Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ παλι δεν πιστεύω πως ειναι τόσο αποτυχημένο σε σχέση με τον προκατοχό του, απλά βιάστηκε η Lg να το κυκλοφορήσει...τα bug που αναφέρονται, ειδικά το τελευταίο που βγήκε τωρα στη φόρα με το σβήσιμο στα καλά καθούμενα, είναι σοβαρά και δείχνουν ασυνέπεια και προχειροδουλειά..

δώσε το τηλέφωνο ενα μήνα πιο μετά, αλλά κάνε σωστό calibration στην οθόνη του, κάνε optimize το sw και γενικά πρόσεξε τις λεπτομέρειες ρε lg..μπορεί το τηλέφωνο με μελλοντικά update να διορθωθεί, αλλά δεν έκανε καλό ντεμπουτο.

.δες πχ το m8 που δεν θα πλησιάσει καν τις πωλήσεις του g3...από την πρώτη μέρα, υποδειγματικό και απροβλημάτιστο σε όλα του....αυτό ζητάω εγώ σαν καταναλωτης..δυστυχώς όσοι τρελένονται με τα spec και τις βιαστικές κινησεις βλέπουν τα αποτελέσματα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ειδα χθες το βραδυ δυο γρατσουνιες στο πισω καπακι και ξενερωσα δεν ειναι μεγαλες και δεν φαινονται πρεπει να της παρατηρησει σε πολυ φως για φανουν αλλα ξενερωσα λιγο. εχω παραγγειλει θηκη slim armor αλλα δεν εχει ερθει ακομα καθως και screen protector. οι γρατσουνιες μαλλον προηλθαν απο πτωση του κινητου την ωρα που σκουπιζε η μανα και τα πηρε σβαρνα ολα:mad:

ε και? και για την τουμπα που επαθε η συσκευη φταιει το κινητο? επεσε και εχει γραντζουνιες ! που το περιεργο! σου ειπε κανεις οτι ειναι αθραυστο?!

Διάβασα όλο το νήμα στο xda για το πρόβλημα που κλείνει το κινητό. Είναι λες και το κάνει σε όλα τα ευρωπαϊκά. Η LG Σουηδίας λέει ότι ξέρει το πρόβλημα και είναι θέμα software. Ας δούμε τι θα πει και η μαμά LG.

Κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Το καλό είναι ότι όσοι το θέλουμε όσο περιμένουμε θα πέφτει κι η τιμή :)

@gsir Πολύ σωστά αυτά που λες. Η HTC έμαθε από τα λάθη της και είναι υποδειγματικη τώρα πια. Μέχρι και το Μ7 μας μόνο την κάμερα είχε ως πρόβλημα στις πρώτες παρτίδες. Έλα όμως που βαρέθηκα και θέλω ριζική αλλαγή κινητού.

Troll makes the world go round , and round, and round :dizzy:

Σωστο, το ζητούμενο είναι ποιος είναι το troll ομως..

Επισης asxetoi makes the world go round , and round, and round :dizzy:

Διάβασα όλο το νήμα στο xda για το πρόβλημα που κλείνει το κινητό. Είναι λες και το κάνει σε όλα τα ευρωπαϊκά. Η LG Σουηδίας λέει ότι ξέρει το πρόβλημα και είναι θέμα software. Ας δούμε τι θα πει και η μαμά LG.

Κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Το καλό είναι ότι όσοι το θέλουμε όσο περιμένουμε θα πέφτει κι η τιμή :)

@gsir Πολύ σωστά αυτά που λες. Η HTC έμαθε από τα λάθη της και είναι υποδειγματικη τώρα πια. Μέχρι και το Μ7 μας μόνο την κάμερα είχε ως πρόβλημα στις πρώτες παρτίδες. Έλα όμως που βαρέθηκα και θέλω ριζική αλλαγή κινητού.

Σε καταλαβαίνω...μέχρι κι εγώ λοξοδρόμησα..για λίγο...:D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

εγώ παλι δεν πιστεύω πως ειναι τόσο αποτυχημένο σε σχέση με τον προκατοχό του, απλά βιάστηκε η Lg να το κυκλοφορήσει...τα bug που αναφέρονται, ειδικά το τελευταίο που βγήκε τωρα στη φόρα με το σβήσιμο στα καλά καθούμενα, είναι σοβαρά και δείχνουν ασυνέπεια και προχειροδουλειά..

δώσε το τηλέφωνο ενα μήνα πιο μετά, αλλά κάνε σωστό calibration στην οθόνη του, κάνε optimize το sw και γενικά πρόσεξε τις λεπτομέρειες ρε lg..μπορεί το τηλέφωνο με μελλοντικά update να διορθωθεί, αλλά δεν έκανε καλό ντεμπουτο.

.δες πχ το m8 που δεν θα πλησιάσει καν τις πωλήσεις του g3...από την πρώτη μέρα, υποδειγματικό και απροβλημάτιστο σε όλα του....αυτό ζητάω εγώ σαν καταναλωτης..δυστυχώς όσοι τρελένονται με τα spec και τις βιαστικές κινησεις βλέπουν τα αποτελέσματα..

Η οθονη αδερφε δεν εχει θεμα calibration. Δεν θα φτιάξει με οποιοδήποτε update. Aυτα ειναι τα ορια της. Ουτε ο 800αρης μπορει να παει γρηγοροτερα σε τετοια αναλυση. Θαυματα δε γίνονται. Να ειμαστε σοβαροι και να διακρινουμε τι μπορει και τι δε μπορει να φτιάξει με update. Επισης η μπαταρία με update μονο χειρότερα μπορει να παει, γιατι θα το βελτιωσουν λιγο στην απόκριση , εντελώς βεβαιο, εις βαρος της μπαταρίας, επίσης εντελώς βεβαιο.

Αυτο που θα φτιάξει με update ειναι το θεμα που κλείνει μονο του. Απλα σε standby ριξανε πολυ την ταση για να εξοικονόμησουν μπαταρία. Αποδειχθεί οτι σε καποιες καταστασεις κλεινει. Σε πληροφορώ οτι και μονος σου το φτιάχνεις αν ανεβάσεις λιγο την ταση σε standby (αν εχει φιαχτει kernel να μπορεις να το κανεις).

Τελος παντων θα το κανει η lg, και θα λυθει. Προσωπικά δε θα ανχωνομουν γι αυτο. Ειναι το μονο που λυνεται. Εις βαρος παλι της μπαταρίας (ελαφρώς, δε θα το καταλάβετε).

Εχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα στο g2 οταν κανω υπερβολικό undervolting στο standby για να κερδισω μπαταρια, μεχρι να βρω το σωστο οριο..

Edited by sosimple2

Σε καταλαβαίνω...μέχρι κι εγώ λοξοδρόμησα..για λίγο...:D

Θέλω να δω πόσο θα αντέξεις ακόμη :D

Πάλι καλά που έχεις και το G2 στην άκρη να μη χάνεις επαφή με τα μεγάλα μεγέθη. :D

Τελικά μετά από L90 και G2 Mini μέχρι πρόσφατα σήμερα πήρα το G3 σφραγισμένο ελληνικό 16άρι από τον φίλο Μάνο και σε πολύ καλή τιμή(160 € κάτω από την επισημη τιμή της αντιπροσωπείας).Σε κάθε περίπτωση θα μπορώ να κάνω πιο πολλά αν τύχει κάτι όπως διαβάζω στις τελευταίες σελίδες εφόσον είναι ελληνικό.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές,η οθόνη εμένα μου φαίνεται μια χαρά φωτεινή,ήδη την έβαλα στο 75 και με καλύπτει απόλυτα.

Στις κλήσεις πολύ ικανοποιητικός ήχος του ακουστικού και στο ηχείο,σήμα σαν το G2 Mini που έχω επίσης.

Αν και 16άρι με τα 2 ραμ δε βλέπω τα μεγάλα lag που διάβαζα,έχει απειροελάχιστα κατά την δικιά μου αντίληψη και σίγουρα δεν αποτελεί θέμα.

Ο όρος futureproof για το G3 32/3 δεν μου λέει κάτι γιατί ποιος μου λέει πως δεν θα βγεί με τον 805 μια καινούργια hw revision ή το prime....σε επίπεδο έκδοσης Android επερχόμενης πάντως δεν θα υπάρξει θέμα να μην μπορεί να ανταπεξέλεθει κλπ. κλπ.......το σημαντικότερο όμως είναι πως σε 3-6 μήνες θα έρθουν τόσα και οι πιο πολλοί θα τρέξουν πάλι....;).

Καταλήγω για όσους έχουν επιφυλάξεις να μην το πάρουν(είναι πολλά και τα 400+) και όσοι το θέλουν ας το πάρουν και 16άρι πιο φθηνά....όσο για τους super duper power users ας χαλαρώσουν γιατί αυτό που νομίζουν ή ορίζουν για τον εαυτό τους τελικά χτυπάει στο κεφάλι.......;)φιλικά πάντα.

ε και? και για την τουμπα που επαθε η συσκευη φταιει το κινητο? επεσε και εχει γραντζουνιες ! που το περιεργο! σου ειπε κανεις οτι ειναι αθραυστο?!
ειπα εγω οτι ειναι αθραυστο? τι ε και? εκανα μια διατυπωση και δεν καταλαβαινβ το υφος σου
υπογραφή εκτός ορίων

Εμένα μου έβγαλε άλλο πρόβλημα δυστυχώς!

Αγορασμένο από πλαίσιο την παρασκευή, μαύρο 16άρι.

Μέχρι σήμερα πρωί δούλευε κανονικά. Ούτε reboot, ούτε τίποτα.. Και ξαφνικά μου αρχίζει ξαφνικά τα reboot. 4 στην σειρά! Έκανε reboot, έμενε ανοιχτό κάποια δευτερόλεπτα και ξανά reboot..

Μέχρι που μετά το 4ο reboot, δεν μου αναγνώριζε την κάρτα sim!!! Δοκίμασα με sim άλλης εταιρείας, αλλά μάταια. Η sim που είχα, σε άλλα τηλέφωνα λειτουργεί κανονικά..

Αύριο πρωί, πρωί πάω Πλαίσιο μιας και είμαι μέσα το doa.. Ελπίζω να μην μου κάνουν τίποτα περίεργα και να μην μου δώσουν άλλο κινητό?!

Κρίμα, γιατί ήταν η δεύτερη απόπειρα μου να πάω από iphone σε high end android κινητό (μετά την αποτυχημένη με το s3 πριν 2 χρόνια) και αυτή ξεκίνησε στραβά...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Εμένα μου έβγαλε άλλο πρόβλημα δυστυχώς!

Αγορασμένο από πλαίσιο την παρασκευή, μαύρο 16άρι.

Μέχρι σήμερα πρωί δούλευε κανονικά. Ούτε reboot, ούτε τίποτα.. Και ξαφνικά μου αρχίζει ξαφνικά τα reboot. 4 στην σειρά! Έκανε reboot, έμενε ανοιχτό κάποια δευτερόλεπτα και ξανά reboot..

Μέχρι που μετά το 4ο reboot, δεν μου αναγνώριζε την κάρτα sim!!! Δοκίμασα με sim άλλης εταιρείας, αλλά μάταια. Η sim που είχα, σε άλλα τηλέφωνα λειτουργεί κανονικά..

Αύριο πρωί, πρωί πάω Πλαίσιο μιας και είμαι μέσα το doa.. Ελπίζω να μην μου κάνουν τίποτα περίεργα και να μην μου δώσουν άλλο κινητό?!

Κρίμα, γιατί ήταν η δεύτερη απόπειρα μου να πάω από iphone σε high end android κινητό (μετά την αποτυχημένη με το s3 πριν 2 χρόνια) και αυτή ξεκίνησε στραβά...

Από iphone πάς σε htc για να σου έρθει καλά βρε. :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Από iphone πάς σε htc για να σου έρθει καλά βρε. :happy:

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήμουν... Τελικά έπρεπε να πάρω το htc:p

Πω ρε παιδια εχω ξενερωσει τωρα και ειδικα με αυτο το τελευταιο με τα reboot.Περιμενα πως και πως να ερθει ελλαδα για να χτυπισω το 32 αλλα απο οτι βλεπω οσο περναει ο καιρος διαβαζω απο εσας για ολα αυτα τα προβληματα που εμφανιζει και το ξανασκεφτομαι αν κανω την κινηση για να το παρω.Αυτα τα lag που διαβασα οτι εχει ηπατε οτι παλευονται και το πιστευω αλλα τα reboot δεν παλευονται πιστεψτε με.

Ειμαι κατοχος του huawei u8800 pro ειναι απλο κινητο αλλα οχι και μαπα, την δουλεια του την κανει.

Καποτε ειχα περασει μια custom cm10 jb και ετρωγε συνεχεια reboot και μετα απο 3 μηνες κατεβηκα σε gb miui και το κινητο τωρα πεταει χωρις reboot. και bugs. Δεν γινοταν αλλιως ειχα νευριασει. :)

Τελος παντος βγηκα εκτος θεματος.

Ευχομαι να φτιαχτουν αυτα τα προβληματακια γιατι πραγματικα το αγαπαω αυτο το κινητο ;)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Δεν γνωρίζω αν το ξέρετε αλλά το mirror cast δουλεύει και σε 1080p τηλεοράσεις .εγώ νόμιζα ότι χρειαζόταν 4κ τηλεόραση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΑ 2 GB ΠΟΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 3GB

EYXΑΡΙΣΤΩ..

Δεν γνωρίζω αν το ξέρετε αλλά το mirror cast δουλεύει και σε 1080p τηλεοράσεις .εγώ νόμιζα ότι χρειαζόταν 4κ τηλεόραση.

Ναι δουλεύει τέλεια και γεμίζει όλη την οθόνη από άκρη σε άκρη γιατί η οθόνη του έχει αναλογία πλευρών 16/9. Στο Tablet της Samsung που έχω (ΤΑΒ Pro 8.4) μου αφήνει μαύρες γραμμές δεξιά-αριστερά επειδή είναι 16/10 η οθόνη (2560Χ1600).

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

To τρίτο κλείσιμο που μου κάνει σε μια εβδομάδα. Η διαφορά σε αυτό όμως είναι ότι κόλλησε την ώρα που πήγα να το ξεκλειδώσω και αμέσως έκλεισε. Η διαφορα όμως ειναι ότι αυτη την φορά έπρεπε να να βγάλω την μπαταρία για να πάρει μπρος και με το που ξεκίνησε μου έκανε αναβαθμιση εφαρμογων Android , ;όπως όταν άλλαξα απο Davlik σε ΑΡΤ.

Εχω ακόμα λίγες ωρες για το DOA και δεν ξέρω τι να κάνω. Θέωρω πως και το τελυταιο ειναι θέμα software και ίσως μη σταθεροτητας του ART

Με το δεδομενο οτι το 32αρι θα ειναι κατοπιν παραγγελιας (ακομα να παραλαβει καποιος ελληνικο), πιστευετε οτι η πτωση της τιμης του θα ειναι οντως μεγαλη ? Αντιστοιχη δλδ με την πτωση που βλεπουμε ηδη στο 16αρι ? Ή θα κυμαινεται καπου στα 20-30ευρω κατω ? Και αν ναι σε τι βαθος χρονου θα γινει αυτη η μειωση ?
off / d.

Με το δεδομενο οτι το 32αρι θα ειναι κατοπιν παραγγελιας (ακομα να παραλαβει καποιος ελληνικο), πιστευετε οτι η πτωση της τιμης του θα ειναι οντως μεγαλη ? Αντιστοιχη δλδ με την πτωση που βλεπουμε ηδη στο 16αρι ? Ή θα κυμαινεται καπου στα 20-30ευρω κατω ? Και αν ναι σε τι βαθος χρονου θα γινει αυτη η μειωση ?

Αν δεν δημιουργήσουν κάποια τεχνική έλλειψη, η πτώση της τιμή του θα πρέπει να είναι ανάλογη με αυτήν των 16GB.

Φιλικά Γιώργος

Αν δεν δημιουργήσουν κάποια τεχνική έλλειψη, η πτώση της τιμή του θα πρέπει να είναι ανάλογη με αυτήν των 16GB.

Αυτο ομως ειναι το θεμα. Λογικα εφοσον ειναι κατοπιν παραγγελιας η εισαγωγη του, θεωρητικα τουλαχιστον, τα κομματια στην αγορα δεν θα ειναι πολλα. Αρα θα ειναι σχεδον σε μονιμη ελλειψη (λογω διαδικασιας παραγγελιας-εισαγωγης-παραλαβης-παραδοσης κτλ).

off / d.

Αυτο ομως ειναι το θεμα. Λογικα εφοσον ειναι κατοπιν παραγγελιας η εισαγωγη του, θεωρητικα τουλαχιστον, τα κομματια στην αγορα δεν θα ειναι πολλα. Αρα θα ειναι σχεδον σε μονιμη ελλειψη (λογω διαδικασιας παραγγελιας-εισαγωγης-παραλαβης-παραδοσης κτλ).

Δεν απαγορεύει όμως κάποιον να παραγγείλει μαζικά μεγάλες ποσότητες και να τις διοχετεύσει στα σκρουτζομάγαζα.

Φιλικά Γιώργος

παιδια θελω ενα 3μετρο καλωδιο που πιστοποιημενα να φορτιζει το G3 οπως το γνησιο καλωδιο. εχω διαφορα καλωδιο που ομως κανουν τον διπλασιο χρο να φορτισουν το κινητο
υπογραφή εκτός ορίων

Με πήραν τηλέφωνο από το πλαίσιο και μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής!

Μου είπαν αν θέλω μπορώ να πάρω άλλο κινητό ίσης ή μεγαλύτερης αξίας διαφορά χρημάτων από εμενα...

Να πάρω το ίδιο ή να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε m8;;;;

Φοβάμαι μην το πρόβλημα με τα reboot είναι γενικευμένο και έχω πάλι τα ίδια...

Με πήραν τηλέφωνο από το πλαίσιο και μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής!

Μου είπαν αν θέλω μπορώ να πάρω άλλο κινητό ίσης ή μεγαλύτερης αξίας διαφορά χρημάτων από εμενα...

Να πάρω το ίδιο ή να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε m8;;;;

Φοβάμαι μην το πρόβλημα με τα reboot είναι γενικευμένο και έχω πάλι τα ίδια...

Λογικά θα το συναντήσεις και στο καινούριο G3.

Αν σου αρέσει το Μ8 πάρτο, θα έχεις ένα κινητό απροβλημάτιστο τόσο σε software όσο και σε hardware. Θα δεις το android στα καλύτερα του.