Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω δοκιμάσει τα πάντα,δεν παίρνει φωτο από άλμπουμ.Μόνο από συλλογή ταπετσαριών παίρνει.

Αυτή τη μέθοδο που λες την έκανα,επέλεξα φωτό από άλμπουμ,επεξεργασία φωτογραφίας,μετά την κάνει αποθήκευση,λέει οτι η ταπετσαρία κλειδώματος άλλαξε.........αλλά δεν αλλάζει με τίποτα:mad:

Ανεξήγητο και σπαστικό φαινόμενο,που ελπίζω μήπως διορθωθεί αργότερα με ενα update.

Πάντως και σε μένα δουλεύει κανονικά,τώρα που πέρασα την m.

Τώρα όσο αφορά την αναβάθμιση με pc suite σε m και η LG προειδοποιεί με pop up window όταν εκκινεί το pc suite οτι απο android 5 και πάνω να μην κάνουμε backup\restore πριν\μετά την εγκατάσταση γιατί δε θα δουλέψει σωστά λόγω χαρακτηριστικών ασφαλείας του android.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετα απο το τελευταιο update (MM) και συνηθως μετα απο επανεκινηση μου βγαζει το παρακατω error.

http://s31.postimg.org/rvrdl22mv/Screenshot_2016_04_19_20_43_05_2.jpg

Γνωριζει κανεις κατι ? :confused:

Μετα απο το τελευταιο update (MM) και συνηθως μετα απο επανεκινηση μου βγαζει το παρακατω error.

http://s31.postimg.org/rvrdl22mv/Screenshot_2016_04_19_20_43_05_2.jpg

Γνωριζει κανεις κατι ? :confused:

Με ποιό τρόπο έκανες το update;

...LG Gpad 8.3...

Ναι εκανα backup πριν. Χθες πηγα τα τραβηξω βιντεο και εβγαζε σφαλμα, φωτογραφιες τραβουσε κανονικα

PS: Τωρα διαβασα το σχολιο σου παρακατω υπαρχει θεμα?

Edited by gredaizer

Ναι

PS: Τωρα διαβασα το σχολιο σου παρακατω υπαρχει θεμα?

Λοιπόν,το θέμα είναι οτι δημιουργεί προβλήματα όταν επιλεγεί το back up.

θα σου πρότεινα να ξανατρέξεις το pc suite και να επιλέξεις την Αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης που θα βρεις στις επιλογές για να σου περάσει εκ νέου την αναβάθμιση.Και αν σε ρωτήσει,γιατί δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο,αν θες backup θα επιλέξεις χωρίς.

...LG Gpad 8.3...

εδώ δεν έχουμε δει πώς είναι και θες να ξέρουμε ήδη αν θα τη πάρουμε;

η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως όχι πάντως, όπως και το g2 δε νομίζω ότι θα πάρει ποτέ την 6

από την άλλη μέχρι να βγει η N και να αρχίσει να δίνεται στις διάφορες συσκευές (μεταξύ των οποίων και τα nexus), το g3 θα έχει κλείσει σχεδόν 3 χρόνια έχοντας τη πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού, οπότε δύσκολα θα μπορεί να περιμένει κανείς κάτι παραπάνω δεδομένης της κατάστασης στο android

επίσης πολλοί θα έχουν ήδη αλλάξει συσκευή μέχρι τότε

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

To inbox δουλεύει κανονικά πάντως και σε εμένα

Εχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το gmail απο τοτε που βγήκε το inbox

Αν θέλετε μπορείτε μα το δοκιμάσετε κι εσείς που λετε οτι δεν σας δουλευει το gmail

Εγω το βρίσκω πιο βολικο παντως

Δεν εννοεί το gmail αλλά το E-mail αυτή με το κίτρινο εικονίδιο αλά dart στόχο!

Το πιθανότερο είναι να πήγε κάτι λάθος στην εγκατάσταση της mm αλλιώς πως να το εξηγήσεις, δεν συμβαίνει σε όλους.

Προτείνω εγκατάσταση της mm γιατί δεν περιμένω διορθωτική αναβάθμιση απ τη LG.

Πάντως αυτό που σίγουρα δεν περιμένω είναι η N του Android επίσημα στο G3... ούτε στο όνειρο που λένε!

Και το gmail μου εβγαλε καποια σφαλματα. Εκανα hard reset και πριν και μετα απο την αναβαθμιση... Καποια στιγμη θα κανω επιδιορθωση απο το pc suite.

Και η lg τρωει οριστικα ακυρο απο εμενα. Xiaomi και αγιος ο θεος.

εδώ δεν έχουμε δει πώς είναι και θες να ξέρουμε ήδη αν θα τη πάρουμε;

η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως όχι πάντως, όπως και το g2 δε νομίζω ότι θα πάρει ποτέ την 6

από την άλλη μέχρι να βγει η N και να αρχίσει να δίνεται στις διάφορες συσκευές (μεταξύ των οποίων και τα nexus), το g3 θα έχει κλείσει σχεδόν 3 χρόνια έχοντας τη πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού, οπότε δύσκολα θα μπορεί να περιμένει κανείς κάτι παραπάνω δεδομένης της κατάστασης στο android

επίσης πολλοί θα έχουν ήδη αλλάξει συσκευή μέχρι τότε

Καλα τα λες..αλλα ελπιζω να βγει καποια αλλη αναβαθμιση να διορθωθουν λαθη της 6.0.οσο αναφορα αν εχουν αλλαξει συσκευη ο κοσμος,αν γινει κ αλλη αναβαθμιση θα ανανεωθει το κιν. και θα μπορει ο κοσμος να το βαστηξει..

Εγώ πάντως αν δεν έχω αλλάξει κινητό θα περάσω μόνος μου την N αν έχει καλά πραγματάκια.

Live to ride, ride to live

Καλα τα λες..αλλα ελπιζω να βγει καποια αλλη αναβαθμιση να διορθωθουν λαθη της 6.0.οσο αναφορα αν εχουν αλλαξει συσκευη ο κοσμος,αν γινει κ αλλη αναβαθμιση θα ανανεωθει το κιν. και θα μπορει ο κοσμος να το βαστηξει..

Της 6.0. που έχει πάρει το g3 ή της 6.0 γενικά; Γιατί η 6.0 γενικά είναι μία χαρά

Δεν αποκλειω κι άλλη αναβάθμιση σε 6.0 από την LG για λοιπά bug fixes, ή αναβάθμιση του security patch

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Και για του λόγου το αληθές.

http://s31.postimg.org/z4q7mp0t7/20160420_104544.jpg

Ώστε φταίει το Android σύμφωνα με την LG. Δεν μας λέει όμως γιατί στις άλλες μάρκες δεν παρουσιάζει προβλήματα.

Επικοινώνησα μαζί τους και το μόνο που ξέρουν να λένε είναι: Κάνε hard reset και στήσιμο από την αρχή χωρίς αυτόματη ενημέρωση μπλα μπλα μπλα. Ότι λένε σε όλους δηλαδή.

Σκέφτηκα με αυτό που έγραψε το παλικάρι για δύο hard reset, το πρώτο πριν την αναβάθμιση και το δεύτερο μετά από αυτήν, μήπως παίζει ρόλο το πρώτο στον προβληματικό συγχρονισμό στη συσκευή του Android;

Δηλαδή δεν έγινε διακοπή του συγχρονισμού αυτής της συσκευής με το Google account όμως έγινε επανασύνδεση.

Θα πρότεινα να αφαιρεθεί η συσκευή από το λογαριασμό του χρήστη σαν πρώτο βήμα και να φαίνεται αυτό στην ιστοσελίδα του.

Να πραγματοποιηθεί πάλι hard reset δεύτερο βήμα και

ακολούθως να εγγραφεί ο λογαριασμός του χρήστη στο κινητό στο πρώτο άνοιγμα μετά το reset.

... η συνέχεια επί της οθόνης.

Νομιζω δεν ειμαι ο μονος που εχω προβλημα με το email... Αυτο που εκανα ηταν απεγκατασταση σχεδον ολων των εφαρμογων...hard reset...στησιμο μεχρι του σημειου που κατεβηκαν καποιες λιγες εφαρμογες που ειχα αφησει,αναβαθμιση, hard reset και στησιμο απο την αρχη.

καλησπέρα παιδιά από το απόγευμα έχω θέμα με την οθόνη τρεμόπαιζε στην αρχή μετά σκοτείνιαζε γύρο γύρο μέχρι να μαυρίσει η οθόνη τελείως. το κλείδωνα από πίσω πατούσα ξανά να ξεκλειδώσει πάλι τα ίδια. μίλησα με την lg στο chat mου είπε να κάνω επαναφορά για αρχή είχα δουλειά και δεν το έκανα και τώρα γύρισα σπίτι έκλεισε και από μπαταριά το βάζω να φορτίσει οθόνη γιοκ τίποτα μαύρη μαυρίλα και το θέμα είναι ότι πάρα το μαύρο ακούς ότι δουλεύει το touch πατάς και έχει δόνηση και καλά πατάς το pin. πήρα πριν κανένα 20 λεπτό την lg (έχει 24ωρη γραμμή) έδωσα στοιχειά και θα με πάρουν το πρωί για να μιλήσω τι θα κάνω. Για πείτε μου τώρα τι μπορεί να έπαθε το ρημάδι; Γαλλικό είναι 411 έβαλα και mm (pc lg) πριν μια εβδομάδα και το κινητό πετούσε.

Μάλλον δεν γλυτώνεις το service γιατί όπως τα λες φαίνεται ότι είναι hardware πρόβλημα της οθόνης ή της ένωσης της με τη πλακέτα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

καλησπέρα παιδιά από το απόγευμα έχω θέμα με την οθόνη τρεμόπαιζε στην αρχή μετά σκοτείνιαζε γύρο γύρο μέχρι να μαυρίσει η οθόνη τελείως. το κλείδωνα από πίσω πατούσα ξανά να ξεκλειδώσει πάλι τα ίδια. μίλησα με την lg στο chat mου είπε να κάνω επαναφορά για αρχή είχα δουλειά και δεν το έκανα και τώρα γύρισα σπίτι έκλεισε και από μπαταριά το βάζω να φορτίσει οθόνη γιοκ τίποτα μαύρη μαυρίλα και το θέμα είναι ότι πάρα το μαύρο ακούς ότι δουλεύει το touch πατάς και έχει δόνηση και καλά πατάς το pin. πήρα πριν κανένα 20 λεπτό την lg (έχει 24ωρη γραμμή) έδωσα στοιχειά και θα με πάρουν το πρωί για να μιλήσω τι θα κάνω. Για πείτε μου τώρα τι μπορεί να έπαθε το ρημάδι; Γαλλικό είναι 411 έβαλα και mm (pc lg) πριν μια εβδομάδα και το κινητό πετούσε.

ισως να εχεις ελλατωματικη μπαταρια.

:ninja:

Και για του λόγου το αληθές.

http://s31.postimg.org/z4q7mp0t7/20160420_104544.jpg

Γιατι όταν επιλεγω αποκατασταση σφαλματων αναβαθμισης μου εμφανιζει "Δεν υπαρχουν στοιχεια ενημερωσης για επιδιορθωση"

Καλησπερα!

Μου εβγαλε το Smart clean οτι υπαρχουν αδρανεις εφαρμογες κ αν θελω να κανω εκκαθαριση.

Φανταστηκα οτι απλα θα τη σταματησει.

απο οτι βλεπω την εχει απενεργοποιησει εντελως, δεν υπαρχει στο κινητο ( το memo ειναι η εφαρμογη)

και το βρισκω μονο στις ρυθμισεις->εφαρμογες-> απενεργοποιημενες.

Δε μου εχει την επιλογη να το ενεργοποιησω.

Εχετε ιδεα τι να κανω?

Μάλλον δεν γλυτώνεις το service γιατί όπως τα λες φαίνεται ότι είναι hardware πρόβλημα της οθόνης ή της ένωσης της με τη πλακέτα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ισως να εχεις ελλατωματικη μπαταρια.

Μίλησα το πρωί και το στέλνω αύριο μου είπαν για αλλαγή οθόνης το πιο πιθανό (εχει και τις ρωγμές θα γίνουν και αυτές!!) ευτυχώς μου στέλνουν και κινητό γιατί δεν θα την πάλευα τόσες μέρες είναι και το πασχα μέσα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!