takis6666 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ελπιζω να ειναι αληθινη είδηση... Ουτε nexus να ηταν Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Για καλοκαιρι υπολογιζαν... Μακαρι να ισχυει λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Λογικά θα φέρνει μαζί και το UX 4.0... θα γίνει τούμπανο το G3!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 το skype είναι ένα τεράστιο παρτάλι και δεν δουλεύει πουθενά σωστά.ότι κινητό και να πάρεις, το ίδιο θα δουλεύει Η γυναίκα έχει το s5 Και παλαιότερα το s2 και δεν είχε ποτέ μα πότε πρόβλημα, τινά πω Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ναι λέγεται reverse usb tethering και πρέπει να είσαι root Υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store Επίσης μπορείς και από το pc να στείλεις μέσω wifi στο τηλέφωνο με την εφαρμογή Connectify για pc Δεν είμαι ρουτ και στο πισι που με ενδιαφέρει δεν μπορώ να έχω WiFi. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η γυναίκα έχει το s5 Και παλαιότερα το s2 και δεν είχε ποτέ μα πότε πρόβλημα, τινά πω και το s5 έχει θέματα με το skype και όλα.Δεν φταίνε τα κινητά, η εφαρμογή είναι παρτάλι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Νεο play services http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-7-5-71-1955121-430-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μέσα στον Iούλιο θα έχουμε 5.1! Mε το Νέο UIX4.0 αλλά χωρίς το camera app του G4. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μέσα στον Iούλιο θα έχουμε 5.1! Mε το Νέο UIX4.0 αλλά χωρίς το camera app του G4. Γιατι χωρις? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γιατι χωρις? σιγα μην εδιναν api2 στο g3 οπως το περιμενα κλασικα fail.. για να να μπεις στο τρυπακι για g4 λογω καμερα effects Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γιατι χωρις? Γιατι αν εδιναν api2 και raw στο G3,το G4 θα πηγαινε άπατο...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 λες και δεν θα τα βρούμε, κλάιν. ούτε που με νοιάζει ποτέ τι updates βγάζει η κάθε εταιρία αφού έτσι και αλλιώς θα γεμίσει ο τόπος από custom Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Δεν παιζει να βγει σαν apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Δεν παιζει να βγει σαν apk? Σιγουρα απο κάπου θα τα βρουμε τα χαρακτηριστικα της καμερας του 4..Ειτε ενσωματωμενη σε καποια ρομ ειτε σαν apk...Το θεμα ειναι πως θα καθεται στο g3 και αν θα δουλευει σωστα..Βασικα εγω μονο τα manual settings θα ηθελα κ ας μην ειχα raw.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μάγκες έχω σαλτάρει με την κοσμοτε, με κλειστά δεδομένα με χρεώνει ίντερνετ και μου τραβά ευρώ.υπάρχει εφαρμογή που να ελέγχει αν κάποια άλλη εφαρμογή στέλνει πακέτα και ας τα εχω κλειστά τα δεδομένα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ρε συ το έπαθε μια φίλη μου με iPhone και την κοροιδευα μου λέει δεν ανοίγει ποτέ δεδομένα και ότι χρεωθηκε ίντερνετ 80€ και λέω δεν παίζει θα το είχες ξεχάσει ανοιχτό... Λες να έχει γίνει καμιά μ......κια και να την πατήσουμε όλοι σταδιακά? Edit : για εφαρμογή δεν ξέρω θα το ψάξω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μάγκες έχω σαλτάρει με την κοσμοτε, με κλειστά δεδομένα με χρεώνει ίντερνετ και μου τραβά ευρώ.υπάρχει εφαρμογή που να ελέγχει αν κάποια άλλη εφαρμογή στέλνει πακέτα και ας τα εχω κλειστά τα δεδομένα? My data manager Ενημερωσε μας γιατι οι περισσοτεροι εχουμε cosmote Εγω παλι εχω συνεχεια ανοιχτα τα δεδομενα και δεν μειωνονται τα διαθεσιμα mb με τιποτα...χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Από 8 ευρώ έφτασα 3 σε 10 μέρες.μου το έκανε και παλιά αλλά τώρα τελευταία με έχει μαμησει, φεύγουν οι κάρτες αέρας Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μάγκες έχω σαλτάρει με την κοσμοτε, με κλειστά δεδομένα με χρεώνει ίντερνετ και μου τραβά ευρώ.υπάρχει εφαρμογή που να ελέγχει αν κάποια άλλη εφαρμογή στέλνει πακέτα και ας τα εχω κλειστά τα δεδομένα? Στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας δεν μπορείς να δεις τι κίνηση κάνει κάθε εφαρμογή; Γιατί χρειάζεσαι πρόσθετη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Λέει 0 κίνηση.0 ντατα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carl_Barks Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 3G Watchdog και τα μυαλά στα κάγκελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Λέει 0 κίνηση.0 ντατα Στο wifi γράφει κανονικά τη ροή; Παραθέτει εφαρμογές παρακάτω; Περίεργο, δες την ημερομηνία μήπως παίζει κάτι από κει και δεν δείχνει κάτι αν βάλεις παλαιότερη δείχνει κανονικά στο 3g/4g; Έκανες επανεκκίνηση πρόσφατα αν όχι με κλειστά όλα τα δεδομένα κάνε μία. Αν το επαναλαμβάνει κάνε απενεργοποίηση των δεδομένων παρασκηνίου για να δεις πως συμπεριφέρεται, εξακολουθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του και έχω κάποιες απορίες. Διάβασα σχεδόν τα πάντα στην ενότητα του G3 και δυστυχώς γίνεται ένας μικρός χαμός.. Θα ήθελα να μάθω: 1. Αν η συσκευή έχει κάποιο πρόβλημα σοβαρό (hardware) ? 2. Με νορμάλ χρήση wifi 4g browsing & flipboard, what's up και 2-3 ώρες ομιλίας βγάζει άνετα την μέρα? 3. Πως σας φαίνεται η lollipop, έχει στρώση καθόλου? Ελπίζω όλα τα software προβλήματα να λυθούν με την 5.1 και ταυτόχρονα να πάρει το U.X 4. Ακόμα κάτι που με απασχολεί είναι πρόκειται εν όψη κυκλοφορίας του G4 να γίνει κάποια σεβαστή μείωση τιμής. Ευχαριστώ εκ προτέρων για τον χρόνο σας. Edit παρακαλώ θερμά να απαντήσουν μόνο κατοχή της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σιγουρα απο κάπου θα τα βρουμε τα χαρακτηριστικα της καμερας του 4..Ειτε ενσωματωμενη σε καποια ρομ ειτε σαν apk...Το θεμα ειναι πως θα καθεται στο g3 και αν θα δουλευει σωστα..Βασικα εγω μονο τα manual settings θα ηθελα κ ας μην ειχα raw.... οχι δεν γινεται αν δεν δωσει η lg τους κωδικους για τα libs σε καποιο update μελλοντικο. τοτε η καμερα απλα θα λειτουργει στο 50% σαν τωρα χωρις τα manual settings και το shutter speed κτλ κτλ.. η καμερα του g4 εχει βγει port αλλα η μιση και λογικα μιση θα μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του και έχω κάποιες απορίες. Διάβασα σχεδόν τα πάντα στην ενότητα του G3 και δυστυχώς γίνεται ένας μικρός χαμός.. Θα ήθελα να μάθω: 1. Αν η συσκευή έχει κάποιο πρόβλημα σοβαρό (hardware) ? 2. Με νορμάλ χρήση wifi 4g browsing & flipboard, what's up και 2-3 ώρες ομιλίας βγάζει άνετα την μέρα? 3. Πως σας φαίνεται η lollipop, έχει στρώση καθόλου? Ελπίζω όλα τα software προβλήματα να λυθούν με την 5.1 και ταυτόχρονα να πάρει το U.X 4. Ακόμα κάτι που με απασχολεί είναι πρόκειται εν όψη κυκλοφορίας του G4 να γίνει κάποια σεβαστή μείωση τιμής. Ευχαριστώ εκ προτέρων για τον χρόνο σας. Πρόβλημα όχι δεν υπάρχει για εμένα και είμαι με το μικρό 2g ram αλλά εσύ θα πας για το μεγαλύτερο με τα 3gb και είσαι ok εφόσον σε ικανοποιεί το μέγεθος του κινητού. Ξέχνα το μικρό με τέτοια διαφορά τιμής. Νομίζω η μπαταρία θα σε καλύψει με τη χρήση που αναφέρεις. Περαιτέρω μείωση δεν βλέπω αν είναι κάτι να κατέβει αυτό είναι το G4. Η lollipop μια χαρά είναι σαν το android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts