Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου, εχω το Κ zoom αλλα το ιδιο πραγμα ειναι, διοτι δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα με την συσκευη σου. Κι εγω Περιπου 45-50 λεπτα σερφαριζα,με 4-5 λεπτα πες διακοπη, και απο το 90κατι επεσα στα 70% . Δυστυχως ετσι ειναι,και εγω τωρα παλι στην πριζα το εχω!

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το κινητό από Γερμανία!

Εγγύηση μου είπαν από Ελληνική LG ότιθα έχει!

Ερωτήσεις για εσάς, αν ξέρετε!

1) Ελληνικά θα έχει ?

2) Ξεκλείδωτο θα είναι?

3) Θα παίζει στα Ελληνικά δίκτυα!?

Φαντάζομαι σε όλα θα έχω θετική απάντηση από εσάς, αλλά ρωτάω καλού κακού...μιας και Γερμανικά δεν ξέρω!

http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Quad-HD-IPS-Display-2-5-GHz-Quad-Core-Prozessor-13-Megapixel-Kamera/dp/B00KKM2UZG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410901729&sr=8-1&keywords=lg+g3

Όταν λες 38 39 βαθμούς νομίζω ότι εννοείς την μπαταρία έτσι δεν είναι ;γιατί στην cpu θα είναι πολύ περισσότερη

η μέτρηση γίνεται με τα εξής προγράμματα cpu-z, μπαταρία, android system info, droid info..μπαταρίας αν δεν κανω λάθος

EDIT: απ ότι βλεπω τωρα απο το cpu temp θερμοκρασία cpu ειναι 56°c

Edited by Andreas69k

καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το κινητό από Γερμανία!

Εγγύηση μου είπαν από Ελληνική LG ότιθα έχει!

Ερωτήσεις για εσάς, αν ξέρετε!

1) Ελληνικά θα έχει ?

2) Ξεκλείδωτο θα είναι?

3) Θα παίζει στα Ελληνικά δίκτυα!?

Φαντάζομαι σε όλα θα έχω θετική απάντηση από εσάς, αλλά ρωτάω καλού κακού...μιας και Γερμανικά δεν ξέρω!

http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Quad-HD-IPS-Display-2-5-GHz-Quad-Core-Prozessor-13-Megapixel-Kamera/dp/B00KKM2UZG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410901729&sr=8-1&keywords=lg+g3

Ναι σε όλα. Απο κει το πήρα κι εγώ αν διαβάσεις παραπάνω

SOS παιδιά έβγαλα το κινητό απο την τσέπη μου πριν λιγο και ηταν κλειστό . Έβγαλα μπαταρία έβαλα αλλά τπτ. Το βάζω να φορτηστη και δεν ανάβει το λαμπάκι αλλά είχε καμία 80 μπαταρία σίγουρα .. Το είχα κάνει ρουτ (με stump root )xposed πριν 2 μέρες έβαλα μόνο greenify και 2 άλλες κλασικές εφαρμογές απο το xposed . Τπτ περίεργο. Μια χαρά ηταν .

Ο υπολογιστής το διαβαΖει . Το έχω 8 μέρες το κινητό δεν μπορώ να κανω doa .. Μπορώ να κανω κάτι η την έφαγα ;

Edit έχω κάνει ένα backup στο lg PC suite πριν το κανω ρουτ , δεν ξέρω αν βοηθήσει κάπου ..

Μια που όπως λες ο υπολογιστής το διαβάζει, δεν δοκιμάζεις με την LG PC Suite να δεις αν το βλέπει;

Αν και εφόσον, δοκίμασε να κάνεις repair upgrade μήπως και γυρίσει stock δίχως root.

Διαφορετικά service ή xda (μάλλον για unbrick όπως τα λες αλλά ας μιλήσει κάποιος περισσότερο έμπειρος).

Ερώτηση,παραλάβατε σφραγισμένο?όσοι το έχετε πάρει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ερώτηση,παραλάβατε σφραγισμένο?όσοι το έχετε πάρει.

Οσοι δε το γνωρίζετε...

Καμία συσκευή της LG δε βγαίνει σφραγισμενη απο το εργοστάσιο. Τα περισσότερα κουτιά που έχουν αυτοκόλλητα έχουν μπει ή απο τους χονδρεμπορους ή (κακώς) απο τα μαγαζιά.

Αρα αν πέσει στα χέρια σας κάποιο κουτί χωρίς αυτοκόλλητο μην ανησυχείτε. Είναι η πολιτική της LG.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μπορει και να εχεις δικιο. Η δικια μου ομως ηρθε σφραγισμενη με ζελατινα σε ολο το κουτι και εμοιαζε αυθεντικη.

Δεν το εψαξα παραπερα αλλα δεν μου φανηκε για μουφα...

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με καταστήματα Σκρουτζ .Οσοι παραλάβετε από εκεί είχατε καμία εμπειρία θετική η αρνητική όσον αφορά το doa ? έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί με κατα βάση κριτήριο την after market υποστήριξη από προσωπική εμπειρία ;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Μπορει και να εχεις δικιο. Η δικια μου ομως ηρθε σφραγισμενη με ζελατινα σε ολο το κουτι και εμοιαζε αυθεντικη.

Δεν το εψαξα παραπερα αλλα δεν μου φανηκε για μουφα...

Ότι έχω δίκιο είναι σίγουρο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου.

Δεν είπα ότι είναι μουφα τπτ, αυτό που λέω είναι ότι οι συσκευές της lg φεύγουν για τους προμηθευτές χωρίς αυτοκόλλητα, ζελατίνες κτλ. Αυτά μπαίνουν, αν μπουν, από τους προμηθευτές ή τα καταστήματα.

Τι θέλω να πω; μην ανησυχείτε αν η συσκευή σας (το κουτι) δεν έχει επάνω κάποιο αυτοκόλλητο, ζελατινα ή οτιδήποτε παρόμοιο χαρακτηριστικό σφραγισης. Καλως ή κακώς η πολιτική της lg (και όχι μόνο) είναι αυτή.

Follow me on XDA

αυτό που λέω είναι ότι οι συσκευές της lg φεύγουν για τους προμηθευτές χωρίς αυτοκόλλητα, ζελατίνες κτλ. Αυτά μπαίνουν, αν μπουν, από τους προμηθευτές ή τα καταστήματα.

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό.

Έχω δει συσκευασίες (κυρίως κινητών) όπως έρχονται κατευθείαν από την αποθήκη της Ελληνικής αντιπροσωπίας της LG και έχουν κανονικά ζελατίνες και αυτοκόλλητα πάνω.

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό.

Έχω δει συσκευασίες (κυρίως κινητών) όπως έρχονται κατευθείαν από την αποθήκη της Ελληνικής αντιπροσωπίας της LG και έχουν κανονικά ζελατίνες και αυτοκόλλητα πάνω.

Παιδιά μη το συνεχίζουμε το θέμα και το κουράζουμε. Τα πράγματα είναι οπως τα λέω. Τα αυτοκόλλητα που λες μπαίνουν εδώ, Ελλάδα, από τους επίσημους εισαγωγεις.

Στην αποθήκη τους μπαίνουν χωρίς αυτοκόλλητα!!!

Follow me on XDA

Καλησπέρα, νεος κάτοχος G3 32GB και μεταγραφή μετα απο 6 χρονια απο apple :) Αν κάποιος δεν βαριέται μια λίστα με το τι "πρεπει" να βάλω σε πρωτη φαση απο εφαργμογές, antvirus, διαχειριση μνημης, fast reboot και γενικα οτι νομιζετε οτι θα μου ειναι χρησιμο.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, νεος κάτοχος G3 32GB και μεταγραφή μετα απο 6 χρονια απο apple :) Αν κάποιος δεν βαριέται μια λίστα με το τι "πρεπει" να βάλω σε πρωτη φαση απο εφαργμογές, antvirus, διαχειριση μνημης, fast reboot και γενικα οτι νομιζετε οτι θα μου ειναι χρησιμο.

Ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387532

Ρίξε μια ματιά στο παραπάνω λινκ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

[ATTACH]49915[/ATTACH][ATTACH]49916[/ATTACH][ATTACH]49917[/ATTACH][ATTACH]49918[/ATTACH]η χθεσινή μου μπαταρία παρά πολύ Καλή επίδοση!

Δεν ξέρω γιατί αλλά βγήκαν διπλές sorry

παίδες καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας επείγον, από που μπορώ να μάθω το suffix τις συσκευής μου? (την χώρα όπου κατασκευάστηκε)

παίδες καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας επείγον, από που μπορώ να μάθω το suffix τις συσκευής μου? (την χώρα όπου κατασκευάστηκε)

Μα νομίζω ότι το γράφει στο κουτί, εμένα λέει made in Korea.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όχι δεν είναι αυτό. Δίπλα από το χρώμα που αναγράφει πρέπει να λέει 6χχ όπου χχ δύο κεφάλαια λατινικά. Με ένα Α μπροστά από αυτά δηλαδή Α6χχ έχεις το suffix. Το 6 αν ειναι 16gb

Edit πως ειναι η ποιότητα κλήσης σας. Έχω προβλημα με τον ήχο από το ακουστικό. Από τα hands free ειναι τέλειο.

Edit2 το suffix δεν ειναι η χώρα κατασκευής. Είναι ο Κωδικός της χώρας για οποια προορίζεται.

Edited by ch_makis

και εμένα έτσι γράφει αλλά δεν είναι αυτό.

αν μπεις στην ιστοσελίδα εδώ http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history λέει model(το καταλαβαίνω)

version(το καταλαβαίνω) αλλά παράδειγμα το D85510Η έχει πολλές χώρες με αυτήν την έκδοση για αυτό ψάχνω συγκεκριμένα.

Το 10χ είναι η έκδοση firmware. Βάλε το suffix σου στο search και θα σου βγάλει τη χώρα. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο.

Όχι δεν είναι αυτό. Δίπλα από το χρώμα που αναγράφει πρέπει να λέει 6χχ όπου χχ δύο κεφάλαια λατινικά. Με ένα Α μπροστά από αυτά δηλαδή Α6χχ έχεις το suffix. Το 6 αν ειναι 16gb

Edit πως ειναι η ποιότητα κλήσης σας. Έχω προβλημα με τον ήχο από το ακουστικό. Από τα hands free ειναι τέλειο.

Edit2 το suffix δεν ειναι η χώρα κατασκευής. Είναι ο Κωδικός της χώρας για οποια προορίζεται.

δεν λεει κατι εμενα

Το 10χ είναι η έκδοση firmware. Βάλε το suffix σου στο search και θα σου βγάλει τη χώρα. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο.

μα το suffix ψάχνω αλλα δεν το βρίσκω

Ορίστε τι έπαθε το 32αρι του αδερφού μου

Στα καλά καθούμενα, κίτρινο καμένο σημάδι από το πουθενά...

http://i23.photobucket.com/albums/b357/hayabusagr/Mobile%20Uploads/20140917_124950.jpg

Greek Android & iOS users (FB group)