xristosxristos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ενδιαφερομαι γαι την αγορα του lg g3 αλλα με προβληματιζουν οι πολλες αναφορες/κριτικες που διαβαζω οτι υπερθερμαινεται ευκολα και σε σημαντικο βαθμο. Τί ακριβώς ισχυει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Nope... Δυστυχως τελευταίοι θα την πάρουμε :( Ενδιαφερομαι γαι την αγορα του lg g3 αλλα με προβληματιζουν οι πολλες αναφορες/κριτικες που διαβαζω οτι υπερθερμαινεται ευκολα και σε σημαντικο βαθμο. Τί ακριβώς ισχυει? Ευχαριστώ. μετά από χρήση αρκετών λεπτών μπορεί να το αισθανθείς ζεστό στο χέρι (όχι σε δυσάρεστο επίπεδο, να μην μπορείς να το κρατήσεις). Επίσης ζεσταίνεται περισσότερο ψηλά (δίπλα στα κουμπιά) και εκεί δεν το πιάνεις όταν το κρατάς portrait. Επειδή λειτουργώ την φωτεινότητα στο αυτόματο δεν έχω δει ποτέ μήνυμα μείωσης της φωτεινότητας λόγω υπερθέρμανσης (ακόμα και μετά από 30 λεπτά air race και asphalt). Αν βέβαια μετά από μισή ώρα gaming πας να την βάλεις manual στο 100% το πιθανότερο είναι να στην πάει στο 80-90% με μήνυμα υπερθέρμανσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 ευχαριστώ! 1,1 ελεύθερο! αφού τα είχα σβήσει όλα! καλά αυτός που έχει 2 gb ram....πόσο έχει ελεύθερο??? Εγώ έχω την έκδοση με τα 2GB και ελεύθερα έχω γύρω στα 360 - 550 MB (αναλόγως πόσες εφαρμογές έχω ανοιχτές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 εγω εχω 16αρι με τις εφαρμογες κλειστές απο 600 μεχρι 800 και κατι ελευθερα.μετα απο επανεκκίνηση εχω 900+ ελευθερα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Τελικα με την 10L εχετε δει διαφορες οσοι την περασατε ? ψαχνω να βρω κανα log να δω τι περιλαμβανει, τυχον αλλαγες που εκαναν αλλα δεν βρισκω….. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 σημερα μου ηρθε η 10l σε ελβετικο 32αρι εκανα το κολπο με την διορθωση σφαλματων αναβαθμισης απο LG PC Suite για να φυγει το root και περασμα της 10l απο το LG PC Suite και μετα ξανα root με Purpledrake:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 και εμενα ηρθε σε sws 32αρι η αναβαθμιση. βελτιωση chrome εφαρμογων βελτιωσει Val........δεν το θυμαμε.Αυτα ελεγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 σημερα μου ηρθε η 10l σε ελβετικο 32αρι εκανα το κολπο με την διορθωση σφαλματων αναβαθμισης απο LG PC Suite για να φυγει το root και περασμα της 10l απο το LG PC Suite και μετα ξανα root με Purpledrake:) πιος ο λόγος η διόρθωση σφαλμάτων πρώτα και μετά η αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσω κάποιους αλλά έκανα update από H σε L με OTA έχοντας κάνει root με stump root. Το root διατηρήθηκε και το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι ένα install/update το xposed. Δεν έχασα τίποτα. Ούτε αρχεία ούτε ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ειναι λιγο πιο γρήγορη με λιγοτερα (αλλα σιγουρα υπαρκτά) lags.Τα redraws παραμένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημέρα. Αν και έχω ανοίξει θέμα σε άλλη κατηγορία,είπα να ρωτήσω και εδώ γιατί μάλλον όλοι αγόρασαν το g3 Kia Όχι το g3s :D. Έχει κάνει πρόβλημα με το λεντ ειδοποιήσεις; εμένα παρ όλο που είναι τικαρισμενο Δεν μου δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) σημερα μου ηρθε η 10l σε ελβετικο 32αρι εκανα το κολπο με την διορθωση σφαλματων αναβαθμισης απο LG PC Suite για να φυγει το root και περασμα της 10l απο το LG PC Suite και μετα ξανα root με Purpledrake:) που βρίσκετε αυτό?διορθωση σφαλματων αναβαθμισης ?δεν μου ερχετε αναβαθμιση,ουτε από οτα,ουτε από pc suite.βρηκα το restore upgrade errors,και κατεβαζει αναβαθμιση. Edited October 13, 2014 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 που βρίσκετε αυτό?διορθωση σφαλματων αναβαθμισης ?δεν μου ερχετε αναβαθμιση,ουτε από οτα,ουτε από pc suite.βρηκα το restore upgrade errors,και κατεβαζει αναβαθμιση. Θεωρητικα αν δεν στο βγαζει το pc suite μαλλον δεν εχει βγει για τη χωρα σου. Με το restore upgrade errors μαλλον θα σου ξαναπερασει αυτη που ηδη εχεις... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Θεωρητικα αν δεν στο βγαζει το pc suite μαλλον δεν εχει βγει για τη χωρα σου. Με το restore upgrade errors μαλλον θα σου ξαναπερασει αυτη που ηδη εχεις... που λεει ποια χωρα είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 στο κουτι πανω απο τον σειριακο αριθμο εχει 3 γραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια μια ερωτηση αν δεν υπαρχει εγγυηση λογω του οτι εχει μπει στη δηλωση εγγυηση σε καλυπτη η lg απο το imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια μια ερωτηση αν δεν υπαρχει εγγυηση λογω του οτι εχει μπει στη δηλωση εγγυηση σε καλυπτη η lg απο το imei Σε ποια δήλωση έχει μπει ; Δεν έχει κάποια σχέση αυτό με την εγγύηση. Αν είναι κινητό εισαγωγής τότε σε καλύπτουν και μόνο με το imei. Αν είναι παραεισαγωγής χρειάζονται και απόδειξη όπου θα αναγράφεται το imei. Και η επωνυμία του καταστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια καλυτερα update με wifi η απο pc suite?η δε παιζει ρολο αφου ουτως η αλλως πρωτα τη κατεβαζει και μετα τη κανει install? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια καλυτερα update με wifi η απο pc suite?η δε παιζει ρολο αφου ουτως η αλλως πρωτα τη κατεβαζει και μετα τη κανει install? Εγώ και τις 2 φορές το έκανα με το "Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile" και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ειναι λιγο πιο γρήγορη με λιγοτερα (αλλα σιγουρα υπαρκτά) lags.Τα redraws παραμένουν. Τι εννοείς;Υπάρχουν redraws στην αρχική οθόνη μετά την έξοδο από εφαρμογές ; Σε κινητό με 2 gb ram;(σαν την εποχή S3? ) Πάντως ρε παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για αγορά και παρακολουθεί το νήμα απογοητεύεται....Κακό σήμα δικτύου,κακό wifi,κακή ποιότητα κλήσεων (με παράσιτα στο ακουστικό),παλαιότερα επανεκκινήσεις και αρκετά άλλα που έχουν συμβεί μεμενωμένα θέλω να πιστεύω. Ευχαριστημένοι έχουν δηλώσει λίγοι και είναι κρίμα γιατί είναι κατ' εμέ το πιο πρωτοποριακό κινητό για το 14.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 κακή ποιότητα κλήσεων (με παράσιτα στο ακουστικό) Τι παρασιτα στο ακουστικο ? υπηρχε θεμα και φτιαχτηκε με καποιο update ή ειναι hardware failure ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 επιτέλους ήρθε η L και στα γαλλικά στο pc suite. Την περνάω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 το τηλεφωνο μου ειναι γαλλικο και την αναβαθμιση μου την εβγαλε μονο με lg pc suite την κατεβαζω τωρα.ota δεν την βγαζει με τιποτα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 το τηλεφωνο μου ειναι γαλλικο και την αναβαθμιση μου την εβγαλε μονο με lg pc suite την κατεβαζω τωρα.ota δεν την βγαζει με τιποτα πια L λετε εμενα μου λεει εκδοση android 4.4.2 και εκδοση λογισμικου V10l-EUR-XX εκτος και αν κανω κατι λαθος διορθωστε με Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 όχι android L αλλά η v10L της LG (στο τηλέφωνο το L είναι μικρό). Η μόνη αλλαγή που κατάλαβα μέχρι στιγμής είναι ότι μπήκε το powered by android όταν bootαρει. Περίμενα και plug and pop αλά g2 αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts