morfeas-dsl- Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μολις καλεσα την εξυπηρετηση πελατων της lg και μετα απο 15' στην αναμονη το σηκωνει μια κοπελα, της λεω να της δωσω το κινητο μου για να δει την καρτελα μου και μου λεει πως η εξυπηρετηση πελατων ειναι ΚΛΕΙΣΤΗ και αυτη κραταει σημειωματα για να τα δωσει αυριο Δευτερα στο τμημα. Σημειωτεον, η εξυπηρετηση λειτουργει 24/7. Αφου γελασα λιγο, αφησα το μηνυμα μου και εκλεισα το τηλεφωνο......:ninja: Προφανως και θα ειναι κλειστη η εξυπηρέτηση κυριακη βραδυ και το αναφερει κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) οχι δεν μπαινει με recovery mode επισης εχω κρατημενο titanium back up στον υπολογιστη, Το flasstool παιδια πως το κανω δεν εχω ιδεα http://www.yourlifeupdated.net/wp-content/uploads/2014/07/LG-G3-Recovery-Mode.jpg ανοιγει μεχρι εδω και μετα σκοταδι Edited September 27, 2015 by papamo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια.Πριν πάω στην v20t στην v20h το κινητό δεν είχε κανένα κόλλημα.Μόνο τα κλασσικά ότι κάτι σταμάτησε κλπ όλα bug lollipop.Μετά την αναβάθμιση σε v20t που έκανα OTA παρατήρησα ότι λίγο λάγκαρε.Όχι πολύ αλλά ίσα να το παρατηρήσω.Και από προχθές κάνει επανεκκινήσεις και κλείνει μόνο του.Πολύ αραιά αλλά είναι εκνευριστικό.Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό.Όσο το λειτουργώ είναι ΟΚ.Του έκανα αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης μέσω PC Suite.Λέτε να το στρώσει αυτό?Ή θα χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? :wacko: Edit Παρατηρώ ότι μετά την αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης έχει βρεί τον αέρα του.Ίσως να μου φαίνεται κιόλας αλλά και πάλι θα ήθελα να ακούσω μια άποψη. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια.Πριν πάω στην v20t στην v20h το κινητό δεν είχε κανένα κόλλημα.Μόνο τα κλασσικά ότι κάτι σταμάτησε κλπ όλα bug lollipop.Μετά την αναβάθμιση σε v20t που έκανα OTA παρατήρησα ότι λίγο λάγκαρε.Όχι πολύ αλλά ίσα να το παρατηρήσω.Και από προχθές κάνει επανεκκινήσεις και κλείνει μόνο του.Πολύ αραιά αλλά είναι εκνευριστικό.Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό.Όσο το λειτουργώ είναι ΟΚ.Του έκανα αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης μέσω PC Suite.Λέτε να το στρώσει αυτό?Ή θα χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? :wacko: Edit Παρατηρώ ότι μετά την αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης έχει βρεί τον αέρα του.Ίσως να μου φαίνεται κιόλας αλλά και πάλι θα ήθελα να ακούσω μια άποψη. τα ιδια και γω πετουσε στην κυριολεξια και εκανα την μαμακια και εβαλα την v20t και ξαναγυρισα στην παλια.....το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι οτι απλα δεν ειναι τοσο smooth οπως ηταν πριν στο ρολαρισμα σε σημειο που σκεφτομαι να την ξαναπερασω απο την αρχη γιατι πολλες φορες δεν καθεται σωστα ακομα βαραω το κεφαλι με την google μαμακια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 οχι δεν μπαινει με recovery mode επισης εχω κρατημενο titanium back up στον υπολογιστη, Το flasstool παιδια πως το κανω δεν εχω ιδεα Τι σχέση έχει το titanium. Δεν είναι backup αυτό. Είναι μόνο για εφαρμογές. Άχρηστο για την περίπτωση μας εντελώς! Το flashtool είναι εύκολο. Ψάξε εδώ στα θέματα του G3 και φυσικά στην πηγή(XDA) για επιστροφή σε στοκ κατάσταση και θα τα βρεις όλα. οχι δεν μπαινει με recovery mode επισης εχω κρατημενο titanium back up στον υπολογιστη, Το flasstool παιδια πως το κανω δεν εχω ιδεα http://www.yourlifeupdated.net/wp-content/uploads/2014/07/LG-G3-Recovery-Mode.jpg ανοιγει μεχρι εδω και μετα σκοταδι Αφού φτάνει εκεί. Επιλέγεις ΝΑΙ σε όλα τα μηνύματα? Για να επιλέξεις ναι χρησιμοποιείς Vol Donw/Up για περιήγηση στις επιλογές και με πάτημα απλό στο power επιλέγεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 οχι δεν μπαινει με recovery mode επισης εχω κρατημενο titanium back up στον υπολογιστη, Το flasstool παιδια πως το κανω δεν εχω ιδεα http://www.yourlifeupdated.net/wp-content/uploads/2014/07/LG-G3-Recovery-Mode.jpg ανοιγει μεχρι εδω και μετα σκοταδι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecrogeddoN Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Προφανως και θα ειναι κλειστη η εξυπηρέτηση κυριακη βραδυ και το αναφερει κιολας ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Καλέστε έναν εκπρόσωπο του τμήματος υποστήριξης της LG στο τηλέφωνο 801 11 200 900 & από κινητό 2104800564 (αστική χρέωση). Δευτέρα έως Κυριακή: 24ώρες Αργίες: Κλειστά Εσυ που ειδες οτι ειναι κλειστα και το αναφερει κιολας? Edited September 28, 2015 by NecrogeddoN ορθογραφικο λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αργίες: Κλειστά...τι να εννοει αραγε? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 οτι και να επιλεξω δεν ανοιγει ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι σχέση έχει το titanium. Δεν είναι backup αυτό. Είναι μόνο για εφαρμογές. Άχρηστο για την περίπτωση μας εντελώς! Το flashtool είναι εύκολο. Ψάξε εδώ στα θέματα του G3 και φυσικά στην πηγή(XDA) για επιστροφή σε στοκ κατάσταση και θα τα βρεις όλα. Αφού φτάνει εκεί. Επιλέγεις ΝΑΙ σε όλα τα μηνύματα? Για να επιλέξεις ναι χρησιμοποιείς Vol Donw/Up για περιήγηση στις επιλογές και με πάτημα απλό στο power επιλέγεις. οτι και να επιλεξω Κωστα δεν ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Καλέστε έναν εκπρόσωπο του τμήματος υποστήριξης της LG στο τηλέφωνο 801 11 200 900 & από κινητό 2104800564 (αστική χρέωση). Δευτέρα έως Κυριακή: 24ώρες Αργίες: Κλειστά Εσυ που ειδες οτι ειναι κλειστα και το αναφερει κιολας? Αυτο που εχεις ποσταρει δεν ειναι για σέρβις κινητης. Ειναι για να σου πουνε καλεστε την procordia στο ταδε τηλεφωνο. Η οποια procordia ειναι ανοιχτή καθημερινες 9 με 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Σιγά μην είχαν τεχνικό 24/7... Μην τρελαθούμε!!! Εννοείται πως 24/7 είναι ουσιαστικά απλά ένας εκπρόσωπος και μόνο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 παιδια το πηγα στο service σας ευχαριστω για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ρε παιδιά γιατί μπερδεύουμε το νήμα? Εδώ είναι ο επίσημο για lg g3. Ότι έχει σχέση με ροοτ κτλ. υπάρχει άλλο νήμα. Εδώ διαβάσει τα τελευταία 10 ποστ και πηγαίνουμε από το ένα θέμα στο αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecrogeddoN Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ποιος μιλησε για τεχνικο? Διαβασε καλυτερα πριν απαντησεις ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγά μην είχαν τεχνικό 24/7... Μην τρελαθούμε!!! Εννοείται πως 24/7 είναι ουσιαστικά απλά ένας εκπρόσωπος και μόνο.ποιος μιλησε για τεχνικο? Διαβασε καλυτερα πριν απαντησεις ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που εχεις ποσταρει δεν ειναι για σέρβις κινητης. Ειναι για να σου πουνε καλεστε την procordia στο ταδε τηλεφωνο. Η οποια procordia ειναι ανοιχτή καθημερινες 9 με 5 Μαλλον δεν καταλαβες. Δεν εψαχνα να μου φτιαξουν το κινητο Κυριακη βραδυ, εξυπηρετηση πελατων εψαχνα για να δει κατι στην καρτελα μου ως πελατης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 τα ιδια και γω πετουσε στην κυριολεξια και εκανα την μαμακια και εβαλα την v20t και ξαναγυρισα στην παλια.....το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι οτι απλα δεν ειναι τοσο smooth οπως ηταν πριν στο ρολαρισμα σε σημειο που σκεφτομαι να την ξαναπερασω απο την αρχη γιατι πολλες φορες δεν καθεται σωστα ακομα βαραω το κεφαλι με την google μαμακια Εμένα μετά την αποκατάσταση δείχνει να έστρωσε.Αλλά παρατήρησα ότι όταν άφηνα το κινητό πάνω σε μια επιφάνεια και μου ξέφευγε με λίγο δύναμη υπήρχε περίπτωση να κάνει επανεκκίνηση.Το δοκίμασα και από τις 3 φορές την 1 έκανε. :confused: Το μόνο που σκέφτομαι είναι να το αφήνω με προσοχή :p Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το ίδιο και το G4 άραγε ; Για το g4 δεν ξερω αλλα ο κολλητος μου με g2 εχει το ιδιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ρε παιδιά γιατί μπερδεύουμε το νήμα? Εδώ είναι ο επίσημο για lg g3. Ότι έχει σχέση με ροοτ κτλ. υπάρχει άλλο νήμα. Εδώ διαβάσει τα τελευταία 10 ποστ και πηγαίνουμε από το ένα θέμα στο αλλο! πολυ σωστα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ποιος μιλησε για τεχνικο? Διαβασε καλυτερα πριν απαντησεις ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποιος μιλησε για τεχνικο? Διαβασε καλυτερα πριν απαντησεις ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλλον δεν καταλαβες. Δεν εψαχνα να μου φτιαξουν το κινητο Κυριακη βραδυ, εξυπηρετηση πελατων εψαχνα για να δει κατι στην καρτελα μου ως πελατης Εσυ δεν ειπες οτι ρουταρες το κινητο και μετά σου επαιζε το usb και δε φορτιζε σωστα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά Καλημέρα. Επειδή ψάχνω με διάφορους τρόπους να βρώ την ενότητα που αναφέρεται στο LG G4, και δεν μπορώ, εάν κάποιος μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει, (στην ενότητα που αναφέρει τα LG, δεν υπάρχει). Είμαι κάτοχος απο τον απρίλιο του LG G3, 16 g, και σκέφτομαι να πάρω το 4, που ως φαίνεται, και καλύτερο είναι, και χωρίς προβλήματα, (πχ, ραγίσματα, καλύτερη οθόνη, κλπ.). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά Καλημέρα. Επειδή ψάχνω με διάφορους τρόπους να βρώ την ενότητα που αναφέρεται στο LG G4, και δεν μπορώ, εάν κάποιος μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει, (στην ενότητα που αναφέρει τα LG, δεν υπάρχει). Είμαι κάτοχος απο τον απρίλιο του LG G3, 16 g, και σκέφτομαι να πάρω το 4, που ως φαίνεται, και καλύτερο είναι, και χωρίς προβλήματα, (πχ, ραγίσματα, καλύτερη οθόνη, κλπ.). Ευχαριστώ. Δεν υπάρχει ενότητα ακόμα, αλλά μόνο αυτό το νήμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=415749 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Σκέψου μόνο εαν θες να ρουτάρεις ή να γενικότερα να παίξεις με το κινητό σε μη στοκ κατάσταση. Καθώς ακόμα είναι απαγορευτικό κάτι τέτοιο. Οκ για μία συγκεκριμένη έκδοση σε pre-rooted κάτι έχει γίνει αλλά για custom recovery και roms και γενικό root ανεξέρτητα από την έκδοση δυστυχώς δεν παίζει τίποτα. Για μένα πλέον μόνο nexus ή τίποτα σε OnePlus και κινεζιές. Sammy και LG τα κλειδώνουν όλα σιγά σιγά και δεν τους σκάω φράγκο. Άμα είναι να μην μπορώ να πειράξω ότι θέλω προτιμώ να πάω σε iOS. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια.Πριν πάω στην v20t στην v20h το κινητό δεν είχε κανένα κόλλημα.Μόνο τα κλασσικά ότι κάτι σταμάτησε κλπ όλα bug lollipop.Μετά την αναβάθμιση σε v20t που έκανα OTA παρατήρησα ότι λίγο λάγκαρε.Όχι πολύ αλλά ίσα να το παρατηρήσω.Και από προχθές κάνει επανεκκινήσεις και κλείνει μόνο του.Πολύ αραιά αλλά είναι εκνευριστικό.Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό.Όσο το λειτουργώ είναι ΟΚ.Του έκανα αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης μέσω PC Suite.Λέτε να το στρώσει αυτό?Ή θα χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? :wacko: Edit Παρατηρώ ότι μετά την αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης έχει βρεί τον αέρα του.Ίσως να μου φαίνεται κιόλας αλλά και πάλι θα ήθελα να ακούσω μια άποψη. Πως γίνεται η αποκατάσταση σφαλμάτων μέσω pc suite? Γιατί έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν μου κάνει επανεκκίνηση αλλά είναι παραπάνω από εμφανές το lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Πως γίνεται η αποκατάσταση σφαλμάτων μέσω pc suite? Γιατί έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν μου κάνει επανεκκίνηση αλλά είναι παραπάνω από εμφανές το lag. Θα συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή σου και θα ανοίξεις το PC Suite.Όταν σου αναγνωρίσει το κινητό θα πας πάνω στο PC Suite που γράφει κινητή συσκευή και θα πατήσεις αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης.Μετά από εκεί θα το κάνει μόνο του. Εμένα πάντως δεν είναι lag αλλά μάλλον θέμα ή της μπαταρίας ή της συσκευής.Όταν το χτυπάω ελαφρά στην πλάτη σε ορισμένα σημεία κάνει επανεκκίνηση. :worry: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Θα συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή σου και θα ανοίξεις το PC Suite.Όταν σου αναγνωρίσει το κινητό θα πας πάνω στο PC Suite που γράφει κινητή συσκευή και θα πατήσεις αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης.Μετά από εκεί θα το κάνει μόνο του. Εμένα πάντως δεν είναι lag αλλά μάλλον θέμα ή της μπαταρίας ή της συσκευής.Όταν το χτυπάω ελαφρά στην πλάτη σε ορισμένα σημεία κάνει επανεκκίνηση. :worry: Μπορεί να έχει λόξυγκα!( Πλάκα κάνω) σίγουρα κάποιο θέμα με την μπαταρία ή με κάποια επαφή της συσκευής είναι πρέπει να πας στο σέρβις και μην το δοκιμάζεις συχνά μην πάθει καμία χειρότερη ζημιά! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Θα συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή σου και θα ανοίξεις το PC Suite.Όταν σου αναγνωρίσει το κινητό θα πας πάνω στο PC Suite που γράφει κινητή συσκευή και θα πατήσεις αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης.Μετά από εκεί θα το κάνει μόνο του. Εμένα πάντως δεν είναι lag αλλά μάλλον θέμα ή της μπαταρίας ή της συσκευής.Όταν το χτυπάω ελαφρά στην πλάτη σε ορισμένα σημεία κάνει επανεκκίνηση. :worry: μηπως χαλαρωσε η επαφη καπακιου μπαταριας και χανει στιγμιαια την επαφη? σε κατι σαμσουνγκ και νοκια παλια συνεβαινε και βαζαμε ενα χαρτακι :pγια να την πιεζει συνεχως Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts