Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια και το αναφέρεις και επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες καλύτερα να χτυπούσες το flex

Φοβαμαι μηπως μου αρεσει πολυ το Flex και μετα δεν παρω το Note 4 :p

Mπα το ειδα live και εχω ψηθει με το G3

Παντως χθες βραδυ ειδα οτι βιντεακι υπαρχει στο ΥΤ με G3 vs Flex

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση με το G3 (εχω παρει αναβαθμισεις) ειναι το ποσο αργει να βγει η βραδυνη φωτο με φλας. Το laser δεν βλεπω να κανει κατι το ιδιαιτερο, αντιθετα αυξανει το χρονο ληψης τελικα;

Η κανω λαθος;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση με το G3 (εχω παρει αναβαθμισεις) ειναι το ποσο αργει να βγει η βραδυνη φωτο με φλας. Το laser δεν βλεπω να κανει κατι το ιδιαιτερο, αντιθετα αυξανει το χρονο ληψης τελικα;

Η κανω λαθος;

Αργεί λίγο στης βραδινές ναι, αλλά το αποτέλεσμα είναι οτι καλύτερο έχω δει σε smartphone, άψογες φωτογραφίες

Greek Android & iOS users (FB group)

Μέσα στις επόμενες μέρες θα παραγγείλω κι εγώ το g3. Βρίσκομαι όμως σε ένα δίλημμα. Δεν ξέρω σε ποιο χρώμα να το παραγγείλω. Είμαι μεταξύ του λευκού και του γκρι. Ποιό χρώμα μου προτείνετε;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κανω λαθος;

Ναι το παρατήρησα και εγώ. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση την πρώτη φορά.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα παραγγείλω κι εγώ το g3. Βρίσκομαι όμως σε ένα δίλημμα. Δεν ξέρω σε ποιο χρώμα να το παραγγείλω. Είμαι μεταξύ του λευκού και του γκρι. Ποιό χρώμα μου προτείνετε;

To Shine Gold

Και εγώ αυτό το δίλημμα είχα αλλά τελικά παρήγγειλα το γκρι και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Σε όποιο χρώμα και να το πάρεις θα το λατρέψεις. :)

Παιδιά το g2 έχει μεγάλο θέμα στην βραδυνη ληψη ,επειδή αργεί να βγάλει φωτο..καποιος που το είχε και έχει τώρα και το g3 υπάρχει να μας πει αν έχει διορθωθεί καθόλου αυτό το θέμα;

Παιδιά το g2 έχει μεγάλο θέμα στην βραδυνη ληψη ,επειδή αργεί να βγάλει φωτο..καποιος που το είχε και έχει τώρα και το g3 υπάρχει να μας πει αν έχει διορθωθεί καθόλου αυτό το θέμα;

Το ότι αργεί ακόμα με την χρήση του flash είναι γεγονός...

Βέβαια το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αλλά η αλήθεια είναι ότι αργεί...

Δεν θυμάμαι στο g2 πόσο αργουσε μίας και πάει σχεδόν χρόνος που το είχα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν αργεί τόσο πολύ όσο στο G2 αλλά αργεί αρκετά για να σε στραβώσει. Το αποτέλεσμα πάντως αν ο άλλος κρατηθεί και δεν κλείσει τα μάτια είναι άψογο. Απλά μετά για κανα πεντάλεπτο βλέπει αστρακια.

Σαφώς, αλλά όπως και να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα του G3 ήταν οι επανεκκινήσεις/shutodowns και το lag.

πραγμα που λυθηκε μαλλον με τον 805snapdragon,αλλα υπαρχει μονο στην κορεα.

:ninja:

Δεν αργεί τόσο πολύ όσο στο G2 αλλά αργεί αρκετά για να σε στραβώσει. Το αποτέλεσμα πάντως αν ο άλλος κρατηθεί και δεν κλείσει τα μάτια είναι άψογο. Απλά μετά για κανα πεντάλεπτο βλέπει αστρακια.

Αυτό ακριβώς εννοω .. Μου έδειχνε βραδυνες φωτογραφίες ο φίλος μου από το g2 του και στις μισές όλοι είχαν τα μάτια λες και καθαριζαν κρεμιδια:). Νομιζα πως διορθώθηκε αυτό με το laser.. Τεσπα δεν πειράζει γτ το περιμένω είδη το κινητό και δεν νομίζω να με χαλάσει πολύ αυτό το πραγμα

δειτε lag το note 4 σε σχεση με το g3.

Το οτι φαίνεται να αργεί να ανοίξει τις εφαρμογές σε σχέση με το lg φίλε μου δεν σημαίνει οτι εχει λανγκ το κινητό...

Αλλο αργει και αλλο εχει λανγκ...

Υπομονή παντως ειναι πολύ πρώιμα τα πράγματα στο Νοτελι 4

δειτε lag το note 4 σε σχεση με το g3.

Α) Προφανώς δεν είναι η τελική έκδοση του Note 4

B) Το ένα το έχει σετάρει ο τύπος και το άλλο προφανώς όχι αφού είναι εκθεσιακό... Αν βάλει τα ίδια animations πχ και στα 2 κτλ κτλ....

Δεν λέω αν είναι καλύτερο ή όχι αλλά είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε το Note 4... Καθίστε να βγει στην αγορά να το δούμε και από κοντά και μετά κρίνουμε...

Powerd by OnePlus 7 Pro

παιδες καταρχας ειναι lag γιατι αυτο οριζεται σα lag! καθυστερει. Το εβαλα για να δειξω οτι ουτε η samsung δινει "ετοιμο" κινητο οπως εκανε και η lg. Επισης το οτι το ενα ειναι εκθεσιακο και το αλλο δικο του εχει και αλλη πλευρα. Το οτι το μεν πρωτο θα ειναι προσφατα φορμαρισμενο οπου εννοειται σε εκθεση θα το εχει σεταρει ειδικος , ενω το lg μπορει να εχει χιλιες δυο εφαρμογες πανω.:)

Δεν είχα ποτέ συσκευή LG άλλα είδα της ανιψιάς μου και ενθουσιάστηκα!

Αν δεν δω/πιάσω στα χέρια μου συσκευή ότι και να μου λένε οι άλλοι ….. :p

Αγόρασα λοιπόν το G3 32αρι με τα 3GB RAM.

Όμορφο, βολικό, εύχρηστο αν σκεφτείς ότι είναι 5.5''

Καταπληκτική οθόνη, ίσως η καλύτερη αυτήν την στιγμή!

Έχει πανέμορφο UI, είναι πλήρες έχει πολλά καλούδια και δεν κουράζει.

Η μπαταρία πάρα πολύ καλή σε σύγκριση με τα προηγούμενά μου που η αυτονομία ήταν τέλεια(S5 & M8)

Όταν στρώσει πιστεύω θα τα φτάσει.

Η φωτογραφική του μηχανή είναι στο επίπεδο του S5. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ για να πω περισσότερα.

Έχω διαβάσει κατά καιρούς για lag

Δεν ξέρω τι παίζει με τα 16αρια με 2GB RAM, αν και νομίζω με τις αναβαθμίσεις είναι σε καλό δρόμο, αλλά στο δικό μου πάνε όλα μια χαρά, σφαίρα.

αααα μην ξεχάσω. Το on/of και η αυξομείωση ήχου που είναι στο πίσω μέρος είναι all the money

Απίστευτα βολικά και κάνουν και άλλα πράγματα(συντομεύσεις)

Oμολογουμενος ειναι το ομορφοτερο κινητο αυτη την εποχη! Σχεδιαστικα ειδικα,η lg ειναι πολυ μπροστα

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Τελικα εχουν εκλειψει καθολου τα προβληματα του g3 με restarts κτλ? Μια διαβαζω ναι μια βγαινει καποιος και λεει εχω προβλημα. Ειμαι στο τσακ να παρω M8 η G3 32... Στο Μ8 μονο φοβαμαι το root που θεωρητικα φαινεται και την μπαταρια που ειναι μικροτερη... G3 φοβαμαι μονο τα προβληματα αυτα...
Μάριος...

Τελικα εχουν εκλειψει καθολου τα προβληματα του g3 με restarts κτλ? Μια διαβαζω ναι μια βγαινει καποιος και λεει εχω προβλημα. Ειμαι στο τσακ να παρω M8 η G3 32... Στο Μ8 μονο φοβαμαι το root που θεωρητικα φαινεται και την μπαταρια που ειναι μικροτερη... G3 φοβαμαι μονο τα προβληματα αυτα...

Αυτό με τις επανεκκινήσεις γινόταν πριν τις αναβαθμίσεις, από ότι έχω καταλάβει.

Το Μ8 γίνετε εύκολα root χωρίς πρόβλημα. Κανε την ερώτηση στο δικό του νήμα.

Επειδή πριν το G3 είχα το Μ8 να σου πω ότι η μπαταρία του τα ''σπάει''. Κάνει φοβερή διαχείριση.

Από εκεί και πέρα διαλέγεις ποια συσκευή σου κάνει το κλικ περισσότερο.

Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ το G3 και χάρηκα που έκανα την μετάβαση σε αυτό.

Να ξέρεις όμως ότι την ''σπιρτάδα'' του Μ8 δεν την έχει.

edit

Το πληκτρολογιο του G3 ειναι ε κ π λ η κ τ ι κ ο

Να δωσω και ενα φοβερο tip, απο το manual, που κανει την πληκτρολογηση σφαιρα.

Εισαγωγή προτεινόμενης λέξης με τη χρήση χειρονομιών

Οι υποδείξεις λέξεων εμφανίζονται καθώς πληκτρολογείτε κείμενο στο πληκτρολόγιο.

Σύρετε γρήγορα προς τα επάνω στα αριστερά, για να επιλέξετε την πρόταση της αριστερής πλευράς.

Σύρετε γρήγορα προς τα επάνω στα δεξιά για να επιλέξετε την πρόταση της δεξιάς πλευράς. (screen shot)

Edited by Jig
edit

Παρέλαβα κι εγώ πριν λίγο από amazon.de

Το πίσω πλαστικό έχει 2 μικρές ασπρίλες σαν κακοτεχνία από το εργοστάσιο. Σαν μόνιμη σκόνη.

Δεν νομίζω ότι αξίζει όμως να ασχοληθώ καθώς θα μπει σε case και φαντάζομαι θα υπάρχουν σε λίγο καιρό φτηνά ανταλλακτικά που θα κάνουν πιο λίγο από το να το στείλω πίσω στο amazon.

Κατά τ'άλλα προερχόμενος από iphone 5 παρατηρώ ένα ελαφρύ lag με το 10h που έχω πάνω. Όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια. Ο οθόνη τα σπάει. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Δεν έχω πείρα από android οπότε ανακαλύπτωντάς το φαντάζομαι θα μου αρέσει το τηλέφωνο ακόμη περισσότερο.

Το πίσω πλαστικό έχει 2 μικρές ασπρίλες σαν κακοτεχνία από το εργοστάσιο. Σαν μόνιμη σκόνη.

Δεν νομίζω ότι αξίζει όμως να ασχοληθώ καθώς θα μπει σε case και φαντάζομαι θα υπάρχουν σε λίγο καιρό φτηνά ανταλλακτικά που θα κάνουν πιο λίγο από το να το στείλω πίσω στο amazon.

Κατά τ'άλλα προερχόμενος από iphone 5 παρατηρώ ένα ελαφρύ lag με το 10h που έχω πάνω. Όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια. Ο οθόνη τα σπάει. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Δεν έχω πείρα από android οπότε ανακαλύπτωντάς το φαντάζομαι θα μου αρέσει το τηλέφωνο ακόμη περισσότερο.

Μεγάλη αλλαγή φίλε μου...Μόλις το συνηθίσεις πιστεύω ότι δεν θα γυρίσεις πίσω!!!

Kαλοριζικο φιλε μου! Θα το χαρεις! Μπορει να ειμαι φαν της HTC αλλα θα το χαρεις...Θα δεις ποσο πιο απλη θα γινει η ζωη σου με το ανδροιδ και ταυτοχρονα ποσο πιο πολλα και συνθετα πραγματα θα μπορεις να κανεις.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...