Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα, αξιζει η αναβαθμιση σε lollipop ή να περιμενω?

Τι να περιμένεις;

Δηλαδή αν δεν σου αρέσει το καινούργιο UI τότε μόνο μένεις στη kitkat αλλιώς μονόδρομος.

Καλή ανανέωση.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τελικα, αξιζει η αναβαθμιση σε lollipop ή να περιμενω?

Εγώ είμαι υπερευχαριστημενος δεν έχω κανένα θέμα. Αν δεν θέλεις root κτλ. έχεις αργήσει κιόλας να την κάνεις!!! :p

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

λογισμικο δεν ειναι. παρε τηλ στα κεντρικα της lg ερχεται και το παιρνει το κουριερ δεν πληρωνεις ουτε στο πηγενε ουτε στο ελα σε 4 μερες θα το εχεις στα χερια σου .4 οθονες εχω αλλαξει στο g2 ξερω απο το σερβις

Έχεις δίκαιο φίλε , νόμιζα πως τα έξοδα ήταν δικά μου αλλά τελικά όταν ξαναμίλησα μου είπαν οτι τα χρεώνονται αυτοί (κατάλαβα λάθος την πρώτη φορά)

Το έστειλα πίσω την παρασκευή και τώρα περιμένω παιδιά .

Δειτε αριστερα στην άκρη της οθονης.. Αντε παλι τα ιδια πισω στην αθηνα για αλλαγες.. Κριμα γιατι εκτος απο παιχνιδι κ ψυχαγωγια για τους περισσοτερους απι μας το τηλ ειναι μερος της δουλειας κ αυτη η κατασταση ειναι κουραστικη.. Θα αιτηθω την αλλαγη του ειναι εμφανες οτι επεσα σε προβληματικο γενικα κομματι..

*ωπα παιδια απερισκεψια.. Εβαλα screenshot κ δε φαινεται.. Θα βγάλω φωτο απο αλλο τηλ κ θα ξαναστειλω..

Ολοκάθαρο το πρόβλημα,οπότε service.τουλάχιστον ξεμπερδευεις γρήγορα μαζί τους.

Κάτι είναι κι αυτό.

Για αντικατάσταση συσκευής σχεδόν το αποκλείω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ελπιζω να μην με κανουν σουξου μουξου γιατι ηδη το εχω στειλει μια φορα κ δεν γινεται αυτη η κατασταση συνεχεια ουτε γινεται να με αρνηθούν....

Ελπιζω να μην με κανουν σουξου μουξου γιατι ηδη το εχω στειλει μια φορα κ δεν γινεται αυτη η κατασταση συνεχεια ουτε γινεται να με αρνηθούν....

Πόσο καιρό το έχεις στα χέρια σου από την τελευταία φορά που το έστειλες? Δεν ξέρω δεδομένου του ιστορικού πιστεύω πως δεν θα έχεις θέμα και για αυτό είπα ίσως κάνουν αντικατάσταση βλέποντας ότι βγάζει αρκετά ελαττώματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα περί lag του κινητού παραθέτω άλλο ένα βιντεακι από το κινητό μου. http://youtu.be/VEIKfnbr6PA

Η συσκευή πάει ΜΠΆΛΑ! Και όπως όλα τα screen recorders το καθυστερεί και λίγο! :p:p:p:p:p

Edited by takaros31

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα περί lag του κινητού παραθέτω άλλο ένα βιντεακι από το κινητό μου. http://youtu.be/VEIKfnbr6PA

Η συσκευή πάει ΜΠΆΛΑ! Και όπως όλα τα screen recorders το καθυστερεί και λίγο! :p:p:p:p:p

nova έχεις?αν ναι με ποιο θέμα?

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Χωρίς διάθεση να επικρίνω. Γιατί και εγώ λέω ότι δεν έχω lag. Αλλά το βίντεο που έφτιαξες δεν δείχνει κάτι. Αν είδα καλά είναι και custom ο launcher. Το lag που αναφέρουν πολλοί είναι εναλλαγές σε εφαρμογές, redraw των widget κλπ.

Εγώ δεν τα βλέπω αυτά απλά θέλω να σου πω. Ότι το συνεχές scroll στον launcher, ακόμα και με τον μαμά, μετά από τα πρώτα 2 sec θα είναι άμεσο.

Google Pixel 9 Pro XL

nova έχεις?αν ναι με ποιο θέμα?

Είχα nova και σήμερα έβαλα go launcher ex. Το θέμα είναι ui 5.0 Theme

Χωρίς διάθεση να επικρίνω. Γιατί και εγώ λέω ότι δεν έχω lag. Αλλά το βίντεο που έφτιαξες δεν δείχνει κάτι. Αν είδα καλά είναι και custom ο launcher. Το lag που αναφέρουν πολλοί είναι εναλλαγές σε εφαρμογές, redraw των widget κλπ.

Εγώ δεν τα βλέπω αυτά απλά θέλω να σου πω. Ότι το συνεχές scroll στον launcher, ακόμα και με τον μαμά, μετά από τα πρώτα 2 sec θα είναι άμεσο.

Καταρχήν δεν επικρινει κάνεις κανένα και εγώ τουλάχιστον μιλάω πάντα φιλικά οπότε δεν παρεξηγω! ;)Συμφωνώ μαζί σου αλλα το ίδιο υποδειγματικα δουλεύει και σε εναλλαγές εφαρμογών. Πολλοί αναφέρουν ακόμα και στο scroll έχουν θέμα και ότι όταν είναι στο μενού εφαρμογών και πατάνε το home Button για αυτό και το ανέβασα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν δεν επικρινει κάνεις κανένα και εγώ τουλάχιστον μιλάω πάντα φιλικά οπότε δεν παρεξηγω! ;)Συμφωνώ μαζί σου αλλα το ίδιο υποδειγματικα δουλεύει και σε εναλλαγές εφαρμογών. Πολλοί αναφέρουν ακόμα και στο scroll έχουν θέμα και ότι όταν είναι στο μενού εφαρμογών και πατάνε το home Button για αυτό και το ανέβασα

Πολλοί παρεξηγούνται... Για αυτό το είπα. Και εγώ φιλικά το είπα. Εδώ στο xda ένας πειράχτηκε που του είπα ότι τα benchmarks δεν λένε και πολλά.

Πιο πολύ στο είπα γιατί θα αρχίσουν οι σειρήνες πάλι. Έχει lag κλπ κλπ κλπ. :lol::lol:

Google Pixel 9 Pro XL

Πιο πολύ στο είπα γιατί θα αρχίσουν οι σειρήνες πάλι. Έχει lag κλπ κλπ κλπ. :lol::lol:

Ε κλασικά είναι και κάποιοι που δεν θα αλλάξουν γνώμη με την καμία σε σημείο που έχουν γίνει haters λες και μιλάνε για ios vs Android... Τεσπα εγώ χωρίς να θέλω να ευλογισω τα γένια μου είμαι υπερευχαριστημενος από την συσκευή και δεν έχω κανένα παράπονο ίσως λίγο στην μπαταρια... Αν το κινητό ήταν σκαρτο δεν θα το πρότεινα σε κανέναν γιατί θα ήταν τουλάχιστον κομπλεξικο, τα χρήματα δεν είναι λίγα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

nova prime vs apex pro?

πιστευω οτι ο Apex ειναι πιο γεματος οσων αφορα τα εφε γραφικα φακελους κτλ.

αλλα ο Nova ειναι πολυ γρηγορος και εχει αυτα που ακριβως χρειαζεται για να ειναι ο καλυτερος Launcher.

Το θέμα έχει ως εξής. Το G3 είναι λίγο πιο αργό από τις άλλες ναυαρχίδες, αυτό νομίζω πως είναι τεκμηριωμένο. Έχει όμως την καλύτερη κάμερα, την καλύτερη αναλογία οθόνης/μεγέθους, και είναι η φθηνότερη ναυαρχίδα από όλες.

Κάθε τηλέφωνο έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Στο συνολικό σκορ όμως αν βάλουμε μέσα και την τιμή νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή της αγοράς στα 300+Ε.

Το θέμα έχει ως εξής. Το G3 είναι λίγο πιο αργό από τις άλλες ναυαρχίδες, αυτό νομίζω πως είναι τεκμηριωμένο. Έχει όμως την καλύτερη κάμερα, την καλύτερη αναλογία οθόνης/μεγέθους, και είναι η φθηνότερη ναυαρχίδα από όλες.

Κάθε τηλέφωνο έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Στο συνολικό σκορ όμως αν βάλουμε μέσα και την τιμή νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή της αγοράς στα 300+Ε.

Εννοείται όλα τα τηλέφωνα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.. Είναι πιο αργό αλλά σε όσα vs (dogfights) έχω παρακολουθήσει στο YouTube για κάποιο λόγο σαν σύνολο το επιλέγουν σαν καλύτερη συσκευή και έχω παρακολουθήσει αρκετά . Μέχρι τώρα μόνο το m8 έχει επιλεχθεί σαν καλύτερο.

Edited by takaros31

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς το Τ ενέργεια στην μπάρα ειδοποιήσεων τι είναι;

Google Pixel 9 Pro XL

Εμένα δεν έχει καν t action

Στη lollipop δεν εν το έχει. Το είχε σε kit kat

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις κατέβασα το go launcher ex το έχει δοκιμάσει κανείς?το βαραινει πολύ το κινητό? Είχα τον nova αλλά τον ψιλοβαρεθηκα..

Στο g3 δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά τον είχα στα O2Χ & ΟΧ4 και με είχε απαλλάξει από τα lag & redraws των stock. Εχει πολλές δυνατότητες, επομένως δεν είναι ο ελαφρύτερος που κυκλοφορεί, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά δεν του φαίνεται στην χρήση.