Te_salat Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σ'αυτο εχεις δικιο, καθε φορα που κοιταω το δικο μου S4 με καποιο απο του stand νομιζω οτι το αλλο ειναι καλυτερο και πιο φωτεινο. Το δικο μου πια αποδιδει στο λευκο μια κιτρινωπη χροια. Αυτό είναι. Οι amoled χάνουν αυτό το ουαου μετά από ένα χρόνο η και λιγότερο. Όχι ότι έχει πρόβλημα μια χαρά αποδίδει τα χρώματα. Απλά δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο στην αρχή,. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ...Για την φωτογραφική θα το πάω λίγο παρακάτω το θέμα: Είμαι κάτοχος της D-SLR Nikon D90 στα 12.3ΜΡ, της Canon Powershot G15 στα 12.1ΜΡ, και των 2 κινητών που προανέφερα. Αν και το S5 έχει τα περισσότερα (16) megapixels από όλα, περιττό να αναφέρω ότι η ποιότητα της Nikon D90 με τα μόλις 12.3ΜΡ είναι μίλια μπροστά. Ακολουθεί σε απόσταση η Canon Powershot G15 με τα 12.1MP, με τα 2 κινητά να λαχανιάζουν πολύ πίσω τους. Όμως, η καλύτερη φωτογραφία είναι αυτή που τελικά τραβήξαμε, και όχι αυτή που θα μπορούσαμε να τραβήξουμε με μια Super μηχανή. Το κινητό το έχουμε σχεδόν πάντα μαζί μας, μια Canon Powershot ή μια D-SLR Nikon πιο αραιά. Έχω δυο πιτσιρίκες γεμάτες ζωή και δραστηριότητες, θέλω αξιοπρεπέστατο κινητό στον τομέα της φωτογραφίας και βίντεο. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα και σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες.. Επειδη απ'οτι βλεπω εχουμε το ιδιο background μιας και τραβαω και εγω το πιτσιρικα μου με την D90 και μαλιστα με ενα σταθερο φακο 50mm f1.8 δινω μεγαλη σημασια στην καλη φωτογραφια και στο βιντεο. Με το S4 ειχα πολυ καλες φωτογραφιες σε καλο φως αλλα απαραδεκτες σε χαμηλο φωτισμο. Μπορεις να μας πεις τη γνωμη σου μιας και εχεις και το S5 για το πως συμπεριφερεται το G3 σε δυσκολες φωτιστικες καταστασεις; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Επειδη απ'οτι βλεπω εχουμε το ιδιο background μιας και τραβαω και εγω το πιτσιρικα μου με την D90 και μαλιστα με ενα σταθερο φακο 50mm f1.8 δινω μεγαλη σημασια στην καλη φωτογραφια και στο βιντεο. Με το S4 ειχα πολυ καλες φωτογραφιες σε καλο φως αλλα απαραδεκτες σε χαμηλο φωτισμο. Μπορεις να μας πεις τη γνωμη σου μιας και εχεις και το S5 για το πως συμπεριφερεται το G3 σε δυσκολες φωτιστικες καταστασεις; Αν το συγκρίνω με το Galaxy S5, χάνει στα σημεία και μετά από προσεκτική παρατήρηση - σύγκριση των δύο. Σε στατικά θέματα το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό, αν υπάρχει έστω και μικρή κίνηση, άστο.. Ο θόρυβος είναι εκεί και η χρωματικές αλλοιώσεις εμφανείς με γυμνό μάτι. Γενικά για βράδυ δεν εμπιστεύομαι κανένα από τα 2, προτιμώ να πάρω μαζί μου την G15 ή την D90 με το SB900 και να κάνω την νύχτα μέρα, όταν πάω σε μια εκδήλωση των παιδιών μου σε κλειστό χώρο με μέτριο ή χαμηλό φωτισμό. Συγκρίνοντας φωτογραφίες νυχτός του LG G3 με παρόμοιες από το S4 του αρχείου μου (το οποίο είχα), το LG G3 προηγείται όπως είναι λογικό για μεταγενέστερη συσκευή κατά ένα έτος Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εγω οταν ειχα παρει το s2, ειπα δεν πρόκειται να ξανά παρω κινητό με lcd, και ας ειχε κακο λευκο. Στην πορεία ομως ειδα τι έγινε στην οθονη και απο σούπερ φαν των amoled, (οπότε αναγκαστικά και της Samsung) έγινα πολέμιος των amoled. Η φωτεινότητα στις amoled προέρχεται απο οργανική ουσια, η οποία ως οργανική οξειδωνεται.. Αμα δεις πως δειχνει το s2 τωρα, 3 χρόνια μετα, καλύτερα να ειχε ασπρόμαυρη οθονη.. Η lg εχει ips οθονες οποτε λογικο να εχουν αψογο λευκο.Αλλα το μαυρο τους ειναι γκρι και αυτο ειναι πολυ χειροτερο.Οι amoled δεν εχουν το λευκο των ips αλλα το μαυρο τους ειναι 0nits οποτε το contrast τινει στο απειρο οπως και η φωτεινοτητα τους ειναι μεγαλυτερη απο οτι των ips. Σ'αυτο εχεις δικιο, καθε φορα που κοιταω το δικο μου S4 με καποιο απο του stand νομιζω οτι το αλλο ειναι καλυτερο και πιο φωτεινο. Το δικο μου πια αποδιδει στο λευκο μια κιτρινωπη χροια. Στο Ν8 έχω παρατηρήσει ότι οπουδήποτε είχε μαύρο μόνιμα (πάνω και κάτω μπάρα) το λευκό είναι πολύ πολύ καλύτερο από ότι στην υπόλοιπη οθόνη που είναι εντελώς κίτρινη Δυστυχώς το μπλε πιξελ πεθαίνει πολύ νωρίτερα και χάνει την δύναμη του σε λίγους μήνες κιόλας, οπότε όσο περνάει ο καιρός η οθόνη γίνεται πιο κίτρινη Επίσης Όχι, οι ips γενικά έχουν αρκετά υψηλότερη φωτεινότητα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Απ' ότι έχω καταλάβει το βασικό θέμα του G3 είναι το lag.. Σε σύγκριση με το G2 ξέρουμε που κυμαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 εβλεπα το G3 σημερα και ελεγα "αχ καλο μου Μ8, γιατι δεν βγηκες και εσυ με τετοια μπεζελακια?" Πέρα απο την πλακα το κινητο ειναι εκπληκτικο εμφανισιακα, μετα τα Μ7 και Μ8 ότι πιο όμορφο εχω δει. Το επιασα σημερα στα χερια μου σε ενα μαγαζι και δεν ηθελα να το αφησω. πειτε μας ομως λιγο για το ΛΑΓΚ του, εχει οντως θεματακια? Αυτο με την υπερθέρμανση που δεν σε αφηνει να πας στο 90% τι ειναι?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Με την χρήση αν ζεσταθεί αρκετά, μειώνει την φωτεινότητα ελαφρώς, ένας κοφτης που έχουν όλα τα κινητά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Είναι τόσο διαφορετικές οι κρίσεις πάνω στο τηλέφωνο που οδηγούμε στο συμπέρασμα ότι αυτές υπαγορεύονται από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες προς την μια ή την άλλη εταιρεία. Εγώ τουλάχιστον μπερδεύτηκα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν υπάρχουν πουθενά μπερδεμένο θέματα η προς ξεκαθάρισμα που θέλουν κάποιες ημέρες. Τα πράγματα ειναι σαφής. Στα θετικά Η micro sd υποδοχή. Η εκδοςη 32/3 Όμορφο εμφανισιακα τηλέφωνο Η καλύτερη αναλογία διαστάσεων συςκευης με μέγεθος οθόνης Εξαιρετική κάμερα και σε σχεση με το g2 εχει βελτιωθεί σημαντικά. Αρκετα όμορφο και δουλεμένο ui της lg. Στα αρνητικά Χειρότερη αυτονομία απο την συσκευη που αντικαθιστά(g2) Η εκδοςη 2/16 επίσης αρνητικό Η οθόνη επίσης χειρότερη απο αυτήν που αντικαθιστά εξίσου (g2) Για ναυαρχίδα εχει αδικαιολόγητα lag που δεν συναντάμε σε άλλες ναυαρχίδας που ούτε υπήρχαν στο μοντέλο που αντικαθιστά Διατηρεί τα ίδια φθηνό πλαστικά της πλάκας που έχουν και κινητά των 100-200 ευρώ που για ναυαρχίδα ειναι απαράδεκτο.(σχεδόν οι περισσότεροι λέμε τα ίδια για την Samsung ξαφνικά εδώ στην lg αναπτύχθηκε ενα αδικαιολόγητος έρωτας !!! που δεν διαφέρει καθολου απο την έτερη Κορεατισα) Επίσης το 4k και εδώ έχουμε υπερθέρμανση και διακοπή και όχι συνεχόμενη λήψη video και να τρέχει νεράκι(σε αλλα κινητά με το ιδιο θέμα το κάναμε θέμα εδώ το κάναμε γάργαρα) Επίσης εχει θέματα υπερθέρμανσης σαν κινητό γενικότερα με επίπτωση στη φωτεινοτητα(απαράδεκτα) Δηλαδή έχουμε μια πρόταση που η lg εκανε σε κάποια βήματα μπρος, σε κάποια μια στασιμότητα και σε αλλα πισωγύρισμα. Αυτα ειναι τα δεδομένα. Λένε κάποιοι οτι δεν το πιάσαμε στα χέρια μας και το κρίνουμε,αλλα απο την άλλη ανακηρύχθηκε ναυαρχίδα της χρονιάς παρακαλώ απο τη δεύτερη μέρα που παρουσιάστηκε επίσημα απο την εταιρία!!! Αν αυτο δεν ειναι οξύμωρο και το τραγικό της υπόθεσης τότε τι ειναι. Τουλάχιστον έχουμε τώρα κάποιο δείγμα απο ήδη κατόχους. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Καλημέρα και από μένα. Σήμερα έκανα το τεστ με βίντεο FullHD, συγκρίνοντας το Galaxy S5 με το LG G3. Η ποιότητα του πρώτου είναι κατά την γνώμη μου από λίγο έως αρκετά ανώτερη. To βίντεο του S5 είναι ευκρινέστερο, με καλύτερη και αμεσότερη προσαρμογή στις συνθήκες φωτισμού, αλλάζοντας ταχύτατα την ισορροπία λευκού. Επίσης είναι λιγότερα και τα τεχνουργήματα..Κατά την λήψη των βίντεο είχα εναλλαγή ανάμεσα σε φως ημέρας, λάμπα φθορίου και λάμπα πυράκτωσης. Τα βίντεο τα είδα σε μια ΤV Samsung 55'' . Το ενδιαφέρον είναι ότι, όταν τέλειωσα τις παράλληλες δοκιμές λήψης βίντεο (4 τράβηξα συνολικά διάρκειας περίπου 10 λεπτών) το S5 είχε θερμοκρασία μπαταρίας 32.4 βαθμούς ενώ το LG G3 36.1 Τις δοκιμές τις ξεκίνησα με εντελώς κρύα τηλέφωνα. Σκέφτομαι μήπως οι δυνατότητες του πάνελ της LG είναι μεγαλύτερες στο θέμα της μέγιστης φωτεινότητας και ίσως η εταιρία το κόβει (πέρα από το γνωστό 10%) ακριβώς γιατί ανεβάζει θερμοκρασίες. Επίσης σήμερα δημοσιεύθηκε και ένα πλήρες Review της οθόνης του LG G3 από το Ελληνικό FullHD.gr. Τα αποτελέσματα εν συντομία (Με άριστα το 10): Επίπεδα μαύρου: 6 Φωτεινότητα: 8.5 Πραγματικό contrast: 6.5 Χρώμα: 9.75 Θερμοκρασία: 8 Γωνίες θέασης: 7.5 Για την ιστορία, παραθέτω τις βαθμολογίες της οθόνης του S5 από το ίδιο site: Επίπεδα μαύρου: 10 Φωτεινότητα: 9.25 Πραγματικό contrast: 10 Χρώμα: 10 Θερμοκρασία: 8,5 Γωνίες θέασης: 9.5 Πηγή: http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/17076-lg-g3-display-review.html http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/16902-samsung-galaxy-s5-display-review.html Edited July 4, 2014 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Alex, ποιος μιλησε για ναυαρχιδα της χρονιας? Ημουν πολυ ξεκαθαρος. Ειναι η πιο πληρης συνολικα υλοποιηση (εστω και με τα προβληματα της) απο οσες κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη, τον Ιουλιου του 2014. Εικαζω οτι μεχρι να βγει το καλοκαιρι θα ειναι στην κορυφη, το φθινοπωρο θα ξεπεραστει σιγουρα. Επισης, σε σχεση με αυτα που ανεφερες, σε καμια περιπτωση δεν εχει χειροτερη οθονη απο το G2. Στα ματια μου ειναι η καλυτερη οθονης της αγορας αυτη τη στιγμη. Καλα χρωματα (οχι τα καλυτερα, αυτα θα τα δειτε στο Xperia Z2, με το πιο σωστο gamma correction), αλλα αναλυση να την πιεις στο ποτηρι (και, ναι, παιζει ρολο οταν διαβαζεις κατι και μοιαζει τυπωμενο σε χαρτι) και φυσικα απολαυση πραγματικη για υψηλης αναλυσης video (δειτε τα 4Κ που εχει για demo η LG, θα εντυπωσιαστειτε τουλαχιστον). Για τα πλαστικα τα ειπαμε. Βουτηγμενα στη μετριοτητα, αλλα εχουν το καλο οτι δεν καμπτονται και αν μη τι αλλο δε θα εχουμε θεματα τριγμων, που ειναι κατι πολυ βασικο. Για το lag, επισης τα ειπαμε. Λα-γκα-ρει. Και λαγκαρει πολυ μερικες φορες. Για χρηστες που δεν ανεχονται τετοιες καταστασεις μπορει αυτο απο μονο του να ειναι λογος καποιος να το προσπερασει... Επιπροσθετα, εχει βελτιωμενο gsm, wifi reception συγκριτικα με το χαλι του G2, που το φερνει στο μεσο ορο της κατηγοριας (οχι, Moto G, moto X, xperia z utlra δε θα γινει που εχουν εκπληκτικο σημα gsm). Πολυ καλος ηχος κατα τη συνομιλια (καθολου hissing και στατικος θορυβος), καλος ηχος απο το ηχειο της συσκευης (το Μ8 φυσικα το ξεπερνα σε καθαροτητα/πιστοτητα ηχου, αλλα ειναι ανωτερο απο το μεσο ορο της κατηγοριας). Εν κατακλειδι. Παιδια, ας μην κρυβομαστε. Το Α και το Ω για την "αξια" μιας συσκευης ειναι "ποση οθονη χωρεσαν σε μια συγκεκριμενη διασταση". Εδω εχουμε μια συσκευη μικροτερη απο το note 3 μου, λιγο μεταλυτερη απο M8, Z2, S5 που εχει μια χορταστικοτατη οθονη, που τελικα μπορει να ειναι και κριτηριο αγορας απο μονο του... Edited July 4, 2014 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Η οθονη του εντελώς ηλικρινα, αμα κοιταξεις τα νούμερα φαίνεται σαφεστατα χειρότερη του g2. Τωρα οταν κοιτας μια οθόνη, ολες καλες φαίνονται. Σε αμεση σύγκριση βγαζεις συμπεράσματα αν είναι καλύτερη ή χειρότερη απο ενα αλλο. Οταν το g2 με φωτεινότητα 100% βγαζει αντιθεση 800 και το g3 570, g2 μαυρο 0.41, ενω g3 μαυρο 0.55 ΠΟΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ G3 δηλποιο γκρι, χειροτερο, και αυτο πάρα την κατα 30% περίπου μειωμένη φωτεινότητα που θα επρεπε να μειώσει τη φωτεινότητα του μαύρου αντίστοιχα, κατι που δε συμβαίνε. Οποιος επισης εκανε σοβαρο review βάζοντας σωστα φωτεινότητες κλπ και στα 2, για πλακα φαίνονται αυτα που δείχνουν τα νουμερα. Η οθονη του σε καμια περίπτωση δεν ειναι κακη, αλλα ειναι μετρια. Στο μονο που υπερέχει ειναι η ανάλυση. Εγω μιλάω με νούμερα και οχι με τίτλους απίστευτη, φοβερή, οτι καλύτερο έχουμε δει και τέτοιες διαφήμισεις. Οποιος δε θέλει να δει την πραγματικότητα και νομίζει οτι οποίος γραφει την αλήθεια δε χωνευει την lg, πρόβλημα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Νουμερα, δεικτες, αριθμοι, αμφιλεγομενες μετρησεις κλπ κλπ Η φωτεινοτητα ειναι μια χαρα, κανενα απολυτως προβλημα. Η οθονη διαβαζεται πολυ καλα στον ηλιο (το δοκιμασα χθες με προσοχη και με διαφορες γωνιες) και τελικα καντε το εξης για να δειτε την ποιοτητα της οθονης και των χρωματων και αφηστε τα "εξειδικευμενα review". Βαλτε full hd - η ακομα καλυτερα qhd- video διπλα διπλα με one m8, s5, z2 κλπ και δειτε αν ειναι η οχι η καλυτερη οθονη της αγορας. Ολα τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να λεμε (και οσοι δεν κανουν τη δοκιμη που προτεινω μπορουν να συνεχισουν να διαβαζουν reviews)... Edited July 4, 2014 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βαλτε full hd - η ακομα καλυτερα qhd- video διπλα διπλα με one m8, s5, z2 κλπ και δειτε αν ειναι η οχι η καλυτερη οθονη της αγορας. Ολα τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να λεμε... Οι περισσότεροι που το καναν αυτο που περιγράφεις, εχουν γράψει τα χειρότερα για την οθονη του g3, και εδω, και στο xda.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Οι περισσότεροι που το καναν αυτο που περιγράφεις, εχουν γράψει τα χειρότερα για την οθονη του g3, και εδω, και στο xda.. Τα χειροτερα? Αλλο παλι και τουτο. Εγω παλι σε οσους εχω δειξει τα demo qhd video που εχει η συσκευη (2 τον αριθμο) "τους εχουν πεσει τα σαγονια" στα πρωτα δευτερολεπτα... Η αναλυση κανει τη διαφορα. Η λεξη "retina" παιρνει αλλες διαστασεις εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βαγγέλη συμφωνώ μαζί σου όσο δεν παει. Κάτι άλλο πολύ σημαντικό θήκη έχει πάρει κανείς; Αν ναι ποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βαγγέλη συμφωνώ μαζί σου όσο δεν παει. Κάτι άλλο πολύ σημαντικό θήκη έχει πάρει κανείς; Αν ναι ποια; Ακη μου ασε θα διαβασουμε πολλες ομορφιες, εχω βαρεθει μετα απο τοσα χρονια εδω στο φορουμ (και στο unwired, gsm eos και δε συμμαζευεται). Θηκη κανα 2 απλες tpu για την ωρα , περιμενοντας την quickcircle... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 βαγγελη σε σχεση με το note 3 απο μπαταρια πως τα παει? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Ας διαγράψει κάποιος αυτό το μήνυμα (το δικό μου) γιατί είναι εκτός θέματος! Ευχαριστώ Edited July 4, 2014 by johnnyz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βαγγέλη εγώ ανέφερα στα θετικά οτι ειναι μια χορταστικη οθόνη βάση αναλογίας μεγέθους συςκευης αλλα υστερεί ξεκάθαρα ιδιαίτερα στους τομείς φωτεινοτητας και αντίθεσης και μαυρο σε σχεση με τον ανταγωνισμό και σε σχεση με τον προκατόχο του. Εγώ αυτα δεν τα ανέχομαι ο διάδοχος οποιαδήποτε συςκευης να ειναι χειρότερη απο τον προκατόχο του το λιγότερο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αλέξη (και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο σε σένα), εμένα η οθόνη μου φαίνεται σούπερ...τώρα δε ξέρω τί λέτε περί μαύρων, λευκών, φωτεινότητας κτλ, αλλά εμένα με άφησε πολύ ικανοποιημένο. Απο lag, οκ...Ποια συσκευή δεν έχει εκτός του Μ8? Τα πλάστικά επίσης ναι είναι πλαστικά, αλλά το titan grey που προσωπικά είδα μου άρεσε πολύ το καπάκι και έχει την αίσθηση αλουμινίου λόγω χρώματος...και κουμπώνει και καλύτερα απο άλλες συσκευές... Τέλος να θυμόμαστε συνέχεια ότι μιλάμε για το πρώτο firmware της συσκευής που στη συνέχεια με κάποιες αναβαθμίσεις μπορεί να λύσει πολλά απο τα ''θέματα''....Τι ''κράξιμο'' έφαγε το Ζ2 πριν αναβαθμιστεί και καλυτερεύσει overall??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Πώς γίνεται πάντως σε κάθε θέμα για καινούριο κινητό να γίνεται το ίδιο πράγμα ακόμα δεν έχω καταλάβει. Το ίδιο γίνεται με όλα τα μοντέλα των Samsung, LG κλπ που παρακολουθώ. Ο κάθε ένας μπαίνει και το συγκρίνει με κάποιο άλλο που του αρέσει περισσότερο (ή έχει ή θέλει να αγοράσει) και θάβει το άλλο κινητό (βλέπε Galaxy S4 vs LG G2). Απλά έλεος. Δηλαδή σε ένα κινητό υπάρχει μόνο η οθόνη;Συγγνώμη αλλά εγώ κοιτάω και τις διαφορές στο software και τις δυνατότητες που έχει το κάθε κινητό και φυσικά το UI. Τώρα αν κάποιοι παίρνετε ένα κινητό μόνο και μόνο επειδή έχει "καλύτερη" φωτεινότητα από ένα άλλο, τότε τι να πω. Προσωπικά πάντως, προτιμώ να θυσιάσω λίγη φωτεινότητα από την οθόνη και να έχω όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, όποιος πάει από κινητό προηγούμενης γενιάς στο G3 τότε σίγουρα δε θα δει να έχει lag. Δηλαδή τα Samsung (ακόμα και τα S5, Note 3) δεν έχουν lag; Και μην πει κανείς πως δεν έχουν γιατί και εγώ Samsung έχω και τα βλέπω κάθε μέρα. Το ίδιο και στα S3, S4. Επίσης, μην ξεχνάτε πως τα περισσότερα reviews έγιναν με το κορεάτικο μοντέλο και όχι με το ευρωπαϊκό που κυκλοφόρησε μετά από 1 μήνα. Τέλος, για να πούμε αν μία συσκευή είναι καλύτερη από μία άλλη τότε δεν κοιτάμε μόνο τα specs. Αν είναι να πάρω ένα κινητό που είναι τούμπανο αλλά δε με βολεύει καθόλου στο χέρι, δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία, δε δέχεται κάρτες μνήμης και έχει τεράστια bezels, τότε για εμένα αυτό είναι το χειρότερο κινητό. Ακόμα και οχταπύρηνο επεξεργαστή να έχει, 128GB εσωτερική μνήμη και 6GB RAM πάλι δε θα το προτιμήσω. Ρε αδερφέ, αμα δε σε ενδιαφέρει η κριτική των αλλων, μη διαβαζεις κανενα φορουμ και χαλιεσαι αδικα. . Τραβα και αγορασε γουρούνι στο σακι και μπες μετα να γραψεις για την τελεια αγορα που εκανες να ικανοποιηθεις ψυχολογικά. Υπάρχουν αλλοι οιυ θέλουν να διαβάσουν ολες τις αποψεις, να πάνε να δούνε με τα ματια τους γνωρίζοντας τα πιθανα μειονέκτημα και να κρίνουν μόνοι τους. Για εσενα η μικρότερη φωτεινότητα ή τα λαγκαρισματα σε μια ναυαρχιδα, μπορει να ειναι ασημαντα. Εσενα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει και αν εχει καν οθονη. Πρόβλημα σου. Άλλοι ενδιαφέρονται ομως. Τι σοι λογική ειναι αυτη "αν έρχεστε απο προηγ γενιά δε θα καταλαβεις το λαγκαρισμα". Αν ερχεσε και απο blade ολα πυραυλοι θα σου φανουν. Να τα καταργήσουμε τα φορουμ, Ορισμενοι κανετε σαν ιεχωβαδες που σας θιξαν τη θρησκεία. Χειρότερα και απο μετοχοι. Αειντε γιατι εχετε γεμισει το threat με αχρηστα ποστ όπως ελεος ήμαρτον και αλλες χαζομάρες. ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤIΠΟΤΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ, ακομα και οταν αυτος που τα γραφει εχει δικιο. Edited July 4, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Ας διαγράψει κάποιος αυτό το μήνυμα (το δικό μου) γιατί είναι εκτός θέματος! Ευχαριστώ Edited July 4, 2014 by johnnyz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδιά ειναι μια συσκευη με τα πολλά θετικά της αλλα εξίσου αρκετα αρνητικά. Άλλοι δίνουν μεγαλύτερη βάση στα θετικά και τους ικανοποιεί άλλοι βλέπουν και τα αρνητικά και ειναι δύσπιστοι. Τόσο απλα. Όπως και οι άλλες ναυαρχίδας δεν ειναι τελειες συςκευης το ιδιο και το g3. Το αν θα βελτιωθεί μελλοντικά με οποία update δεν αναιρεί το απαράδεκτο να βγάλει στην ουσία μια ημιτελείς συσκευη στην αγορά στο λογισμικό όσον αφορά τα lag. Διότι τα υπολοιπα πχ αυτονομία,οθόνη,υλικά δεν επιδέχονται βελτίωσης. Όπως το πάρει ο κάθε ένας ετςι θα πορευτεί. Αλλα μην φτάνουμε στο σημείο να υπάρχει ενόχληση επειδή λέμε τα αρνητικά. Εγώ προσωπικά δεν χαϊδεύω τα αυτιά καμιάς εταιρίας και όπως έχω κατακεραύνωσει και άλλες εταιρίες και συςκευης το ιδιο και κάνω και εδώ. Όπου βρίσκω αρνητικά η και θετικά τα αναφέρω ξεκάθαρα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 449€ πλεον σε γνωστο Ιταλικο site....φοβερη τιμη Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts