vortex78 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εχω δοκιμάσει τα πάντα,δεν παίρνει φωτο από άλμπουμ.Μόνο από συλλογή ταπετσαριών παίρνει. Αυτή τη μέθοδο που λες την έκανα,επέλεξα φωτό από άλμπουμ,επεξεργασία φωτογραφίας,μετά την κάνει αποθήκευση,λέει οτι η ταπετσαρία κλειδώματος άλλαξε.........αλλά δεν αλλάζει με τίποτα:mad: Ανεξήγητο και σπαστικό φαινόμενο,που ελπίζω μήπως διορθωθεί αργότερα με ενα update. Πάντως και σε μένα δουλεύει κανονικά,τώρα που πέρασα την m. Τώρα όσο αφορά την αναβάθμιση με pc suite σε m και η LG προειδοποιεί με pop up window όταν εκκινεί το pc suite οτι απο android 5 και πάνω να μην κάνουμε backup\restore πριν\μετά την εγκατάσταση γιατί δε θα δουλέψει σωστά λόγω χαρακτηριστικών ασφαλείας του android. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gredaizer Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μετα απο το τελευταιο update (MM) και συνηθως μετα απο επανεκινηση μου βγαζει το παρακατω error. http://s31.postimg.org/rvrdl22mv/Screenshot_2016_04_19_20_43_05_2.jpg Γνωριζει κανεις κατι ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μετα απο το τελευταιο update (MM) και συνηθως μετα απο επανεκινηση μου βγαζει το παρακατω error. http://s31.postimg.org/rvrdl22mv/Screenshot_2016_04_19_20_43_05_2.jpg Γνωριζει κανεις κατι ? :confused: Με ποιό τρόπο έκανες το update; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gredaizer Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Με το LG PC Suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Επέλεξες να κάνει και backup πρίν την αναβάθμιση; Κα τα άλλα λειτουργεί σωστά το τηλ; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gredaizer Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Ναι εκανα backup πριν. Χθες πηγα τα τραβηξω βιντεο και εβγαζε σφαλμα, φωτογραφιες τραβουσε κανονικα PS: Τωρα διαβασα το σχολιο σου παρακατω υπαρχει θεμα? Edited April 20, 2016 by gredaizer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ναι PS: Τωρα διαβασα το σχολιο σου παρακατω υπαρχει θεμα? Λοιπόν,το θέμα είναι οτι δημιουργεί προβλήματα όταν επιλεγεί το back up. θα σου πρότεινα να ξανατρέξεις το pc suite και να επιλέξεις την Αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης που θα βρεις στις επιλογές για να σου περάσει εκ νέου την αναβάθμιση.Και αν σε ρωτήσει,γιατί δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο,αν θες backup θα επιλέξεις χωρίς. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gredaizer Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγινε θα κανω δοκιμη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Και για του λόγου το αληθές. http://s31.postimg.org/z4q7mp0t7/20160420_104544.jpg Edited April 20, 2016 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδια εχει ακουσει κανεις αν θα παρουμε την android N; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 εδώ δεν έχουμε δει πώς είναι και θες να ξέρουμε ήδη αν θα τη πάρουμε; η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως όχι πάντως, όπως και το g2 δε νομίζω ότι θα πάρει ποτέ την 6 από την άλλη μέχρι να βγει η N και να αρχίσει να δίνεται στις διάφορες συσκευές (μεταξύ των οποίων και τα nexus), το g3 θα έχει κλείσει σχεδόν 3 χρόνια έχοντας τη πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού, οπότε δύσκολα θα μπορεί να περιμένει κανείς κάτι παραπάνω δεδομένης της κατάστασης στο android επίσης πολλοί θα έχουν ήδη αλλάξει συσκευή μέχρι τότε Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 To inbox δουλεύει κανονικά πάντως και σε εμένα Εχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το gmail απο τοτε που βγήκε το inbox Αν θέλετε μπορείτε μα το δοκιμάσετε κι εσείς που λετε οτι δεν σας δουλευει το gmail Εγω το βρίσκω πιο βολικο παντως Δεν εννοεί το gmail αλλά το E-mail αυτή με το κίτρινο εικονίδιο αλά dart στόχο! Το πιθανότερο είναι να πήγε κάτι λάθος στην εγκατάσταση της mm αλλιώς πως να το εξηγήσεις, δεν συμβαίνει σε όλους. Προτείνω εγκατάσταση της mm γιατί δεν περιμένω διορθωτική αναβάθμιση απ τη LG. Πάντως αυτό που σίγουρα δεν περιμένω είναι η N του Android επίσημα στο G3... ούτε στο όνειρο που λένε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Και το gmail μου εβγαλε καποια σφαλματα. Εκανα hard reset και πριν και μετα απο την αναβαθμιση... Καποια στιγμη θα κανω επιδιορθωση απο το pc suite. Και η lg τρωει οριστικα ακυρο απο εμενα. Xiaomi και αγιος ο θεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 εδώ δεν έχουμε δει πώς είναι και θες να ξέρουμε ήδη αν θα τη πάρουμε; η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως όχι πάντως, όπως και το g2 δε νομίζω ότι θα πάρει ποτέ την 6 από την άλλη μέχρι να βγει η N και να αρχίσει να δίνεται στις διάφορες συσκευές (μεταξύ των οποίων και τα nexus), το g3 θα έχει κλείσει σχεδόν 3 χρόνια έχοντας τη πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού, οπότε δύσκολα θα μπορεί να περιμένει κανείς κάτι παραπάνω δεδομένης της κατάστασης στο android επίσης πολλοί θα έχουν ήδη αλλάξει συσκευή μέχρι τότε Καλα τα λες..αλλα ελπιζω να βγει καποια αλλη αναβαθμιση να διορθωθουν λαθη της 6.0.οσο αναφορα αν εχουν αλλαξει συσκευη ο κοσμος,αν γινει κ αλλη αναβαθμιση θα ανανεωθει το κιν. και θα μπορει ο κοσμος να το βαστηξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγώ πάντως αν δεν έχω αλλάξει κινητό θα περάσω μόνος μου την N αν έχει καλά πραγματάκια. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλα τα λες..αλλα ελπιζω να βγει καποια αλλη αναβαθμιση να διορθωθουν λαθη της 6.0.οσο αναφορα αν εχουν αλλαξει συσκευη ο κοσμος,αν γινει κ αλλη αναβαθμιση θα ανανεωθει το κιν. και θα μπορει ο κοσμος να το βαστηξει.. Της 6.0. που έχει πάρει το g3 ή της 6.0 γενικά; Γιατί η 6.0 γενικά είναι μία χαρά Δεν αποκλειω κι άλλη αναβάθμιση σε 6.0 από την LG για λοιπά bug fixes, ή αναβάθμιση του security patch Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Και για του λόγου το αληθές. http://s31.postimg.org/z4q7mp0t7/20160420_104544.jpg Ώστε φταίει το Android σύμφωνα με την LG. Δεν μας λέει όμως γιατί στις άλλες μάρκες δεν παρουσιάζει προβλήματα. Επικοινώνησα μαζί τους και το μόνο που ξέρουν να λένε είναι: Κάνε hard reset και στήσιμο από την αρχή χωρίς αυτόματη ενημέρωση μπλα μπλα μπλα. Ότι λένε σε όλους δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Σκέφτηκα με αυτό που έγραψε το παλικάρι για δύο hard reset, το πρώτο πριν την αναβάθμιση και το δεύτερο μετά από αυτήν, μήπως παίζει ρόλο το πρώτο στον προβληματικό συγχρονισμό στη συσκευή του Android; Δηλαδή δεν έγινε διακοπή του συγχρονισμού αυτής της συσκευής με το Google account όμως έγινε επανασύνδεση. Θα πρότεινα να αφαιρεθεί η συσκευή από το λογαριασμό του χρήστη σαν πρώτο βήμα και να φαίνεται αυτό στην ιστοσελίδα του. Να πραγματοποιηθεί πάλι hard reset δεύτερο βήμα και ακολούθως να εγγραφεί ο λογαριασμός του χρήστη στο κινητό στο πρώτο άνοιγμα μετά το reset. ... η συνέχεια επί της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Νομιζω δεν ειμαι ο μονος που εχω προβλημα με το email... Αυτο που εκανα ηταν απεγκατασταση σχεδον ολων των εφαρμογων...hard reset...στησιμο μεχρι του σημειου που κατεβηκαν καποιες λιγες εφαρμογες που ειχα αφησει,αναβαθμιση, hard reset και στησιμο απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 καλησπέρα παιδιά από το απόγευμα έχω θέμα με την οθόνη τρεμόπαιζε στην αρχή μετά σκοτείνιαζε γύρο γύρο μέχρι να μαυρίσει η οθόνη τελείως. το κλείδωνα από πίσω πατούσα ξανά να ξεκλειδώσει πάλι τα ίδια. μίλησα με την lg στο chat mου είπε να κάνω επαναφορά για αρχή είχα δουλειά και δεν το έκανα και τώρα γύρισα σπίτι έκλεισε και από μπαταριά το βάζω να φορτίσει οθόνη γιοκ τίποτα μαύρη μαυρίλα και το θέμα είναι ότι πάρα το μαύρο ακούς ότι δουλεύει το touch πατάς και έχει δόνηση και καλά πατάς το pin. πήρα πριν κανένα 20 λεπτό την lg (έχει 24ωρη γραμμή) έδωσα στοιχειά και θα με πάρουν το πρωί για να μιλήσω τι θα κάνω. Για πείτε μου τώρα τι μπορεί να έπαθε το ρημάδι; Γαλλικό είναι 411 έβαλα και mm (pc lg) πριν μια εβδομάδα και το κινητό πετούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μάλλον δεν γλυτώνεις το service γιατί όπως τα λες φαίνεται ότι είναι hardware πρόβλημα της οθόνης ή της ένωσης της με τη πλακέτα Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 καλησπέρα παιδιά από το απόγευμα έχω θέμα με την οθόνη τρεμόπαιζε στην αρχή μετά σκοτείνιαζε γύρο γύρο μέχρι να μαυρίσει η οθόνη τελείως. το κλείδωνα από πίσω πατούσα ξανά να ξεκλειδώσει πάλι τα ίδια. μίλησα με την lg στο chat mου είπε να κάνω επαναφορά για αρχή είχα δουλειά και δεν το έκανα και τώρα γύρισα σπίτι έκλεισε και από μπαταριά το βάζω να φορτίσει οθόνη γιοκ τίποτα μαύρη μαυρίλα και το θέμα είναι ότι πάρα το μαύρο ακούς ότι δουλεύει το touch πατάς και έχει δόνηση και καλά πατάς το pin. πήρα πριν κανένα 20 λεπτό την lg (έχει 24ωρη γραμμή) έδωσα στοιχειά και θα με πάρουν το πρωί για να μιλήσω τι θα κάνω. Για πείτε μου τώρα τι μπορεί να έπαθε το ρημάδι; Γαλλικό είναι 411 έβαλα και mm (pc lg) πριν μια εβδομάδα και το κινητό πετούσε. ισως να εχεις ελλατωματικη μπαταρια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gredaizer Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Και για του λόγου το αληθές. http://s31.postimg.org/z4q7mp0t7/20160420_104544.jpg Γιατι όταν επιλεγω αποκατασταση σφαλματων αναβαθμισης μου εμφανιζει "Δεν υπαρχουν στοιχεια ενημερωσης για επιδιορθωση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AimiliaT Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπερα! Μου εβγαλε το Smart clean οτι υπαρχουν αδρανεις εφαρμογες κ αν θελω να κανω εκκαθαριση. Φανταστηκα οτι απλα θα τη σταματησει. απο οτι βλεπω την εχει απενεργοποιησει εντελως, δεν υπαρχει στο κινητο ( το memo ειναι η εφαρμογη) και το βρισκω μονο στις ρυθμισεις->εφαρμογες-> απενεργοποιημενες. Δε μου εχει την επιλογη να το ενεργοποιησω. Εχετε ιδεα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μάλλον δεν γλυτώνεις το service γιατί όπως τα λες φαίνεται ότι είναι hardware πρόβλημα της οθόνης ή της ένωσης της με τη πλακέτα Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ισως να εχεις ελλατωματικη μπαταρια. Μίλησα το πρωί και το στέλνω αύριο μου είπαν για αλλαγή οθόνης το πιο πιθανό (εχει και τις ρωγμές θα γίνουν και αυτές!!) ευτυχώς μου στέλνουν και κινητό γιατί δεν θα την πάλευα τόσες μέρες είναι και το πασχα μέσα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts