Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επειδή έχω απηυδήσει με το θέμα καλώδιο . Στο skroutz έχει δει κανείς αν υπάρχει καλώδιο που με το ampere είναι ίδιο με το οριτζιναλ (γύρω στα 1600) ?έχω δοκιμάσει πάνω από 10 και μόνο το καλώδιο απ το Lenovo Κ3 note ενός φίλου μου φτάνει στα ίδια επίπεδα μέχρι και 14 ευρώ απ το public έσκασα για ένα" και καλά το καλύτερο της αγοράς" και μέχρι 500 έφτασε

dokimase original kalodio apo lg g3 anevazei eos 1600 ah

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

OFFTOPIC: Υπάρχει τρόπος να "φορτώσετε" το paypal.

http://luben.tv/web/www/61154

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

OFFTOPIC: Υπάρχει τρόπος να "φορτώσετε" το paypal.

http://luben.tv/web/www/61154

Αν και έχει αναφερθεί στο αντίστοιχο thread, από τον δεκαπενταύγουστο :p

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Ευχαριστώ τώρα το είδα.....

πάω για το HONOr 7...

Το δοκιμάζω αμέσως και θα πω. Ευχαριστώ και πάλι!

Edited by inactiveaccount30112015

Ευχαριστώ τώρα το είδα.....

πάω για το HONOr 7...

Το δοκιμάζω αμέσως και θα πω. Ευχαριστώ και πάλι!

Από που σκέφτεσαι την αγορά; λέω να το πάρω και εγώ

Τα λεφτά έχουν μπει στο balance του λογαριασμού μου. 506$!! Ουάου..

Το είδα πριν 3-4 μέρες στο ebay to 64GB κυνηγάω στα 419 αλλά δεν ήξερα το κόλπο! Ευχαριστώ φιλαράκια!

Τώρα το βρήκα με θήκη δερμάτινη στα 456 ευρώ! Εδώ http://www.banggood.com/HUAWEI-HONOR-7-All-Network-Edition-5_2-Inch-3G-RAM-64G-ROM-Kirin-935-4G-Smartphone-p-987000.html

Τα λεφτά έχουν μπει στο balance του λογαριασμού μου. 506$!! Ουάου..

Το είδα πριν 3-4 μέρες στο ebay to 64GB κυνηγάω στα 419 αλλά δεν ήξερα το κόλπο! Ευχαριστώ φιλαράκια!

Τώρα το βρήκα με θήκη δερμάτινη στα 456 ευρώ! Εδώ http://www.banggood.com/HUAWEI-HONOR-7-All-Network-Edition-5_2-Inch-3G-RAM-64G-ROM-Kirin-935-4G-Smartphone-p-987000.html

τόσα λεφτά για κινητό από Κίνα; Είσαι σίγουρος; με τόσα παίρνεις κινητό πολύ καλό από Ελλάδα στο skroutz με εγγύηση κιόλας

Edited by ilka71

τόσα λεφτά για κινητό από Κίνα; Είσαι σίγουρος; με τόσα παίρνεις κινητό πολύ καλό από Ελλάδα με εγγύηση κιόλας

Πλάκα κάνεις....

Μιλάμε για όπλο φίλε! έχει το honor 6 (αν θυμάμαι 380Ε στα 32 gbπέρισυ) η γυναίκα μου και μαμάει και δέρνει ακόμη μέχρι σήμερα!

Χρυσό το απόλυτο. Αν το βρω στο 420 δολλάρια σε ευρώ είναι 10% σχεδόν παρακάτω ακόμη

Χθες πήρα στα 399Ε το Μ8s HTC που είναι κάτω από το honor 6! Ακόμη γελάω..

Με τρελάινει όμως και η 2η επιλογή μου που είναι το oneplus two!

Πιά εγγύηση και βλακείες...λένε! ¨οταν το κινητό δουλέψει σωστά τις 1-2 μέρες και δεν το μαμήσεις με ρομ τότε θα πετάει πάντα!

Edited by inactiveaccount30112015

Για προσβαση σε κρυφο μενου της συσκευης , πληκτρολογουμε το *#*#2846579#*#* στον dialer.

Το διαβασα απο το θεμα του Huawei P8 lite. Δουλευει και στο δικο μας. Δοκιμες και πειραματα δεν εκανα για να μην κανω καμια χαζομαρα! Οποιος το κατεχει το αθλημα και πειραματιστει , ας πει δυο κουβεντες.

Υ.Γ. : Δεν μπορω να ανεβασω screenshot , ενω παλιοτερα μπορουσα. Μου λεει οτι ξεπερασα το οριο του φορουμ κατα 27 kb. Αλλαξε κατι στο φορουμ? Γνωριζει κανεις?

Από την 4.4.4 να πάτε μόνο στην 5.1.1 stable....τότε θα ξαναδείτε την συσκευή σας να ξαναζωντανεύει!!!!! (¨αποψή μου)

Παίδες έχει βγει 5.8.5 -> B521 για το H60-L02? Κατέβασα για το H60-L12 αλλά δεν μου την πέρασε με local update.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Παίδες έχει βγει 5.8.5 -> B521 για το H60-L02? Κατέβασα για το H60-L12 αλλά δεν μου την πέρασε με local update.

που βγηκε?

Oneplus 6

Που βγήκε τι;

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Με το καινούργιο update app της μουσικής δουλεύουν όλα κανονικά πάλι :D

Oneplus 12R

Ξανακατεβάστε το Multi-Tool από το 1ο post του XDA.

Νομίζω πως διόρθωσα το προβλημα.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

*Το ξαναγράφω γιατί το VPN1Click έγινε paid.

1. Κάνουμε account με email εδώ.

2. Κατεβάζουμε το "Hola Δωρεάν VPN".

3. Επιλέγουμε "Οι εφαρμογές μου" έπειτα την αντίστοιχη εφαρμογή που θέλουμε π.χ. "Θέματα".

4. Επιλέγουμε "Περιήγηση από" και μετά "Σιγκαπούρη".

5. Επιλέγουμε "Ανοιχτό", "αποδοχή" κι "ΟΚ"

[ATTACH]60672[/ATTACH] [ATTACH]60673[/ATTACH] [ATTACH]60674[/ATTACH] [ATTACH]60675[/ATTACH] [ATTACH]60676[/ATTACH]

Εναλλακτικά το VPN Master δουλεύει επίσης καλά.

Πλέον ,δε μπαίνει...Εκτός κι αν κάμω κάτι λάθος....

Παιδια SOS... Εδωσα στον πατερα μου το τηλεφωνο και εβαλε τη sim με ανταπτορα και χαλασε το slot.... Πειτε μου οτι υπαρχει τροπος να φτιαξει σε καποιο service

VirusPlus-Romanos..(αναφέρομαι σε σας ως πιο παλιοί)...θέλω την βοήθεια σας.

Εδώ και ώρες έχω θέμα με το τηλ...ειχα Β316 και πηγα Β521...εκανα update το antutu στην 5.7.2 και κανοντας μια δοκιμη το τηλ απο 93% μπαταρια τα παιξε και απο τοτε στις επανακινησεις δεν επανερχεται παρά μόνο άμα το βάλω να φορτίζει. Τώρα έχω πάλι Β316 αλλά πάλι τα ίδια κάνει..έχω περάσει ξανά stock recovery και system.img από πρώτο post και γενικώς πήγα από stable σε developer αλλά πάλι τα ίδια...να το πω όσο πιο ψύχραιμα γίνετα;;;

Β Ο Η Θ Ε Ι Α ΑΑΑΑΑΑ!!!

Oneplus 12R

Εγώ θα έλεγα 3 κουμπιά και να σταματήσετε γενικά όχι μόνο εσύ να παίζεται με benchmarks :) φιλικά

Εγώ θα έλεγα 3 κουμπιά και να σταματήσετε γενικά όχι μόνο εσύ να παίζεται με benchmarks :) φιλικά

Και με 3Κ πάλι τα ίδια έχω...όσο για τα benchmarks θα συμφώνησε μαζί σου..απλά έπρεπε να παθω για να μάθω..:cry:

Άλλη μια φορά πέρασα με 3Κ την B316 και πάλι χρειάστηκε να συνδέσω το φορτιστή για να ενεργοποιηθεί το κιν...διαφορετικά όλο αναβόσβηνε το λογότυπο του Honor κάθε 10" χωρίς ενεργοποίηση του κινητού.

Edited by CRISPAF77

Oneplus 12R

Μόλις μου ήρθε Β526 ΟΤΑ από Β521.

[ATTACH]63698[/ATTACH]

Ρε παιδιά L02 με original recovery, local.prop, build.prop και αρνείται πεισματικά να κάνει οποιαδήποτε αναβάθμιση. Είμαι στη 316. 3κ την 316 να ξαναμπεί και αποτυχία. Τοπικη σε 521, αποτυχία πάλι. Καμία ιδέα?