Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμενα εκανε παρασητα κατα την κληση και σε δικτυο vodafone με cosmote το εστειλα στο service και μου ειπα οτι δεν ειναι προβλημα και ειναι φυσιολογικο και το συγκριναν με αλλο κινητο και εχει το ιδιο ηχο με cosmote ολα καλα παντως με μια φορητοτητα ολα καλα τι να εκανα???

Αυτό που είπα , δε το αναγνωρίζουν σαν πρόβλημα !!!!! Έπρεπε να Τους πας iphone ή lumia να βλέπανε...

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι τραγικό. Αυτός είναι η κυρία λειτουργία του και σου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι να πεις :(

Πόσες ώρες sot έχεις και σε πόσες ώρες συνολικής λειτουργίας ;

35 λεπτα οθονη απο τις 12 ωρες λειτουργιας ηταν και 70% υπολοιπο μπαταριας

Μάριος...

Ορίστε τι έπαθε το 32αρι του αδερφού μου

Στα καλά καθούμενα, κίτρινο καμένο σημάδι από το πουθενά...

http://i23.photobucket.com/albums/b357/hayabusagr/Mobile%20Uploads/20140917_124950.jpg

Ωχ,αρχίσαμε?

Τι παρτίδα είναι?

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

To ίδιο και σε εμενα. παρασιτα ηλεκτρισμου. Ελβετικό 16αρι 10H

Το έχει κανει και στο δικο μου ελληνικό 32ρι αλλά μονο μια φορά στους 2+ μηνες που το έχω.

Παιδιά μπήκα και εγώ από σήμερα στην παρέα του.G3. Δεν το έχω δουλέψει πολύ για να πω εντυπώσεις.Αλλά. θέλω να ρωτήσω τα εξής. Μπορώ με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιήσω το swype που είχα στο samsung και με είχε βολέψει στο να γράφω μηνύματα?Και δεύτερον.Έβγαλα την φωτεινότητα από το αυτόματο και πήγα να την βάλω στο 100% και μου πετάει ένα μήνυμα που λέει 'η φωτεινότητα δεν μπορεί να αυξηθεί λόγο υψηλής θερμοκρασίας'.

Παιδιά μπήκα και εγώ.... '.

Καλώς ήρθες φίλε! Δεν το έχω δουλέψει το πληκτρολόγιο της LG να πω την αλήθεια αλλά νομίζω πως έχει κάποιο Flow η κάτι τέτοιο. Δουλεύω SwiftKey και είμαι κομπλέ. Τώρα για το μήνυμα που σου βγάζει είναι για την προστασία του κινητού καθώς η υψηλή φωτεινότητα για παρατεταμένη διάρκεια προκαλεί υπερθέρμανση. Είναι κάτι που λύνεται με αναβάθμιση του f/W. εμένα δεν μου το έχει εμφανίσει αν και έχω 10a.

Καλώς ήρθες φίλε! Δεν το έχω δουλέψει το πληκτρολόγιο της LG να πω την αλήθεια αλλά νομίζω πως έχει κάποιο Flow η κάτι τέτοιο. Δουλεύω SwiftKey και είμαι κομπλέ. Τώρα για το μήνυμα που σου βγάζει είναι για την προστασία του κινητού καθώς η υψηλή φωτεινότητα για παρατεταμένη διάρκεια προκαλεί υπερθέρμανση. Είναι κάτι που λύνεται με αναβάθμιση του f/W. εμένα δεν μου το έχει εμφανίσει αν και έχω 10a.

Ευχαριστώ φίλε μου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387532

Ρίξε μια ματιά στο παραπάνω λινκ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σημερα είδα να κάνει το κινητό το πρώτο restart. Είμαι σε 10h και το έχω δουλεψει 2 μέρες μόλις

Εμένα εκανε το 1ο χτες :( Την Παρασκευή το πηρα , 32αρι

Αρχισανε τα οργανα παλι... Βλεπω να αρχιζουν παλι οι πωλησεις... Εγω την επαθα χτες το βραδυ (βεβαια δεν φταιει το κινητο σε αυτο). Το βρηκα κλειστο το πρωι. Ωχ λεω αρχισαμε τα κλεισιματα...Ανοιγω δεν ανοιγε. Το βαζω φορτιστη ανοιγει. Βλεπω 1% μπαταρια ενω το βραδυ το ειχα αφησει στο 48. Οπα λεω. Παω μπαταρια και βλεπω 48%!!!! να μου εχει φαει το blackmart! Αν ειναι δυνατον. 7 ωρες gps ελεγε! LMAO... Βεβαια μετα απο αυτο εφαγε ενα greenify και ησυχασε!
Μάριος...

Προσπαθώ να βάλω το ρολόι από το. Beautiful widget και δεν μπαίνει με τίποτα στο μέσο της οθόνης.Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Παιδιά μπήκα και εγώ από σήμερα στην παρέα του.G3. Δεν το έχω δουλέψει πολύ για να πω εντυπώσεις.Αλλά. θέλω να ρωτήσω τα εξής. Μπορώ με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιήσω το swype που είχα στο samsung και με είχε βολέψει στο να γράφω μηνύματα?Και δεύτερον.Έβγαλα την φωτεινότητα από το αυτόματο και πήγα να την βάλω στο 100% και μου πετάει ένα μήνυμα που λέει 'η φωτεινότητα δεν μπορεί να αυξηθεί λόγο υψηλής θερμοκρασίας'.

Μια χαρά μπορείς να δουλέψεις το Swype. Εγώ το είχα στο S3 και το δουλεύω και τώρα στο G3. Έκανα και επαναφορά δεδομένων από titanium για το λεξικό κτλ.

Video σε μικρή ανάλυση (όχι slow motion) δεν βρίσκω πουθενά, θέλω σε mms/email Mode, γίνεται? Edited by john74
Greek Android & iOS users (FB group)

Μια χαρά μπορείς να δουλέψεις το Swype. Εγώ το είχα στο S3 και το δουλεύω και τώρα στο G3. Έκανα και επαναφορά δεδομένων από titanium για το λεξικό κτλ.

Ευχαριστώ πολύ.Το βρήκα τελικά.

Παιδιά χρησιμοποιήτε tempered glass.Θεωρείτε πως χρειάζεται.Αν ναι πιο προτιμάτε?Έχει διάφορα η οθόνη μηδέ αυτό πάνω?

Παιδιά το g3 σε κάποιες κλήσεις ακουγόταν αυτό σαν ρεύμα που κ που όπως έχει ξανααναφερθει . Το θέμα είναι πως τώρα που έβαλα την κάρτα μου στο παλιό μ κινητό htc8x ακούγετε πάλι ενω ποτε δεν γινόταν αυτό . Βασικα μαζί με το g3 έκανα και την σιμ νανο 4g της cosmote και την δουλευα με ανταπτορακι . Μήπως αυτοί που έχουν το θέμα έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο με μένα?

Εμένα σταμάτησε να το κάνει πλέον. Έχω κομμένη κάρτα χωρίς ανταπτορα.

Για ρίξε μια ματιά εδώ τι αναφέρει ο τύπος.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2880551

Edited by ch_makis

Παιδιά χρησιμοποιήτε tempered glass.Θεωρείτε πως χρειάζεται.Αν ναι πιο προτιμάτε?Έχει διάφορα η οθόνη μηδέ αυτό πάνω?

Έχω βάλει αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G3-D855-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.1031872.html και δεν έχω αντιληφθεί διαφορά στην απόκριση.

Έχω βάλει αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G3-D855-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.1031872.html και δεν έχω αντιληφθεί διαφορά στην απόκριση.

Πάρα πολύ καλό, το είχα στο note 3 και θα πάω να το βάλει ο Νικόλας και στο G3. Μιλάμε για φοβερό χέρι ο άτιμος. Εγώ θα είχα πετάξει 3 για να βάλω 1.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Χε χε ούτε που το τόλμησα. Δεν μπορώ να βάλω ζελατίνα σωστά, γυαλί θα έβαζα; Τους είπα έχω δύο δεξιά χέρια και προχώρησαν...

Παιδια..

Rootαρα το G3 με το stump root και το τηλεφωνο εγινε root.εγκατεστησα το supersu,το rom toolbox και το font installer.το προβλημα ειναι οτι στον google chrome και στο playstore η γραμματοσειρα ειναι κολλημενη στην πρωτη που κατεβασα με το font installer και δεν ξεκολλαει με τιποτα!οποια αλλη και να κατεβασω δεν αλλαζει παρα μονο στην πρωτη.εχω δοκιμασει να αλλαξω απο το μενου του τηλεφωνου και απο την εφαρμογη αλλα δεν...

Edited by panosz1
screenshot

Εμένα σταμάτησε να το κάνει πλέον. Έχω κομμένη κάρτα χωρίς ανταπτορα.

Για ρίξε μια ματιά εδώ τι αναφέρει ο τύπος.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2880551

Δεν καταλαβα του εδωσαν nanosim και την εβαλε με ανταπτορα η του εδωσαν microsim και την εβαλε οπως ειναι? Εμενα ειναι παλια ειναι η αληθεια η καρτα να μην λεω και ψεματα. Πανω απο 5 ετων...Την εχω κοψει με αυτα τα κοφτηρια που αγοραζεις απο το ebay...

Μάριος...

Λέει ότι με τη παλιά του σιμ την οποία έκοψε ο ίδιος είχε θέματα με τις κλήσεις όπως επίσης και υπερθέρμανση. Με την καινούρια λοιπόν η οποία είναι έτοιμη nano sim που χρησιμοποιεί με αντάπτορα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Σκέφτομαι να την αλλάξω και εγώ καθώς είναι τουλάχιστον 6 χρόνων και την έχω κόψει με μαχαίρι