ταξιδιωτης22 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Εγώ το έκανα ρουτ με stump root Και κάνει κανονικά έλεγχο για νέες εκδόσεις V10h προσπαθησα κι εγω να κανω root,περασα στον εσωτερικο χωρο την εφαρμογη την εκανα εγκατασταση παταω και μου γραφει unsupported device. edit και με towel τα ιδια Edited September 15, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παιδιά καλημέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε sd στα 64gb? Να προτιμήσω κάποια συγκεκριμένη μάρκα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μα γιατί ρε παιδί μου έβαλαν την υποδοχή των ακουστικών από κάτω; Είναι πολύ άβολο θεωρώ για τους περισσότερους. Τώρα η μπαταρία δείχνει καλά σημάδια πάντως. Σήμερα έπιασα 3 ώρες οθόνη και 2 ώρες Ομιλία και ήμουν στο 30%. Με 3g η οθόνη και κάνα εικοσάλεπτο πλοήγηση. Όλα αυτά στην τρίτη φόρτιση, Νομίζω πάμε καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μα γιατί ρε παιδί μου έβαλαν την υποδοχή των ακουστικών από κάτω; Είναι πολύ άβολο θεωρώ για τους περισσότερους. Τώρα η μπαταρία δείχνει καλά σημάδια πάντως. Σήμερα έπιασα 3 ώρες οθόνη και 2 ώρες Ομιλία και ήμουν στο 30%. Με 3g η οθόνη και κάνα εικοσάλεπτο πλοήγηση. Όλα αυτά στην τρίτη φόρτιση, Νομίζω πάμε καλά. Το πόσες ώρες οθόνη που το βλέπω? Πρέπει να βάλω κάποια εφαρμογή? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Με πόση ελεύθερη ραμ ξεκινάει το κινητό σας ρε παιδιά ; Δύο πραγματάκια θέλω να ρωτήσω .Μπορούμε να σταματήσουμε το LG health ;Και υπάρχει τρόπος να κάνουμε αναζητήσω επαφών στα ελληνικά από την εφαρμογή τηλεφώνου του κινητού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Το πόσες ώρες οθόνη που το βλέπω? Πρέπει να βάλω κάποια εφαρμογή? Ευχαριστώ. Settings - Battery - Discharging - Battery Use Details - Screen ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πόση ελεύθερη ραμ ξεκινάει το κινητό σας ρε παιδιά ; Δύο πραγματάκια θέλω να ρωτήσω .Μπορούμε να σταματήσουμε το LG health ;Και υπάρχει τρόπος να κάνουμε αναζητήσω επαφών στα ελληνικά από την εφαρμογή τηλεφώνου του κινητού ; 1,7-1,8 στο 3/32. Αν μιλάς για freeze εύκολα με το titanium, αν μιλάς για stock νομίζω ότι περιλαμβάνεται στο Display - Home Screen - Smart. Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Οκ το έβγαλα από την προβολή .Μπορείς να μου πεις πως κάνουμε αναζήτηση με τα αριθμητικά πλήκτρα επαφές στα ελληνικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 προσπαθησα κι εγω να κανω root,περασα στον εσωτερικο χωρο την εφαρμογη την εκανα εγκατασταση παταω και μου γραφει unsupported device. edit και με towel τα ιδια καποια βοηθεια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 καποια βοηθεια? Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 καποια βοηθεια? Εγώ πάντως έκανα κανονικά ροοτ με το purpledrake είναι πολύ απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Εγώ πάντως έκανα κανονικά ροοτ με το purpledrake είναι πολύ απλό Α με τις εντολές πού δίνουμε μέσω υπολογιστή?cmd? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παιδιά μπήκα και εγώ στην παρέα σήμερα.. Αυτο που παρατήρησα είναι οτι ενω ψαχνει για αναβάθμιση δεν μου εμφανίζει κάποια ειμαι με V10a..τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Εγώ το έκανα με stump Εγκατέστησα το πρόγραμμα το έτρεξα και μέσα από το κινητό τα υπόλοιπα χωρίς να χρειάζεται υπολογιστή και χωρίς να χάσω τα αυτόματα update Κάνει κανονικά έλεγχο για ενημερώσεις λογισμικού Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ωραία κάμερα έχει. Στα 10mpx τραβηγμένες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο δοκίμασα να κάνω ενημέρωση από την 10a στην 10h μέσω LG PC Suite αλλά μόλις έφτασε στο 10% η ενημέρωση σταμάτησε και μου έβγαλε μήνυμα ότι δε μπορεί να γίνει η αντιγραφή των αρχείων ενημέρωσης. Μετά αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία για να ανοίξω ξανά το κινητό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Οκ το έβγαλα από την προβολή .Μπορείς να μου πεις πως κάνουμε αναζήτηση με τα αριθμητικά πλήκτρα επαφές στα ελληνικά ; Sorry εννοούσα από το contacts όχι το dial. Τώρα βλέπω ότι στο dial αν πατήσεις για παράδειγμα 268 ξεκινάει να ψάχνει ANT κοκ αλλά όχι στα Ελληνικά, μονάχα στους λατινικούς χαρακτήρες. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α με τις εντολές πού δίνουμε μέσω υπολογιστή?cmd? Εγώ το πήγα με εικόνες http://www.androidrootz.com/2014/07/how-to-root-lg-g3.html για το purpledrake. Δεν είναι του thecubed http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-root-lg-g3-easily-purpledrake-lite-t2821000 και ζήτησε μάλιστα σε όποιον έφτιαξε τον οδηγό να παραπέμπει στο xda. Όπως και να έχει αυτό μου δούλεψε (δεν δοκίμασα καθόλου με apk) αν και πριν ξεκινήσω είχα διαβάσει για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τι κάνουμε αν συμβεί κάτι. Παντού γράφουν ότι "δεν είμαστε υπεύθυνοι" για ότι συμβεί οπότε θέλει λίγο διάβασμα και περισσότερη προσοχή για να μη στείλουμε το κινητό αδιάβαστο. Τα γράφω έτσι διότι το ότι "βλέπω" το developers option δεν με κάνει developer ούτε στιγμή... Το να πάρω backup το EFS μετά το root το πάλευα κάνα δυο μέρες αν και για άλλους είναι υπόθεση δυο λεπτών. Ενημερωτικά, στη δική μου περίπτωση όταν έγινε το update από 10g σε 10h το root παρέμεινε όμως υπάρχουν άλλοι που χρειάστηκε να γυρίσουν σε stock για να λάβουν το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ωραία κάμερα έχει. Στα 10mpx τραβηγμένες. Ωραιες φωτο οντως,αλλα το ματι(!) το ειδατε στη 2η φωτο στα συννεφα?? :confused::wacko::blink: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παιδιά μπήκα και εγώ στην παρέα σήμερα.. Αυτο που παρατήρησα είναι οτι ενω ψαχνει για αναβάθμιση δεν μου εμφανίζει κάποια ειμαι με V10a..τι παίζει? Δες εδώ http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history με βάση τη χώρα στην οποία απευθύνεται το κινητό. Δεν φαντάζομαι να είναι για Λατινική Αμερική... Αν δεν βγάζεις άκρη - και δεν φοβάσαι να βάλεις το IMEI σου - δες εδώ http://lg-firmware-rom.com/ Άλλοι το χρησιμοποιούν για ενημέρωση αν αργεί μια OTA (κι εγώ ανάμεσά τους) και άλλοι όχι οπότε με κάθε επιφύλαξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 ετοιμος και με xposed,τιποτα προτεινομενα Modules? επισης κανενας οδηγος ως το προς τι να βγαλω η να παγωσω με titanium? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sferatos2 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 καλησπερα παιδια ειμαι στη φαση να αγορασω και εγω το LG G3 16GB ομως..τι γινεται με τα update εχουν βελτιωθει τα θεματα που ειχε με τα restart τα lag και τα σβησιματα? θα μεινω ευχαριστημενος? να σημειωθει οτι αλλαζω απο iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 καλησπερα παιδια ειμαι στη φαση να αγορασω και εγω το LG G3 16GB ομως..τι γινεται με τα update εχουν βελτιωθει τα θεματα που ειχε με τα restart τα lag και τα σβησιματα? θα μεινω ευχαριστημενος? να σημειωθει οτι αλλαζω απο iphone. Μια χαρά ειναι πλέον το τηλέφωνο.Δεν υπάρχουν πια αυτά που αναφέρεις. Αν είναι η πρώτη σου φορά μετά iPhone εποχή,σε android Εγώ θα σου έλεγα να δεις και το HTC m8. Είναι πιο κοντά στα στάνταρ του iPhone όσον αφορά την ποιότητα σαν κατασκευή που είχες με το iPhone και εντελώς μα εντελώς απροβληματιστο. Γνώμη μου βέβαια μιας και προερχεσαι από iPhone όπως λες. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μερικα συμπερασματα και απο μενα μετα απο μερικες μερες συμβιωσης: Μπαταρια αρκετα χειροτερη απο το g2...Σε κλησεις εκει που εχανε 1-2% το πολυ το 2 αυτο χανει 3 τουλαχιστον. Σε browsing ακομα μεγαλυτερη η διαφορα υπερ του 2. Ζεστο πολυ μαλλον το κινητο. Οταν ειμαι εξω βεβαια περισσοτερο μεσα στο αμαξι με ζεστη μπηκα χαζεψα στην κινηση με 3g και μετα απο 10 λεπτα ζεματαγε ψηλα η οθονη. Αρκετα ενοχλητικο. Στο σπιτι με την ιδια χρηση (βεβαια με wifi και χαμηλοτερα προφανως η οθονη καθως ειχα σχετικα χαμηλο φωτισμο) παλι ζεστενοταν αλλα καμμια σχεση με το μεσημερι. Το g2 στην δευτερη περιπτωση ουτε καν το καταλαβαινες οτι ειχε χρησιμοποιηθει. Η οθονη καλη μεν στην αναλυση αλλα αρκετα παστελ τα χρωματα για τα γουστα μου. Οχι κατι πολυ ενοχλητικο αλλα προτιμουσα του g2... Στις φωτογραφιες ειναι πολυ ανωτερο απο το g2 στα παντα. Το οτι παιρνει sd μεγαλη δουλεια... Εμφανως δεν ειμαι ικανοποιημενος οσο θα ηθελα απο το κινητο. Οχι οτι ειναι κακο αλλα αν δεν ζεσταινοταν τοσο και ηταν ΛΙΓΟ καλυτερη η μπαταρια θα ημουν ευχαριστημενος αντιστοιχα με το g2 που στην τελικη εμεινα με την ιδεα οτι αν επαιρνε sd παιζει να μην το αλλαζα ποτε... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sferatos2 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μια χαρά ειναι πλέον το τηλέφωνο.Δεν υπάρχουν πια αυτά που αναφέρεις. Αν είναι η πρώτη σου φορά μετά iPhone εποχή,σε android Εγώ θα σου έλεγα να δεις και το HTC m8. Είναι πιο κοντά στα στάνταρ του iPhone όσον αφορά την ποιότητα σαν κατασκευή που είχες με το iPhone και εντελώς μα εντελώς απροβληματιστο. Γνώμη μου βέβαια μιας και προερχεσαι από iPhone όπως λες. ναι ειναι η πρωτη μου φορα μετα iphone εποχη και ο λογος ειναι πως πλεον εχουν πεσει πολυ και υπαρχει πολυ δεσμευση σε ολα ενω στα andriod ειναι ολα free. για το HTC μου το προτεινε φιλος και μου αρεσει αλλα ξεφευγω πολυ γιατι παιζει στα 580 νομιζω ενω με 395 που ειναι το LG εχω καθαρισει και εχω παρει ενα τηλεφωνο πολυ ανωτερο σε ολα σε σχεση με iphone. Το βασικο για αρχη ειναι αυτο που μου ειπες οτι δεν υπαρχουν πια θεματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ωραιες φωτο οντως,αλλα το ματι(!) το ειδατε στη 2η φωτο στα συννεφα?? :confused::wacko::blink: Δεν το είχα παρατηρήσει, τρομακτικό θα έλεγα. Για την οθόνη που λέτε για τα χρώματα, νομίζω ότι παίζει ρόλο και η χρωματική παλέτα με τα παστέλ που έχει επιλέξει η lg και το κάνει πιο έντονο το φαινόμενο. Προσωπικά μπαίνοντας με τον chrome στο ίντερνετ αντί του μαμισιου, είδα διάφορα στα χρώματα μιας και η μπάρα πάνω είναι μαύρη αντί για το πράσινο αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μερικα συμπερασματα και απο μενα μετα απο μερικες μερες συμβιωσης: Μπαταρια αρκετα χειροτερη απο το g2...Σε κλησεις εκει που εχανε 1-2% το πολυ το 2 αυτο χανει 3 τουλαχιστον. Σε browsing ακομα μεγαλυτερη η διαφορα υπερ του 2. Ζεστο πολυ μαλλον το κινητο. Οταν ειμαι εξω βεβαια περισσοτερο μεσα στο αμαξι με ζεστη μπηκα χαζεψα στην κινηση με 3g και μετα απο 10 λεπτα ζεματαγε ψηλα η οθονη. Αρκετα ενοχλητικο. Στο σπιτι με την ιδια χρηση (βεβαια με wifi και χαμηλοτερα προφανως η οθονη καθως ειχα σχετικα χαμηλο φωτισμο) παλι ζεστενοταν αλλα καμμια σχεση με το μεσημερι. Το g2 στην δευτερη περιπτωση ουτε καν το καταλαβαινες οτι ειχε χρησιμοποιηθει. Η οθονη καλη μεν στην αναλυση αλλα αρκετα παστελ τα χρωματα για τα γουστα μου. Οχι κατι πολυ ενοχλητικο αλλα προτιμουσα του g2... Στις φωτογραφιες ειναι πολυ ανωτερο απο το g2 στα παντα. Το οτι παιρνει sd μεγαλη δουλεια... Εμφανως δεν ειμαι ικανοποιημενος οσο θα ηθελα απο το κινητο. Οχι οτι ειναι κακο αλλα αν δεν ζεσταινοταν τοσο και ηταν ΛΙΓΟ καλυτερη η μπαταρια θα ημουν ευχαριστημενος αντιστοιχα με το g2 που στην τελικη εμεινα με την ιδεα οτι αν επαιρνε sd παιζει να μην το αλλαζα ποτε... Καλημέρα,κάτοχος πλέον και δεύτερου g3 γαλλικό αυτή την φορά 16αρι,αυτά που γράφεις τα είχα γράψει πριν μια βδομάδα αλλά σε ορισμένους δεν άρεσαν οι απόψεις μου,τελος πάντων το έχω κάμει ρουτ έχω βάλει xposed/greenify και κάπως από ότι βλέπω βελτιώθηκε η μπαταρία το θεμα με την θερμοκρασία αρχίζει να μέ εκνευρίζει έχει φτάσει μέχρι 71ο είναι το δεύτερο χειρότερο μετά το Ζ2 που είχα κάποια στιγμή,περιμένω σε μελλοντική αναβάθμιση αλλιώς θα φάει σουτ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts