Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει καποιος να μας πει τα βηματα γιατι δεν μπορω να το καταφερω?(αν ειναι ευκολο και στα Ελληνικα:))

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να εγκαταστήσεις πέρα του Nova και μια άλλη εφαρμογή, screen off and lock νομίζω λέγεται και να ορίσεις όταν κάνεις διπλό tap να ενεργοποιείται η δεύτερη αυτή εφαρμογή και να κλειδώνει το κινητό. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Έχε υπόψιν σου πάντως, πως με διπλό tap στην Notification bar κλειδώνει το κινητό με όλους τους launcher.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κανα αξιόλογο gps πρόγραμμα έχουμε free να δουλεύει και χωρίς νετ?

π.μ. οποίος έχει κάτι

Ευχαριστω

Edited by m7ixalis

Καλημέρα..

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.

θυμάμαι στο παλιό μου κινητό όταν άνοιγα το google maps ακόμα και με κλειστό το GPS με έβρισκε,έστω και με μεγαλύτερη απόκλιση..

στο G3 είναι υποχρεωτικό να ανοίξεις το GPS,σωστά? αλλιώς δεν σε βρίσκει καθόλου..

Οχι, δεν ειναι υποχρεωτικο φυσικα...

Παιδιά καλησπερα! μώλις μια μέρα χρησης του G3 και γουστάρω ασχημα! απλα επειδη το πήρα μέσω ιταλίας έχει μέσα κατι εφαρμογες τι TIM απο ιταλια και το theme της ΤΙΜ..ξέρει καποιος πςωσ να περασω καθαρό το λειτουργικο...χωρισ αυτα τα χαζα της ΤΙΜ...(δεν εχω προβλημα να κάνω hard reset αδειο ειναι ετσι κι αλλιως)

Καλησπέρα φίλε. Λοιπόν δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Μπες εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089

Και κοίταξε τα βήματα για kdz. Το είχα κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν έχεις απορίες η πρόβλημα με τα αγγλικά εδώ είμαστε. :)

Αν εννοείς το κάνεις root, όχι. Για εκείνο υπάρχει άλλη διαδικασία. Πιο εύκολη. Εγώ κατάλαβα ότι ήθελες να περάσεις άλλη rom, unbranded. Εναλλακτικά το κάνεις root με το stump που θα βρεις στο xda, Και με το titanium παγωνεις τις εφαρμογές του παρόχου.

Σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο g3 απλα θελω μην εχει γινει root στο κινητο.Υπαρχει καποιος τροπος σιγουρος να τσεκαρω αν εχει γινει root στο κινητο?Εννοιτε τροπος που να μπορω να τσεκαρω πχ στο αμαξι η στο δρομο...Ειχα πριν το g2 και ειχε κατι κολπακια πχ να περασεις την 4.2.2 stock και εδειχνε unrooted σε download mode..Αυτα να αποφυγω..Ευχαριστω :)

Δεν έδειχνε απλά, ήταν όντως unrooted. Το root δεν είναι μονικο, αν περάσεις πάλι το στοκ firmware χάνεις τα δικαιώματα root. Γιατί σε πειράζει αν είναι ;

Για να το τσεκάρεις πατάς στο dialer

3845#*855# Και πηγαίνεις στην επιλογή LG RCT , μετα πατάς "display" Και σου εμφανίζει το αποτέλεσμα.

Edited by ch_makis

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.:) Στο hidden menu ειχα μπει στο g2 αλλα για το gps και το touchscreen, δεν ηξερα για αυτο το κολπακι.Το ρουτ χανεται οντως με την στοκ αλλα αν αναβαθμισεις παλι στην 4.4.2 ακομη και οτα σε βγαζει ROOTED σε download mode.. τουλαχιστον στο G2.Οποτε χανεις την εγγυηση της συσκευης..εκτος και αν το πας με 4.2.2 για εγγυηση και ειναι μπουφοι στην lg:P

Δηλαδη λες οτι ειχες 4.4 rooted, περασες την 4.2.2 official εφυγε το root και οταν εκανες ΟΤΑ στην 4.4 ηταν παλι root? WTF? Πως γινεται αυτο?
Μάριος...

Παιδες Καλημέρα! Δηλαδη αμα κανω τη διαδικασια για να βγαλω το ιταλικο μενου μετα θα ειναι "καθαρο" απο τις ιταλικες "βλακειες"?

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.:) Στο hidden menu ειχα μπει στο g2 αλλα για το gps και το touchscreen, δεν ηξερα για αυτο το κολπακι.Το ρουτ χανεται οντως με την στοκ αλλα αν αναβαθμισεις παλι στην 4.4.2 ακομη και οτα σε βγαζει ROOTED σε download mode.. τουλαχιστον στο G2.Οποτε χανεις την εγγυηση της συσκευης..εκτος και αν το πας με 4.2.2 για εγγυηση και ειναι μπουφοι στην lg:P

Το φαινομενο αυτο στο G2, μετα δηλαδη την αναβαθμιση σε kit kat να βγαζει και καλα οτι εισαι ROOTED ενω δεν εχεις κανει root, υπαρχει. Νομιζω ομως οτι η LG ειναι ενημερη περι του θεματος και δεν υπαρχει προβλημα εγγυησης!

Παιδιά καλησπερα! μώλις μια μέρα χρησης του G3 και γουστάρω ασχημα! απλα επειδη το πήρα μέσω ιταλίας έχει μέσα κατι εφαρμογες τι TIM απο ιταλια και το theme της ΤΙΜ..ξέρει καποιος πςωσ να περασω καθαρό το λειτουργικο...χωρισ αυτα τα χαζα της ΤΙΜ...(δεν εχω προβλημα να κάνω hard reset αδειο ειναι ετσι κι αλλιως)

Καλορίζικο !!

Να σε ρωτήσω ; το τηλέφωνο αγοράστηκε από Ιταλία ή από Ελλάδα σε σκρουτζομαγαζο και είναι "Ιταλικό" ;;

Φιλε λαθος καταλαβες η σου εδωσα να καταλαβεις...Ειτε κανεις ροοτ στην 4.2.2 ειτε κανεις στην 4.4.2 το κινητο σε download mode mode σε βγαζει rooted.To root οντως το χανεις αν περασεις 4.2.2 η 4.4.2 stock ΑΛΛΑ αυτο που δεν χανεις ειναι η ενδειξη ROOTED στο Download mode.Αυτο σημαινει πως χανεις την εγγυηση αφου στο κινητο φαινεται οτι εχει γινει ροοτ.Και νομιζω πως ο φιλος απο κατω που λεει οτι ειναι bug της lg κανει λαθος.Νομιζω ειναι πιο λογικο να ειναι bug των developers που βγαζουν τα ροοτ..Πχ στο Note 2 για αυτο το λογο υπηρχε το trianlge away.Στο G2 δεν εχει βρεθει τροπος να γυρισεις σε 4.4.2 και στο download mode να σου βγαζει unrooted.Προσπαθησα να περασω 4.2.2 στοκ και μετα ειτε εκανα οτα update σε 4.4.2 ειτε απο πανω στοκ 4.4.2 απευθειας (εχοντας ενοιτε χασει τα δικαιωματα ροοτ) η συσκευη σε download mode ελεγε rooted.Αυτα κ thanx κ παλι

Ρε παιδιά να σας απασχολήσω για κάτι μικρό αλλά σπαστικό;

Βάζω ξυπνητήρι έχοντας το κινητό στο κομοδίνο και καμιά φορά (σχετικά συχνά) παρατηρώ ότι μετά που χτυπάει κανα δυο φορές (έχω snooze 5 λεπτά) δεν ξαναχτυπάει ενώ εγώ δεν το έχω κλείσει!!!! κοιτάω μετά στη notification bar και μου έχει το εικονίδιο του ξυπνητηριού με ένα κόκκινο μικρό θαυμαστικό κάτω δεξιά και κατεβάζοντας το menu γράφει: alarm for ... is dismissed. Αλλά εγώ δεν έχω κάνει κάτι!!! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Μαμίσιο ξυπνητήρι και μαμίσια τελευταία έκδοση. Δεν έχω πειράξει τίποτα ακόμα!!

Παρήγγειλα αυτήν http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916

Την έχει δοκιμάσει κανείς?Από ταχύτητες πως είναι?

Προτείνεται κάποια άλλη καλύτερη?

Φιλε λαθος καταλαβες η σου εδωσα να καταλαβεις...Ειτε κανεις ροοτ στην 4.2.2 ειτε κανεις στην 4.4.2 το κινητο σε download mode mode σε βγαζει rooted.To root οντως το χανεις αν περασεις 4.2.2 η 4.4.2 stock ΑΛΛΑ αυτο που δεν χανεις ειναι η ενδειξη ROOTED στο Download mode.Αυτο σημαινει πως χανεις την εγγυηση αφου στο κινητο φαινεται οτι εχει γινει ροοτ.Και νομιζω πως ο φιλος απο κατω που λεει οτι ειναι bug της lg κανει λαθος.Νομιζω ειναι πιο λογικο να ειναι bug των developers που βγαζουν τα ροοτ..Πχ στο Note 2 για αυτο το λογο υπηρχε το trianlge away.Στο G2 δεν εχει βρεθει τροπος να γυρισεις σε 4.4.2 και στο download mode να σου βγαζει unrooted.Προσπαθησα να περασω 4.2.2 στοκ και μετα ειτε εκανα οτα update σε 4.4.2 ειτε απο πανω στοκ 4.4.2 απευθειας (εχοντας ενοιτε χασει τα δικαιωματα ροοτ) η συσκευη σε download mode ελεγε rooted.Αυτα κ thanx κ παλι

Αυτο που εννοω εγω φιλε μου ειναι οτι λογικα ειναι bug της LG γιατι ειπωθηκε απο παιδια οτι μετα την αναβαθμιση σε kit kat τους εβγαζε ROOTED ενω δεν ειχαν ρουταρει ΠΟΤΕ, ουτε την jelly bean!! Τελος παντων, απλα ειχα επισης ακουσει απο παιδια οτι δεν ειχαν θεμα με την εγγυηση, χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια στο θεμα ομως!

Δεν συμβαίνει αυτό στο G3. Δεν υπάρχει counter. Αν κάνεις flash to Original stock χάνεται κάθε ίχνος.

Σε ιταλικό γαλλικό κλπ τηλέφωνο από σκρουτζομαγαζο μπορούμε να περάσουμε απευθείας μια ελληνική ρομ και να τελειώνουμε με οτι ξένο σήμα μας ενοχλεί ;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Σε ιταλικό γαλλικό κλπ τηλέφωνο από σκρουτζομαγαζο μπορούμε να περάσουμε απευθείας μια ελληνική ρομ και να τελειώνουμε με οτι ξένο σήμα μας ενοχλεί ;

Ναι φυσικά . Οποία ρομ θέλεις μπορείς να περάσεις αρκεί να προορίζεται για 16 ή 32 gb ανάλογα με το τηλέφωνο σου.