Romanos Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Ποτέ δεν είχα 2 σιμ για κλήσεις και πλέον έχω μόνο μια. Ίσως κάποιος άλλος μπορεί να σε βοηθήσει Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 ok ,thanks, ακομη μια απορια, οταν πατας να κανεις μια κληση σου βγαζει επιλογη sim1 sim2 η παίρνει απο αυτην που ειχες ορισμενη την προηγουμενη φορα? αν θελεις βαλε ενα screen να δω Στην κλήση σου εμφανίζει δύο επιλογές(τουλάχιστον στην stable B316 που έχω εγώ) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 ωραια Panos ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedman Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 μια μικρη βοηθεια αν ξερει καποιος . οταν κανω μια κληση και συνδεομαι μου κανει μια μικρη δονηση οταν συνδεθω υπαρχει τροπος απενεργοποιησης? καλημερα επαναφερω το θεμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Πως εψαχνα σημερα να βρω βιντεο κληση και τελικα δεν τα κατάφερα. Εχει το κινητο μας Βιντεο κληση η λογο emui αφαιρέθηκε; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εχουν άλλα κινητά βιντεοκληση;Νομιζω οτι στα μουλωχτα την εχουν αφαιρέσει όλοι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Σε δυο κινητά στο σπίτι της φθηνής κατηγορίας THL και cubot πάντως έχουν κανονικά βιντεοκληση. Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό ( ότι δηλαδή την αφαιρούν σταδιακά) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Ο MX παίζει AC3 απλά θέλει αν το gogolareis το θέμα... Τι εννοεις να το gogolareis? Το θεμα μου ειναι , γιατι οι ταινιες δεν παιζουν σε ομαλη ροη, ανεξαρτητα απο player, vlc, mx , BSplayer. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θέλει κάποια codec με τίτιλο "aio.1.7.32" Και πως τα βαζουμε αυτα; που τα βρισκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Σε δυο κινητά στο σπίτι της φθηνής κατηγορίας THL και cubot πάντως έχουν κανονικά βιντεοκληση. Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό ( ότι δηλαδή την αφαιρούν σταδιακά) Σε huawei p7, samsung s4 mini και vodafone 875 μπακατελα edition δεν έχω βιντεοκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) Παιδιά λίγη βοήθεια... Είμαι στη Β310 με CWM και πειραγμένο local.prop για να μην έχω το πρόβλημα στον dialler. Αποφάσισα να πάω στην Β316 σταδιακά. Επανέφερα την stock recovery για Β310 με το tool του VirusPlus (Ευχαριστώ Virus Plus). Διόρθωσα το local.prop στην πρότερη κατάσταση. Κατεβάζει ΟΤΑ την Β313 αλλά δεν εγκαθίσταται... βγάζει "installation failure, get online help at http://www.emui κτλ" Τι κάνω λάθος;;; ΥΓ. το μοντέλο είναι το H60-L02 Edited June 14, 2015 by douglas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_1980 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τι εννοεις να το gogolareis? Το θεμα μου ειναι , γιατι οι ταινιες δεν παιζουν σε ομαλη ροη, ανεξαρτητα απο player, vlc, mx , BSplayer. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως τα βαζουμε αυτα; που τα βρισκουμε; http://www.phonearena.com/news/How-to-restore-full-audio-codec-support-AC3-DTS-in-MX-Player-Androids-best-video-playback-app_id64435 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Σε huawei p7, samsung s4 mini και vodafone 875 μπακατελα edition δεν έχω βιντεοκληση. Πάντως η Google το παρέχει κανονικά στην Κιτ κατ και πιθανόν και στην lollipop . Τώρα γιατί κάποιες εταιρίες όπως η Huawei και η Samsung αφαίρεσαν την βιντεοκληση δεν μπορώ να το εξηγήσω Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Πάντως η Google το παρέχει κανονικά στην Κιτ κατ και πιθανόν και στην lollipop . Τώρα γιατί κάποιες εταιρίες όπως η Huawei και η Samsung αφαίρεσαν την βιντεοκληση δεν μπορώ να το εξηγήσω ποιες μεγάλες εταιρίες εκτός της samsung έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Θες να μου πεις πως πλέον κάνεις δεν εχει; Δεν το ξέρω και εγώ άλλα αν όντως συμβαίνει πχ και στην LG ,Sony Xiaomi ZTE HTC θα μου κάνει εντύπωση. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Θες να μου πεις πως πλέον κάνεις δεν εχει; Δεν το ξέρω και εγώ άλλα αν όντως συμβαίνει πχ και στην LG ,Sony Xiaomi ZTE HTC θα μου κάνει εντύπωση. LG ,Sony,Xiaomi δεν έχουν,οι άλλες δυο δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Αφού έκανα αναβάθμιση σε B316 έχει κάνει επανεκκίνηση δύο φορές μόνο του κ πολλές φορές δεν έχει ήχο ή δόνηση όταν με παίρνουν ή και τα δύο μαζί. Αντιμετωπίζει κάνεις τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Σχετικα με την αλλαγη καρτας για 4g/3g δοκιμασα με την προσθηκη 2 γραμμων στο local.prop χωρις επιτυχια. Περασα με φλασαριμα το cust.img χωρις επιτυχια. Χρειαζεται και καποιο αλλο αρχεια φλασαρισμα για να δουλεψει? Επαναφερω το θεμα. Γνωριζει κανεις καποια λυση? Ειμαι στην Β316 stable. Μηπως λειτουργει μονο σε roms developer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Και πως τα βαζουμε αυτα; που τα βρισκουμε; http://www.phonearena.com/news/How-to-restore-full-audio-codec-support-AC3-DTS-in-MX-Player-Androids-best-video-playback-app_id64435 :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 EMUI 3.0 vs 3.1 http://cn.club.vmall.com/thread-4618980-1-1.html Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 EMUI 3.0 vs 3.1 http://cn.club.vmall.com/thread-4618980-1-1.html Λολ Όλες οι εταιρίες ασπρισαν τα μενού με την λολιποπ και η Huawei τα έκανε μαύρα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Σήμερα κατά λάθος πήρα τηλέφωνο απο το ένα νούμερο της καρτας μου στην αλλη....Δεν το πιστευα...λειτουργεί κανονικα το τηλεφωνο χτυπούσε κανονικά ενω εγω καλούσα....υποτίθεται... και ακουγόταν στο βαθος ο ήχος οτι εχω κλήση..απο την αλλη γραμμή.. Αρα επιβεβαιώνω πλήρως το dual active...των δυο καρτών sim. Δεν εχω ξαναδεί άλλο τηλέφωνο που να το κάνει αυτο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Εχει τυχει σε καποιον να μην δουλευουν οι υπερυθρες; ειμαι σε 5.6.1 και δεν πιανει καθολου η εφαρμογη τηλεχειριστήριο. Και απο οτι ειδα μεσα απο την καμερα απο αλλο κινητο δεν λειτουργουν καθολου οι υπερυθρες. Εχετε καμια προταση; μπορει να μην εχει κατσει καλα η ρομ; ξερετε καποιον τροπο να δω αν ειναι προβλημα υλικου; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Εχει τυχει σε καποιον να μην δουλευουν οι υπερυθρες; ειμαι σε 5.6.1 και δεν πιανει καθολου η εφαρμογη τηλεχειριστήριο. Και απο οτι ειδα μεσα απο την καμερα απο αλλο κινητο δεν λειτουργουν καθολου οι υπερυθρες. Εχετε καμια προταση; μπορει να μην εχει κατσει καλα η ρομ; ξερετε καποιον τροπο να δω αν ειναι προβλημα υλικου; Δεν είναι. Και μένα το έκανε στην 5.6.1 . Ίσως να φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις παγώσει, ίσως η ρομ. Εγώ πήγα σε 316 και όλα καλά. Πέρασα και το ZaZaRemote που έχει τεράστιο database και ωραίο widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Εχει τυχει σε καποιον να μην δουλευουν οι υπερυθρες; ειμαι σε 5.6.1 και δεν πιανει καθολου η εφαρμογη τηλεχειριστήριο. Και απο οτι ειδα μεσα απο την καμερα απο αλλο κινητο δεν λειτουργουν καθολου οι υπερυθρες. Εχετε καμια προταση; μπορει να μην εχει κατσει καλα η ρομ; ξερετε καποιον τροπο να δω αν ειναι προβλημα υλικου; Σε μένα με 5.6.1 δουλεύουν κανονικά και με το νόμο. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Λολ Όλες οι εταιρίες ασπρισαν τα μενού με την λολιποπ και η Huawei τα έκανε μαύρα ??? Αντιγράφει άλλες εταιρείες δεν σας αρέσει, δεν τις αντιγράφει πάλι δεν σας αρέσει... Αποφασίστε :lol::lol::lol: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts