stauros2653 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 Έχει δύο νέες για POLAND. Αν πας να τις κατεβάσεις και οι 2 βγάζουν το ίδιο kdz αρχείο 30Β. Ωστόσο δεν λένε αν είναι για 16 ή 32. Αλλά για να είναι 30 τότε λογικά είναι 6αρα. Ωστόσο για τα 16 βλέπω ότι αν είναι για αυτά το λέει. Τώρα δεν ξέρω. οπως λεει κανει και για τα δυο 16-32 g3 D855,αλλα μιλαει και για οσους το δοκιμασουν οτι ξεχναν το ρουτ για ενα διαστημα.κατεβαζω και θα το τολμησω:cry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Γεια σε όλους, Είμαι στην 20j. Πως ρουτάρετε επιτυχώς σε αυτήν την έκδοση; Με το LG One Click Root δεν γίνεται τίποτα.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Πάντως εγώ με ιταλικό (tre.it) μόλις πήρα την v20n, lolipop φυσικά Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Τελικα ειναι η 6.την περασα δειχνει τουλαχιστον στην αρχη γρηγορη.με ενοχλουν ομως τα δικαιωματα που ζητανε οι εφαρμογες πχ το email θελει προσβαση στα αρχεια τις sd φωτο κλπ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Τελικα ειναι η 6.την περασα δειχνει τουλαχιστον στην αρχη γρηγορη.με ενοχλουν ομως τα δικαιωματα που ζητανε οι εφαρμογες πχ το email θελει προσβαση στα αρχεια τις sd φωτο κλπ. Τι καινούργιο έχουμε πήρε το καινούριο Ui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Μπαταρια να δουμε τα δικαιωματα λογικαωτα βαζεις μια φορα και τελος Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Τι καινούργιο έχουμε πήρε το καινούριο Ui? δεν το εψαξα ακομα πολυ αλλα οσοι ειχαν ρουτ και ρομ cloudy λιγες διαφορες θα δουν,εχει αλλαξει το widget καιρου η ρυθμιση φωτεινωτητας μικροαλλαγες (σε σχεση με την 5),γιατι τις ειχα και πριν με την ρομ που προανεφερα.τωρα αν θελησω να γυρισω πισω δεν το ρισκαρωμην το κανω τουβλο.για ρουτ εκτως απο εγκατασταση customrom δεν νομιζω οτι χρειαζεται.ισως να ειναι ιδεα μου αλλα την βρισκω λιγο ποιο γρηγορη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 επισημο μαγκιες ξεκινησε πριν 3ωρες σε Πολωνία αντε με το καλο να ερθει και σε μας!!! https://www.facebook.com/LGPolska/?fref=ts Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Τα δικαιωματα ισα ισα στην 6 μπορεις να τα κοψεις. Σε ολες τα ειχαν απλα δε τα βλεπατε γιατι πατουσατε αποδοχη απο το play χωρις να κοιτατε τους ορους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Έχει δίκιο ο μορφέας Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Την πέρασε κανείς? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Την πέρασε κανείς? Διαβασε 5-6 ποστ πισω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος τρόπος να περαστει η MM? Μεσω ΟΤΑ, pc suite ή flash tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 για ελληνικα g3 δεν ηρθε ακομα,εγω κατεβασα την πολωνικη εκδοση σε αρχειο kdz και την περασα με flashtool.( εχει επισης togle φακου στην μπαρα και γενικα δειχνει ποιο ολοκληρωμενη σαν ρομ) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 για ελληνικα g3 δεν ηρθε ακομα,εγω κατεβασα την πολωνικη εκδοση σε αρχειο kdz και την περασα με flashtool.( εχει επισης togle φακου στην μπαρα και γενικα δειχνει ποιο ολοκληρωμενη σαν ρομ) Υπαρχει καποιο link για να την κατεβάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Για G3 Γαλλικό, ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Στο Πολωνικο ποιο απο τα 2 αρχεια κατεβαζουμε για το 16αρι;Την πρωτη η την δευτερη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Απο ταχυτητα κομπλε απο καμερα και ηχο αψογο μπαταρια ανεκτη προς καλη ΟΜΩΣ εχω ενα προβλημα οταν τραβαω βιντεο σε ψηλή αναλυση η στην πιο χαμηλη σε κλειστους χωρους χωρις φλας οταν το βαζω στην αναπαραγωγη ειναι σκοτεινο και κιτρινωπο και ας εχω τον φωτισμο στο τερμα τι κανω;:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Kαι εγω την περασα με το flash tool καθαρη εγκατασταση μιάς κ εχω το Πολωνικο.Μεχρι στιγμης αψογο και με επιπλεον λειτουργιες. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Έδωσε και το ui του g4? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Αισθητα πιο καλοδουλεμένη μπραβο στην lg! Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Μια χαρα και η 6αρα, δεν μας χαλασε καθολου, ακομα ενα update. Γενικα ψιλοβελτιωσεις, αλλα καλοδεχουμενες. Περιμενα κατι περισσοτερο στην καμερα, οπως manual ρυθμισεις και raw, αλλα δυστηχως τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Πως να την κατεβάσω ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Απο ταχυτητα κομπλε απο καμερα και ηχο αψογο μπαταρια ανεκτη προς καλη ΟΜΩΣ εχω ενα προβλημα οταν τραβαω βιντεο σε ψηλή αναλυση η στην πιο χαμηλη σε κλειστους χωρους χωρις φλας οταν το βαζω στην αναπαραγωγη ειναι σκοτεινο και κιτρινωπο και ας εχω τον φωτισμο στο τερμα τι κανω;:( Ενα αλλο που παρατηρησα το λευκο του τζι2 μου ειναι πιο λευκο απο το τζι 3 λετε να εχω πεσει σε βλαμενη οθονη; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Επιτέλους φακός. Ήταν ανεπίτρεπτο ολόκληρη Google να μην το έχει σαν βασική λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts