sisx1 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) το βιντεακι που αναφερει ο φιλος irovoudou λογικα ειναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=de3bkVmARj8 εδω ομως θα "αντιπαρελθω" με τον φιλο. Στις αρχικες οθονες δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα γιατι στο 1+1 χρησιμοποιει κοκκινο φοντο στο 6 μπλε και στο μενου μαυρο και λευκο αντιστοιχα οποτε του 1+1 χτυπανε καλυτερα στο ματι/ Στην κάμερα ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα το 6 και γιατι το λεω αυτο. γιατι το φοντο ειναι λευκο χωρις καλο φωτισμο και στις φωτο βλεπεις καλυτερη αποτυπωση των χρωματων στο 6, πιο κοντα και στην καμερα που τραβαει το βιντεο. Στο παιχνιδι εχει διαφορα και κερδιζει το 1+1 λογω φωτεινοτητας αλλα αυτο σηκωνει καποια συζητηση μηπως το 6 εχει καλυτερο engine στην οθονη γιατι στο βιντεοκλιπ που δειχνει στα καπακια το 6 ειναι με διαφορα καλυτερο. Ιδια φωτεινοτητα αλλα πολυ πιο καθαρα χρωματα και στο κιτρινο και στο φουξια. Βεβαιως το βιντεο το παρακολουθησα σε HD για να μπορω να δω λεπτομερειες. Συγνώμη αν κουρασα και καποιοι φυσικα και θα διαφωνειτε μαζι μου αλλα ειναι θεμιτο. ΥΓ. οσοι κοιτατε να το παρετε κοιτατε το 16Gb ενω το 32Gb ειναι αυτο που ισως μας ενδιαφερει περισσοτερο λογω NFC και των λοιπων καλουδιών που προσθέτει (αποψη μου βεβαια) ΥΓ1. "Παράπονο" είναι δυνατον τετοιο τηλέφωνο να μην υποστηρίζει video κληση? οχι οτι την εχω χρησιμοποιηση ποτε αλλα ετσι για το γ@μωτο που λεμε..:lol::lol::lol: Edited July 29, 2014 by sisx1 Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τι άλλες διαφορές έχουν το 16 με 32 εκτός του NFC? Νομίζω ότι το 32 δεν είναι δικαρτο όμως. Δεν είμαι και σίγουρος γιατί έχουν μπερδέψει τα μπούτια μας με τις εκδόσεις που έχουν βγάλει. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως δεν την υποστηρίζει το λογισμικό και όχι το τηλέφωνο? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αν εννοεις το λογισμικο σαν Android το βλεπω δυσκολο γιατι το 1+1 εχει κανονικα οπως και το ZTE Nubia Z7.. Οντως με τις διαφορες εκδοσεις μας εχει μπερδεψει αρκετα. Νομιζω καποια στιγμη αναφερθηκαν οι διαφορες. Εκτος απο το NFC εχω την εντυπωση οτι εχουν διαφορα και στο LTE. Το 16αρι εχει CAT5 και το 32αρι CAT6. Αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος φιλος. Βεβαια το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να εισαι με τα κινεζομαγαζα 100% σιγουρος για τα specs γιατι ολα διαφερουν τουλαχιστον σε ενα χαρακτηριστικο και το κακο ειναι οτι και το GSMarena δεν ειναι καλα ενημερωμενο πολλες φορες. πχ αναφερει infrared port not supported ενω το τηλεφωνο εχει κανονικα θυρα υπερυθρων. Μονο αν το πιασει καποιος στα χερια του θα μας πει πραγματικα τι παιζει. Αν εχει NFC, OTG, DLNA, WiFi Hotspot κλπ Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 η εκδοση H60-L02 που εχει το minideal ειναι συμβατη με τα δικτυα μας?για wcdma ενταξει αλλα lte? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 η εκδοση H60-L02 που εχει το minideal ειναι συμβατη με τα δικτυα μας?για wcdma ενταξει αλλα lte? Θεωρητικά αυτή η έκδοση μας καλύπτει στην Ευρώπη. Νομίζω ότι το 32 δεν είναι δικαρτο όμως Είναι δίκαρτο κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 εδω εχει καποια στοιχεια για τα μοντελα με 32gb http://pdadb.net/index.php?m=pdamaster&posted=1&model=Huawei%20Mulan&num_rows_max=0 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Γνωρίζετε πότε θα βγει το 32? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αυτό ειναι το πιο πληρες (σχετικα) site με αρκετες λεπτομερειες για τις συσκευες. Και παλι ομως εδω εχει λαθη (δεν το δειχνει σαν dual sim, δεν δειχνει το NFC κλπ) Συγκριτικό των 4 κινεζικών ναυαρχίδων http://www.devicespecifications.com/en/comparison/09358da1 Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και το σίγουρο είναι ότι υπάρχει έκδοση H60-L02 που είναι 16 γιγα με δύο σιμ και wcdma και fdd. Και το 32 γιγα υποστηρίζει NFC αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει σε δικαρτο γιατί στο http://www.huaweimobileshop.com δεν το έχει με δύο σιμ ενώ το 16 έχει επιλογή. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλος σκατα μας τα κάνανε οι Κινέζοι Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μόλις μου απάντησαν από http://www.huaweimobileshop.com ότι θα βγει και 32 σε δικαρτο. Τι διαφορές έχουν εκτός nfc ξέρει κανείς? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε παιδιά όταν λέει ότι δεν υποστηρίζει βίντεο κλήση με 3g, στο Skype υποστηρίζει βίντεο κλήση? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteli Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αφού είναι μονόδρομος αν θέλεις τούμπανο κινητό και 2 σιμ. το θέμα είναι ότι ψάχνοντας σε διάφορα "μαγαζιά" βλέπω ότι οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες, αυτό που θέλω να ξέρω είναι τι να κάνω για τον τρόπο αποστολής. Βλέπω σε κάποια μαγαζιά αποστολή με DHL με έξτρα κόστος 7-8 ευρώ και παραλαβή σε 7-8 μέρες μόνο, από την άλλη έχουν στο aliexrpress και αποστολή με EMS που το παραλαμβάνεις σε περίπου 10-15 μέρες, επειδή ξέρω ότι με κουριερ μπορεί να μπλέξεις με τελωνείο θέλω να μου πείτε, αν βάλουν αξία μικρή, 30-40 ευρώ, λέτε να έχω πρόβλημα? το να πληρώσω ένα μικρο ποσό προκειμένου να το εχω σε 2 βδομάδες δεν το θεωρώ και τρομερό, αλλά αν είναι να έχει μεγάλη επιβάρυνση τότε καλύτερα να περιμένω 3-4 βδομάδες (ελπίζω όχι παραπάνω). Την παραγγελία την έκανα με SGPost από το AliExpress, θα το στείλουν σαν gift με αναγραφόμενη τιμή τα 40USD.Ωστόσο να ξέρεις ότι επειδή πλέον το κάνουν όλοι έτσι ,"παίζει" πολύ να στο ανοίξουν αν πάρουν χαμπάρι την συσκευασία οτι είναι κουτί.Θεωρώ οτι ειναι θέμα ".....φαρδείας" αν θα το ανοίξουν ή όχι.Εγώ προσωπικά το ρίσκαρα και είδωμεν;).Ελπίζω να σε βοήθησα Y.Σ:Πάντα με paypal και μόνο:!: Edited July 30, 2014 by panteli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδιά άμα το δείτε πουθενά σε μαύρο διαθέσιμο δώστε λινκ γιατί με τόσο ψάξιμο δε το βλέπω. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamel Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Μόλις μου απάντησαν από http://www.huaweimobileshop.com ότι θα βγει και 32 σε δικαρτο. Τι διαφορές έχουν εκτός nfc ξέρει κανείς? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε παιδιά όταν λέει ότι δεν υποστηρίζει βίντεο κλήση με 3g, στο Skype υποστηρίζει βίντεο κλήση? Στο http://www.oiostore.com/huawei-honor-6-50inch-octacore-4g-fddlte-mobile-p-317.html#.U9j-BfmSz1o υπάρχει dual sim 32 gb. Ρωτησα και μου απάντησαν Άσχετο, το frame τελικά είναι πλαστικό και όχι μέταλλο? Edited July 30, 2014 by karamel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πόσο αξιόπιστο είναι αυτό μαγαζί? Γιατί πουθενά δεν υπάρχει το 32 gb. Ακόμα και από τη εταιρεία απαντάνε σαν να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamel Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πόσο αξιόπιστο είναι αυτό μαγαζί? Γιατί πουθενά δεν υπάρχει το 32 gb. Ακόμα και από τη εταιρεία απαντάνε σαν να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα. άκυρο. Το 32 gb δεν ειναι διαθεσιμο τουλάχιστον μέχρι μέσα αυγούστου μου είπάν από το σαιτ, οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Παιδια 2 ερωτησεις: 1) καπου διαβασα οτι η μια sim θα δουλευει 2/3/4G και η αλλη μονο 2G. Ισχυει κατι τετοιο? Αν ναι ειναι μεγαλη πατατα γιατι το ερμο και σχωρεμενο το Umi X2 που ειχα δουλευε και τις 2 sim 3G... 2) Η VOdafone το 4G το δουλευει στην συχνοτητα 1800 ή/και σε αλλη? Παραθετω 2 links οπου τα specs αλλαζουν πολυ αναφορικά με τα bands 2/3/4G . Θεωρητικα εμπιστευομαι περισσότερο το merimobiles που εχω ψωνισει ηδη μια φορα και ηταν αψογο......... Θεωρητικα το μοντελο Ευρωπης ειναι το H60-L02 (λεμε τωρα) αλλα μονο μπερδεμα υπαρχει ανα τα sites.. http://www.merimobiles.com/huawei-honor-6-dual-sim-4g-3gb-ram-5-0-inch-ips-hd-octa-core-android-kikat_p/meri10358.htm http://www.etotalk.com/huawei-honor-6-h60l02_p6168.html Ευχαριστώ. YΓ1. το huaweimobileshop δεν πρεπει να ειναι σε καμια περιπτωση το official eshop της huawei διοτι πολυ απλα τα αγγλικα τους ειναι επιεικως τραγικα (απολυτως κινεζικα!!) ενω και το site δεν εχει σε καμια περιπτωση την δομη και την καλαισθησια του original site της huawei ( http://consumer.huawei.com/minisite/worldwide/Ascend-P7/ ). Aφηστε που το πρωτο ειναι site ουτε ενος ετους ζωης και χωρις track record σε scam/fraud websites.. Ελπιζω να κανω λαθος.. ΥΓ2. το merimobiles απο εχθες αυξησε την τιμη στα 399$ (απο 385$ αν δεν κανω λαθος) Edited July 30, 2014 by nicktsin κατι ξεχασα Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Λοιπόν, ξέρει κάποιος τι παραπάνω προσφέρει το 32 gb εκτός NFC? Γιατί αν είναι μόνο αυτό τότε δεν αξίζει να περιμένουμε ακόμα δύο εβδομάδες. Και το άλλο που ρώτησα και πριν, αν δεν έχει 3g βίντεο κλήσεις μέσω Skype π.χ μπορεί να γίνει βίντεο κλήση? ???? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ναι μπορεί Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamel Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Στο http://www.oiostore.com/huawei-honor-6-50inch-octacore-4g-fddlte-mobile-p-317.html#.U9j-BfmSz1o υπάρχει dual sim 32 gb. Ρωτησα και μου απάντησαν Άσχετο, το frame τελικά είναι πλαστικό και όχι μέταλλο? Κανείς που να ξέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Το http://www.etotalk.com είναι αξιόπιστο, έχετε καμία εμπειρία? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Από το etotalk έχω αγοράσει στο παρελθόν αλλά είναι πιο ακριβό γιατί χρεώνει μεταφορικά Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Βρε παιδιά προσπαθώ να κάνω αγορά στο oiostore και όταν πάω να πληρώσω με βγάζει στην σελίδα του PayPal με κινέζικα και δεν ξέρω τι να πατήσω. Μια βοήθεια παρακαλώ. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 ρε παιδια αφου ειναι σε στοκ σε αξιοπιστα μαγαζια γιατι πατε σε αγνωστα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Το tool για σύγκριση τιμών αναβαθμίστηκε, η ταχύτητα λήψης δεδομένων αυξήθηκε κατά 300% :cool: ίσως και παραπάνω αφού πλέον χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για την λήψη των τιμών από τα καταστήματα. Η λήψη των τιμών γίνεται πλέον με VBA, οπότε θα πρέπει να πατήσετε "enable content" και ότι άλλο σας ρωτήσει σχετικά με το αν θα πρέπει να το κάνετε. Το excel δεν έχει κακόβουλο κώδικα, γιατί να έχει άλλωστε; και όποιος θέλει μπορεί να δει το κώδικα εδώ πέρα (έστω και με ελάχιστη γνώση μπορεί να καταλάβει άμα είναι κακόβουλος ή όχι :D ) To excel μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, άμα κάποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει για κάποιο άλλο κινητό, μπορεί ελεύθερα και αν θέλει, καλό θα ήταν να μου κάνει μία μνεία. Changelog - Χρήση VBA για γρηγορότερα αποτελέσματα - Αφαίρεση etotalk, ο κώδικας του είναι πολύ μπερδεμένος και συνήθως έχει ακριβές τιμές, δεν συμφαίρει Αν θέλετε να προσθέσω κάποιο μαγαζί ή συναντήσετε κάποιο πρόβλημα στείλτε μου pm Edited July 31, 2014 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δεν είναι παντού σε στοκ στα περισσότερα το έχουν μόνο σε άσπρο. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts