xsad Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πληροφοριακά, έψαχνα να αγοράσω extra μπαταρία να βρίσκεται για τα δύσκολα αφού υπάρχει η δυνατότητα. Παρακαλώ μην αρχίσουμε πάλι πόσο άκυρο είναι το G3 σε θέμα μπαταρίας γιατί... (α) ποιος ξέρει πια γιατί & (β) πλέον θα γελάμε περισσότεροι. Κοίταζα, λοιπόν, σε καταστήματα στην Ελλάδα και δεν έβρισκα. Ψαχνόμουν με κάτι links στο ebay και το amazon που έβλεπα στο xda και ψηνόμουν. Μετά είδα κάτι αμερικανάκια στο ίδιο forum να γράφουν ότι πήραν μπαταρίες απευθείας από την LG USA και λέω δεν δοκιμάζω με την LG στην Ελλάδα; Τηλεφωνώ λοιπόν και με παραπέμπουν στην Procordia σαν εξουσιοδοτημένο κάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουν, είναι οι ίδιες με εκείνες που έχουμε στο κινητό μας και κοστίζουν 15 Ευρώ (πιο φτηνά σε σχέση με έξω). Οπότε πήρα μία, η οποία είναι φορτισμένη στο 50%, την έβαλα και θα δω πως πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 χεχε Όταν είμαι με κάτι ενθουσιασμένος δεν μπορώ παρά να μην το πω. Έχω διαβάσει τόσες π@π@R13s που δεν πάει άλλο και δε ξέρω για πριν αλλά μιλάω για το τώρα. Ετσι ακριβως ειναι:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) χεχε Όταν είμαι με κάτι ενθουσιασμένος δεν μπορώ παρά να μην το πω. Έχω διαβάσει τόσες π@π@R13s που δεν πάει άλλο και δε ξέρω για πριν αλλά μιλάω για το τώρα. Αρκεί να αλλάξεις launcher όμως, γιατί ο μαμισιος έχει λοξιγκα. Με nova η συσκευη πεταει. Παντως καμια σχεση με ολα αυτα που ακουγα,κατι που δεν μου κανει και ιδιαιτερη εντυπωση βεβαια.. Δεν ανεβαζει ιδιαιτερα θερμοκρασιες και η μπαταρία του μου φαίνεται ότι κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια. Edited September 12, 2014 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Αρκεί να αλλάξεις launcher όμως, γιατί ο μαμισιος έχει λοξιγκα. Όποια συσκευή και να έχω η πρώτη κίνηση είναι να βάλω Nova Prime Aκόμα και στο Μ8 που έχει τον πολύ καλό sence, Nova έβαλα. Εκτός των άλλων δεν μπορώ και χωρίς τα gestures του .... συνήθεια βλέπεις. Edited September 12, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Όποια συσκευή και να έχω η πρώτη κίνηση είναι να βάλω Nova Prime Aκόμα και στο Μ8 που έχει τον πολύ καλό sence, Nova έβαλα. Εκτός των άλλων δεν μπορώ και χωρίς τα gestures του .... συνήθεια βλέπεις. Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλη ιστορία αυτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ολα καλα ρε παιδια και γω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την επιλογη μου,μετα το FIND 7a.Αλλα ρε που να παρει κλειδωμενο τηλεφωνο ειναι φαι χωρις αλατι.. Αντε να το φτιαξουνε οι μαγκες εκει στο xda ,να αρχισει το παρτι.... Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πληροφοριακά, έψαχνα να αγοράσω extra μπαταρία να βρίσκεται για τα δύσκολα αφού υπάρχει η δυνατότητα. Παρακαλώ μην αρχίσουμε πάλι πόσο άκυρο είναι το G3 σε θέμα μπαταρίας γιατί... (α) ποιος ξέρει πια γιατί & (β) πλέον θα γελάμε περισσότεροι. Κοίταζα, λοιπόν, σε καταστήματα στην Ελλάδα και δεν έβρισκα. Ψαχνόμουν με κάτι links στο ebay και το amazon που έβλεπα στο xda και ψηνόμουν. Μετά είδα κάτι αμερικανάκια στο ίδιο forum να γράφουν ότι πήραν μπαταρίες απευθείας από την LG USA και λέω δεν δοκιμάζω με την LG στην Ελλάδα; Τηλεφωνώ λοιπόν και με παραπέμπουν στην Procordia σαν εξουσιοδοτημένο κάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουν, είναι οι ίδιες με εκείνες που έχουμε στο κινητό μας και κοστίζουν 15 Ευρώ (πιο φτηνά σε σχέση με έξω). Οπότε πήρα μία, η οποία είναι φορτισμένη στο 50%, την έβαλα και θα δω πως πάει. Φοβερή τιμή. Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Εδω και χρονια μιλαω μονο με bluetooth Τι με επιασε και δοκιμασα να μιλησω απο την συσκευη για να δω πως τα πηγαινει με την ακυρωση θορυβου. Ειναι απιστευτο. Ενω εχω ΒΤ PLT Edge το οποιο εχει καλο noise cancellation με triple mic, με το G3 ειχα βαλει πολυ δυνατα μουσικη και στην κληση ακουγαν μονο την φωνη μου και τιποτα αλλο. Βεβαια, οπως προειπα, δεν το εχω εχω δοκιμασει σε αλλη μου συσκευη, οποτε δεν ξερω για τις υπολοιπες. G3 + noise cancellation = 10' @xsad :) Thanks for the battery tip!! Edited September 12, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Φοβερή τιμή. Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Μου έκανε εντύπωση γιατί από την LG στην Αμερική κάποιος που αγόρασε είπε για 20 δολάρια ενώ το amazon το Αγγλικό την έχει 20 λίρες. Συνήθως αυτό εδώ σημαίνει 20 φεύγα Ευρώ συν τα μεταφορικά. Άσε που δεν μπλέκεις με ότι κάτσει από συμβατές μπαταρίες που βγαίνουν κι ακριβότερες. Εδω και χρονια μιλαω μονο με bluetooth Τι με επιασε και δοκιμασα να μιλησω απο την συσκευη για να δω πως τα πηγαινει με την ακυρωση θορυβου. Όλα τα παράξενα τα σχολιάζεις, η selfie με το πενταδάχτυλο που κλειδώνει στην οθόνη πως σου έχει ξεφύγει; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Βλεπω οτι μονο εγω εχω αναφερει κατι αρνητικο μεχρι τωρα. Να φανταστω ολοι που λετε οτι δεν ανεβαζει θερμοκρασιες ειστε με κινητα 408? Γιατι το 406 μου θυμιζει το s4 που δεν πιανοταν η οθονη πανω πανω... Εχω βαλει art παντως. Δεν ξερω αν φταιει αυτο. Το αλλο το κολλημα που ανεφερα πιο πανω το ειδε κανεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Όλα τα παράξενα τα σχολιάζεις, η selfie με το πενταδάχτυλο που κλειδώνει στην οθόνη πως σου έχει ξεφύγει; :p Σχολιάζω ΜΟΝΟ όσα με ενδιαφέρουν και θεωρώ χρήσιμα να τα μαθαίνουν και άλλοι. Τα selfies και τέτοιου τύπου tips τα αφήνω σε σένα :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Βλεπω οτι μονο εγω εχω αναφερει κατι αρνητικο μεχρι τωρα. Να φανταστω ολοι που λετε οτι δεν ανεβαζει θερμοκρασιες ειστε με κινητα 408? Γιατι το 406 μου θυμιζει το s4 που δεν πιανοταν η οθονη πανω πανω... Εχω βαλει art παντως. Δεν ξερω αν φταιει αυτο. Το αλλο το κολλημα που ανεφερα πιο πανω το ειδε κανεις? Εγώ το έχω από αρχή Ιουλίου οπότε 408 δεν γίνεται να είναι. Το κινητό θα ανεβάσει θερμοκρασία όταν το πιέσω αλλά υπερθέρμανση ή χειρότερα να μην πιάνεται δεν συμβαίνει. Αφού σου συμβαίνει όμως γιατί κάνεις υπομονή και δεν τσεκάρεις τι γίνεται με το service τους; Τα λεφτάκια σου έδωσες, να πουν κι αυτοί τι είναι φυσιολογική θερμοκρασία και τι όχι. Το κόλλημα που περιγράφεις δεν το έχω δει. Σε art δεν είμαι γιατί φοβήθηκα το πειραματικό του στάδιο (καλώς ή κακώς) αλλά και γιατί με έχει βολέψει το tweakbox που θέλει xposed και άρα όχι ακόμα art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλα ισως ειμαι λιγο υπερβολικος. Και στο s4 που ηταν χειροτερη η υπερθερμανση δεν με ενοχλουσε. Απλα καμμια σχεση με το G2 που δεν ζεσταινοταν ποτε. Μονο αν ησουν παραλια στον ηλιο με 3g και surfing για πανω απο μισαωρο...Πιστευω στο αντιστοιχο με το G3 θα ζεματαγε η συσκευη. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σχολιάζω ΜΟΝΟ όσα με ενδιαφέρουν και θεωρώ χρήσιμα να τα μαθαίνουν και άλλοι. Τα selfies και τέτοιου τύπου tips τα αφήνω σε σένα :p Καταρχήν :O και για να το σώσω, κάπως, δεν το 'χω καλά καλά με την κάμερα... Κατά δεύτερο, είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό (γέλιο) χαρακτηριστικό της συσκευής. OK κατάλαβα πάλι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καταρχήν :O και για να το σώσω, κάπως, δεν το 'χω καλά καλά με την κάμερα... Κατά δεύτερο, είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό (γέλιο) χαρακτηριστικό της συσκευής. OK κατάλαβα πάλι :O ας το αφησουμε αυτο, ενταξει πειραχτηκαμε :) Σαν αυτο που εγινε με την μπαταρια που αγορασες. Ψαχνομαστε πολλες φορες και αγοραζουμε απο eBay και δεν ρωταμε την εδω αντιπροσωπεια. Ακου περιστατικο Ψαχνω ενα back cover μπλε για το S5 Aφου το παραγγελνω, 20€ περιπου και ερχεται τα γραμματα SAMSUNG ηταν τοποθετημενα στραβα, δηλαδη fake η θηκη. Παιρνω τηλεφωνο την αντιπροσωπεια και στην ερωτηση μου η απαντηση ηταν: Βεβαιως και εχουμε, κοστιζει 10€ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδιά Νέος κάτοχος και εγώ από σήμερα αυτού του υπέροχου κινητού Ερώτηση τώρα: Είχα κάνειbackup me sms backup and restore Όλα τα μηνύματα μου που ήταν 1200 Έβαλα το πρόγραμμα και έκανα restore Μου εμφανίζει κανονικά τα μυνήματα αλλά αν μπω σε μια συνομιλία και ανέβω προς τα πάνω να δω τα παλιότερα μυνήματα φτάνει έως ένα σημείο και μετά σταματάει δεν εμφανίζει τα πιο παλιά.ξέρει κανένας κάποια λύση αυτού του προβλήματος ; 2η Ερώτηση: Με ρουτ δίχως να χάσουμε τις αυτόματες ενημερώσεις κ να μην έχουμε θέμα εγγύησης τί παίζει; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδιά Νέος κάτοχος και εγώ από σήμερα αυτού του υπέροχου κινητού Ερώτηση τώρα: Είχα κάνειbackup me sms backup and restore Όλα τα μηνύματα μου που ήταν 1200 Έβαλα το πρόγραμμα και έκανα restore Μου εμφανίζει κανονικά τα μυνήματα αλλά αν μπω σε μια συνομιλία και ανέβω προς τα πάνω να δω τα παλιότερα μυνήματα φτάνει έως ένα σημείο και μετά σταματάει δεν εμφανίζει τα πιο παλιά.ξέρει κανένας κάποια λύση αυτού του προβλήματος ; 2η Ερώτηση: Με ρουτ δίχως να χάσουμε τις αυτόματες ενημερώσεις κ να μην έχουμε θέμα εγγύησης τί παίζει; Χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι δεν εχω δοκιμασει, αλλα φανταζομαι ειναι οπως στο G2. Με root μονο και τιποτα αλλο ειχα παρει OTA ενημερωση κανονικα. Οταν πουλησα το κινητο εκανα απλα unroot και μετα εργοστασιακες ρυθμισεις. Δεν ηταν root μετα το κινητο. Αλλα ας πει και αλλος που πιθανον το εχει δοκιμασει στο 3. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 παρατηρησα οτι το κινητο αργει να φορτησει τωρα τελευταια το φορτιζω με το καλωδιο του και με τον φορτιστη του S4 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Τις τελευταιες μερες πεφτει 3-4 ευρω στα σκρουτζομαγαζα καθημερινα! Αντε λιγο ακομα μηπως το αγορασω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Όλο και κάποιον παρασύρουμε όταν αγοράζουμε μια συσκευή. Έτσι λοιπόν το αγοράζει φίλος 16αρι Ελληνικής αντιπροσωπείας 430€ και θα βρεθούμε αύριο. Για να δούμε, έχει πραγματικά την διαφορά στο smooth που λένε σε σχέση με το 32αρι;. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 ρε παιδιά γιατί έχει τόση μεγάλη διαφορά το 32 με το 16άρι; υπάρχει πουθενά φθηνότερο το 32άρι απο 580 που το έχει το skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 ρε παιδιά γιατί έχει τόση μεγάλη διαφορά το 32 με το 16άρι; υπάρχει πουθενά φθηνότερο το 32άρι απο 580 που το έχει το skroutz? Κοίτα στο γερμανικό Amazon, όπως αναφέρθηκε μερικές σελίδες πίσω. Θα σου κοστίσει 490 ευρώ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ερώτηση: έχει παρατηρήσει κάποιος αστάθεια σηματος; μου φαίνεται ότι σε σχέση με το moto g της κοπέλας μου υστερεί αρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ερώτηση: έχει παρατηρήσει κάποιος αστάθεια σηματος; μου φαίνεται ότι σε σχέση με το moto g της κοπέλας μου υστερεί αρκετά! 32αρι 407 το δικο μου και το σημα εχει τρελα σκαμπανεβασματα. Απο full σε μια γραμμη κατεβαινει συχνα. Το κουλο εναι οτι και οταν το χανει τελειως το σημα (0) κληση γινεται κανονικα και μιλαω κανονικα. Ποιος να ξερει τωρα τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά είναι ευρέως γνωστό ότι τα κινητά της lg δεν έχουν πολύ δυνατό σήμα. Σε καμία περίπτωση δε μπορείς να το συγκρίνεις με μοτο, εταιρία με απίστευτη τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts