koutou Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Guys. Ενημερώθηκα από φίλο ότι τα ευρωπαικά amazon δίνουν 1 χρόνο εγγύηση. Δεν μπόρεσα να βρω άκρη στο Γερμανικό αλλά στο Αγγλικό υπάρχει σελίδα. http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=200376710 Λογικά επειδή στην Ελλάδα ισχύει η 2-ετης εγγύηση στα ηλεκτρονικά ήδη, δεν θα έχω πρόβλημα σε πιθανό πρόβλημα με την LG. Σωστά? Το έχει ψάξει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 παιδια υπαρχει καποιο mod πυο να προσθετει εφαρμογες στην λειτουργια διπλο παραθυρο θελω να βαλω το taptalk Στο xda εχει ένα προγραμματάκι το οποίο σου επιτρέπει να προσθέσεις εφαρμογες στην λίστα με το dual screen. Δεν ξέρω αν επιτρέπετε να το ποστάρω εδώ το λινκ. θα στο στείλω με pm. Το εχω περάσει κι εγώ και λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλημέρα, ότι το πήρα στα χέρια μου το 16αρι. Θα το δώσω το Note 3 δεν το παλεύω άλλο το μέγεθος. Εντυπώσεις ή το βράδυ ή αύριο μιας και τωρα κατεβάζω τις ενημερώσεις και βλέπω είναι αρκετές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι 10h. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε με g3 tweaksbox ούτε με αλλα modules που έχω κατεβάσει έχω πρόβλημα. Ούτε ασυμβατότητες με εφαρμογές που χρησιμοποιώ έχω συναντήσει λόγο art. Γενικά όλα δουλεύουν ρολόι. Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιημένο το art; Το ρωτάω γιατί πουθενά δε βρίσκω αναφορά ότι δουλεύει - αντίθετα, φαίνεται ότι αν έχεις το xposed, αυτό αποτρέπει τη λειτουργία του κινητού σε art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιημένο το art; Το ρωτάω γιατί πουθενά δε βρίσκω αναφορά ότι δουλεύει - αντίθετα, φαίνεται ότι αν έχεις το xposed, αυτό αποτρέπει τη λειτουργία του κινητού σε art. Τελικά έχεις δίκιο. Είχα πατήσει αλλαγή σε art αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν είχα μπει να το τσεκάρω. Τώρα που το είδα λέει davlic. Το άλλαξα πάλι, έκανε επανεκκίνηση αλλά πάλι davlik έχει, άρα δεν το δέχεται. Sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 παιδιά η LG circle case αξίζει; τι προτείνετε εναλλακτικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Επειδη αρχίζω να το καλο βλέπω και εγω ,πως τα παει παιδια απο σήμα ,σε περιοχές με οριακή κάλυψη δικτύου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 παιδιά η LG circle case αξίζει; τι προτείνετε εναλλακτικά; Γούστα είναι... Σαν θήκη είναι όμορφη και έχει και ωραία θέματα στο ρολόι κ. α Αλλά γυμνό για εμένα είναι πολύ πιο όμορφο και πιο λειτουργικό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πάντως σαν πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε το δούλεμά του. Βάζοντας όμως τον Nova prime , κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Στην εφαρμογή της κάμερας, πατάς τις 3 τελείες πάνω αριστερά για να εμφανιστούν οι επιπλέον επιλογές, μετά το γρανάζι και μετά το τετραγωνάκι που γράφει 13Μ. Από εκεί επιλέγεις ανάλυση φωτογραφίας και βίντεο. Ναι τελικα το βρηκα αλλα σαν λιγες λειτουργιες δεν εχει η καμερα? Περσυ το g2 ειχε αρκετα περισσοτερα. Τωρα ολα αυτοματα ειναι? Κριμα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πάντως σαν πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε το δούλεμά του. Βάζοντας όμως τον Nova prime , κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Με γεια! Γιάννη, άλλαξε και τα animations αν είναι στο μισό. Περιμένω κι από σένα τις εντυπώσεις και πως είναι σε σχέση με το Ζ2 (αν θες στείλε πμ αν πιστεύεις ότι είναι off topic). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) παιδιά η LG circle case αξίζει; τι προτείνετε εναλλακτικά; Γούστα είναι... Σαν θήκη είναι όμορφη και έχει και ωραία θέματα στο ρολόι κ. α Αλλά γυμνό για εμένα είναι πολύ πιο όμορφο και πιο λειτουργικό... Αν και δεν είμαι φαν αλλά πάντα αγοράζω, τελικά δεν με βολεύουν και μετά μένουν στο συρτάρι. Όμως την Circle νομίζω οτι θα την κρατήσω μόνιμα. Είναι κούκλα και κομψή, δεν δίνει καθόλου μα καθόλου όγκο στην συσκευή. Αυτή η λάμψη που κάνει όταν την κλείνεις είναι φοβερή. όποιος την έχει οπωσδήποτε να κατεβάσει Quick Circle Apps που μας είπε ο φίλος xsad https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yoavst.quickapps την αγόρασα από ... http://tinyurl.com/ozwyroc Edited September 12, 2014 by Jig app link Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλημέρα, ότι το πήρα στα χέρια μου το 16αρι. Θα το δώσω το Note 3 δεν το παλεύω άλλο το μέγεθος. Εντυπώσεις ή το βράδυ ή αύριο μιας και τωρα κατεβάζω τις ενημερώσεις και βλέπω είναι αρκετές. Αν το πουλήσεις πες μου. Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Αυτά είναι. Αμέσως αγοραστή βρήκες giannis 12a Xaxaxa Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Αυτά είναι. Αμέσως αγοραστή βρήκες giannis 12a Xaxaxa Χα χα είδες; Έχω ήδη κι άλλον ενδιαφερόμενο. Έχει μπει ήδη αγγελία πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι τελικα το βρηκα αλλα σαν λιγες λειτουργιες δεν εχει η καμερα? Περσυ το g2 ειχε αρκετα περισσοτερα. Τωρα ολα αυτοματα ειναι? Κριμα... εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/app-xcam-lg-v5-1-0-t2873604 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Mετά από 5 ημέρες έχω να πω ότι ..... Η συσκευή τα σπάει και η οθόνη δεν παίζεται!!! Όσο για την φωτεινότητα ακόμα και κάτω από το ήλιο βλέπεις ά ψ ο γ α Μεγάλο τρολάρισμα/πόλεμος είχε πέσει, μάλιστα. ps Έχω το 32αρι και προέρχομαι με την σειρά από, Note 3 / S5 / M8 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Mετά από 5 ημέρες έχω να πω ότι ..... Η συσκευή τα σπάει και η οθόνη δεν παίζεται!!! Όσο για την φωτεινότητα ακόμα και κάτω από το ήλιο βλέπεις ά ψ ο γ α Μεγάλο τρολάρισμα/πόλεμος είχε πέσει, μάλιστα. ps Έχω το 32αρι και προέρχομαι με την σειρά από, Note 3 / S5 / M8 Λες ψέμματα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/app-xcam-lg-v5-1-0-t2873604 Σ'ωραιος! Αυτο ακριβως εψαχνα. Η καμερα του G2 στο G3! Αραγε να δουλευει το ιδιο καλα με την stock στο focus κτλ? Τωρα στο θεμα: Σημερα μου εκανε ενα κουλο ελπιζω να μην επαναληφθει. Ημουν facebook και πατησα σε ενα λινκ με ρωτησε με ποιο browser να το ανοιξω του ειπα και ειδα οτι δεν το ανοιγει. Ξαναπατησα να κανω παλι την επιλογη και εμεινε εκει το κινητο στον τοπο. Κολλημενα ολα ουτε onscreen keys δουλευαν ουτε τιποτα. Μετα απο αρκετη ωρα (το αφησα να δω τι θα κανει) μου εβγαλε το logo LG με τον ηχο και κολλησε μετα εκει! Ε μετα αναγκαστηκα να του βγαλω μπαταρια. Ασχετο αλλα παρατηρησα οτι ΚΑΘΕ φορα που το ανοιγω μου βγαζει οτι κανει βελτιστοποιηση εφαρμογης (για 3 εφαρμογες) και μετα μου ξεκιναει...Τι λετε να ειναι αυτο? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εχω παρατηρησει ότι το σήμα του WiFi κάνει σκαμπανεβασματα , το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτό ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σ'ωραιος! Αυτο ακριβως εψαχνα. Η καμερα του G2 στο G3! Αραγε να δουλευει το ιδιο καλα με την stock στο focus κτλ? Τωρα στο θεμα: Σημερα μου εκανε ενα κουλο ελπιζω να μην επαναληφθει. Ημουν facebook και πατησα σε ενα λινκ με ρωτησε με ποιο browser να το ανοιξω του ειπα και ειδα οτι δεν το ανοιγει. Ξαναπατησα να κανω παλι την επιλογη και εμεινε εκει το κινητο στον τοπο. Κολλημενα ολα ουτε onscreen keys δουλευαν ουτε τιποτα. Μετα απο αρκετη ωρα (το αφησα να δω τι θα κανει) μου εβγαλε το logo LG με τον ηχο και κολλησε μετα εκει! Ε μετα αναγκαστηκα να του βγαλω μπαταρια. Ασχετο αλλα παρατηρησα οτι ΚΑΘΕ φορα που το ανοιγω μου βγαζει οτι κανει βελτιστοποιηση εφαρμογης (για 3 εφαρμογες) και μετα μου ξεκιναει...Τι λετε να ειναι αυτο? Φίλε μου έχω το g2 με g3 port rom και έχω και τις δυο κάμερες μεσα στο τηλέφωνο η κάμερα του g3 αν και πιο απλή είναι πιο καλή και φυσικά πιο γρήγορη στο focus με το αποτέλεσμα της να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για smartphone ειδικά σε νυχτερινές.Φαντάσου στο g3 που έχει και λέιζερ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) @vag74 Έχεις δίκιο :p Πάντως θα το σκεφτώ αρκετά να πάω στο Note 4 αφού ο μόνος λόγος είναι το S-Pen, η μάλλον καλύτερα δεν θα τρέξω να το πάρω day one. edit Ξέχασα κάτι σημαντικό Την εργονομία που έχει το G3 δεν την έχει κανένα άλλο στις μεγάλες ίντσες. Aπίστευτο κράτημα + τα πλήκτρα στο back cover Edited September 12, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εχω παρατηρησει ότι το σήμα του WiFi κάνει σκαμπανεβασματα , το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτό ; Εδώ κανείς απάντηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Mετά από 5 ημέρες έχω να πω ότι ..... Η συσκευή τα σπάει και η οθόνη δεν παίζεται!!! Όσο για την φωτεινότητα ακόμα και κάτω από το ήλιο βλέπεις ά ψ ο γ α Μεγάλο τρολάρισμα/πόλεμος είχε πέσει, μάλιστα. ps Έχω το 32αρι και προέρχομαι με την σειρά από, Note 3 / S5 / M8 δεν σε προλαβενω:pαυτα τα εκανα και εγω περιση....αλλα μαλλον θα τα ξαναρχισω και φετος!:) μαρεση το g3 πολυ:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 δεν σε προλαβενω:pαυτα τα εκανα και εγω περιση....αλλα μαλλον θα τα ξαναρχισω και φετος!:) μαρεση το g3 πολυ:) χεχε Όταν είμαι με κάτι ενθουσιασμένος δεν μπορώ παρά να μην το πω. Έχω διαβάσει τόσες π@π@R13s που δεν πάει άλλο και δε ξέρω για πριν αλλά μιλάω για το τώρα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts