Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

Έχει δύο νέες για POLAND. Αν πας να τις κατεβάσεις και οι 2 βγάζουν το ίδιο kdz αρχείο 30Β. Ωστόσο δεν λένε αν είναι για 16 ή 32. Αλλά για να είναι 30 τότε λογικά είναι 6αρα.

Ωστόσο για τα 16 βλέπω ότι αν είναι για αυτά το λέει. Τώρα δεν ξέρω.

οπως λεει κανει και για τα δυο 16-32 g3 D855,αλλα μιλαει και για οσους το δοκιμασουν οτι ξεχναν το ρουτ για ενα διαστημα.κατεβαζω και θα το τολμησω:cry:

:ninja:

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σε όλους,

Είμαι στην 20j. Πως ρουτάρετε επιτυχώς σε αυτήν την έκδοση; Με το LG One Click Root δεν γίνεται τίποτα.Ευχαριστώ.

Τελικα ειναι η 6.την περασα δειχνει τουλαχιστον στην αρχη γρηγορη.με ενοχλουν ομως τα δικαιωματα που ζητανε οι εφαρμογες πχ το email θελει προσβαση στα αρχεια τις sd φωτο κλπ.

Τελικα ειναι η 6.την περασα δειχνει τουλαχιστον στην αρχη γρηγορη.με ενοχλουν ομως τα δικαιωματα που ζητανε οι εφαρμογες πχ το email θελει προσβαση στα αρχεια τις sd φωτο κλπ.

Τι καινούργιο έχουμε πήρε το καινούριο Ui?

Μπαταρια να δουμε τα δικαιωματα λογικαωτα βαζεις μια φορα και τελος
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Τι καινούργιο έχουμε πήρε το καινούριο Ui?

δεν το εψαξα ακομα πολυ αλλα οσοι ειχαν ρουτ και ρομ cloudy λιγες διαφορες θα δουν,εχει αλλαξει το widget καιρου η ρυθμιση φωτεινωτητας μικροαλλαγες (σε σχεση με την 5),γιατι τις ειχα και πριν με την ρομ που προανεφερα.τωρα αν θελησω να γυρισω πισω δεν το ρισκαρωμην το κανω τουβλο.για ρουτ εκτως απο εγκατασταση customrom δεν νομιζω οτι χρειαζεται.ισως να ειναι ιδεα μου αλλα την βρισκω λιγο ποιο γρηγορη.

επισημο μαγκιες ξεκινησε πριν 3ωρες σε Πολωνία αντε με το καλο να ερθει και σε μας!!!

https://www.facebook.com/LGPolska/?fref=ts

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Τα δικαιωματα ισα ισα στην 6 μπορεις να τα κοψεις. Σε ολες τα ειχαν απλα δε τα βλεπατε γιατι πατουσατε αποδοχη απο το play χωρις να κοιτατε τους ορους ;)

για ελληνικα g3 δεν ηρθε ακομα,εγω κατεβασα την πολωνικη εκδοση σε αρχειο kdz και την περασα με flashtool.( εχει επισης togle φακου στην μπαρα και γενικα δειχνει ποιο ολοκληρωμενη σαν ρομ)

για ελληνικα g3 δεν ηρθε ακομα,εγω κατεβασα την πολωνικη εκδοση σε αρχειο kdz και την περασα με flashtool.( εχει επισης togle φακου στην μπαρα και γενικα δειχνει ποιο ολοκληρωμενη σαν ρομ)

Υπαρχει καποιο link για να την κατεβάσεις?

Στο Πολωνικο ποιο απο τα 2 αρχεια κατεβαζουμε για το 16αρι;Την πρωτη η την δευτερη;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Απο ταχυτητα κομπλε απο καμερα και ηχο αψογο μπαταρια ανεκτη προς καλη ΟΜΩΣ εχω ενα προβλημα οταν τραβαω βιντεο σε ψηλή αναλυση η στην πιο χαμηλη σε κλειστους χωρους χωρις φλας οταν το βαζω στην αναπαραγωγη ειναι σκοτεινο και κιτρινωπο και ας εχω τον φωτισμο στο τερμα τι κανω;:(
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Kαι εγω την περασα με το flash tool καθαρη εγκατασταση μιάς κ εχω το Πολωνικο.Μεχρι στιγμης αψογο και με επιπλεον λειτουργιες.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Μια χαρα και η 6αρα, δεν μας χαλασε καθολου, ακομα ενα update. Γενικα ψιλοβελτιωσεις, αλλα καλοδεχουμενες. Περιμενα κατι περισσοτερο στην καμερα, οπως manual ρυθμισεις και raw, αλλα δυστηχως τζιφος.

Απο ταχυτητα κομπλε απο καμερα και ηχο αψογο μπαταρια ανεκτη προς καλη ΟΜΩΣ εχω ενα προβλημα οταν τραβαω βιντεο σε ψηλή αναλυση η στην πιο χαμηλη σε κλειστους χωρους χωρις φλας οταν το βαζω στην αναπαραγωγη ειναι σκοτεινο και κιτρινωπο και ας εχω τον φωτισμο στο τερμα τι κανω;:(

Ενα αλλο που παρατηρησα το λευκο του τζι2 μου ειναι πιο λευκο απο το τζι 3 λετε να εχω πεσει σε βλαμενη οθονη;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra