Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανυπομονω για την 6αρα μπας και ανανεωθει το ui λιγο.... Εχω απαιτησεις σε αλλαγη αποδοσης παντως U.X. 3 + bugpop (lollipop) θεωρητικα ειναι πολυ χειροτερα απο 6.0 και ux4

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ηρθε τελικα και το χρυσαφι χρωμα,και αμεσως εκανε αναβαθμηση σε 20τ και στο καπακι ξανα αναβαθμηση φανταζομαι 21α(ακομα την κανει) το sn αρχιζει απο 508 τι λεει σαν σειρα? αν και ειναι για την συζηγο εχω ενθουσιαστει λες και ειναι δικο μου:p επισης εχει καποια αρχικα CZE κατι απο τσεχια ας πουμε?
:ninja:

Φιλος με g2 που περιμενε για αλλαγη οθονης εστειλα ενα αρκετα επιθετικο email στην lg και αμεσως του προτειναν να του βαλουν ασπρη οθονη και να αλλαξουν και το πισω καπακι γιατι οι μαυρες οθονες θα αργουσαν αρκετα. Βεβαια στη θεση του θα ζητουσα καινουργιο μαυρο κινητο ειτε g2 ειτε g3 αφου δεν εχουν τα ανταλλακτικα αλλα αυτος πηρε το g2 απο επιλογη ενω ειχε βγει το g3 οποτε ηθελε μονο g2.

Φιλος με g2 που περιμενε για αλλαγη οθονης εστειλα ενα αρκετα επιθετικο email στην lg και αμεσως του προτειναν να του βαλουν ασπρη οθονη και να αλλαξουν και το πισω καπακι γιατι οι μαυρες οθονες θα αργουσαν αρκετα. Βεβαια στη θεση του θα ζητουσα καινουργιο μαυρο κινητο ειτε g2 ειτε g3 αφου δεν εχουν τα ανταλλακτικα αλλα αυτος πηρε το g2 απο επιλογη ενω ειχε βγει το g3 οποτε ηθελε μονο g2.

Εγω που ειχα μαυρο , πηρα πισω χρηματα απο το σημειο αγορας επειδη εδωσε η LG εντολη επιστροφης και οπως ηταν λογικο δεν ειχαν σε αποθεμα αλλο ετσι με τα λεφτα αυτα πηγα στο 3αρι :)

Εγω που ειχα μαυρο , πηρα πισω χρηματα απο το σημειο αγορας επειδη εδωσε η LG εντολη επιστροφης και οπως ηταν λογικο δεν ειχαν σε αποθεμα αλλο ετσι με τα λεφτα αυτα πηγα στο 3αρι :)

Μολις μιλησα με το φιλαρακι μου και του πιστωσαν 450 ευρω γιατι το κινητο δεν μπορουσε να φτιαχτει(ειχε και αλλα θεματα). Πηγε να παρει το nexus 5x αλλα θα ηταν διαθεσιμο σε 20 μερες οποτε πηρε το z3...

Μολις μιλησα με το φιλαρακι μου και του πιστωσαν 450 ευρω γιατι το κινητο δεν μπορουσε να φτιαχτει(ειχε και αλλα θεματα). Πηγε να παρει το nexus 5x αλλα θα ηταν διαθεσιμο σε 20 μερες οποτε πηρε το z3...

Πρεπει να το χε καιρο πριν για να πηρε τοσα πολλα.Εμενα που ηταν 04/2014 μου εδωσαν 340.

Δεν ξερω απο ποτε το εχει...παντως το πηρε αφου ειχε βγει το g3... Το ειχε παρει απο κωτσοβολο και εδωσε αλλα 30 ευρω και πηρε το z3...

Μαλλον η διαφορα υπαρχει γιατι ειχε πληρωσει καποια εξτρα χρηματα για την ασφαλεια που δινει ο κωτσοβολος...

Να και οι φωτογραφίες από την οθόνη του κινητού μου.

http://s8.postimg.org/3kjqfzxo5/WP_20151112_003_1.jpg

http://s10.postimg.org/opi2f4xk9/WP_20151114_001_1.jpg

Σήμερα που μιλάμε πλέον από κίτρινο έχει γίνει καφέ και έχει απλώσει άλλο τόσο... Αύριο φευγει procordia.

Να και οι φωτογραφίες από την οθόνη του κινητού μου.

http://s8.postimg.org/3kjqfzxo5/WP_20151112_003_1.jpg

http://s10.postimg.org/opi2f4xk9/WP_20151114_001_1.jpg

Σήμερα που μιλάμε πλέον από κίτρινο έχει γίνει καφέ και έχει απλώσει άλλο τόσο... Αύριο φευγει procordia.

Ποσό καιρό το έχεις φιλέ αν επιτρέπεται; Στο εμφάνισε σταδιακά η έτσι;

η πρώτη οθόνη το έπαθε σε 2 μήνες η δεύτερη σε 3 . Απλά ελπίζω τουλάχιστον πάντα να μου την αλλάζουν και να μην μου πουν ότι φταίω εγώ γιατί πραγματικά το κινητό δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Σταδιακά εμφανίστηκε πλέον αν το δεις είναι λες και το έκαψες με αναπτήρα...

Το έπαθες σε 2 κινητά;;; Wow...

Είσαι άτυχος...

Ελπίζω να μην μας βγουν τέτοια θέματα μετά την λήξη της εγγύησης.

Καλησπέρα παιδιά ... Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι να αλλάξω το g3 μου !! Θα πηγαίνατε σε lg g4 η σε Samsung gallaxy s6 Και τους λόγους που θα σας ωθούσαν να κάνετε την επιλογή αυτη ...
Never give up

Το έπαθες σε 2 κινητά;;; Wow...

Είσαι άτυχος...

Ελπίζω να μην μας βγουν τέτοια θέματα μετά την λήξη της εγγύησης.

Οχι,στο ιδιο κινητο 2 φορες.

η πρώτη οθόνη το έπαθε σε 2 μήνες η δεύτερη σε 3 . Απλά ελπίζω τουλάχιστον πάντα να μου την αλλάζουν και να μην μου πουν ότι φταίω εγώ γιατί πραγματικά το κινητό δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Σταδιακά εμφανίστηκε πλέον αν το δεις είναι λες και το έκαψες με αναπτήρα...

Αυτά που μάρκαρα με τρομάζουν πιο πολύ απ'όλα. Να το καις όλη μέρα και η CPU να πάρει φωτιά ναι, αλλά όχι και σχεδόν καθόλου και να εμφανίσει τέτοιο θέμα.

Φίλε μου, τι παρτίδα είναι η συσκευή σου?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Θέλω να το πάρω στη γυναίκα μου αλλά διαβάζω μια για τις κιτρινίλες στην οθόνη, μια για τη ρωγμή που "εμφανίζεται σε όλα αργά ή γρήγορα" και έχει τρομάξει το μάτι μου.

Μπορείτε να μου πείτε τελικά τι ισχύει με το Κινητό;

Παρουσιάζει αυτά τα θέματα;

Ευχαριστώ.

Συμβαινουν ολα αυτα αλλα οχι σε ολα τα κινητα...

Οταν πρωτοπηρα το g3 η κοπελα μου, μου ελεγε οτι δεν με ακουει καλα και της ελεγα φταιει το δικο σου κινητο. Γενικα η επικοινωνια καποιες στιγμες ηταν λιγο δυσκολη αλλα ελεγα παντα οτι κατι αλλο φταιει. Πριν λιγες μερες πηρε και η κοπελα μου το g3 και σημερα μιλησαμε... Με βεβαιοτητα θα πω οτι την ακουγα πολυ χειροτερα απο οτι την ακουγα με ενα αρχαιο κινητο που χρησιμοποιουσε τις τελευταιες μερες και επισης χειροτερα απο το προηγουμενο της κινητο.

Αλλος φιλος μου με g3 αναφερει οτι εχει προβλημα με το κινητο και δεν τον ακουνε...

Συμβαινει και σε αλλους;

Οταν πρωτοπηρα το g3 η κοπελα μου, μου ελεγε οτι δεν με ακουει καλα και της ελεγα φταιει το δικο σου κινητο. Γενικα η επικοινωνια καποιες στιγμες ηταν λιγο δυσκολη αλλα ελεγα παντα οτι κατι αλλο φταιει. Πριν λιγες μερες πηρε και η κοπελα μου το g3 και σημερα μιλησαμε... Με βεβαιοτητα θα πω οτι την ακουγα πολυ χειροτερα απο οτι την ακουγα με ενα αρχαιο κινητο που χρησιμοποιουσε τις τελευταιες μερες και επισης χειροτερα απο το προηγουμενο της κινητο.

Αλλος φιλος μου με g3 αναφερει οτι εχει προβλημα με το κινητο και δεν τον ακουνε...

Συμβαινει και σε αλλους;

Απενεργοποίησε απο μενού Ρυθμίσεις κλήσεων τα : Μείωση θορύβου και Βελτίωση φωνής και ξανακάνε δοκιμές.

Εγώ πάντως χθές το παρέλαβα απο το service ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ στον καναπέ μου (ποιος άλλος κατασκευαστής κινητών το κάνει; ) επισκευασμένο για την ρογμούλα ΧΩΡΙΣ να εσωκλείσω μέσα στο κουτί με το κινητό που τους έστειλα την εγγύηση αγοράς (δεν μου είπαν τίποτα) και τώρα για μια ρωγμούλα στο πλαίσιο, έχω ΚΑΙ καινούρια αγρατζούνιστη τσίλικια οθόνη .

Με τέτοιο σέρβις δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η ανησυχία σας για ρωγμές και κιτρινίλες. Και μάλιστα για 2 ΧΡΟΝΙΑ!

Αν είχε service τυπου apple και samsung να πω οκ να το ψιρίζουμε για τις συχνότητες βλαβών, αλλά δεν συμβαίνουν σε όλους (εμένα κιτρινίλα δεν είχε ποτε ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΩΝΑ) και όταν συμβούν παίρνω μισό καινούριο κινητο στο άψε σβήσε. τι να λέμε τώρα. όποιος φοβηθεί να πάρει αυτό το κινητό που τα έχει ΟΛΑ επάνω του στο μικρότερο μέγεθος, θα χάσει.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Συμβαινει και σε αλλους;

Αν ψάξεις τις πρώτες σελίδες του νήματος είχαν αρκετοί παρόμοια προβλήματα. Νόμιζα, όμως, ότι με τις καινούριες παρτίδες διορθώθηκε αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τέτοιο σέρβις δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η ανησυχία σας για ρωγμές και κιτρινίλες. Και μάλιστα για 2 ΧΡΟΝΙΑ!

Αν είχε service τυπου apple και samsung να πω οκ να το ψιρίζουμε για τις συχνότητες βλαβών, αλλά δεν συμβαίνουν σε όλους (εμένα κιτρινίλα δεν είχε ποτε ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΩΝΑ) και όταν συμβούν παίρνω μισό καινούριο κινητο στο άψε σβήσε. τι να λέμε τώρα. όποιος φοβηθεί να πάρει αυτό το κινητό που τα έχει ΟΛΑ επάνω του στο μικρότερο μέγεθος, θα χάσει.

Όλοι 2 χρόνια δίνουν :rolleyes:

Φίλε μου μπορείς να μπεις στο νήμα του g2 & να δεις πόσοι περιμένουν βδομάδες ολόκληρες να τους αλλάξουν τις κιτρινισμένες οθόνες, επειδή έχουν ξεμείνει από ανταλακτικά.

Ή στο νήμα του flex 2, που έβγαλαν τις κιτρινίλες της οθόνης, χαρακτηριστικό & όχι πρόβλημα.

Ακόμα και στο g3 έχουν ακουστεί παρατράγουδα.

Το service της lg είναι εξαιρετικό, και αυτό σώζει τις αστοχίες της μαμάς lg, αλλά από κει και πέρα ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά αν τους πέσει μεγάλος φορτος εργασίας.

Άλλωστε, η εγγύηση είναι για 2 χρόνια, αν βγάλει ράγισμα ή κιτρινίλα (όπως κάνουν τα g2), μετά τη 2ετία, τι κάνεις?

(Και μην μου πείτε ότι κανείς δεν το κρατά 2 χρόνια, πολύς κόσμος τα κρατά & όσος δεν τα κρατά, τα πουλά σε......άλλο κόσμο, άρα όλα σε κάποια χέρια θα βρίσκονται & θα λειτουργούν και μετά τη 2ετία)

Όλοι 2 χρόνια δίνουν :rolleyes:

Φίλε μου μπορείς να μπεις στο νήμα του g2 & να δεις πόσοι περιμένουν βδομάδες ολόκληρες να τους αλλάξουν τις κιτρινισμένες οθόνες, επειδή έχουν ξεμείνει από ανταλακτικά.

Ή στο νήμα του flex 2, που έβγαλαν τις κιτρινίλες της οθόνης, χαρακτηριστικό & όχι πρόβλημα.

Ακόμα και στο g3 έχουν ακουστεί παρατράγουδα.

Το service της lg είναι εξαιρετικό, και αυτό σώζει τις αστοχίες της μαμάς lg, αλλά από κει και πέρα ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά αν τους πέσει μεγάλος φορτος εργασίας.

Άλλωστε, η εγγύηση είναι για 2 χρόνια, αν βγάλει ράγισμα ή κιτρινίλα (όπως κάνουν τα g2), μετά τη 2ετία, τι κάνεις?

(Και μην μου πείτε ότι κανείς δεν το κρατά 2 χρόνια, πολύς κόσμος τα κρατά & όσος δεν τα κρατά, τα πουλά σε......άλλο κόσμο, άρα όλα σε κάποια χέρια θα βρίσκονται & θα λειτουργούν και μετά τη 2ετία)

H apple δίνει 1 χρόνο :rolleyes:

Πιστεύω ότι αν του βγάλει κάποιου πρόβλημα θα το βγάλει μέσα στη 2αιτία, μετά την 2αιτιά δεν εμφανίζονται προβλήματα. Όλες αυτές οι αστοχίες με κιτρινίλες και ραγίσματα , βγαίνουν στον πρώτο χρόνο, δεν έχω ακούσει να εμφανιστεί γενικότερα πρόβλημα μετά την 2αιτία. οπότε είσαι καλυμμένος. Τώρα για τις καθυστερήσεις ΟΚ, συμβαίνουν., Αλλά δεν έχεις τα άλλα κουλά όπως δεν καλύπτεται δεν το ένα δεν το άλλο, και γενικά η LG έχει πολύ καλη συμπεριφορά στο service της , και όταν έχουν ανταλλακτικά σου το φτιάχνου και επιτόπου. εδω ο άλλος στην ΣΟΥΠΕΡ ΓΟΥΑΟΥ ΝΤΟΥΠΕΡ APPLE , του έκανε η apple έναν ΜΗΝΑ να του αλλάξει μπαταρία( http://www.insomnia.gr/topic/542768-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-25-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BD%E2%80%99-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84/ ) ! και μας φταίει η LG poy me 300€ μας δίνει κινητάρες και καμμιά φορά καθυστερεί;

Τι να πω, προσωπικά μου άλλαξε για το ράγισμα όλο το πλαίσιο και όλη την οθόνη μέσα σε 1 μέρα.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Απενεργοποίησε απο μενού Ρυθμίσεις κλήσεων τα : Μείωση θορύβου και Βελτίωση φωνής και ξανακάνε δοκιμές.

Εγώ πάντως χθές το παρέλαβα απο το service ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ στον καναπέ μου (ποιος άλλος κατασκευαστής κινητών το κάνει; ) επισκευασμένο για την ρογμούλα ΧΩΡΙΣ να εσωκλείσω μέσα στο κουτί με το κινητό που τους έστειλα την εγγύηση αγοράς (δεν μου είπαν τίποτα) και τώρα για μια ρωγμούλα στο πλαίσιο, έχω ΚΑΙ καινούρια αγρατζούνιστη τσίλικια οθόνη .

Στο δικο μου κινητο το εκανα απο την πρωτη στιγμη αλλα στην κοπελα μου ξεχασα να το αλλαξω...θα το δοκιμασω.