tsirospred Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Στα τυφλά καθόλου όλα στην πρώτη σελίδα όμορφα και ταξινομημένα... προτινετε καποιο μαγαζι αυτη την στιγμη top ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 προτινετε καποιο μαγαζι αυτη την στιγμη top ? Στην υπογραφή μου θα βρεις τα καταστήματα αλλά όχι τις τιμές... Σε λίγες ώρες ή λεπτά θα κάνει ανανέωση και θα δείχνει και τιμές. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Κανείς άλλος αναβάθμισε σε Β312? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1980 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 παιδες καλησπερα.μολις επιασα στα χερια μου το τηλ(H60-L02).εχω διαβασει τις περισσοτερες σελιδες, αλλα εμενα το κιν δεν μπορει να συνδεθει στο νετ, εχει ελευθερη μνημη 3,2gb απο συνολικα 3,85 gb οταν το συνδεω στο λαπτοπ, ενω στην συσκευη λεει οτι συνολικα εχει 16gb!!επισης με κανενα τροπο δεν γινεται αναβαθμιση(emui 2.3) και γενικα πολλα κινεζικα δεν αφαιρουνται με κανενα τροπο.καθε βοηθεια δεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 παιδια ειμαι στην Β310 αλλα ακομα δεν εχω δει φως για Β312 ΟΤΑ. Εσας σας έχει ερθει? Υπαρχει μηπως link για stable B312? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 παιδες καλησπερα.μολις επιασα στα χερια μου το τηλ(H60-L02).εχω διαβασει τις περισσοτερες σελιδες, αλλα εμενα το κιν δεν μπορει να συνδεθει στο νετ, εχει ελευθερη μνημη 3,2gb απο συνολικα 3,85 gb οταν το συνδεω στο λαπτοπ, ενω στην συσκευη λεει οτι συνολικα εχει 16gb!!επισης με κανενα τροπο δεν γινεται αναβαθμιση(emui 2.3) και γενικα πολλα κινεζικα δεν αφαιρουνται με κανενα τροπο.καθε βοηθεια δεκτη... 1) Με ποιο τρόπο δεν συνδέεται στο νετ, WiFi? 3G? 4G? Σου βγάζει κάποιο error? :wacko: 2)Όταν λες με κανένα τρόπο, ποιο τρόπο δοκίμασες; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μακάρι να ισχύει το παρακάτω http://bbs.anzhi.com/thread-9562207-1-1.html (αλλαγη μεταξύ 1ης και 2ης sim για 4G) Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1980 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ΜΕ wifi, αλλα το κυριο προβλημα μου ειναι πως δειχνει 3.85 gb συνολικη μνημη και οτι δεν μπορει να βρει ενημερωσεις συστηματος (ηρθε με emui2.3).η αγορα εγινε απο to2c αρχες του χρονου και ειναι δικαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ΜΕ wifi, αλλα το κυριο προβλημα μου ειναι πως δειχνει 3.85 gb συνολικη μνημη και οτι δεν μπορει να βρει ενημερωσεις συστηματος (ηρθε με emui2.3).η αγορα εγινε απο to2c αρχες του χρονου και ειναι δικαρτο. Κατέβασε μια Full ROM από το EMUI ή από τα link στην αρχική σελίδα και πέρασε την με την μέθοδο των τριών κουμπιών. Ότι πληροφορία χρειάζεσαι υπάρχει στην αρχική σελίδα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1980 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 το ξερω. ευχαριστω πολυ...κατεβαζω την rom και ελπιζω να φτιαξει...δια του αληθες να και φωτο... http://prntscr.com/64lrmp http://prntscr.com/64ls3b ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ξερω. ευχαριστω πολυ...κατεβαζω την rom και ελπιζω να φτιαξει...δια του αληθες να και φωτο... http://prntscr.com/64lrmp http://prntscr.com/64ls3b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μακάρι να ισχύει το παρακάτω http://bbs.anzhi.com/thread-9562207-1-1.html (αλλαγη μεταξύ 1ης και 2ης sim για 4G) Αν γινει και αυτο , θα ειναι κορυφη!!! Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ΜΕ wifi, αλλα το κυριο προβλημα μου ειναι πως δειχνει 3.85 gb συνολικη μνημη και οτι δεν μπορει να βρει ενημερωσεις συστηματος (ηρθε με emui2.3).η αγορα εγινε απο to2c αρχες του χρονου και ειναι δικαρτο. Φίλε μου δε θέλω να σε τρομάξω αλλά η ελεύθερη μνήμη που σου βγάζει, με κάνει να σκέφτομαι πως είναι από αυτά που πήραν και άλλα παιδιά, κλώνοι (ή άλλη έλδοση που εμεις δεν γνωριζουμε) με 8gb rom που τους έβγαζε ελεύθερο τόσο, 3 κάτι giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nounoukos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μέχρι να φτιαχτεί rom miui για το κινητό μας όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δοκιμάσουν το θέμα miui,δημιουργία xda developer(εν ονόματι hannanzikrea).Είναι φτιαγμένο για emui 3.0 ειναι δυνατον να τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια ή ειναι η ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ειναι δυνατον να τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια ή ειναι η ιδέα μου; Δεν το έχω ελέγξει,αλλά δεν είναι απίθανο. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Φίλε μου δε θέλω να σε τρομάξω αλλά η ελεύθερη μνήμη που σου βγάζει, με κάνει να σκέφτομαι πως είναι από αυτά που πήραν και άλλα παιδιά, κλώνοι (ή άλλη έλδοση που εμεις δεν γνωριζουμε) με 8gb rom που τους έβγαζε ελεύθερο τόσο, 3 κάτι giga. τρέξε και το cpu-z να δούμε τι θα σου πει ! ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν γινει και αυτο , θα ειναι κορυφη!!! δλδ εσείς διαβάζετε κινέζικα ή καταλαβαίνετε τι λέει το google translate? μπορείτε να μας πείτε κι εμάς? Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ειμαι ετοιμος να το ψωνισω το τηλεφωνακι. S4 εχω τωρα αλλα προεκυψαν 2 σιμ και δεν την παλευω. Καλη επιλογη νομιζω ετσι? Απο vickmall? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ειμαι ετοιμος να το ψωνισω το τηλεφωνακι. S4 εχω τωρα αλλα προεκυψαν 2 σιμ και δεν την παλευω. Καλη επιλογη νομιζω ετσι? Απο vickmall? πολύ καλή επιλογή και πολύ ζωηρό τόπικ στο φόρουμ που είναι πολύ σημαντικό για αρχάριους και μη;) Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Φίλε μου δε θέλω να σε τρομάξω αλλά η ελεύθερη μνήμη που σου βγάζει, με κάνει να σκέφτομαι πως είναι από αυτά που πήραν και άλλα παιδιά, κλώνοι (ή άλλη έλδοση που εμεις δεν γνωριζουμε) με 8gb rom που τους έβγαζε ελεύθερο τόσο, 3 κάτι giga. φιλε πες μας νεα γιατί προχθές παράγγειλα και εγω απο to2c και έχω φρικάρει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry: Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 φιλε πες μας νεα γιατί προχθές παράγγειλα και εγω απο to2c και έχω φρικάρει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry: το to2c δεν στελνει κλωνους. απο προσωπικη εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παίδες επειδη σκεφτομαι και εγω την αγορα του πια εκδοση να διαλεξω;την h60-l12;η την h60-l02;η υποστήριξη ειναι ιδια σε ολες τις εκδοσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδιά το τηλέφωνο ξαφνικά δεν ανοίγει καθόλου. Ανάβει το πράσινο λαμπάκι πανω, (μαλλον ειδοποίηση για κατι) αλλά το πλήκτρο on-off ειναι νεκρό. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε σας παρακαλώ; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 το to2c δεν στελνει κλωνους. απο προσωπικη εμπειρια. και το coolicool που το πήρα εγώ και ήταν κλώνος επικαλέστηκε λάθος από τον προμηθευτή :mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το τηλέφωνο ξαφνικά δεν ανοίγει καθόλου. Ανάβει το πράσινο λαμπάκι πανω, (μαλλον ειδοποίηση για κατι) αλλά το πλήκτρο on-off ειναι νεκρό. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε σας παρακαλώ; πάτησε για πάνω από 15'' το κουμπί on-off ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες επειδη σκεφτομαι και εγω την αγορα του πια εκδοση να διαλεξω;την h60-l12;η την h60-l02;η υποστήριξη ειναι ιδια σε ολες τις εκδοσεις; ναι ίδια υποστήριξη απλά το 12 έχει 16GB παραπάνω αποθηκευτικο χώρο και NFC! Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδες χαιρετω την παρεα σας και "επισημα" . Σημερα μου ηρθε και εμενα το κινητο. Ειναι το μοντελο L12 και το ειχα αγορασει απο το To2c στις αρχες του ετους. Λιγες ωρες που ασχοληθηκα μαζι του εμεινα αρκετα ικανοποιημενος και τωρα ειναι στην πρωτη φορτιση. Ερωτησεις και αποριες εχω αρκετες αλλα πριν ρωτησω θα διαβασω τα λινκς απο το πρωτο post στο παρων θεμα. Ωστοσο επειδη διαβασα στα προηγουμενα post για το παιδι που το πηρε απο το ιδιο μαγαζι αλλα του ηρθε η "κλωνοποιημενη" εκδοση, η πρωτη ερωτηση ειναι πως μπορω να εξακριβωσω αν εχω τη σωστη συσκευη και οχι καμια κλωνοποιημενη γιατι εχω και το dispute που εκκρεμει στο Paypal το οποιο ειχα ανοιξει πριν λιγες μερες επειδη ειχε καθυστερησει. Ρωταω για να μην το κλεισω αν ειναι γιατι αν το κλεισω δεν μπορω να το ξανανοιξω. Διαβασα οτι μια λυση ειναι να δω απο το cpu-z τι αποτελεσματα βγαζει αλλα ενα αλλο παιδι ειπε οτι στην ουσια το cpu-z διαβαζει το build.prop και οχι σκετο το hardware της συσκευης. Αναμενω σε αναμενα καρβουνα μαγκες... :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1980 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) http://prntscr.com/64q6t4 και το cpu-z to ιδιο...θα προσπαθησω να περασω μια rom που κατεβασα και βλεπουμε.παντος κλωνος δεν νομιζω να ειναι... H60-L02_EMUI3.0_Android4.4_5.2.1 με hi suite σωστα? επισης στο cpu-z μου βγαζει μπαταρια 3900mAh Edited February 13, 2015 by gio1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εγω λεω να το παρω απο το vickmall. Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts