elthis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ερώτηση: έχει παρατηρήσει κάποιος αστάθεια σηματος; μου φαίνεται ότι σε σχέση με το moto g της κοπέλας μου υστερεί αρκετά! Παιδιά είναι ευρέως γνωστό ότι τα κινητά της lg δεν έχουν πολύ δυνατό σήμα. Σε καμία περίπτωση δε μπορείς να το συγκρίνεις με μοτο, εταιρία με απίστευτη τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο τομέα. Θα συμφωνήσω απόλυτα.... Ειδικά με το moto g δε συγκρίνεται καμία συσκευή στο σήμα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 32αρι 407 το δικο μου και το σημα εχει τρελα σκαμπανεβασματα. Απο full σε μια γραμμη κατεβαινει συχνα. Το κουλο εναι οτι και οταν το χανει τελειως το σημα (0) κληση γινεται κανονικα και μιλαω κανονικα. Ποιος να ξερει τωρα τι φταιει Μήπως το έχεις στο αυτόματο ανάμεσα σε Lte/3g/2g? Γιατί τότε είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό ειδικά όταν το 4g ή το 3g δεν έχουν καλή κάλυψη. Δοκίμασε να βάλεις μόνο 2g και δες αν στο κάνει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά καλησπέρα... Είμαι κάτοχος του s4 και σκέφτομαι την μετάβαση σε g3, ποια η γνώμη σας;;; έχει αρχίσει και ψιλοκολλαει το δικό μου και για αυτό το σκεφτομαι... Το μόνο που με προβληματιζει είναι το μέγεθος γτ το s4 μου είναι ιδανικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μήπως το έχεις στο αυτόματο ανάμεσα σε Lte/3g/2g? Γιατί τότε είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό ειδικά όταν το 4g ή το 3g δεν έχουν καλή κάλυψη. Δοκίμασε να βάλεις μόνο 2g και δες αν στο κάνει πάλι. Τα γνωριζω αυτα. Gsm only το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα... Είμαι κάτοχος του s4 και σκέφτομαι την μετάβαση σε g3, ποια η γνώμη σας;;; έχει αρχίσει και ψιλοκολλαει το δικό μου και για αυτό το σκεφτομαι... Το μόνο που με προβληματιζει είναι το μέγεθος γτ το s4 μου είναι ιδανικό... Και εγώ κάτοχος s4 Και το σκέφτομαι σοβαρά. Αλλά νομίζω θα περιμένω κάνα 2 update στο g3 ακόμα να δω αν θα εξαφανιστούν και αυτά τα τελευταία lagακια του launcher.Και ο λόγος είναι Όχι ότι το s4 έχει λακγ Αλλά δεν θα αντέξω να περιμένω ένα χρόνο πάλι για να γίνει η συσκευή όπως Πρέπει να γίνει. Edited September 13, 2014 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κοίτα φίλε μου... Στον στοκ Launcher λαγκακια υπάρχουν. Στον nova και να θες δύσκολα θα βρεις. Το τηλέφωνο με nova είναι αλλού καμία σχέση με το στοκ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μηπως ξερει κανεις καμμια καλη εφαρμογη για φωνητικες κλησεις σαν αυτη που εχει μαμα το htc m8?? Κανα δυο μονο βρηκα στο market αλλα αχρηστες.. Χρησιμοποιω σαν μηχανη το svox classic tts και εχω κατεβασμενα τα ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κοίτα φίλε μου... Στον στοκ Launcher λαγκακια υπάρχουν. Στον nova και να θες δύσκολα θα βρεις. Το τηλέφωνο με nova είναι αλλού καμία σχέση με το στοκ. Έτσι ακριβώς, αυτό έγραψα κι εγώ χθες, με nova μεταμορφώνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokapel Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να αναφέρω κάτι που παρατήρησα εγκαθιστώντας το αγαπημένο μου Handy Safe στο κινητό μου LG G3. Ως εκ θαύματος δεν εμφανίζεται το "κουμπί" ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ή OPTIONS), έτσι ώστε να μου δίνει τη δυνατότητα για εισαγωγή νέας κάρτας, κωδικού κλπ κλπ. Υπάρχει καμιά λύση στο πρόβλημα??? Να είστε όλοι καλά Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπερα..ελπιζω να απευθυνομαι στη σωστη περιοχη διοτι ειμαι νεος στο forum!η ερωτηση ειναι η εξης:γινεται να rootαρω το lg g3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά συγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω πως κάνουμε βίντεο κλήση. Μια βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση.... μονο εαν εχεις samsung Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να αναφέρω κάτι που παρατήρησα εγκαθιστώντας το αγαπημένο μου Handy Safe στο κινητό μου LG G3. Ως εκ θαύματος δεν εμφανίζεται το "κουμπί" ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ή OPTIONS), έτσι ώστε να μου δίνει τη δυνατότητα για εισαγωγή νέας κάρτας, κωδικού κλπ κλπ. Υπάρχει καμιά λύση στο πρόβλημα??? Να είστε όλοι καλά Προσθετεις menu button με τα settings του lg, μπας και πατωντας το βγει... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ρε παιδια πως και δεν εχω δει κανεναν να αναφερει για πεθαμενα χρωματα? Μονο εγω το βλεπω? Πηγα να πειραξω εκει που λεει για την αντιθεση αλλα χειροτερα τα εκανα... Ξενερα ειναι η οθονη του σε σχεση με το g2... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Επειδή είναι μουντή ίσως έχεις αυτή την γνώμη. Αν ήταν και φωτεινή τότε θα ήταν σούπερ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Ε ναι το ιδιο λεμε μουντη πεθαμενη ξενερωτη οπως το θες το λες. Απο φωτεινοτητα δεν εχω θεμα με καλυπτει προς το παρον. Αν ειχε τπτ προφιλ οπως τα samsung θα το γουσταρα Καλησπερα..ελπιζω να απευθυνομαι στη σωστη περιοχη διοτι ειμαι νεος στο forum!η ερωτηση ειναι η εξης:γινεται να rootαρω το lg g3? Ναι και βεβαια γινεται. Εγω με το purpledrake το εκανα... Edited September 13, 2014 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Όλο και κάποιον παρασύρουμε όταν αγοράζουμε μια συσκευή. Έτσι λοιπόν το αγοράζει φίλος 16αρι Ελληνικής αντιπροσωπείας 430€ και θα βρεθούμε αύριο. Για να δούμε, έχει πραγματικά την διαφορά στο smooth που λένε σε σχέση με το 32αρι;. παρον και γω μετα απο s5:p16αρι μαυρο γαλλικο.εσυ φταις :) μεχρι τωρα ολα καλα εντυπωσεις σε λιγες μερες. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 παρον και γω μετα απο s5:p16αρι μαυρο γαλλικο.εσυ φταις :) μεχρι τωρα ολα καλα εντυπωσεις σε λιγες μερες. Με γειααα Θυμάσαι τι είχαμε πάθει με το μπλε back cover στο S5; χαχαχααχα Προς το παρόν μου αρέσει περισσότερο από το S5 και το Μ8 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Με γειααα Θυμάσαι τι είχαμε πάθει με το μπλε back cover στο S5; χαχαχααχα Προς το παρόν μου αρέσει περισσότερο από το S5 και το Μ8 με το στραβω samsung :p πως δεν το θυμαμαι.φιλε και εγω ειμαι ενθουσιασμενος προς το παρον για να δουμε τωρα το εχω στην πιεση:) παντος ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 με το στραβω samsung :p πως δεν το θυμαμαι.φιλε και εγω ειμαι ενθουσιασμενος προς το παρον για να δουμε τωρα το εχω στην πιεση:) παντος ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Ναι, ναι. Πάντως Γιάννη τέτοια εργονομία σε συσκευή με μεγάλη οθόνη δεν έχω ξαναδεί. Την circle case μόλις την έβγαλα, ενώ μου αρέσει πολύ. Τι να πω, δεν αντέχω τελικά καμία θήκη. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ναι, ναι. Πάντως Γιάννη τέτοια εργονομία σε συσκευή με μεγάλη οθόνη δεν έχω ξαναδεί. Την circle case μόλις την έβγαλα, ενώ μου αρέσει πολύ. Τι να πω, δεν αντέχω τελικά καμία θήκη. συμφωνω σε ολα ειναι τελεια αναλογια !και γω βλεπω να το εχω χωρις θηκη ....οτι και να βαλω το βαριεμε και το βγαζω σε ολα τα κινητα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ρε παιδιά πως γίνεται να βάζω 80% φωτεινότητα και όχι αυτόματο και μετά από λίγο να γυρίζει μόνο του στο 100%!!!! Εσείς που έχετε την φωτεινότητα? Και η μπαταρία δε κρατάει καθόλου πολύ... Κανένα tip? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Όλο και κάποιον παρασύρουμε όταν αγοράζουμε μια συσκευή. Έτσι λοιπόν το αγοράζει φίλος 16αρι Ελληνικής αντιπροσωπείας 430€ και θα βρεθούμε αύριο. Για να δούμε, έχει πραγματικά την διαφορά στο smooth που λένε σε σχέση με το 32αρι;. Από που αν επιτρέπεται 430 και ελληνικής προέλευσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ριξε μια ματια στο skroutz, ενα μαγαζί είναι που έχει αυτή την τιμή. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση.... μονο εαν εχεις samsung Το υποστηρίζει πλέον το hangout και μπορώ να πω ότι δουλεύει πολύ καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts