ch_makis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Λόγω κλειδωμένου boot loader δεν υπάρχουν διαθέσιμες Custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εμενα ειναι οκ και εγω το σ3 ειχα πριν.κατευθειαν εκανε συζευξη με την giulietta μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδιά, ξαφνικά δε μου "βλέπει" τις SIM των Cosmote & Vodafone. Βλέπει μόνο της Wind για κάποιο λόγο! Που να το πάω για service στην Αθήνα; Επίσης, είναι αγορασμένο από Amazon Γερμανίας και είναι το χρυσό 32άρι. Κάποια στιγμή είχα διαβάσει για άρνηση της LG Ελλάδος να δέχεται το χρυσό για service. Ισχύει ακόμη, ή το πήρε πίσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkatsinas_21 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έχει κανεις το χρυσό να μας βάλει καμια φώτο? αξίζει λέτε? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δέχεται. πως ειναι το χρυσό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έχει κανεις το χρυσό να μας βάλει καμια φώτο? αξίζει λέτε? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δέχεται. πως ειναι το χρυσό? Το χρυσο εχω φιλε και ειναι πολυ όμορφο.θα πει καποιος καθενας έχει το γουστο του.το μονο που μπορω να πω πως οσοι το είδαν τους εκανε πολυ εντύπωση Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Προτίμησε καταστήματά με πολλές αξιολογήσεις Ο γνήσιος φορτιστής είναι αυτός?θέλω αποκλειστικά ασύρματο φορτιστή γι αυτό το κινητό.πού να μην καθυστερεί http://www.telmarket.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4373&category_id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 Κάποια απάντηση στην ερώτηση μου? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλημέρες !!! Κάτοχος και εγώ του Lg G3 μετά απο χρήση του HTC One m7 για 1&1/2 χρόνο . Το αγόρασα απο SKROUTZ με καλές κριτικές και χώρα προέλευσης (εισαγωγής ) την Ιταλία. Το κινητό ειναι σε γενικές γραμμές πολύ καλό σε όλα του και κυρίως σε οθόνη ,κάμερα και αυτονομία. Το μόνο μελανό σημείο θα έλεγα ότι είναι ότι lagάρει όταν χρησιμοποιείτε μετά απο αρκεστεί ώρα και με άνοιγμα πολλών εφαρμογών . Αυτό το "πρόβλημα " δεν το είχα συναντήσει σε παλιότερο android. Είναι πρόβλημα για παράδειγμα όταν ανοίγω την εφαρμογή του Facebook και να μην ρολάρει smooth ,να μου κολλάει και να ανοίγει οτιδήποτε κλικαρω στην εφαρμογή ,με συνέπεια να ειναι εκνευριστικό ;! Δεν παρουσιάζει με αλλά λόγια την smoothness κύλιση που είχα στο HTC one m7!!! Υπάρχει περίπτωση να λυθεί το θέμα με επόμενες αναβαθμίσεις; Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδιά δε μου λέτε όμως που να το πάω για service! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Procordia Ελληνορωσων(Ψυχικο) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδιά δε μου λέτε όμως που να το πάω για service! εδω το πας http://www.procordia.gr/ Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλημέρες !!! Κάτοχος και εγώ του Lg G3 μετά απο χρήση του HTC One m7 για 1&1/2 χρόνο . Το αγόρασα απο SKROUTZ με καλές κριτικές και χώρα προέλευσης (εισαγωγής ) την Ιταλία. Το κινητό ειναι σε γενικές γραμμές πολύ καλό σε όλα του και κυρίως σε οθόνη ,κάμερα και αυτονομία. Το μόνο μελανό σημείο θα έλεγα ότι είναι ότι lagάρει όταν χρησιμοποιείτε μετά απο αρκεστεί ώρα και με άνοιγμα πολλών εφαρμογών . Αυτό το "πρόβλημα " δεν το είχα συναντήσει σε παλιότερο android. Είναι πρόβλημα για παράδειγμα όταν ανοίγω την εφαρμογή του Facebook και να μην ρολάρει smooth ,να μου κολλάει και να ανοίγει οτιδήποτε κλικαρω στην εφαρμογή ,με συνέπεια να ειναι εκνευριστικό ;! Δεν παρουσιάζει με αλλά λόγια την smoothness κύλιση που είχα στο HTC one m7!!! Υπάρχει περίπτωση να λυθεί το θέμα με επόμενες αναβαθμίσεις; Να ξέρεις ότι το λαγκαρισμα του Facebook οφείλεται κατα το μεγαλύτερο ποσοστό στην εφαρμογη που είναι για τα σκυλιά και όχι στο κινητό ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gasmanian Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 πως του λες προχωρα αφοβα τη στιγμη που ειναι 150 σελιδες με παραπονα? τυφλος ειναι ο αλλος? παρακολουθω το θεμα απο αρχες σεπτεμβρη..η συσκευη ειναι αποτυχια τελειως και παλι καλα που δεν την πηρα..απλα οσοι την εχετε την αποθεωνετε γτ αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει..για να συνελθετε μερικοι μερικοι εχει και ενα αλλο γνωμικο που λεει οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ;) το εχω ενα μηνα το κινητο 10h λειτουργει μια χαρα χωρεις ρουτ χωρεις νοβα με παγωμενες 6-7 εφαρμογες της γκουγκλ η μπαταρια με ανοιχτο συγχρονισμο βγαζει σχεδον 2 ημερο με 1,5 ωρα ομιλια +30 λεπτα μεσο βαιμπερ και αρκετο σερφαρισμα υποψιν το κινητο ειναι ρουμανικο και το πηρα απο καιζερ που εδω μεσα λενε ολοι μακρυα ηρθε σε μια μερα σφραγισμενο χωρις κανενα προβλημα μια χαρα αρα το τι λεγετε εδω μεσα δε πρεπει να το θεωρουμε δεδομενο ο καθε ενας διαφορετικα κρητηρια διαφορετικεσ αναγκες και οπτικη :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) εχει και ενα αλλο γνωμικο που λεει οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ;) το εχω ενα μηνα το κινητο 10h λειτουργει μια χαρα χωρεις ρουτ χωρεις νοβα με παγωμενες 6-7 εφαρμογες της γκουγκλ η μπαταρια με ανοιχτο συγχρονισμο βγαζει σχεδον 2 ημερο με 1,5 ωρα ομιλια +30 λεπτα μεσο βαιμπερ και αρκετο σερφαρισμα υποψιν το κινητο ειναι ρουμανικο και το πηρα απο καιζερ που εδω μεσα λενε ολοι μακρυα ηρθε σε μια μερα σφραγισμενο χωρις κανενα προβλημα μια χαρα αρα το τι λεγετε εδω μεσα δε πρεπει να το θεωρουμε δεδομενο ο καθε ενας διαφορετικα κρητηρια διαφορετικεσ αναγκες και οπτικη :cool: Ο αλλος που δεν το εχει τα ξερει καλητερα απο σενα και απο μενα μαλλον.επειδη εχουν 5 ατομα προβλημα μετα και απο τις αναβαθμισεις δεν παει να πει οτι το τηλ ειναι αποτυχια....εγω αλλαξα δυο και τα δυο για γαλλια και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα με την 10h. Edited September 25, 2014 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 πως του λες προχωρα αφοβα τη στιγμη που ειναι 150 σελιδες με παραπονα? τυφλος ειναι ο αλλος? παρακολουθω το θεμα απο αρχες σεπτεμβρη..η συσκευη ειναι αποτυχια τελειως και παλι καλα που δεν την πηρα..απλα οσοι την εχετε την αποθεωνετε γτ αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει..για να συνελθετε μερικοι μερικοι Πρώην κάτοχος note 3 λόγο καταστροφής του από πέσιμο. Το g3 σε μένα 3μερες δείχνει άψογο! Και η μπαταρία του 3 φορτιση αρχίζει να στρώνει. Όποιος θέλει μεγάλη οθόνη είναι πολύ δυνατή επιλογή. **note 3 δεν υπάρχει σε άλλη συσκευή ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Είτε παγώνεις είτε όχι εφαρμογές,το αποτέλεσμά ίδιο... [ATTACH]50236[/ATTACH] ποια εφαργογη ειναι αυτη? edit:ακυρη ερωτηση,φαινεται ποια ειναι. εγω παντως εχω το 32αρι και δεν εχω καποιο προβλημα.Να πω οτι ειμαι φανατικος samsunakias και ειπα να κανω την αλλαγη προς lg. Το κινητο πανεμορφο,παρα πολυ μικρο για τις διαστασεις του(ειχα νοτε 2 πριν),δεν κολλαει πουθενα,δεν κανει επαννεκινησεις δεν κανει τιποτα και παει σφαιρα.Το μονο του μειον για μενα ειναι η μπαταρια(στο νοτε 2 ξεχνουσα να το φορτισω) αλλα και παλι βγαζει 2 μερες,και το αλλο ειναι η ελληψη home button γιατι εχει τυχει να κολλησει παιχνιδι και αναγκαστηκα να βγαλω μπαταρια.Μονο αυτα,κατα τα αλλα ολα θετικα ειναι. Edited September 25, 2014 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Μεχρι που σκεφτομαι να το δωσω το κινητο αλλα τι να παρω μετα... Προτείνω Windows Phone 8.1 να πάρεις. Έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ & οι επιδόσεις της μπαταρίας πολύ καλές (καλύτερες και από iphone...) :) Edited September 25, 2014 by sparky Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Φυσιολογικό? [ATTACH]50284[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 μάγκες με το wifi direct τι πέζει ούτε μπορούμε να στείλουμε αλλά ούτε και να λάβουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Να ξέρεις ότι το λαγκαρισμα του Facebook οφείλεται κατα το μεγαλύτερο ποσοστό στην εφαρμογη που είναι για τα σκυλιά και όχι στο κινητό ! Το θέμα ειναι ότι με το HTC one m7 δεν αντιμετοπιζα τέτοια κολλήματα:( Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις τόσο στην κύλιση των φωτό στο album ,όσο και στο σκρολαρισμα στο browser αντιμετοπισα το ίδιο "πρόβλημα". Ακόμη και με τις εφαρμογές για την θήκη quick circle άλλες φορές μου ανοίγει την εφαρμογή της μουσικής και άλλες φορές κλικαροντας δεν ανταποκρίνετε !!!:O Να φταίει το tempered glass screen protector που του έχω βάλει ; Edited September 25, 2014 by greg77 Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δε μπορείς να συγκρίνεις το sense με το lg UI. Το sense φημίζεται για το smoothness.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gasmanian Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το θέμα ειναι ότι με το HTC one m7 δεν αντιμετοπιζα τέτοια κολλήματα:( Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις τόσο στην κύλιση των φωτό στο album ,όσο και στο σκρολαρισμα στο browser αντιμετοπισα το ίδιο "πρόβλημα". Ακόμη και με τις εφαρμογές για την θήκη quick circle άλλες φορές μου ανοίγει την εφαρμογή της μουσικής και άλλες φορές κλικαροντας δεν ανταποκρίνετε !!!:O Να φταίει το tempered glass screen protector που του έχω βάλει ; μαλλον εγω δεν εχω προστασια οθονης και δεν αντιμετοπιζω τετοια θεματα στο φβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εχει ρουταριστει;λινκ Δεν θα ξεκλειδωθουν οι bootloaders? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εχει ρουταριστει;λινκ Δεν θα ξεκλειδωθουν οι bootloaders? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2850906 Link για ρουτ. Είναι ο πιο απλός τρόπος. Διάβασε τις οδηγίες προσεχτικά δεν είναι τίποτα. Για τον boot loader δεν γνωρίζει κανείς ακόμα τι σκοπεύει να κάνει Lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2850906 Link για ρουτ. Είναι ο πιο απλός τρόπος. Διάβασε τις οδηγίες προσεχτικά δεν είναι τίποτα. Για τον boot loader δεν γνωρίζει κανείς ακόμα τι σκοπεύει να κάνει Lg. Υποστηριζει κανονικα το ευρωπαικο μοντελο? unroot απο LG restore ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ωραια ρε φιλε. ακου τοτε..παμε αυριο μαζι να το παρουμε να το τεσταρουμε αλλα αν οταν κανω το update μου κανει κατι απο τα γνωστα προβληματα που ειχε θελω να μου δωσεις τα χρηματα μου και μετα κρατα το εσυ η πουλα το δεν με νοιαζει..φιλικα στο λεω μην νομιζεις οτι εχω υφος..γιατι διαβασα τοσα εδω μεσα τοσο καιρο και εκει που λεσ οτι εφτιαξε ο αλλος γραφει οτι αρχισαν παλι τα προβληματα για αυτο ειμαι αγανακτισμενος..και βεβαια ο λογος που ειπε το παιδι οτι γεμισε σκουπιδια η σελιδα και δεν μπορεις να βγαλεις πλεον ακρη! Κάποια αστεία λαγκάκια έχει στο μενού του τηλεφώνου αλλάζοντας καρτέλες και τέτοια. Γενικώς πλέον δεν έχει κανένα από τα σοβαρά προβλήματα που αναφερόντουσαν παλιότερα. Άς πουμε, εγώ θέματα με θερμοκράσίες δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμη, το νοιώθω με το 3g ΄λίγο ζεστό αλλά όχι τραγικά πράγματα που να μην κρατιέται η συσκευή. Αλλά άντε βγάλε άκρη εδώ μεσα πλέον που εχει γίνει ο κακός χαμός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts