφαρμογες στην κουρτινα ειναι ενας διακοπτης που λεει Τ Ενεργεια. Τι κανει αυτο? Εμενα γιατι δεν υπαρχει στο κινητο μου το T action; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Εμενα γιατι δεν υπαρχει στο κινητο μου το T action; κουρτινα?γρηγορες εφαρμογες? που ειναι αυτη η επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Πως καταλαβαίνουμε ότι το κινητό είναι unbranded?τι πρέπει να λέει στο lg phone from? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Πως καταλαβαίνουμε ότι το κινητό είναι unbranded?τι πρέπει να λέει στο lg phone from? Ναι στο provider name Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Εμενα γιατι δεν υπαρχει στο κινητο μου το T action; κουρτινα?γρηγορες εφαρμογες? που ειναι αυτη η επιλογη? και εγώ δεν το βρίσκω....! :worry::blink: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ουτε εγω βρισκω κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts