Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την 310 πως την πέρασες??

Όπως λένε οι οδηγίες στο xda. Rename το αρχείο σε update.zip στο φάκελο dload και local update. Αρχκά εμένα είχε την Β109SP01 η οποία σύμφωνα με το Hihonor υποστηρίζει το update σε Β370 με την full rom, αλλά δεν μου πέρασε.

Εσένα σου έχει το app για τις υπέρυθρες;

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι αλλά το βρήκα από xda. Εγώ το έκανα αυτό που λες κ τίποτα!

Λοιπόν...δεν περνάει ούτε OTA 310 κ 370 ούτε full rom 370

Είχα περάσει την 114 αλλά διάβασα ότι πρέπει να είμαι στην SP01 οπότε πέρασα ξανά την SP01 αλλά κ πάλι τίποτα, μάλλον θα μείνω με την 114 :( :(

Τα κατάφερα!!!

Πέρασα την αρχική έκδοση κ τελικά δέχθηκε την OTA 370, που το αλλάζει τελείως, είναι απίθανη!!! :) :) :) :) :) :) :) :)

Edited by miketra
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ρε παιδιά, τι έχει γίνει στην B313 και δε μπορώ να περάσω τις επαφές μου; έχω επαφές στο hotmail και στο gmail αλλά δεν συγχρονίζεται

Ακόμα δεν έχω επαφές.... κάνω εγώ κάτι λάθος; Όταν πέρασα την 313 κατά λάθος πάτησα να γίνει διαγραφή όλων των δεδομένων μου. Το L12 έχω.

Σβησε το λογαριασμο σου google και ξαναβάλτον.

Επισης χρειαζεταο να έχεις μέσα την εφαρμογή google sync απο το κινεζικο app market της hua. Δες παραπάνω που μου το δείξανε κι εμένα με snapshot....

GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T

για το L-02

η B313 δεν υπάρχει στο επίσημο. όσοι τη βάλατε βελτιώθηκε το κόλλημα στο scroll??

Μια χαρά υπάρχει

Καλησπέρα,

είμαι root με L02 b313 και CWM. έχω κατεβάσει Titanium Pro και προσπαθώ να απενεργοποιησω το huawei ID. έχω χαθεί στις επιλογές του Titanium. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Έχει βάλει κανείς στο Storage > Default Location την SD card;

Αν ναι μπορείτε να μου πείτε στο Battery συνήθως τι κατανάλωση σας βγάζει στο Media storage;

Γιατί έχω μια 64αρα που την έχω βαλει σαν default και το media είναι στο περίπου 30%+

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Έχει βάλει κανείς στο Storage > Default Location την SD card;

Αν ναι μπορείτε να μου πείτε στο Battery συνήθως τι κατανάλωση σας βγάζει στο Media storage;

Γιατί έχω μια 64αρα που την έχω βαλει σαν default και το media είναι στο περίπου 30%+

Εγώ την έχω default location την SD, δεν υπάρχει καν media storage στην κατανάλωση.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Εγώ την έχω default location την SD, δεν υπάρχει καν media storage στην κατανάλωση.

To "media" σκέτο εννοώ

(το οποίο μεσα περιλαμβάνει τα Download manager, Media storage, Downloads)

πόσο % σου γραφει;

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

To "media" σκέτο εννοώ

(το οποίο μεσα περιλαμβάνει τα Download manager, Media storage, Downloads)

πόσο % σου γραφει;

Ούτε media σκέτο έχω.

[ATTACH]57101[/ATTACH]

κι από κάτω έχει Gmail και Chrome.

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

παρέλαβα κι εγώ χθες το H60-L04 από την ευρωπαϊκή αποθήκη του coolicool και η περιπέτεια που άρχισε 8/1/2015 με την παραγγελία έλαβε τέλος ελπίζω..

το κινητό δείχνει μια χαρά και έχω αρχίσει να το σετάρω..

Αρχικά έβαλα ένα Screen Protector For Huawei Honor 6 Nillkin 9H Anti-Explosion Tempered Glass

και μια θήκη

Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210

Το αλλαγές έχουμε στην 370 σε σχέση με την 310; By the way δεν πήρα ΟΤΑ ακόμα ούτε για 313

ποια 370; Β313 είναι η τελευταία stable

Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02]

Xiaomi Redmi Note 7

Καλησπέρα..

Τελικά καλώς ερχόντων των πραγμάτων με το που τελειώσει η πρωτοχρονιά θα παραγγείλω το κινητάκι.

Έχω δύο ερωτήσεις:

1)Έχω ψήσει και έναν φίλο να πάρει απλά παίζει παιχνίδια αν μπορεί κάποιος που παίζει να μου πει πως τα πάει γιατί τον ενδιαφέρει πολύ

2)Θα μπει σίγουρα το ultimate shield.Από εκεί και πέρα τι θήκη προτείνεται.. Δεν με νοιάζει αν θα είναι μόνο πίσω ή ολόκληρη αρκεί να έχει την καλύτερη προστασία σε συνδιασμό με την ποιότητα..

Σας ευχαριστώ και σόρρυ για το πρήξιμο:O

έχει δες καλύτερα

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Παιδια περισσεύει σε κάποιον tempered glass για το πίσω μέρος?Δεν θέλω να το αφήσω γυμνό μέχρι να ερθει απο κίνα.Επι πληρωμή φυσικά!:) Ξέχασα να αναφέρω είμαι απο Αθήνα.

κατέβασα την 313. κάνω local update αλλά επειδή έχω twrp ξεκινάει σε αυτό. υπάρχει πρόβλημα να το κάνω με twrp?

κατέβασα την 313. κάνω local update αλλά επειδή έχω twrp ξεκινάει σε αυτό. υπάρχει πρόβλημα να το κάνω με twrp?

Ναι η Official ROMS περνιούνται μόνο με το official recovery. Έχει εργαλεία στην πρώτη σελίδα που θα σε βοηθήσουν να φλασάρεις την official recovery.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ναι η Official ROMS περνιούνται μόνο με το official recovery. Έχει εργαλεία στην πρώτη σελίδα που θα σε βοηθήσουν να φλασάρεις την official recovery.

to miniflash εννοείς έτσι? οκ

είμαι root και έχω το twrp

κόλλησα

install recovery???

Edited by john71

Παιδια περισσεύει σε κάποιον tempered glass για το πίσω μέρος?Δεν θέλω να το αφήσω γυμνό μέχρι να ερθει απο κίνα.Επι πληρωμή φυσικά!:) Ξέχασα να αναφέρω είμαι απο Αθήνα.

Μάγκες άκυρο τελικά γιατί είχε έρθει μια θήκη σιλικόνης και δεν μου το είχε πεί η αδερφή μου.:)

to miniflash εννοείς έτσι? οκ

είμαι root και έχω το twrp

κόλλησα

install recovery???

Install stock recovery, που κολλάς;

Καλύτερα με το honor 6 multi tool να το κάνεις.

Install stock recovery, που κολλάς;

Καλύτερα με το honor 6 multi tool να το κάνεις.

το κάνω αλλά δεν φαίνεται να προχωράει

έχει μείνει στο sending recovery (9598 kb)....