Petr0ss Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπερα παιδια καλη χρονια να εχουμε εχω LG G3 16 gb πραγματικα το κινητο ειναι απιστευτο σε ολους τους τομεις λαγκαρει μερικες φορες αλλα σχεδον που δεν φαινεται...ειναι παρτιδα 410 και με SW χωρα που δεν ξερω αν ειναι η sweden η switzerland οποιος ξερει ας μου απαντησει ... οταν βαζω το pc suite μου βγαζει αυτο που εχω στην εικονα ξερετε γιατι?? και γιατι ακομα δεν εχω παρει τhν λολιποπ???μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση d8550L Καποιος να μου απαντησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 αρα λοιπόν branded η όχι είναι αδιάφορο.οκ σας ευχαριστώ ήσασταν κατατοπιστικοί. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 αρα λοιπόν branded η όχι είναι αδιάφορο.οκ σας ευχαριστώ ήσασταν κατατοπιστικοί. Διάλεξε unbranded.άκουσε με. Αυτό κάποια στιγμή θα μετρήσει και στην μεταπώληση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ναι, βάζεις στην κεντρική οθόνη το widget settings shortcut και εκεί θα επιλέξεις το υπομενου που θες. Σε ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Διάλεξε unbranded.άκουσε με. Αυτό κάποια στιγμή θα μετρήσει και στην μεταπώληση. Ναι δεν αντιλέγω αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα είναι πριν το ανοίξεις, δεν θα σκάσω κιόλας αν στείλουν branded Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδιά το S/N του δικού μου ξεκινά 410KPNY850xxx μπορεί να μου πει κανείς για πια χώρα προοριζόταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ρε παιδιά στη lollipop μαμά εφαρμογή φακού που είναι;η δεν έχει; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ρε παιδιά στη lollipop μαμά εφαρμογή φακού που είναι;η δεν έχει; Δεν έχει. Εγώ έχω το Quick torch από το playstore που δουλεύει και με την Quick circle θήκη. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά...... Εκτός SwiftKey έχετε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο να προτείνετε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά...... Εκτός SwiftKey έχετε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο να προτείνετε;;;; go keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά...... Εκτός SwiftKey έχετε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο να προτείνετε;;;; Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλησπερα ! μετα την αναβαθμιση σε 5.0 οτι υπαρχει σε ειδοποιηση ερχετε σε κλειδωμενη αρχικη ως κρυφο περιεχομενο πχ. Hangout facebook viber κρυφο περιεχομενο . υπαρχει καποια επιλογη ποy να μπορουμε να βλεπουμε τι ειναι αλλα χωρις να ξεκλειδωνουμε ασκοπα ? Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα στην παρεα του forum. Ειμαι καινουργιος στα της LG λογω της φανατικης μου πορειας στη σειρα s και note απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με smartphones. 2 ερωτησουλες παιδια. Η συσκευη μου ειναι το 32αρι κατασκευασμενο 03/12/2014 βασει μιας phone info utility και η εκδοση λογισμικου μου ειναι v10i-eur-xx. Την εργαλειαρα μου την εχω απο την παραμονη της Πρωτοχρονιας απο πασιγνωστο σκρουτζομαγαζο της πανεπιστημιου. Θα 'θελα να ρωτησω: 1. Ειναι λογικο που δεν εχω παρει ακομα τη Lollipop;;; 2. Που μπορω να δω την παρτιδα κατασκευης για την οποια πολλοι εδω μεσα μιλατε (411, 412 κλπ); Ευχαριστω εκ των προτερων, Πετρος. (Tip: Για τους φωτογραφοφιλους, κατεβαστε μια camera app στην οποια μπορειτε να ρυθμισετε το iso (προτιμηστε την lgcamera που ειναι free), και σε low light, δουλεψτε μεταξυ iso200, 400 και δειτε το g3 μας να γινεται σχεδον dslr!!!! Παιδια δεν κανω πλακα, παντα ημουν πολυ απαιτητικος απο τις καμερες των κινητων μου, και η καμερα του g3 ειναι απο τις καλυτερες πραγματικα που εχω δοκιμασει. LG δωσε μας 1080p@60fps!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα στην παρεα του forum. Ειμαι καινουργιος στα της LG λογω της φανατικης μου πορειας στη σειρα s και note απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με smartphones. 2 ερωτησουλες παιδια. Η συσκευη μου ειναι το 32αρι κατασκευασμενο 03/12/2014 βασει μιας phone info utility και η εκδοση λογισμικου μου ειναι v10i-eur-xx. Την εργαλειαρα μου την εχω απο την παραμονη της Πρωτοχρονιας απο πασιγνωστο σκρουτζομαγαζο της πανεπιστημιου. Θα 'θελα να ρωτησω: 1. Ειναι λογικο που δεν εχω παρει ακομα τη Lollipop;;; 2. Που μπορω να δω την παρτιδα κατασκευης για την οποια πολλοι εδω μεσα μιλατε (411, 412 κλπ); Ευχαριστω εκ των προτερων, Πετρος. (Tip: Για τους φωτογραφοφιλους, κατεβαστε μια camera app στην οποια μπορειτε να ρυθμισετε το iso (προτιμηστε την lgcamera που ειναι free), και σε low light, δουλεψτε μεταξυ iso200, 400 και δειτε το g3 μας να γινεται σχεδον dslr!!!! Παιδια δεν κανω πλακα, παντα ημουν πολυ απαιτητικος απο τις καμερες των κινητων μου, και η καμερα του g3 ειναι απο τις καλυτερες πραγματικα που εχω δοκιμασει. LG δωσε μας 1080p@60fps!!) Καλησπέρα και καλορίζικο! Στο κουτί μπορείς να δεις την παρτίδα είναι εκεί που λέει το sn: είναι οι τρεις πρώτοι αριθμοί. Χώρα προέλευσης επίσης στο κουτί κάτω από εκεί που λέει το χρώμα. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις από play store το LG Phone from και να δεις όλες αυτες τις πληροφορίες για το κινητό σου χωρίς να ψάξεις ιδιαίτερα. Όσο για lollipop κατέβασε από την LG to pc suite συνδεσε το κινητό σου και κάνε έλεγχο για αναβαθμίσεις κατά 99% θα υπάρχει το update απλά δεν σου έχει έρθει ΟΤΑ ακόμα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα στην παρεα του forum. Ειμαι καινουργιος στα της LG λογω της φανατικης μου πορειας στη σειρα s και note απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με smartphones. 2 ερωτησουλες παιδια. Η συσκευη μου ειναι το 32αρι κατασκευασμενο 03/12/2014 βασει μιας phone info utility και η εκδοση λογισμικου μου ειναι v10i-eur-xx. Την εργαλειαρα μου την εχω απο την παραμονη της Πρωτοχρονιας απο πασιγνωστο σκρουτζομαγαζο της πανεπιστημιου. Θα 'θελα να ρωτησω: 1. Ειναι λογικο που δεν εχω παρει ακομα τη Lollipop;;; 2. Που μπορω να δω την παρτιδα κατασκευης για την οποια πολλοι εδω μεσα μιλατε (411, 412 κλπ); Ευχαριστω εκ των προτερων, Πετρος. (Tip: Για τους φωτογραφοφιλους, κατεβαστε μια camera app στην οποια μπορειτε να ρυθμισετε το iso (προτιμηστε την lgcamera που ειναι free), και σε low light, δουλεψτε μεταξυ iso200, 400 και δειτε το g3 μας να γινεται σχεδον dslr!!!! Παιδια δεν κανω πλακα, παντα ημουν πολυ απαιτητικος απο τις καμερες των κινητων μου, και η καμερα του g3 ειναι απο τις καλυτερες πραγματικα που εχω δοκιμασει. LG δωσε μας 1080p@60fps!!) Καλοριζικο και καλοδουλευτο!! Για την 1η ερωτηση, ναι λογικο ειναι, αναλογα τη χωρα κατασκευη διαφοροποιειται και χρονος "παραδοσης" της ενημερωσης. Για τη 2η, βλεπεις την παρτίδα απ' τα 3 πρωτα ψηφια του serial number στο πλαι του κουτιου του κινητου σου. Για την καμερα, δοκιμασε και την XCam απ' το xda, μαζι με τα Xcam settings απ' το Play (paid). Ειναι του dev xdabbeb, που στην καμερα το LG G2 εκανε πολυ καλη δουλεια ;) http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/app-xcam-lg-v5-1-0-t2873604 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Titarasaudi και takaros31 σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση σας. Ναι λιγο αργοτερα απ' οταν εστειλα ανακαλυψα κι εγω που φαινεται η παρτιδα αλλα οπως και να χει ευχαριστω! Και βασει κουτιου η συσκευη ειναι ιταλικη ή τελοσπαντων προοριζοταν για Ιταλια μερια. Οποτε υπαρχει περιπτωση να μην ειναι available ota ε; Να πω την αληθεια, αν ισχυει πρωτη φορα το συνανταω αυτο. Και φιλε μου θα δοκιμασω την app που προτεινεις, thanks. Παντως οπως και να χει 2-3 basic controls παραπανω επρεπε να ειχε δωσει η LG στην camera του. Επιτρεπεται να μην εχει iso manual setting;; Anyway παρ οτι ειχα s5 πριν που το ειχα λατρεψει, αυτο εχει πιο premium αισθηση γενικοτερα και το εχω ερωτευθει... Μαλλον παμε για γαμο... Ευχαριστω παιδες. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι φιλε takare την LGphonefrom κατεβασα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Titarasaudi και takaros31 σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση σας. Ναι λιγο αργοτερα απ' οταν εστειλα ανακαλυψα κι εγω που φαινεται η παρτιδα αλλα οπως και να χει ευχαριστω! Και βασει κουτιου η συσκευη ειναι ιταλικη ή τελοσπαντων προοριζοταν για Ιταλια μερια. Οποτε υπαρχει περιπτωση να μην ειναι available ota ε; Να πω την αληθεια, αν ισχυει πρωτη φορα το συνανταω αυτο. Και φιλε μου θα δοκιμασω την app που προτεινεις, thanks. Παντως οπως και να χει 2-3 basic controls παραπανω επρεπε να ειχε δωσει η LG στην camera του. Επιτρεπεται να μην εχει iso manual setting;; Anyway παρ οτι ειχα s5 πριν που το ειχα λατρεψει, αυτο εχει πιο premium αισθηση γενικοτερα και το εχω ερωτευθει... Μαλλον παμε για γαμο... Ευχαριστω παιδες. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι φιλε takare την LGphonefrom κατεβασα. ;) Εγω έχω βάλει lollipop εδώ και δύο εβδομάδες μέσω pc suite ΟΤΑ δεν μου είχε έρθει. Η αλήθεια είναι ότι στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει πολλές ελλείψεις το g2 έχει πολλές παραπάνω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγω έχω βάλει lollipop εδώ και δύο εβδομάδες μέσω pc suite ΟΤΑ δεν μου είχε έρθει. Η αλήθεια είναι ότι στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει πολλές ελλείψεις το g2 έχει πολλές παραπάνω Ε, ναι ειναι απαραδεκτη αυτη η τοσο λιτη προσεγγιση, βαλε 3 πραγματακια παραπανω! Αν και λατρευω το ποσο αβιαστα και γρηγορα παιρνει φωτο low light. Στο s5 να δεις τι γινοταν μεχρι να το σεταρω και να τραβηξω. Μια κοπελα στον 2ο οροφο προλαβε και γεννησε! Αν ειχε και 60fps στο video θα εσπερνε. Ελπιζουμε σε μελλοντικο firmware καθως ειναι καθαρα softwareικο το θεμα. Παω για firmware update. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδιά υπάρχει θέμα με τα ελβετικά μοντέλα και την εγγύηση εδώ στην Ελλάδα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Παιδιά υπάρχει θέμα με τα ελβετικά μοντέλα και την εγγύηση εδώ στην Ελλάδα;;; Εγω πάντως που έχω νορβηγικο που είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης σε παλιότερο ποστ είχε αναφερθεί μετά από επικοινωνία που είχε ένα παιδί με την LG hellas ότι καλύπτει κανονικά εγγύηση για τυχόν προβλήματα αλλά όχι αντικατάσταση συσκευής Αν και πιστεύω ότι σε περίπτωση που γίνει κάτι και χρειαστεί (μακριά από εμάς) με τα ανάλογα mail,κοινοποιησεις, τσακωμους και και... Θα αλλάξουν και συσκευή. Καλού κακού κάνε μια κλήση στην LG Edited January 3, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγω έχω βάλει lollipop εδώ και δύο εβδομάδες μέσω pc suite ΟΤΑ δεν μου είχε έρθει. Η αλήθεια είναι ότι στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει πολλές ελλείψεις το g2 έχει πολλές παραπάνω Ε, ναι ειναι απαραδεκτη αυτη η τοσο λιτη προσεγγιση, βαλε 3 πραγματακια παραπανω! Αν και λατρευω το ποσο αβιαστα και γρηγορα παιρνει φωτο low light. Στο s5 να δεις τι γινοταν μεχρι να το σεταρω και να τραβηξω. Μια κοπελα στον 2ο οροφο προλαβε και γεννησε! Αν ειχε και 60fps στο video θα εσπερνε. Ελπιζουμε σε μελλοντικο firmware καθως ειναι καθαρα softwareικο το θεμα. Παω για firmware update. ;) Η XCam παιδια που προανεφερα, εχει αυτα που ζητατε ;) Και με τα Xcam settings μπορεις να ρυθμισεις αρκετα πραγματακια, θελουν ομως (ελαχιστα) τον οβολόν σας :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Η XCam παιδια που προανεφερα, εχει αυτα που ζητατε ;) Και με τα Xcam settings μπορεις να ρυθμισεις αρκετα πραγματακια, θελουν ομως (ελαχιστα) τον οβολόν σας :o Εγω λέω αφού μελετήσω λίγο το link να το τιμήσω απλά λέγαμε για τις ρυθμίσεις που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το default πρόγραμμα ότι είναι πολύ λίγες αναλογικά με άλλα τηλέφωνα του ανταγωνισμού ακόμα και του προηγούμενο g2 που έχει πάρα πολλές Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγω λέω αφού μελετήσω λίγο το link να το τιμήσω απλά λέγαμε για τις ρυθμίσεις που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το default πρόγραμμα ότι είναι πολύ λίγες αναλογικά με άλλα τηλέφωνα του ανταγωνισμού ακόμα και του προηγούμενο g2 που έχει πάρα πολλές Παιδες τελικα οντως ειχατε δικιο. Ηδη αναβαθμιζομαι μεσω suite! Παντως για την ιστορια ποτε δε μου εχει ξανατυχει να μην ειναι ota available ενα firmware. Απ' οτι διαβασα σε xda, η xcam φαινεται να εχει πολυ ψωμι πραγματικα (ισως και κουραστικα πολλα). Θα τη δοκιμασω βεβαια οπως και να χει. Παντως δοκιμαστε τη μειωση iso στις τιμες που σας ειπα και θα παθετε πλακα σε low light! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδιά υπάρχει θέμα με τα ελβετικά μοντέλα και την εγγύηση εδώ στην Ελλάδα;;; 12:22:05 PM [LG Support] Γεια,Yiannis. Πως μπορώ να σας βοηθήσω; 12:22:48 PM [Yiannis] Γεια σας θέλω να ελέγξετε το τηλ μου για θέμα εγγύησης το Imei 355673-06-850xxx-x 12:23:29 PM [LG Support] Τι ακριβώς θέλετε να μάθετε? 12:25:22 PM [Yiannis] αν καλύπτεται από εγγύηση Ελλάδα/Κύπρο 12:27:53 PM [LG Support] ποιο μοντέλο είναι? 12:28:24 PM [Yiannis] lg -d855 12:30:42 PM [LG Support] αν είναι αγορασμένο εντος ευρωπαικής ένωσης καλύπτεται κανονικά 12:31:00 PM [LG Support] 2 χρόνια από την ημερομηνία αγορας 12:31:43 PM [Yiannis] μπορώ να το πάρω στην αντιπροσωπία της Κύπρου αν πάθει κάτι; 12:33:06 PM [LG Support] απο που το έχετε αγοράσει? 12:33:16 PM [LG Support] από κατάστημα στην κύπρο? 12:37:53 PM [Yiannis] http://www.kdmobile.gr/ 12:39:54 PM [LG Support] αν υπάρξει πρόβλημα θα επικοινωνήσετε με το σέρβις της κύπρο 12:39:59 PM [LG Support] ITFIXIT NAΞΟΥ 2 - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22447700 12:41:18 PM [Yiannis] Οπότε καλύπτεται κανονικά και στην Κύπρο; ευχαριστώ πολύ 12:43:05 PM [LG Support] 2 χρόνια. 12:43:55 PM [Yiannis] από LG UK μου είπαν πως προοριζόταν για την Ελβετία και μόνο εκεί έχει εγγύηση... 12:46:13 PM [LG Support] όχι. 12:46:23 PM [LG Support] Είναι πανευρωπαική εγγύηση. 12:46:56 PM [Yiannis] σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά. καλό μεσημέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 12:22:05 PM [LG Support] Γεια,Yiannis. Πως μπορώ να σας βοηθήσω; 12:22:48 PM [Yiannis] Γεια σας θέλω να ελέγξετε το τηλ μου για θέμα εγγύησης το Imei 355673-06-850xxx-x 12:23:29 PM [LG Support] Τι ακριβώς θέλετε να μάθετε? 12:25:22 PM [Yiannis] αν καλύπτεται από εγγύηση Ελλάδα/Κύπρο 12:27:53 PM [LG Support] ποιο μοντέλο είναι? 12:28:24 PM [Yiannis] lg -d855 12:30:42 PM [LG Support] αν είναι αγορασμένο εντος ευρωπαικής ένωσης καλύπτεται κανονικά 12:31:00 PM [LG Support] 2 χρόνια από την ημερομηνία αγορας 12:31:43 PM [Yiannis] μπορώ να το πάρω στην αντιπροσωπία της Κύπρου αν πάθει κάτι; 12:33:06 PM [LG Support] απο που το έχετε αγοράσει? 12:33:16 PM [LG Support] από κατάστημα στην κύπρο? 12:37:53 PM [Yiannis] http://www.kdmobile.gr/ 12:39:54 PM [LG Support] αν υπάρξει πρόβλημα θα επικοινωνήσετε με το σέρβις της κύπρο 12:39:59 PM [LG Support] ITFIXIT NAΞΟΥ 2 - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22447700 12:41:18 PM [Yiannis] Οπότε καλύπτεται κανονικά και στην Κύπρο; ευχαριστώ πολύ 12:43:05 PM [LG Support] 2 χρόνια. 12:43:55 PM [Yiannis] από LG UK μου είπαν πως προοριζόταν για την Ελβετία και μόνο εκεί έχει εγγύηση... 12:46:13 PM [LG Support] όχι. 12:46:23 PM [LG Support] Είναι πανευρωπαική εγγύηση. 12:46:56 PM [Yiannis] σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά. καλό μεσημέρι Μια χαρά λοιπόν...σε ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts