Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από 1 μέρα με το κινητό έχω να παρατηρήσω τα εξής

1.οθόνη άψογη πραγματικά κανένα πρόβλημα με την φωτεινότητα

2. Lag δυστυχώς υπάρχει ,ενώ η συσκευή που είχα δοκιμάσει στο πλαίσιο ήταν μια χαρά ,ή συσκευή μου lagαρει

3. Η μπαταρία που φοβόμουν φαίνεται άψογη ,πρώτη φόρτιση με 4g ενεργοποιημένο 4 ώρες οθόνη . στην δεύτερη που είμαι τώρα πάει για 5ώρες.είμαι στο 70% με. 1ώρα και 40λεπτά οθόνη. Σε standby πραγματικά είναι άψογη η μπαταρία. Με το s4 που είχα έπιανα 3.30 με 4ώρες οθόνη τώρα θεωρώ με την ίδια χρήση θα πιάνω άνετα Τις 5με 5.30 ώρες οθόνη.

4. Κάμερα καλύτερη από το sgs4

Edited by dimkit

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως το g2, με τη ρομ του g3, που τρεχω αυτη τη στιγμη, παει μια χαρα. Ουτε lag, ουτε τιποτα.. Και δεν το εχω ελαφρυνει ακομα.. Εχει λιγο χειρότερη μπαταρία ομως. Σημάδι οτι δεν ειναι και τόσο ελαφριά η ρομ.. Οι καλές πειραγμένες ρομ του g2, έχουν καλύτερη μπαταρία.

Με λιγα λογια, εν καιρό θα παει καλύτερα με custom το g3, σίγουρα..

Με το δικό του κάτι λιγοτερο από δύο. 1 & 45 περιπου.
μαλλον φταει το οτι εβαλα ενα καλωδιο 2 μετρο δικο μου που χρησιμοποιω αλλα και παλι ειναι μεγαλη η διαφορα
υπογραφή εκτός ορίων

Μολις πηρα απαντηση απο LG Hellas. Το κινητο ειναι δικη τους εισαγωγη. Οταν τον στριμωξα οτι πως γινεται αυτο αφου δεν το φερνουν, η απαντηση ηταν οτι το φερνουν κατοπιν παραγγελιας. Μπαχαλο! Δλδ του λεω, ειμαι το Πλαισιο, σου παραγγελνω 20 κομματια, μου τα φερνεις ? Ναι μου λεει, εφοσον το Πλαισιο "για καποιο λογο" θελει 32αρια, τα φερνουμε. Ακουσον τι μου ειπε ο τυπακος !!! Δεν ξερω πραγματικα αν πρεπει να εμπιστευθω τετοια αντιπροσωπια, και ας λετε οτι ειναι μια απο τις top.
off / d.

Μολις πηρα απαντηση απο LG Hellas. Το κινητο ειναι δικη τους εισαγωγη. Οταν τον στριμωξα οτι πως γινεται αυτο αφου δεν το φερνουν, η απαντηση ηταν οτι το φερνουν κατοπιν παραγγελιας. Μπαχαλο! Δλδ του λεω, ειμαι το Πλαισιο, σου παραγγελνω 20 κομματια, μου τα φερνεις ? Ναι μου λεει, εφοσον το Πλαισιο "για καποιο λογο" θελει 32αρια, τα φερνουμε. Ακουσον τι μου ειπε ο τυπακος !!! Δεν ξερω πραγματικα αν πρεπει να εμπιστευθω τετοια αντιπροσωπια, και ας λετε οτι ειναι μια απο τις top.

Οι φίλοι εδώ είπαν ότι το service είναι καλό.Η αντιπροσωπεία είναι μπουνταλου.Δεν μου κάνει εντύπωση η απάντηση τους

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

ή εσυ μπερδευτηκες χωρις λογο ή εγω δεν καταλαβα κατι σωστα !

τα 32αρια τα φερνει η LG μεσω παραγγελιας , απλα για να το παρεις περιμενεις μια μερα παραπανω ! γνωστο αυτο και φυσικα καλυπτει και το μαυρο και το λευκο ..

αυτο που δεν καλυπτει ειναι το χρυσο γιατι δεν θα το κανουν εισαγωγη !

απο την στιγμη που υπαρχουν ελληνικα 32αρια δεν γινεται να μην στο καλυπτει

με εγγυηση ! δεν φερνουν το ΧΡΥΣΟ , τα αλλα 2 χρωματα θα τα φερουν κανονικα , αφου τα περιμενουν και στο πλαισιο μεσα του μηνα !

εσυ με το μαγαζι που μιλησες χθες , επρεπε να ζητησεις μια φωτο με αποδειξη οτι ειναι ελληνικο και μετα να το παρεις !

τα 32αρια τα g2 δεν τα εφερε καθολου η LG HELLAS , γι αυτο δεν τα καλυπτει !

αν ειναι πχ γερμανικο μπορει να μην το καλυπτει η lg hellas αλλα να το καλυπτει η lg germany

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

ή εσυ μπερδευτηκες χωρις λογο ή εγω δεν καταλαβα κατι σωστα !

τα 32αρια τα φερνει η LG μεσω παραγγελιας , απλα για να το παρεις περιμενεις μια μερα παραπανω ! γνωστο αυτο και φυσικα καλυπτει και το μαυρο και το λευκο ..

αυτο που δεν καλυπτει ειναι το χρυσο γιατι δεν θα το κανουν εισαγωγη !

απο την στιγμη που υπαρχουν ελληνικα 32αρια δεν γινεται να μην στο καλυπτει

με εγγυηση ! δεν φερνουν το ΧΡΥΣΟ , τα αλλα 2 χρωματα θα τα φερουν κανονικα , αφου τα περιμενουν και στο πλαισιο μεσα του μηνα !

εσυ με το μαγαζι που μιλησες χθες , επρεπε να ζητησεις μια φωτο με αποδειξη οτι ειναι ελληνικο και μετα να το παρεις !

τα 32αρια τα g2 δεν τα εφερε καθολου η LG HELLAS , γι αυτο δεν τα καλυπτει !

αν ειναι πχ γερμανικο μπορει να μην το καλυπτει η lg hellas αλλα να το καλυπτει η lg germany

LG G3 32gb στην Ελλαδα, ΕΠΙΣΗΜΑ, η ελληνικη αντιπροσωπεια δεν φερνει (ακομα). Παρε τηλεφωνο στην LG Hellas και ρωτα αν υπαρχει. Θα σου πουν οχι, και οτι ακομα δεν το εχουν φερει. Μπορει σε 20 μερες μπορει αργοτερα. Το ολο θεμα λοιπον ηταν πώς γινεται να ειναι ελληνικο αφου δεν το φερνουν. Τελικα φαινεται οτι το φερνουν αλλα δεν το λενε. Τωρα πως λες εσυ οτι ειναι γνωστο οτι η LG φερνει 32αρια G3 κατα παραγγελια, ενω κανεις εδω μεσα δεν το ηξερε μεχρι τωρα, και ενω η ιδια η εταιρια λεει οτι ακομα δεν το φερνει, δεν ξερω. Εκει λοιπον ηταν το μπερδεμα. Ειναι ή δεν ειναι ελληνικο αφου λενε οτι δεν το φερνουν. Και πραγματικα απορω πως και γιατι πχ το Πλαισιο που θα τα ξεπουλησει σε χρονο dt, ακομα δεν τους εχει ζητησει...

off / d.

LG G3 32gb στην Ελλαδα, ΕΠΙΣΗΜΑ, η ελληνικη αντιπροσωπεια δεν φερνει (ακομα). Παρε τηλεφωνο στην LG Hellas και ρωτα αν υπαρχει. Θα σου πουν οχι, και οτι ακομα δεν το εχουν φερει. Μπορει σε 20 μερες μπορει αργοτερα. Το ολο θεμα λοιπον ηταν πώς γινεται να ειναι ελληνικο αφου δεν το φερνουν. Τελικα φαινεται οτι το φερνουν αλλα δεν το λενε. Τωρα πως λες εσυ οτι ειναι γνωστο οτι η LG φερνει 32αρια G3 κατα παραγγελια, ενω κανεις εδω μεσα δεν το ηξερε μεχρι τωρα, και ενω η ιδια η εταιρια λεει οτι ακομα δεν το φερνει, δεν ξερω. Εκει λοιπον ηταν το μπερδεμα. Ειναι ή δεν ειναι ελληνικο αφου λενε οτι δεν το φερνουν. Και πραγματικα απορω πως και γιατι πχ το Πλαισιο που θα τα ξεπουλησει σε χρονο dt, ακομα δεν τους εχει ζητησει...

Το ξέραμε ότι θα το φέρει μέσα στον Ιούλιο. Αν δεις και τα προηγούμενα σχόλια εγώ ο ίδιος είπα πως μετά από επικοινωνία με το Πλαίσιο (μέσω Facebook) με ενημέρωσαν πως το περιμένουν περίπου στα μέσα του μήνα (τόσο το άσπρο όσο και το μαύρο 32αρι). Η LG μπορεί να λέει ότι δεν το έφερε ακόμα γιατί μπορεί να είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας (είτε την παραγγελία την κάνει ο πελάτης είτε το κατάστημα πρωτού το ζητήσουν οι πελάτες) ή επειδή δεν έχει φέρει ακόμα πολλά κομμάτια. Τα καταστήματα έχουν καλύτερη ενημέρωση από την LG σε σχέση με τους καταναλωτές. Πάντως, οι υπάλληλοι στα καταστήματα θα σου πουν ότι δεν ξέρουν ακόμα πότε θα τα φέρουν.

Μήπως έχει έρθει η ωρα για ένα ξεχωριστό θεμα για το LG G3 με υποενοτητες ?

Εχει αρχίσει και κουράζει λίγο το thread με την ποικιλομορφια των θεμάτων.

Σκέφτομαι για το 16 που είναι πιο φθηνό, αλλά προβληματίζομαι με την μνήμη. Το είδα σε μαγαζί άδειο όπως είναι εκθεσιακό και είχε μόλις 450mb μνήμη ελεύθερα. Μαθημενος με το One φουλ φορτωμένο και ελεύθερα 1 γιγα, με προβληματίΖει για την περαιτέρω λειτουργία του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Γιάννη δεν βάζεις μυαλό :lol:

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Γιάννη δεν βάζεις μυαλό :lol:

Χα χα, τρωγωμαι για μεγαλύτερη οθόνη, αλλιώς σιγά μην το σκεφτόμουνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

[ATTACH]47161[/ATTACH]

Το ανεβάζω για να μην αγωνιούν όσοι βγάζουν 28-30-32. Τόσο έβγαινε και μετά αυτό:

Δεν θεωρώ πως ήταν κακό και έγινε καλύτερο στο μεταξύ.

Τώρα αν μας κάνουν και ένα update για να προχωρήσω με root όλα καλά.

Edited by xsad

Οι πρώτες μου εντυπώσεις με την αντιπροσωπία της LG είναι οι χειρότερες. Απο το πρωί περιμένω απάντηση για το ΙΜΕΙ. Όσες φορές κι αν έχω πάρει μου λένε οτι θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν υπάρχει απάντηση. Επιμένουν οτι δεν υπάρχει σύστημα με τα ΙΜΕΙ έτσι ώστε να μπορούν να ψάξουν άμεσα. Ειναι κάτι τέτοιο δυνατόν?

Ήμουν αποφασισμένος να το πάρω, παρα τα αρνητικά reviews γιατί αυτο που ζητάω είναι η αναλογία οθόνης / μεγέθους. Ολα τα άλλα αρνητικά που διαβάζω, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό θα λυθούν όταν ξεκινήσει το development στο xda. Πλέον έχω εκνευριστεί τόσο με την αντιπροσωπία που είμαι σχεδόν αποφασισμένος να στραφώ σε αλλη εταιρεία (μέχρι και τη Samsung ξανασκέφτομαι)...

Εγώ πάλι απορώ γιατί έχει βγάλει όνομα η LG ότι έχει καλή αντιπροσωπεία. Ότι και να τους έχω ρωτήσει, τις περισσότερες φορές μου απαντάνε με έναν γενικό-ευγενικό-ρομποτικό τρόπο, αλλά στην ουσία ποτέ δεν σου λύνουν το πρόβλημα.

Επιβεβαιώνω ότι δεν μπορούν να κάνουν έλεγχο IMEI, καθώς τους ρώτησα το ίδιο πράγμα για ένα G2.

Επίσης μια φορά χρειάστηκα το service τους και με ταλαιπωρήσαν αφάνταστα....για ένα G2 που τους έστειλα μου βγάλανε κόστος επισκευής 280 ευρώ, με το τηλέφωνο να έχει τιμή πωλησης στην Ελλάδα από 295 ευρω.

δεν γινεται να το εχει το πλαισιο να εχει βγει επισημα τιμη στα 649Ε και να λεμε οτι δεν θα το φερει

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/LG-G3-32GB-Black-LGD855-AGRCTN.htm

ασε τι σου ειπαν , προφανως δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι ! απο την στιγμη που σου λεει το μαγαζι οτι ειναι

ελληνικης αντιπροσωπειας και μπορει να στο αποδειξει , τελειωσες ! γιατι παιρνεις την LG και νευριαζεις με

την αγνοια τους ;

το εχει το πλαισιο και ειμαστε σιγουροι οτι δεν φερνει παραεισαγωγης αρα τελειωσε !

ειχε ποτ το πλαισιο g2 32 gb ;; οχι , ειχε δει κανεις g2 32gb με αυτοκολλητα της ελληνικης αντιπροσωπειας ;

δεν νομιζω

για το σερβις τα παιδια λενε τα καλυτερα , κι εγω που τους εχω παρει τηλ ή εχουμε μιλησει μεσω τσατ και

τους εχω ρωτησει αν θα παρει το g2 το ui tou g3 , συνεχεια δεν ξερω μου απαντανε οποτε...

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Εγώ πάλι απορώ γιατί έχει βγάλει όνομα η LG ότι έχει καλή αντιπροσωπεία. Ότι και να τους έχω ρωτήσει, τις περισσότερες φορές μου απαντάνε με έναν γενικό-ευγενικό-ρομποτικό τρόπο, αλλά στην ουσία ποτέ δεν σου λύνουν το πρόβλημα.

Επιβεβαιώνω ότι δεν μπορούν να κάνουν έλεγχο IMEI, καθώς τους ρώτησα το ίδιο πράγμα για ένα G2.

Επίσης μια φορά χρειάστηκα το service τους και με ταλαιπωρήσαν αφάνταστα....για ένα G2 που τους έστειλα μου βγάλανε κόστος επισκευής 280 ευρώ, με το τηλέφωνο να έχει τιμή πωλησης στην Ελλάδα από 295 ευρω.

Φαντάσου 100 υποψήφιους αγοραστές του G3 από σκρουτζομαγαζα (άρα παράλληλη εισαγωγή) να παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο την lg δίνοντας το imei για να βεβαιωθούν ότι είναι ευρωπαϊκό και καλύπτονται από την εγγύηση. Τα παιδιά καλά κάνουν και ψάχνουν φτηνό τηλέφωνο, το ίδιο έκανα και γω, η αντιπροσωπία όμως δεν κερδίζει απ' αυτούς, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν τους κατηγορώ.

Όσο αφορά την επισκευή σαφώς είναι τρομερά ακριβή, αλλά νομίζω και οι άλλες αντιπροσωπείες τα ίδια κάνουν, άρα αν δεν είναι καλή η lg για το λόγο αυτόν δεν είναι καμία καλή. Η επίσημη τιμή της ελληνικής αγοράς είναι 450€ και αυτή αναγνωρίζουν όσο χαζό και αν φαίνεται. Τώρα για την ταλαιπωρία σου...... δεν μπορώ να πάρω θέση.

Edited by vanas

Και εγώ επιβεβαιωνω, αν και εκτός θέματος, οτι το service της Lg δύο φορες που το χρειάστηκαν ηταν αψογοι. Έστειλαν μόνοι τους courier την μέρα που ειχαμε συμφωνήσει, πήραν το κινητό σε ειδική δική τους συσκευασία και το επέστρεψαν σε λιγοτερο απο εβδομάδα διορθωμένο. Στο τηλεφωνικό κεντρο παλι είναι σε πολλά θέματα εντελώς ανενημερωτοι.

Πάντως μου κανει εντύπωση πως αλλες μεγάλες αλυσίδες δεν έχουν το μοντέλο με τα 32gb καταχωρημένο όπως το Πλαίσιο.

Και ο Κωτσόβολος και η Ηλεκτρονική το έχουν στο site τους. Το θέμα είναι να φέρουν και το λευκό 32αρι. Αν και από το Πλαίσιο μου είπαν πως θα έρθει μέσα στο μήνα, στο site τους (και των 3 καταστημάτων) υπάρχει μόνο το μαύρο...

δεν γινεται να το εχει το πλαισιο να εχει βγει επισημα τιμη στα 649Ε και να λεμε οτι δεν θα το φερει

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/LG-G3-32GB-Black-LGD855-AGRCTN.htm

ασε τι σου ειπαν , προφανως δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι ! απο την στιγμη που σου λεει το μαγαζι οτι ειναι

ελληνικης αντιπροσωπειας και μπορει να στο αποδειξει , τελειωσες ! γιατι παιρνεις την LG και νευριαζεις με

την αγνοια τους ;

το εχει το πλαισιο και ειμαστε σιγουροι οτι δεν φερνει παραεισαγωγης αρα τελειωσε !

ειχε ποτ το πλαισιο g2 32 gb ;; οχι , ειχε δει κανεις g2 32gb με αυτοκολλητα της ελληνικης αντιπροσωπειας ;

δεν νομιζω

για το σερβις τα παιδια λενε τα καλυτερα , κι εγω που τους εχω παρει τηλ ή εχουμε μιλησει μεσω τσατ και

τους εχω ρωτησει αν θα παρει το g2 το ui tou g3 , συνεχεια δεν ξερω μου απαντανε οποτε...

Το Πλαισιο ΔΕΝ το έχει και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί λες οτι το έχει. Το Πλαισιο ΘΑ το φερει. Εχω δωσει παραγγελία και στο Πλαισιο εδω και 2 μερες. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχει ως προπαραγγελια, αλλα με το που δινεις παραγγελια σου ερχεται email μετα οτι δημιουργηθηκε σφαλμα, και παραμενει σε εκκρεμοτητα. Ολοι στο Πλαισιο λενε οτι ΘΑ ερθει, στην LG λενε ΘΑ ερθει, αρα δε ξερω πως λες οτι το εχει το Πλαισιο. Οσο μη ενημερωμενοι και αν ειναι οι υπαλληλοι, απαξ και δωσεις παραγγελια, εφοσον υπαρχει θα ερθει. Ε δεν εχει ερθει, τι να κανουμε. Αλλο οτι θα το φερουν, αλλο οτι το εχουν ηδη. Αυτα, τουλαχιστον μεχρι σημερα. Αν αυριο το φερουν τοτε οκ...

Για το service (ή τουλαχιστον για την εξυπηρετηση πελατων), κι εμενα μου φανηκε ρομποτικη και μαλιστα στον ενα του το ειπα...

Edited by off_d
off / d.

[ATTACH]47161[/ATTACH]

Το ανεβάζω για να μην αγωνιούν όσοι βγάζουν 28-30-32. Τόσο έβγαινε και μετά αυτό:

Δεν θεωρώ πως ήταν κακό και έγινε καλύτερο στο μεταξύ.

Τώρα αν μας κάνουν και ένα update για να προχωρήσω με root όλα καλά.

Τι εννοείς ;πως από 30000 πηγές 37000 τι άλλαξε ;

Μόλις ρουταρα με towel root ,ότι πιο εύκολο σε root έχει βγει πότε ένα απλό apk

Edited by dimkit

Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλαξε. Οι μόνες αλλαγές που θυμάμαι είναι οι αλλαγές στο developer options από 1 σε 0.5.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι τέτοιου είδους τεστ ίσως δεν μας λένε τόσα πολλά όσα υποθέτουν άλλοι. Η προηγούμενη μέτρηση ήταν στα 32 και η πιο προηγούμενη στα 30.

Κάτι install - uninstall σε εφαρμογές δεν πιστεύω να παίζει τόσο ρόλο. Να είναι η θήκη :D η διαφορά άραγε;

Thanks για το root. Εκεί έχω κι εγώ το μυαλό μου αλλά έλεγα να περιμένω μήπως υπάρχει κανένα OTA και μετά να το κάνω. Μην πάω μπρος πίσω στο root για να περαστεί το update.

Όχι ότι γνωρίζω αν, πότε και τι θα είναι αυτό. Έχεις καμιά ιδέα περί ρουτ και εγγύησης; Όχι ότι δεν θα γίνει (μόνο και μόνο το mcafee πρέπει να φύγει).

Χα χα, τρωγωμαι για μεγαλύτερη οθόνη, αλλιώς σιγά μην το σκεφτόμουνα.

Find 7 φίλε :D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλαξε. Οι μόνες αλλαγές που θυμάμαι είναι οι αλλαγές στο developer options από 1 σε 0.5.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι τέτοιου είδους τεστ ίσως δεν μας λένε τόσα πολλά όσα υποθέτουν άλλοι. Η προηγούμενη μέτρηση ήταν στα 32 και η πιο προηγούμενη στα 30.

Κάτι install - uninstall σε εφαρμογές δεν πιστεύω να παίζει τόσο ρόλο. Να είναι η θήκη :D η διαφορά άραγε;

Thanks για το root. Εκεί έχω κι εγώ το μυαλό μου αλλά έλεγα να περιμένω μήπως υπάρχει κανένα OTA και μετά να το κάνω. Μην πάω μπρος πίσω στο root για να περαστεί το update.

Όχι ότι γνωρίζω αν, πότε και τι θα είναι αυτό. Έχεις καμιά ιδέα περί ρουτ και εγγύησης; Όχι ότι δεν θα γίνει (μόνο και μόνο το mcafee πρέπει να φύγει).

Σύμφωνα με αναφορές στο xda μπορείς να κάνεις root και να δεχτείς κανονικά το update ,απλώς μετά πρέπει να ξαναπεράσεις το root.