Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι κλειστό ή δεν πειράζει

Χρησιμοποίησε το τηλ σου λες και το έχεις μέρες. Ανοικτό, βάλτο να κατεβάζει updates όσο φορτίζεται, και μόλις φορτίσει ξεκίνα κανονικά χρήση.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι κλειστό ή δεν πειράζει

Δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα αν και θα ήταν προτιμότερο να είναι απενεργοποιημένο.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα αν και θα ήταν προτιμότερο να είναι απενεργοποιημένο.

Για ποιον λόγο να το κάνει αυτό; σε τι βοηθά; μήπως είναι ακόμα ένας αστικός μύθος και αυτό;

Εγω προσωπικα δεν θελω να εχω καταναλωση οταν φορτιζω τη μπαταρια μου... Σκεψου να παιζεις ενα παιχνιδι την ωρα που η μπαταρια σου ειναι στο 99%... Λογω της αυξημενης καταναλωσηε θα παρουσιαζει μια μικρη πτωση της τασης της αρα ο φορτιστη θα συνεχισει να τη φορτιζει μεχρι το 100% η τα 4.2V. Οταν λοιπον κλεισεις το κινητο και μειωθει η καταναλωση η ταση της μπαταριας θα ειναι μεγαλυτερη απο 4.2V. Οσο μεγαλυτερη ειναι η εσωτερικη αντισταση μιας μπαταριας τοσο περισσοτερο πεφτει η ταση της οταν δινει ρευμα... Πχ σε τηλεκατευθυνομενα οταν βαζουμε προστασια τασης για τη μπαταρια στα 3.7V/cell μπορει να ενεργοποιηθει η προστασια αλλα οταν βγαλουμε τη μπαταρια και τη μετρησουμε η τιμη να ειναι 3.9V... Αν εχουμε μια φορτισμενη αλλα κακη μπαταρια με το που θα ανοιξουμε το γκαζι μπορει να ενεργοποιηθει αμεσως η προστασια τασης και ας ειναι η μπαταρια φουλ φορτισμενη...

Δεν λεω οτι ισχυει...απλα αναφερω κατι που σκεφτομαι εγω... Απο την αλλη δεν θες να εχεις αυξημενη θερμοκρασια λογω φορτισης και ταυτοχρονα λογω λειτουργιας... Ειδικα οταν κατεβαζει ενημερωσεις και ζοριζεται...

Edited by AlexVag

Μιας εβδομαδας G3 ...tο προβλημα ειναι με την εφαρμογη Gmail σε στοκ 5.0 android(οπως ηρθε απο μαμα)...ειτε ειμαι με wifi ειτε με δικτυο του παροχου...με data enabled φυσικα...δεν ερχονται notifications...για κανενα λογο εκτος αν μπω στην εφαρμογη και κανω refresh manually.Απο τους λογαριασμους το auto-sync ειναι τικαρισμενο..αφαιρεσα και προσθεσα τον λογαριασμο μου,δοκιμασα να κανω clear appdata+cache σε gmail+google accountsmanager+play services...κ.α. χωρις καμια τυχη, οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη.

p.s. viber whatsapp pushbullet ολα δουλευουν κομπλε.

Έχει διαπιστώσει κανείς bug στο widget του google ημερολογίου;

Σε εμένα δεν δείχνει περιεχόμενο όταν κλείνω το wifi και δεν υπάρχει σύνδεση κινητής ενεργοποιημένη! Δεν γνωρίζω αν είναι από τη τελευταία αναβάθμιση γιατί δεν είχα κλείσει ποτέ μου το 3g μόνο το 4g ανοιγοκλείνω.

Αν δεν συμβαίνει σε άλλους αυτό λέω να διαγράψω τα δεδομένα από το μενού των εφαρμογών του ημερολογίου της συσκευής, σκέφτομαι ότι θα τα πάρει πάλι από το cloud είναι σωστή αυτή η σκέψη μου;

Λέτε να χάσω τα δεδομένα του calendar.

Να προσθέσω ότι γράφει "φορτώνει" κάτω από την ημέρα και τίποτα άλλο στο widget. Όμως όταν το πατάω και βγάζει το παράθυρο σε όλη την οθόνη το εμφανίζει κανονικά.

Αν έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής 3g/4g όλα δουλεύουν κανονικά.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιας εβδομαδας G3 ...tο προβλημα ειναι με την εφαρμογη Gmail σε στοκ 5.0 android(οπως ηρθε απο μαμα)...ειτε ειμαι με wifi ειτε με δικτυο του παροχου...με data enabled φυσικα...δεν ερχονται notifications...για κανενα λογο εκτος αν μπω στην εφαρμογη και κανω refresh manually.Απο τους λογαριασμους το auto-sync ειναι τικαρισμενο..αφαιρεσα και προσθεσα τον λογαριασμο μου,δοκιμασα να κανω clear appdata+cache σε gmail+google accountsmanager+play services...κ.α. χωρις καμια τυχη, οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη.

p.s. viber whatsapp pushbullet ολα δουλευουν κομπλε.

Στην εφαρμογή gmail πήγαινε

Ρυθμίσεις

επιλογή στο email του λογαριασμού σου

είναι επιλεγμένο οι "ειδοποιήσεις" αν όχι επέλεξε το.

παρακάτω ο συγχρονισμός gmail είναι ενεργοποιημένος αν όχι άλλαξε συμπεριφορά και δες αν λειτουργεί σωστά.

η λήψη συνημμένων αν θέλεις

Edited by roll

Στην εφαρμογή gmail πήγαινε

Ρυθμίσεις

επιλογή στο email του λογαριασμού σου

είναι επιλεγμένο οι "ειδοποιήσεις" αν όχι επέλεξε το.

παρακάτω ο συγχρονισμός gmail είναι ενεργοποιημένος αν όχι άλλαξε συμπεριφορά και δες αν λειτουργεί σωστά.

η λήψη συνημμένων αν θέλεις

Tα εχω τσεκαρει αυτα ακομα και στα labels του gmail εχω βαλει notifications on ...τπτ..ευχαριστω παντως! με κοβω για factory reset ετοιμο..

Tα εχω τσεκαρει αυτα ακομα και στα labels του gmail εχω βαλει notifications on ...τπτ..ευχαριστω παντως! με κοβω για factory reset ετοιμο..

Πριν το factory reset κάνε "διαγραφή cache" "εκκαθάριση δεδομένων" "απενεργοποίηση" και τέλος "υποχρεωτική διακοπή" από το μενού εφαρμογές - όλες - gmail μήπως και λειτουργήσει σωστά.

Μετά αν δεν δεις προκοπή σε υπολογιστή κάνε μια σάρωση στις ρυθμίσεις μήπως υπάρχει εκεί κάτι που διαφεύγει στις ειδοποιήσεις.

Μήπως και γλίτωνες το hard reset.

Απο το 20%...Κανονικα θα επρεπε να ειναι κοντα στο 5π%... Φορτιζεις μεχρι να φτασει στο 100%... Γενικα καλο ειναι να μην πεφτει ποτε κατω απο 20%...

Γενικότερα να μην πέφτει η μπαταρία ποτέ κάτω από 20%;

Αν το κινητό το έχεις στην μπριζα συνέχεια όλο το βράδυ για παράδειγμα αυτό φορτώσει και είναι άλλες 7 ώρες στην μπριζα τότε έχει θέμα η μπαταρία;

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Αν το κινητό το έχεις στην μπριζα συνέχεια όλο το βράδυ για παράδειγμα αυτό φορτώσει και είναι άλλες 7 ώρες στην μπριζα τότε έχει θέμα η μπαταρία;

Καλό είναι να φορτίζεις το κινητό προτού η μπαταρία πέσει κάτω από το 30% έστω 25% κανένας άλλος προβληματισμός δεν χρειάζεται να σε απασχολεί με τη μπαταρία εκτός κι αν αφήνεις το τηλέφωνο στον ήλιο ή σε θερμές επιφάνειες αλλά αυτό είναι πρόβλημα και της συσκευής!

Τώρα αν θα αφήνεις το κινητό στο φορτιστή όλο το βράδυ δεν παίζει ρόλο no problem.

Οταν φορτισει μεχρι το 100% τοτε η φορτιση σταματα αυτοματα... Απλα επειδη θα εχεις καταναλωση εφοσον το κινητο ειναι ανοιχτο μολις πεφτει στο 99% θα φορτιζει ξανα μεχρι το 100%. Τωρα αν αυτο ειναι κακο και αν θεωρειται "κυκλος" για τη μπαταρια δεν το γνωριζω...εγω προσπαθω να μην γο αφηνω με τις ωρες στο φορτιστη αλλα δεν τρελαινομαι κιολας...

Από το 95% στο 100% δεν θεωρείται κύκλος φόρτισης. Αν το επαναλάβει 20 φορές (20x5%=100%) τότε έχεις ένα κύκλο φόρτισης απλό.

Καλύτερα το βράδυ στη πρίζα. Αλλάζει η μπαταρία στο G3 και δεν είναι πρόβλημα, οι περισσότεροι θα αλλάξουμε κινητό προτού δημιουργηθεί ζήτημα με αυτήν.

Έχει διαπιστώσει κανείς bug στο widget του google ημερολογίου;

Σε εμένα δεν δείχνει περιεχόμενο όταν κλείνω το wifi και δεν υπάρχει σύνδεση κινητής ενεργοποιημένη! Δεν γνωρίζω αν είναι από τη τελευταία αναβάθμιση γιατί δεν είχα κλείσει ποτέ μου το 3g μόνο το 4g ανοιγοκλείνω.

Αν δεν συμβαίνει σε άλλους αυτό λέω να διαγράψω τα δεδομένα από το μενού των εφαρμογών του ημερολογίου της συσκευής, σκέφτομαι ότι θα τα πάρει πάλι από το cloud είναι σωστή αυτή η σκέψη μου;

Λέτε να χάσω τα δεδομένα του calendar.

Να προσθέσω ότι γράφει "φορτώνει" κάτω από την ημέρα και τίποτα άλλο στο widget. Όμως όταν το πατάω και βγάζει το παράθυρο σε όλη την οθόνη το εμφανίζει κανονικά.

Αν έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής 3g/4g όλα δουλεύουν κανονικά.

Καλησπέρα,

Και σε εμένα το κάνει αυτό. Αν μπω μέσα στο ημερολόγιο και ξαναβγώ ανανεώνεται αλλά σε ανύποπτο χρόνο σβήνονται και πάλι οι εγγραφές στο widget. Φαντάζομαι ότι είναι κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής αν και στο Z Ultra που επίσης έχει πλέον Lollipop δεν έχω πρόβλημα με το widget.

Samsung Galaxy Note 9

Τελικα παιδια για ανακεφαλαίωση, ποιες θεωρουνται φυσιολογικες θερμοκρασιες για τον 801 και ποιες οι σχετικα επικίνδυνες? Ειμαι με candy 5.1 και με βαση την εφαρμογή που κατεβασα λεει 63 βαθμοι. Φωτεινότητα περιπου 50 και browsing + youtube για μια ωριτσα

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Καλησπέρα,

Και σε εμένα το κάνει αυτό. Αν μπω μέσα στο ημερολόγιο και ξαναβγώ ανανεώνεται αλλά σε ανύποπτο χρόνο σβήνονται και πάλι οι εγγραφές στο widget. Φαντάζομαι ότι είναι κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής αν και στο Z Ultra που επίσης έχει πλέον Lollipop δεν έχω πρόβλημα με το widget.

Ευχαριστώ φίλε,

Όπως τα γράφεις σε ανύποπτο χρόνο το κάνει.

Λέω να κάνω απεγκατάσταση της εφαρμογής το βράδυ ίσως κάτι να πήγε στραβά με τη τελευταία αναβάθμιση της. Οι αναβαθμίσεις γίνονται από το λογαριασμό που τρέχει στο κινητό όποτε βρεθεί καινούργια έκδοση, διαθέτω 2 ίσως παίζει ρόλο αυτό ίσως πάλι όχι.

Θα δείξει αν δουλέψει κανονικά μετά. Θα γράψω απάντηση αύριο αν δουλέψει κανονικά αυτή τη φορά.

Καλό βράδυ.

Τελικα παιδια για ανακεφαλαίωση, ποιες θεωρουνται φυσιολογικες θερμοκρασιες για τον 801 και ποιες οι σχετικα επικίνδυνες? Ειμαι με candy 5.1 και με βαση την εφαρμογή που κατεβασα λεει 63 βαθμοι. Φωτεινότητα περιπου 50 και browsing + youtube για μια ωριτσα

Λοιπον θερμοκρασια επςξεργαστη ο 801 σε κανονικη χρηση internet video κτλ ξεκιναει απο 40 και φτανει εως και 55 βεβαια εξαρταται και ποση ωρα το δουλευεις. Τωρα σε Antutu εαν το ξεκινησεις απο 35 βαθμους την ωρα που ελεχγει το cpu πριν τα 3d graphics μπορει να φτασει εως και 80 βαθμους αλλα πέφτει γρηγορα διοτι κατεβαινουν οι συχνοτητες.

Τωρα εαν παιζεις κανενα βαρυ παιχνίδι φτανει εως και 68 με 70 βαθμους.

Και ολα αυτά ειναι φυσιολογικοτατα και η Qualcomm αναφερει οτι λειτουργει χωρις προβλημα εως και 98 με 100 βαθμους και το οριο του πριν καει ειναι 115. Καπου τα ειχα δει αλλα δεν βρισκω που να τα ποσταρω.

Και παντα μιλαω για cpu και οχι μπαταρια διοτι πολυ μπερδευονται και λενε εμενα δουλευει στους 40 κτλ.

Η μπαταρια εννοειται οτι ειναι πολυ πιο κρυα απο τον cpu.

Edited by cocous

Λοιπον θερμοκρασια επςξεργαστη ο 801 σε κανονικη χρηση internet video κτλ ξεκιναει απο 40 και φτανει εως και 55 βεβαια εξαρταται και ποση ωρα το δουλευεις. Τωρα σε Antutu εαν το ξεκινησεις απο 35 βαθμους την ωρα που ελεχγει το cpu πριν τα 3d graphics μπορει να φτασει εως και 80 βαθμους αλλα πέφτει γρηγορα διοτι κατεβαινουν οι συχνοτητες.

Τωρα εαν παιζεις κανενα βαρυ παιχνίδι φτανει εως και 68 με 70 βαθμους.

Και ολα αυτά ειναι φυσιολογικοτατα και η Qualcomm αναφερει οτι λειτουργει χωρις προβλημα εως και 98 με 100 βαθμους και το οριο του πριν καει ειναι 115. Καπου τα ειχα δει αλλα δεν βρισκω που να τα ποσταρω.

Και παντα μιλαω για cpu και οχι μπαταρια διοτι πολυ μπερδευονται και λενε εμενα δουλευει στους 40 κτλ.

Η μπαταρια εννοειται οτι ειναι πολυ πιο κρυα απο τον cpu.

Φιλε 63 τι λεει κατα την γνωμη σου?

Φιλε 63 τι λεει κατα την γνωμη σου?

Πες μου ποση ωρα το δουλευες και τι. Ας πουμε τωρα εχω wifi και δουλευω tapatallk mobilism και solid και ξεζιπαρισα και κατι αρχεια και ειμαι με 53 βαθμους στα 20 λεπτα που το εχω στα χερια μου.

Πες μου ποση ωρα το δουλευες και τι. Ας πουμε τωρα εχω wifi και δουλευω tapatallk mobilism και solid και ξεζιπαρισα και κατι αρχεια και ειμαι με 53 βαθμους στα 20 λεπτα που το εχω στα χερια μου.

Νομιζω μπορει και 45-60 λεπτα... Φιλε τι ρομ/ κερνελ/ ρυθμισεις...

Νομιζω μπορει και 45-60 λεπτα... Φιλε τι ρομ/ κερνελ/ ρυθμισεις...

Φίλε Τάκη, από ότι διάβασα, έβλεπες video οπότε θεωρώ πως είναι φυσιολογική η θερμοκρασία που είχε από τη στιγμή που οι πυρήνες λειτουργούν σε θεωρητικά υψηλή συχνότητα για να αποδώσουν το video σε συνεργασία και με τη gpu φυσικά. Προσωπικά πρίν έβλεπα ένα video μέσω του bs player και είδα τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στου 55 βαθμούς. Με το που το έκλεισα, αυτομάτως άρχισε να πέφτει.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Φίλε Τάκη, από ότι διάβασα, έβλεπες video οπότε θεωρώ πως είναι φυσιολογική η θερμοκρασία που είχε από τη στιγμή που οι πυρήνες λειτουργούν σε θεωρητικά υψηλή συχνότητα για να αποδώσουν το video σε συνεργασία και με τη gpu φυσικά. Προσωπικά πρίν έβλεπα ένα video μέσω του bs player και είδα τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στου 55 βαθμούς. Με το που το έκλεισα, αυτομάτως άρχισε να πέφτει.

Σωστος.

Τωρα απο ρομ εχω Android now 10.3 με στοκ kernel.

Σωστος.

Τωρα απο ρομ εχω Android now 10.3 με στοκ kernel.

10.3;;;είσαι από τους λίγους τυχερούς;;;;:lol::lol::lol:

μπορεις να το ανεβασεις καπου και να μας δωσεις ενα λινκ;;;θα σου ήμουν υπόχρεος.

10.3;;;είσαι από τους λίγους τυχερούς;;;;:lol::lol::lol:

μπορεις να το ανεβασεις καπου και να μας δωσεις ενα λινκ;;;θα σου ήμουν υπόχρεος.

Ξερεις τι παιζει; Κανε λιγο υπομονη διοτι θα δωσει την 10.4 η οποια εχει κατι ψιλο fix που του ανεφερα και εγω οπως τα notifications. Επισης στις τελευταιες που εχει του ειπα οτι το cust partition δεν γινεται install και αυτο το βλεπεις και στο installation log και οτι αντι για imei sv να έχει 10 εχει 00 αλλα και οτι το κινητο ξεκιναει με Πολωνικη γλωσσα.

Γεια σας παιδιά.

Είμαι και εγώ εδώ και μερικές μέρες κάτοχος ενός G3 16GB.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τα notifications του facebook. Συγκεκριμένα, δεν μου έρχονται ορισμένες ειδοποιήσεις, όπως για παράδειγμα like ή comment σε κάποια post που έχω πατήσει να ακολουθώ και επίσης δεν μου δείχνει τον αριθμό ειδοποιήσεων στο εικονίδιο της εφαρμογής στην home screen.

Να πω ότι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής έχω ενεργοποιημένες όλες τις ειδοποιήσεις.

Ξερεις τι παιζει; Κανε λιγο υπομονη διοτι θα δωσει την 10.4 η οποια εχει κατι ψιλο fix που του ανεφερα και εγω οπως τα notifications. Επισης στις τελευταιες που εχει του ειπα οτι το cust partition δεν γινεται install και αυτο το βλεπεις και στο installation log και οτι αντι για imei sv να έχει 10 εχει 00 αλλα και οτι το κινητο ξεκιναει με Πολωνικη γλωσσα.

Θα την δωσει σε όλους η θα συνεχισει την βλακεια με πμ και εαν σε διαλέξει.