Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά , ότι έχει να κάνει με root, γιατί το αναφέρετε σε αυτό το νήμα; υπάρχει ξεχωριστό νήμα για "πειράγματα".
So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ξέρουμε καμιά rom για λίγο καλύτερη αυτονομία ?

ειδικά στο Web browsing που δεν τα πάει καλά

Το HTC One (M8) έχει όντως διπλάσιες ώρες ?

Android 5.0 Lollipop battery life test on Galaxy S5, LG G3, One (M8) and Nexus 5

http://blog.gsmarena.com/benchmarking-android-5-0-lollipop-battery-life-samsung-galaxy-s5-lg-g3/

Θα ήθελα να πάρω τι κινητό κάποιον που λένε κρατάει 3 μέρες και να το κάνω να σβήσει σε 5 ώρες......;)
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Θα ήθελα να πάρω τι κινητό κάποιον που λένε κρατάει 3 μέρες και να το κάνω να σβήσει σε 5 ώρες......;)

Ποιες 3 μερες.. εδς το αλλο το παλικαρι ισχυριζεται οτι κραταει το g3 του 8 μερες.. :X:lol::X:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει δοκιμάσει κανείς το acestream engine με lolipop?εμένα δεν ανοίγει καν. Όλο start failed μου βγάζει.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ποιες 3 μερες.. εδς το αλλο το παλικαρι ισχυριζεται οτι κραταει το g3 του 8 μερες.. :X:lol::X:lol:

Πρώτον μην βγαίνουμε off topic. Έχουμε θέμα για την μπαταρία.

Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι το λέτε αυτό. Βλέπετε ένα standby time και τρελαίνεστε. Το κινητό με λίγη χρήση βγάζει άνετα 3 ημέρες.

8 ημέρες πάλι με ελάχιστη εως και καθόλου, δλδ με 10λ μ.ο. οθόνης την ημέρα πάλι άνετα βγάζει. Όπως είπε και το παιδί με τις 8 ημέρες, είπε για 1 ώρα οθόνης συνολικά. Μην τρελαίνεστε τόσο πολύ με την μπαταρία. Κανένας μας δεν κάνει μαγικά. Και η χρήση δεν είναι ίδια για όλους. Άλλος μιλάει περισσότερο άλλος λιγότερο. Άλλος με gps άλλος χωρίς. Άλλος με sync άλλος χωρίς.

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά καταλαβετε κατι.δεν παιζει ρολο αν στο κινητο τα εχεις ολα ανοικτα.η Διαχείριση του ειναι εντυποσιακη.το προβλημα του ειναι σε χρηση youtube και χρηση ίντερνετ.εγω απενεργοποιησα τον chrome και δουλευω μονο τον κανονικο και ειδα αρκετη διαφορα σε μπαταρια.

Πως μπορουμε να βαλουμε στο διπλο παραθυρο ο, τι θελουμε; (Εχω root)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενημέρωση :!::!:

Να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά οτι υπάρχει σχετικό θέμα που αφορά την μπαταρία ,προσπαθήστε να μην βγαίνετε off topic .

Samsung galaxy s21+

Πως μπαίνω σε recovery mode αλλά ανώδυνα χωρίς να γίνει κάνα hard reset? Ή να βάλω κάνα twrp

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σε recovery για να μπεις θα πρεπει να εχεις custom recovery αλλιώς με την ιδια διαδικασια κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το τηλ.

Κρατας με σβηστο το κινητο πατημενα το power και το volume-

Με το που δεις να αναβει το κινητο τα αφηνεις και γρηγορα πατας και τα κρατας πατημενα το volume- και το volume+ μεχρι να δειξει το μενου το οποιο η θα μπεις σε recovery εαν εχεις custom η θα κανεις επαναφορα.

Πως μπαίνω σε recovery mode αλλά ανώδυνα χωρίς να γίνει κάνα hard reset? Ή να βάλω κάνα twrp

Γιατί να μπείς σε recovery ανώδυνα. Τι θες να κάνεις δηλαδή???

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα ειμαι

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ να ειστε ολη καλα βοηθατε πολυ τον κοσμο!!!! λοιπον εχω τοg3 16g το προβλημα ειναι το εξης το κιν ολα μια χαρα το συνδεω με το pc μεσο usb ολα οκ περναγα αρχεια ταινιες εχθες το βραδυ το συνδεσα και μ βγαζει ενα μηνυμα το pc(τα Windows δεν αναγνωριζουν την συσκευη γιατι ξεκινησε λαθος) το ψαχνω μεσο pc suite αλλα τιποτα δεν το βρισκει μονο μεσω wifi στις ρυθμισεις του κινιτου π γραφει για συνδεση μεσω usb το εχει σ. Θολο τμημα και δεν μπορω να το ενεργοπιησω ελπιζω να τα εξηγησα καλα σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!! Ολες οι απαντησεις σας θα μ ειναι πολυ χρησιμες ναστε καλα

για αλλαξε θυρα usb...για κοιτα τις ρυθμισεις καπου λεει για τις συνδεσεις..
I Want To Believe

Αλαξα θυρα και σε αλλα δυο λαπτοπ ακριβως το ιδιο τωρα π γραφω τ εχω συνδεμενο το μονο π κανει ειναι αργη φορτιση στις ρυθμισεις δεν με αφηνει να κλεικαρο πανω στημ ρυθμιση μεσω usb. Αν εκανα επαναφορα μπορει να φτιαχνοταν? Θα μ σβηστουμ ολα τα αρχεια?

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν τ εβαζα καυεβαζα την μπαρα και διαλεγα τ θελει να κανει τωρα δεν μ το βγαζει μονο οτι κανει αργη φορτοσει θα ανεβασω μια φωτο για να δειτε

γούστα είναι αυτά, στον κάθε ένα αρέσει άλλο χρώμα.δες τα από κοντά να δεις ποιο σου αρέσει πιο πολύ
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Υπάρχει κάποιος με Πολωνικο G3 που να έχει πάρει OTA το Lolipop?

Με πολωνικό G3, μέχρι και πριν από 3 μέρες δεν είχα πάρει ούτε και εγω OTA σε lollipop! Την πέρασα χειροκίνητα...

Γεια σας τι χρωμα λετε οτι ειναι καλυτερο να να παρω??

Titan Grey κι από μένα αλλά επειδή γούστα είναι αυτά καλύτερα να τα δεις και τα δύο από κοντά και να κρίνεις ιδίοις όμασι.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Εαν χρησιμοποιείς το usb του, άλλαξε το με άλλο καλώδιο και ξαναδοκίμασε. Κάνε και ένα restart στον υπολογιστή. Εαν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δυστυχώς χάνεις τα πάντα.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8