valantis99 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Λοιπον παιδες το χω στα χερια μου ενα 24ωρο, ηρθε με 4.2.2 δεν ειχε επιλογη για δικτυο 4g, το βραδυ εβαλα την σουιτα της LG, αναβαθμιση σε 5.0.1, κ καπακι 6.0 τωρα τα βλεπει ολα ειναι κομπλε. παρηγγειλα κ μπαταρια 3.800mha, πολυ ομορφο, οθοναρα, και απιστευτη καμερα. Καλημερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 παρηγγειλα κ μπαταρια 3.800mha, Λες για μια με χρυσο χαρτακι που εχει γυρω στα 6-7 ευρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλημέρα σε όλους. Έχω εδώ και μερικές ημέρες το G3, και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχω όμως δυο ερωτήσεις-απορίες: ι) σε σχέση με ένα Sony Z3 που έχω, το λευκό της οθόνης δεν είναι τόσο καθαρό/φωτεινό. Δοκίμασα και τα δύο κινητά στη μέγιστη φωτεινότητα. Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση ή είναι απλώς θέμα υλοποίησης του πάνελ; ιι) το μενού της κάμερας είναι εξαιρετικά λιτό, χωρίς χειροκίνητες ρυθμίσεις κλπ. προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή με περισσότερες επιλογές; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Nα σου πω την αμαρτια μου καμια φορα σκεφτομουν το Ζ3 μιας και εχει παρομοια χαρακτηριστικα με το G3 αλλα μικροτερη αναλυση οθονης , ανεφερε οταν μπορεσες αν παρατηρεις διαφορα στην αυτονομια μεταξυ των 2.Δυστυχως στα πανελς υπηρχαν δαφορετικες παρτιδες και ετσι , ναι , ενδεχεται να μην εχεις οθονη απο την "καλη" . Για καμερα με ρυθμισεις ειχα αγορασει παλιοτερα την snap camera.Ακομα τη χρησιμοποιω σε συσκευες που εχουν ακομα λιγοτερες επιλογες. Σε αυτην μπορεις πειραξεις πολλα, bitrate στο βιντεο ,τον ηχο το κλειστρο και πολλα αλλα... Edited April 27, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ενημέρωση για E-mail έκδοση 6.42.14 Για κάποιους η ανάσταση ήρθε νωρίτερα! ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον παιδες το χω στα χερια μου ενα 24ωρο, ηρθε με 4.2.2 δεν ειχε επιλογη για δικτυο 4g, το βραδυ εβαλα την σουιτα της LG, αναβαθμιση σε 5.0.1, κ καπακι 6.0 τωρα τα βλεπει ολα ειναι κομπλε. παρηγγειλα κ μπαταρια 3.800mha, πολυ ομορφο, οθοναρα, και απιστευτη καμερα. Καλημερα. :) Καλορίζικο, πάντα ευχάριστες εντυπώσεις. Γιατί φορούσε kitkat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Λες για μια με χρυσο χαρτακι που εχει γυρω στα 6-7 ευρω ; η μπαταρια που πηρες μαλλον δεν θα κανει διαφορα,παντως καλως ηρθες στο φορουμ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ή μπαταρία έχει 24 ευρώ από σκρουτζομαγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καμια μουφα μονο να μην ειναι γιατι η ιδια στο ebay εχει 6+1 μαζι με μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Μια ερώτηση να κάνω πήρα το g3 για τη γυναίκα μου και χθες στο αρχικό σετάρισμα το lg pc suite μου έβγαλε αναβάθμιση από 21a σε 30a εάν θυμάμαι καλά και έγραφε και mm. Την έκανα μια χαρά αλλά στις πληροφορίες του τηλεφώνου ακόμα Γράφει android 5.0. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Πρέπει να την περάσω πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Οταν λες κλεινω ενοεις απενεργοποιηση? Γιατι παρατηρω οτι η 6 εχει θεματα μετα απο απ/ενεργοποιηση πχ ρωτα για την καρτα και δειχνει οτι καποιες ρυθμισεις ζηταει ξανα επιβεβαιωση. ναι αυτο εννοω , δεν εχω ακομα 6 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Μια ερώτηση να κάνω πήρα το g3 για τη γυναίκα μου και χθες στο αρχικό σετάρισμα το lg pc suite μου έβγαλε αναβάθμιση από 21a σε 30a εάν θυμάμαι καλά και έγραφε και mm. Την έκανα μια χαρά αλλά στις πληροφορίες του τηλεφώνου ακόμα Γράφει android 5.0. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Πρέπει να την περάσω πάλι; Εμένα γράφει 30c έκδοση 6. Αρα κάτι δεν έκανες σωστά η δεν πέρασες όλες τις ενημερώσεις. Βάλτο ξανά στο pc suite και ψάξε για ενημερώσεις. Θα την βρει ξανά. 5 είναι η lollipop 6 η Marshmallow. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P4n0sGR Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλημέρα και απο εμένα παιδιά και καλές γιορτές. Δυστυχώς το LG (full stock απο Ρουμανια με android M)με κρέμασε μεγάλη Τρίτη και άρχισε να κάνει συνεχόμενα restart απο μονο του ,ενω κατα το τελος του restart έγραφε οτι προσπαθεί να κανει βελτιστοποιηση των εφαρμογών,και μετα ξανά απο την αρχή. Μετα πολλά πηρα τηλέφωνο και ηρθε απόψε το κουριερ να το παραλάβει ο οποίος κύριος μου είπε οτι θα μου το επαναφέρουν στην 5.0 ή και προγενεστερη εκδοση και μετα θα μου το κλειδώσουν (!!!!:hypno::hypno::hypno:)για να μην ξαναπάρει αναβάθμιση ποτε ωστε να μην ξαναχαλασει.Σημειώνω οτι και εκείνος εixε LG G3.Και ολα αυτα επειδη δεν ειναι απο κατάστημα που προμηθεύει η LG Hellas.Οπως καταλαβένετε μου εκανε την καρδια περιβολι,και αν ισχυει κατι τετοιο απο εμένα η lg με έχασε οχι μονο στο θέμα των κινητών.Κριμα για το κινητό να εχει τετοιο support απο την εταιρια . Εσας σας εχει τύχει κατι παρόμοιο που να επαληθεύει τα παραπάνω? Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλημέρα και απο εμένα παιδιά και καλές γιορτές. Δυστυχώς το LG (full stock απο Ρουμανια με android M)με κρέμασε μεγάλη Τρίτη και άρχισε να κάνει συνεχόμενα restart απο μονο του ,ενω κατα το τελος του restart έγραφε οτι προσπαθεί να κανει βελτιστοποιηση των εφαρμογών,και μετα ξανά απο την αρχή. Μετα πολλά πηρα τηλέφωνο και ηρθε απόψε το κουριερ να το παραλάβει ο οποίος κύριος μου είπε οτι θα μου το επαναφέρουν στην 5.0 ή και προγενεστερη εκδοση και μετα θα μου το κλειδώσουν (!!!!:hypno::hypno::hypno:)για να μην ξαναπάρει αναβάθμιση ποτε ωστε να μην ξαναχαλασει.Σημειώνω οτι και εκείνος εixε LG G3.Και ολα αυτα επειδη δεν ειναι απο κατάστημα που προμηθεύει η LG Hellas.Οπως καταλαβένετε μου εκανε την καρδια περιβολι,και αν ισχυει κατι τετοιο απο εμένα η lg με έχασε οχι μονο στο θέμα των κινητών.Κριμα για το κινητό να εχει τετοιο support απο την εταιρια . Εσας σας εχει τύχει κατι παρόμοιο που να επαληθεύει τα παραπάνω? Ευχαριστώ πολυ Γαλλικό το δικό μου, μετά την αναβάθμιση σε ΜΜ μπήκε σε bootloop. Έκανα hard reset και την ξαναπέρασα. Για κανα 2-3 μέρες, έκανε μερικά restart, έκλεισε και κανα 2 φορές αλλά τίποτα άλλο. Το έκλεισα, έβγαλα - έβαλα μπαταρία 2 φορές και από τότε όλα οκ. Το μοναδικό πρόβλημα ήταν με την εφαρμογή των mail το οποίο και αυτό λύθηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Νομίζω οτι βιάστηκες να το στείλεις στο σέρβις... Με το καλό να παραλάβεις:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P4n0sGR Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Hard reset δεν κανεις με power on+volume down για να μπεις στο μενου ?Το προσπάθησα και δεν εκανε τπτ :worry::worry: Με προβλημάτισε ομως πιο πολυ το κουριερ παρα το τηλέφωνο να πω την αλήθεια .Αν ισχυει κατι τετοιο θα το πουλήσω μετα την παραλαβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Hard reset δεν κανεις με power on+volume down για να μπεις στο μενου ?Το προσπάθησα και δεν εκανε τπτ :worry::worry: Με προβλημάτισε ομως πιο πολυ το κουριερ παρα το τηλέφωνο να πω την αλήθεια .Αν ισχυει κατι τετοιο θα το πουλήσω μετα την παραλαβή Για το hard reset δες το παρακάτω βιντεάκι Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Hard reset δεν κανεις με power on+volume down για να μπεις στο μενου ?Το προσπάθησα και δεν εκανε τπτ :worry::worry: Με προβλημάτισε ομως πιο πολυ το κουριερ παρα το τηλέφωνο να πω την αλήθεια .Αν ισχυει κατι τετοιο θα το πουλήσω μετα την παραλαβή πατας τα κουμπια και μολις βγει το σημα τα αφηνεις στιγμιαια και τα ξαναπατας,ετσι μπαινεις σε ρεκοβερυ και κνεις και hardreset. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, ψάχνω να αγοράσω μια μπαταρία για τον τηλέφωνο και μου βγάζει δύο είδη. Την LG BL-53YH και την LG BL-54SH. Αν ξέρει κάποιος να μου πεί αν έχουν κάποια διαφορά και ποια είναι πιο καλή για το κινητό. Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές. Εντάξει βρήκα τις διαφορές μεταξύ τους. Edited April 28, 2016 by kokos_nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εντάξει βρήκα τις διαφορές μεταξύ τους. Πες και σεμας να μην ψαχνουμε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εεεε τα mah. Η 54 είναι για το s, mini δλδ και είναι ~2450. Εμάς είναι η 53. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εμένα γράφει 30c έκδοση 6. Αρα κάτι δεν έκανες σωστά η δεν πέρασες όλες τις ενημερώσεις. Βάλτο ξανά στο pc suite και ψάξε για ενημερώσεις. Θα την βρει ξανά. 5 είναι η lollipop 6 η Marshmallow. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ, θα το ξανακάνω και ελπίζω να την περάσω σωστά αυτή τη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εεεε τα mah. Η 54 είναι για το s, mini δλδ και είναι ~2450. Εμάς είναι η 53. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ααααααααα!!:lol: σωστος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Σας συμβαίνει και σας να είναι η οθόνη υπερευαίσθητη σε κάποιες φάσεις; Δλδ θέλω να κάνω scroll down και πατιέται η οθόνη αντί για να κατέβει ανοίγοντας μου κάτι που προφανώς δεν ήθελα. Μου το έχει κάνει 2 φορές το τελευταίο δεκαήμερο για περίπου 10-15 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Λέτε να είναι κάποιο bug ή έχω θέμα hardware; Live to ride, ride to live Το έχω από την αρχή αυτό το θέμα. Απλά το συνηθιζεις και προσαρμόζεις αναλόγως την πίεση που ασκείς στην οθόνη. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλα. Δυστυχώς το G3 έβγαλε μεγάλο πρόβλημα με fade out to black screen μετα την αναβάθμιση. Παρότι ειναι ακομη σε εγγύηση δεν το στέλνω αντιπροσωπεία γιατί απο την φθορά ειναι σίγουρο οτι δεν θα αναγνωρίσουν τίποτα...... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Hard reset δοκίμασες? Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ξέρει κάποιος εφαρμογή που να κάνει back up όλο το κιν και να το επαναφέρω σε g4 που θα αγοράσω; Βασικά γίνεται αυτό η πρέπει να το κάνω manual;;; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts