vlaxos80 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) μαλιστα..δεν ειδα οτι λυθηκε το θεμα αυτο..μπορει να μου ξεφυγε σε αυτα που διαβασα..οποτε ολα καλα με την συσκευη δηλαδη εεε??καλο αυτο..χμμμ αντε μπαινουμε παλι σε σκεψεις τωρα.. Edited October 26, 2014 by vlaxos80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Μετά από πολυ σκέψη μεταξύ άλλων ναυαρχιδων κατεληξα και το πήρα και γω προχθές σε μαύρο 32αρι. Για πρωτη εντύπωση δηλώνω ερωτευμένος. Για μένα μεγάλο ρόλο μεταξύ άλλων έπαιξε η σοβαρότητα της αντιπροσωπιας και το ωραίο περιβάλλον και ειδικά το νοκ ον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Επειδή έχεις εσύ παράσιτα στο ακουστικό δε σημαίνει ότι ολααααα τα g3 τα χουν. Αν νομίζεις ότι σου φταίει το καπάκι βγαλτο και δούλεψε το χωρις, δε θέλει πολύ για να το σκεφτείς + σε ανοιχτή ακρόαση έχεις παράσιτα? Τελικα εβγαλα το καπακι, αλλαξα σιμ, εκανα διαφορες επιλογες αλλα τιποτα. Η ποιοτητα κλησης ειναι εξαιρετικη οσο αφορα ανοιχτη ακροαση, ακουστικα lg, bluetooth, αλλα οσο αφορα το ακουστικο αν κ η ποιοτητα κλησης ειναι οντως πολυ καλη συνεχιζουν τα παρασιτα.. (για να δωσω να καταλαβετε οπως κανει μια τηλεοραση η ενα ραδιοφωνο οταν κοντα του υπαρχει κινητο σε κληση τετοιου ειδους παρασιτα εννοω κ οχι αλλοιωση φωνης η κατι τετοιο). Υπαρχει καποιος φιλος με παρομοιο προβλημα που να γνωριζει απο που μπορει να προερχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τελικα εβγαλα το καπακι, αλλαξα σιμ, εκανα διαφορες επιλογες αλλα τιποτα. Η ποιοτητα κλησης ειναι εξαιρετικη οσο αφορα ανοιχτη ακροαση, ακουστικα lg, bluetooth, αλλα οσο αφορα το ακουστικο αν κ η ποιοτητα κλησης ειναι οντως πολυ καλη συνεχιζουν τα παρασιτα.. (για να δωσω να καταλαβετε οπως κανει μια τηλεοραση η ενα ραδιοφωνο οταν κοντα του υπαρχει κινητο σε κληση τετοιου ειδους παρασιτα εννοω κ οχι αλλοιωση φωνης η κατι τετοιο). Υπαρχει καποιος φιλος με παρομοιο προβλημα που να γνωριζει απο που μπορει να προερχεται; αν με ανοιχτη ακροαση κτλ ειναι ολα κομπλε αρα πιο πιθανον εχει προβλημα το ακουστικο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από πολυ σκέψη μεταξύ άλλων ναυαρχιδων κατεληξα και το πήρα και γω προχθές σε μαύρο 32αρι. Για πρωτη εντύπωση δηλώνω ερωτευμένος. Για μένα μεγάλο ρόλο μεταξύ άλλων έπαιξε η σοβαρότητα της αντιπροσωπιας και το ωραίο περιβάλλον και ειδικά το νοκ ον. οντως το knock on ειναι ολα τα λ7 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τελικα εβγαλα το καπακι, αλλαξα σιμ, εκανα διαφορες επιλογες αλλα τιποτα. Η ποιοτητα κλησης ειναι εξαιρετικη οσο αφορα ανοιχτη ακροαση, ακουστικα lg, bluetooth, αλλα οσο αφορα το ακουστικο αν κ η ποιοτητα κλησης ειναι οντως πολυ καλη συνεχιζουν τα παρασιτα.. (για να δωσω να καταλαβετε οπως κανει μια τηλεοραση η ενα ραδιοφωνο οταν κοντα του υπαρχει κινητο σε κληση τετοιου ειδους παρασιτα εννοω κ οχι αλλοιωση φωνης η κατι τετοιο). Υπαρχει καποιος φιλος με παρομοιο προβλημα που να γνωριζει απο που μπορει να προερχεται; Και εγω το εχω αυτο.δεν εχω βρει λυση και απο πολλούς που το έστειλαν στην lg λένε πως πάλι το έκανε μετα Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τελικα εβγαλα το καπακι, αλλαξα σιμ, εκανα διαφορες επιλογες αλλα τιποτα. Η ποιοτητα κλησης ειναι εξαιρετικη οσο αφορα ανοιχτη ακροαση, ακουστικα lg, bluetooth, αλλα οσο αφορα το ακουστικο αν κ η ποιοτητα κλησης ειναι οντως πολυ καλη συνεχιζουν τα παρασιτα.. (για να δωσω να καταλαβετε οπως κανει μια τηλεοραση η ενα ραδιοφωνο οταν κοντα του υπαρχει κινητο σε κληση τετοιου ειδους παρασιτα εννοω κ οχι αλλοιωση φωνης η κατι τετοιο). Υπαρχει καποιος φιλος με παρομοιο προβλημα που να γνωριζει απο που μπορει να προερχεται; Δες αν στο κάνει όταν έχεις 3G ή 4G. Έχω διαβάσει στο xda ότι σε πολλούς το κάνει μόνο όταν το κίνητο πιάνει 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 καλησπέρα, ως νέος κάτοχος του LG G3 32gb μετά από note 3 είμαι ευχαριστημένος, έχει κάτι lagakia αλλά πιστεύω να τα διορθώσουν, μια ερώτηση φωτογραφικά εφέ έχει γιατί τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω πχ να τραβήξεις ασπρόμαυρη φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 καλησπέρα, ως νέος κάτοχος του LG G3 32gb μετά από note 3 είμαι ευχαριστημένος, έχει κάτι lagakia αλλά πιστεύω να τα διορθώσουν, μια ερώτηση φωτογραφικά εφέ έχει γιατί τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω πχ να τραβήξεις ασπρόμαυρη φωτογραφία. Τίποτα δεν έχει στο φωτογραφικό μενού.πολύ φτωχό δυστυχώς Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καμία άλλη εφαρμογή Που να έχει μέσα ξέρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 καλησπέρα, ως νέος κάτοχος του LG G3 32gb μετά από note 3 είμαι ευχαριστημένος, έχει κάτι lagakia αλλά πιστεύω να τα διορθώσουν, μια ερώτηση φωτογραφικά εφέ έχει γιατί τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω πχ να τραβήξεις ασπρόμαυρη φωτογραφία. Έχει η Androidnow rom αν θες φλασάρεις και πας αλλού το τηλέφωνο..;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 και απο εγγυηση τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Με την εγγύηση μόνο η Samsung έχει θέμα με τον knox που και εκεί αν θες μπορείς να το παρακάμψεις . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 ωραια τοτε μιλαμε με πμ μην ενοχλουμε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Η μπαταρία του g3 είναι απλά απίστευτη έτρεξα antutu (έβγαλα κοντά 40k) το χω 5.5 ώρες σε αναμονή και 20 λεπτά οθόνης με mobile internet και μπαταρία είναι ακόμα 100% αυτά ειναι Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δες αν στο κάνει όταν έχεις 3G ή 4G. Έχω διαβάσει στο xda ότι σε πολλούς το κάνει μόνο όταν το κίνητο πιάνει 2G. Επιβεβαιωνω κ γω αυτους που το λενε στο xda. Μονο σε 2g κ μενα, οχι σε 3g ουτε lte.. Περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Α μαλιστα. Γιαυτο δεν το κανει παντα ε? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κ για μενα ηταν αυτο ενα ερωτηματικό.. Δηλαδη γιατι δε γινεται παντα... Τωρα τουλαχιστον ξερουμε αλλα οντως ειναι περιεργο γιατι να γινεται μονο σε 2g.. Σημερα θα δοκιμασω το androidnow 1,7 για το οποιο εχω διαβασει πολυ καλα λογια.. Αν υπαρξει καποια ενδεχομενη αλλαγη θα ενημερωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Τελικα εβγαλα το καπακι, αλλαξα σιμ, εκανα διαφορες επιλογες αλλα τιποτα. Η ποιοτητα κλησης ειναι εξαιρετικη οσο αφορα ανοιχτη ακροαση, ακουστικα lg, bluetooth, αλλα οσο αφορα το ακουστικο αν κ η ποιοτητα κλησης ειναι οντως πολυ καλη συνεχιζουν τα παρασιτα.. (για να δωσω να καταλαβετε οπως κανει μια τηλεοραση η ενα ραδιοφωνο οταν κοντα του υπαρχει κινητο σε κληση τετοιου ειδους παρασιτα εννοω κ οχι αλλοιωση φωνης η κατι τετοιο). Υπαρχει καποιος φιλος με παρομοιο προβλημα που να γνωριζει απο που μπορει να προερχεται; ΑΚΡΙΒΟΣ το ιδιο και σε εμενα. Σε viber κληση ο ηχος κανονικος. Σε κανονικη κληση εχω παρασιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Λοιπον πριν απο λιγο μετα απο ενα βιντεο που ειδα στο youtube εκανα το εξεις απο τις επιλογες για προγραματιστες 1)απο το επιλεξτε εκτελεση το γυρισα σε χρηση art.Αμεσως το τηλεφωνο εκανε επανεκινηση και μετα απο 1 τεταρτο ξανα αναψε γιατι εκανε αναβαθμηση λογισμικου εγραφε 2)κλιμακα κινουμενης εικονας παραθυρου, κλιμακα μεταβασης κινουμενης εικονας,και κλιμακα διαρκειας κινουμενης εικονας αλλαγη απο 1χ που ειναι σε .5χ........και δεν πιστευω στα ματια μου μετα.Το τηλεφωνο απλως πεταει δεν εχει το παραμικρο lag.Εκανα και 1 τεστ στο antutu και ειδα 35046.Πιο πριν το μεγιστο που ειχα δει ηταν 26500 Εχω το μοντελο με 16 ρομ εκδοση v10l Τι παιζει ρε παιδια με αυτο το εχει δοκιμασει καποιος αλλος? Το αφηνω ετσι για το ξαναγυρναω πισω? Η διαφορα στην αποδοση παντως ειναι τεραστια σε σχεση με πριν Edited October 27, 2014 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 το κρατάς έτσι και μας λες για την κατανάλωση της μπαταρίας σε τρεις τέσσερις μέρες. Αν δεν έχει διαφορά το κάνουμε και εμείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 το κρατάς έτσι και μας λες για την κατανάλωση της μπαταρίας σε τρεις τέσσερις μέρες. Αν δεν έχει διαφορά το κάνουμε και εμείς :) οκ αλλα μαλλον δεν δεν θα βγει ασφαλες συμπερασμα απο εμενα γιατι ολη μερα με αυτο ασχολουμε απο σερφαρισμα μεχρι ταινειες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εννοεις οτι σταματησαν κ τα redraws;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις καποιος θεμα με το μικροφωνο της συσκευης, στο δικο μου ακουω μονο παραπονα οταν κανω η λαμβανω μια κληση οτι δεν με ακουνε, ειναι hardware η software προβλημα αυτο? Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εγω που το ειχα αρτ κολλαγε εκανε επανεκκινησεις και δεν ετρεχαν εφαρμογες... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εγω που το ειχα αρτ κολλαγε εκανε επανεκκινησεις και δεν ετρεχαν εφαρμογες... Τι να πω; εγω εδω και μια ωρα που το ψαχνω ολες οι εφαρμογες που εχω δυλευουν κανονικα:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts