Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο εδω

https://mega.nz/#F!ztYliaxL!4gfyXozSW51eNahGZBDgBQ!KwhlRKYR

Ποιο πρεπει να επιλεξω ? Η60-L02_6.2.1 το μοντελο.

Γινεται με τη γνωστη μεθοδο του local update απο την sd ?

Edited by Tyrell

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα , αγόρασα ένα H60-L02 και έχει μέσα κινέζικες εφαρμογές , μπορώ να περάσω κάποια "καθαρή" rom ;

Η πληρης εκδοση που φοραει ειναι Η60-L02v100r001chnc00b317

• 2 weeks later...

καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος ενός Honnor6 έκδοση Η60-L02 από κινεζομάγαζο. εδώ και δυο μέρες αναβοσβήνει μόνο του και δουλεύει μόνο πάνω στον φορτιστή και μάλλον θέλει μπαταρία. σήμερα πήρα τηλ το service της huawei και μου είπαν ότι αφού δεν είναι ευρωπαϊκό το κινητό δεν το αναλαμβάνουν .. υπάρχει κάποιος που να είχε θέμα με την μπαταρία και να έβγαλε άκρη η πάει για πέταμα ???

να πας καπου να στην αλλαξουν

Δες εδω και κανε τους ενα τηλεφωνο να δεις αν στην αλλαζουν

http://www.skroutz.gr/s/7774380/Huawei-HB4242B4EBW-Ascend-Honor-6.html

Αγόρασα μπαταρία τον Οκτώβριο (ναι αυτή την μπλε από το Ali) και την πέρασα μόλις πριν μια εβδομάδα!

10 έδωσα για αντικατάσταση! Ούτε πρόβλημα με καπάκι ούτε τίποτα!! Το τηλέφωνό μου είναι σαν καινούργιο! Το βλέπω και απορώ...

Η μπαταρία σε μια μέρα και πάει από το 100 στο 70 με όλα ανοικτά συνεχώς εννοείται...Απίστευτο! (1& 1/2 ώρα χρήσης σε drone και από 100 έφτασε 85!!!)

Η καλύτερη αγορά μετά το HD2 ever!!

Έτσι ξαναμπήκε στην ζωή μου και στην πρώτη θέση! Λίγο μικρό για τα μάτια μου, αλλά η συσκευή πιάνεται καλύτερα στο χέρι..

Ευτυχώς που δεν το πούλησα! Μάλιστα με την αλλαγή μπαταρίας δεν έχασα ΤΙΠΟΤΑ από τα δεδομένα που είχα!

Edited by Oneplus2017

Αγόρασα μπαταρία τον Οκτώβριο (ναι αυτή την μπλε από το Ali) και την πέρασα μόλις πριν μια εβδομάδα!

μπορείς να δώσεις ένα link;

ποια έκδοση λογισμικού έχεις;

Καλημέρα,

Σήμερα και μετά από σχεδόν δύο χρόνια με rom Β535 και απολύτως απροβλημάτιστη χρήση το κινητό μου δεν άνοιξε και παρέμεινε σε boot sequence για ώρα...

Κράτησα το κουμπί power πατημένο για 15 δεύτερα.... restart....κολλημένο ξανά σε boot sequence

Πάτησα power και volume up, μπήκα στο Emui και έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις... restart.... το κινητό μαίνει σε boot sequence και μετά από ώρα ξεκινάει να κάνει τη διαδικασία γλώσσας κτλ. Το εντυπωσιακό είναι ότι ξεκινά με Ελληνικά. (Ίσως οφείλεται ότι είχα πειραγμένο local.

Κάνοντας restart κάνει ώρα πολύ να ξεκινήσει το κινητό...

το κινητό είναι με Β535, rooted, πειραγμένο local.prop (σύμφωνα με την πρώτη σελίδα)

Ξέρει κανείς τι φταίει; Μπορεί να είναι η μπαταρία, για την οποία όμως δεν είχα πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια+ που έχω το κινητό;

Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Δοκιμασε να φλασαρεις την ρομ ξανα και αν δεν παιξει μετα μπαταρια. Νομιζω με φλασαρισμα θα τελειωσεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα!

Στο κινητό μου φοράω πανω την Β317 και τελευταια αρχισε να μου κανει κατι κολήματα(δεν αποκρίνονταν εφαρμογες) και restart (1 φορα την βδομαδα σιγουρα)...χθες κολλησε στο κινητο το messenger και του κάνω εγω restart για να ειναι πάλι οκ αλλά δεν ανοιγε με τιποτα,εφτανε μεχρι το λογοτυπο HONOR και μετα πάλι restart συνεχεια...

Δεν ηξερα τι να κανω.... εβγαλα sim & sd παλι το ιδιο,reset παλι το ιδιο ώσπου σκεφτηκα να το συνδεσω στο φορτιστη,το συνδεσα και ανοιξε κανονικα!!!Το έκανα restart σημερα πάλι για να δοκιμασω αν κανει το ιδιο,το κανει και ανοιγει μονο αν ειναι συνδεδεμενο στο φορτιστη(όταν το αποσυνδεω επειτα δουλευει κανονικα)!!

Φταίει η Β317?Να περασω Β535?Ειναι καλύτερη η Β535 απο Β317?Από Β317 σε Β535 πρεπει να προσεξω κάτι ή κλασικά απλα κατεβαζω την ΡΟΜ την περναω στην sd και local update?

Αν δεν φταίει η ΡΟΜ ειναι η μπαταρία και πάω για αλλαγή μετα απο 2.5 χρονια?(η μπαταρια μου κραταει μια χαρα παντως)

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Edited by borelli_13
Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D

Ρε παιδιά, περισσεύει κάνα tempered glass γιατί η γυναίκα μου το έσπασε κι ώσπου να μου στείλει ο κινέζος, δε βλέπω να τη γλιτώνει..

καλησπέρα σε όλους.

αν μπορει καποιος να βοηθήσει με το παρακάτω.

είμαι ακόμα στην B316 μόνο και μόνο επειδή είχα διαβάσει ότι έχει την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας (πράγμα που ισχύει ακόμα και σήμερα). μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η σειρά των αναβαθμίσεων και ποια έχει εξίσου καλή διαχείριση τησ μπαταρίας; λέω σιγά σιγά να το αναβαθμίζω αλλά δεν ξέρω σε ποια έκδοση να σταματήσω.

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

μπορείς να δώσεις ένα link;

ποια έκδοση λογισμικού έχεις;

Αποκλείεται φίλε να το βρω με τόσες αγορές που έκανα μετά...

Είναι εύκολα όμως βάλε βαττερυ ηονορ 6 στο Alie και θα ψάξεις για μια μπλε..

Θα πάθετε πλάκα με την διάρκειά της..300 εφαρμογές του έχω φορτώσει...και δεν κάνω καμία διαφήμιση!!

............

Κατεβάστε την apk firmware Finder kai k;anete gr;hgora kai e;ykola anab;aumish!

Είμαι με την EMUI 4.0.1 - 6.12.16 OTA 69630

Edited by Oneplus2017

Πως μπορούμε να αναβαθμίσουμε; μέσω του updater δεν εμφανίζει άλλη ενημέρωση

Θέλω να βγάλω και τα κινέζικα που έχει σε αρκετά σημεία

Δοκιμασε να φλασαρεις την ρομ ξανα και αν δεν παιξει μετα μπαταρια. Νομιζω με φλασαρισμα θα τελειωσεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση. Φλάσαρα την Β535 ξανά με την μέθοδο 3Κ. Δυστυχώς έχω ξανά το ίδιο φαινόμενο, δηλαδή να ενεργοποιείται το κινητό, να παραμένει το boot sequence κανά 5λεπτο και μετά να ανοίγει...

Μπαταρία;;;

Γιατί όμως να το κάνει ξαφνικά. το απενεργοποίησα κανονικά το βράδυ και το πρωί άρχισε τα τρελά του. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι είχα παρατηρήσει την μπαταρία να καταναλωνεται ταχύτερα το τελευταίο διάστημα αλλά έχει και 2,5+ χρόνια που αγοράστηκε το κινητό.

Το κακό είναι ότι για να πάρεις κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά τώρα δεν τα βρίσκεις...πχ dual sim και θύρα επέκτασης μνήμης! Το αγαπάω το άτιμο το Honor6 μου! :)

Τέλος πάντων, κάποιος που να αγόρασε μπαταρία και να είναι ευχαριστημένος μπορεί να προτείνει link;

Ρε παιδιά, περισσεύει κάνα tempered glass γιατί η γυναίκα μου το έσπασε κι ώσπου να μου στείλει ο κινέζος, δε βλέπω να τη γλιτώνει..

Βοήθειααα Χριστιανοίιιι

Αποκλείεται φίλε να το βρω με τόσες αγορές που έκανα μετά...

Είναι εύκολα όμως βάλε βαττερυ ηονορ 6 στο Alie και θα ψάξεις για μια μπλε..

Θα πάθετε πλάκα με την διάρκειά της..300 εφαρμογές του έχω φορτώσει...και δεν κάνω καμία διαφήμιση!!

............

Κατεβάστε την apk firmware Finder kai k;anete gr;hgora kai e;ykola anab;aumish!

Είμαι με την EMUI 4.0.1 - 6.12.16 OTA 69630

Αυτη ειναι η μπαταρια που λες φιλαρακι?

https://www.aliexpress.com/item/NOHON-Battery-For-Huawei-Honor-6-Replacement-Bateria-High-Capacity-3000mAh-3100mAh-Free-Machine-Tools/32709787789.html?spm=2114.search0104.3.9.5Kr9vg&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10065_10151_10068_10304_10307_10137_10302_10060_10155_10154_10056_10055_10054_10059_100031_10099_5400020_10103_10102_10052_10053_10142_10107_10050_10051_5380020_5390020_10084_10083_10119_5370020_10080_10082_10081_10177_10110_10111_10112_10113_10114_10312_10313_10078_10079_10073_10120,searchweb201603_5,ppcSwitch_5&btsid=d3d432a3-e4f9-4ada-a53e-1eaaa2e1b14a&algo_expid=e8cda0ac-e7cd-42b5-93a0-7eedccbd2a44-4&algo_pvid=e8cda0ac-e7cd-42b5-93a0-7eedccbd2a44

Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D

• 2 weeks later...

Χαιρετω την μεγαλη κοινοτητα του My Phone & ευχαριστω για την αποδοχη στο forum μετα απο χρονια που το παρακολουθώ ως απλος αναγνωστης. Αποφασισα & γω να παραθεσω την αποψη μου & τις αποριες μου για το Honor 6. Πανε περιπου τρια χρονια απο τοτε που το απεκτησα απο κινεζικο eshop & επιβεβαιωνω οσα καλα γρφονται στο forum. Εχω αποφασισει οτι οσο το κινητακι κανει αυτα που θελω δεν θα ξοδεψω χρηματα για κατι αλλο μιας & μεχρι τωρα με καλυπτει απολυτα. Πριν τρεις μηνες εχοντας διαβaσει τα προβληματα με την μπαταρια παραγγειλα μια προληπτικά απο alliex... 3500mAh 11,5€ ,και πριν δεκα μερες περιπου αρχισε τα περιεργα να σβηνει με την ενδειξη στο 70% ή 85% κτλ. Βαζοντας το στο φορτιστη δουλευε μια χαρα, & ετσι λοιπον με την βοηθεια του you tube αντικατεστησα την μπαταρια και εκτοτε ολα καλα. Μπαταριες απο οτι βλεπω υπαρχουν & στην εγχωρια αγορα, για γνησιες δεν νομιζω ετσι & αλλιως ουτε απο κινεζικη παιζει,οποτε το προβλημα λυνεται σχετικα ευκολα.

Τωρα στο δια ταυτα αν μπορει καποιος να με βοηθησει επειδη εχω ξοδεψει πολλες ωρες αναγνωσης καταφερα να κανω αναβαθμηση απο εκδοση Β513 σε Β535 Android 5.1.1 μεσω τοπικης ενημερωσης & θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια stable εκδοση για H60-L02 & απο που θα την κατεβασω . Να τονισω οτι δεν εχω κανει καποια αλλη ενεργεια unroot , flash κλπ. Επισυναπτω screenshoot. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by Bistakis

Καλημέρα,

Σήμερα και μετά από σχεδόν δύο χρόνια με rom Β535 και απολύτως απροβλημάτιστη χρήση το κινητό μου δεν άνοιξε και παρέμεινε σε boot sequence για ώρα...

Κράτησα το κουμπί power πατημένο για 15 δεύτερα.... restart....κολλημένο ξανά σε boot sequence

Πάτησα power και volume up, μπήκα στο Emui και έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις... restart.... το κινητό μαίνει σε boot sequence και μετά από ώρα ξεκινάει να κάνει τη διαδικασία γλώσσας κτλ. Το εντυπωσιακό είναι ότι ξεκινά με Ελληνικά. (Ίσως οφείλεται ότι είχα πειραγμένο local.

Κάνοντας restart κάνει ώρα πολύ να ξεκινήσει το κινητό...

το κινητό είναι με Β535, rooted, πειραγμένο local.prop (σύμφωνα με την πρώτη σελίδα)

Ξέρει κανείς τι φταίει; Μπορεί να είναι η μπαταρία, για την οποία όμως δεν είχα πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια+ που έχω το κινητό;

Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα;

το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω εδω και μια βδομαδα-το κινητο ξαφνικα εσβησε κι απο τοτε παραμενει σε boot sequence και δεν ανοιγει με τιποτα,εκτος κι αν συνδεθει στο ρευμα...η μπαταρια δεν ειχε εμφανισει προβλημα ως τωρα,δεν ειχα εγκαταστησει τιποτα καινουριο τις προηγουμενες μερες,ενω και το factory reset δεν διορθωσε τιποτα...

το περιεργο ειναι πως πανω σε δοκιμες που εκανα ,σχετικα με το τι μπορει να φταιει,ετυχε να παιξει επι μιαμιση ωρα μουσικη εκτος ρευματος και με οθονη κλειστη απο απουσια δραστηριοτητας,αλλα μολις πατησα το power button για να δω σε τι κατασταση εχει φτασει τη μπαταρια να κλεισει παλι! ...και ξανα το ατελειωτο boot sequence.

σκεφτηκα να αγορασω μπαταρια απο Alie και την αλλαξω μονη αλλα φοβαμαι οτι αλλο ειναι το προβλημα!

εχει κανεις καμια ιδεα?

το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω εδω και μια βδομαδα-το κινητο ξαφνικα εσβησε κι απο τοτε παραμενει σε boot sequence και δεν ανοιγει με τιποτα,εκτος κι αν συνδεθει στο ρευμα...η μπαταρια δεν ειχε εμφανισει προβλημα ως τωρα,δεν ειχα εγκαταστησει τιποτα καινουριο τις προηγουμενες μερες,ενω και το factory reset δεν διορθωσε τιποτα...

το περιεργο ειναι πως πανω σε δοκιμες που εκανα ,σχετικα με το τι μπορει να φταιει,ετυχε να παιξει επι μιαμιση ωρα μουσικη εκτος ρευματος και με οθονη κλειστη απο απουσια δραστηριοτητας,αλλα μολις πατησα το power button για να δω σε τι κατασταση εχει φτασει τη μπαταρια να κλεισει παλι! ...και ξανα το ατελειωτο boot sequence.

σκεφτηκα να αγορασω μπαταρια απο Alie και την αλλαξω μονη αλλα φοβαμαι οτι αλλο ειναι το προβλημα!

εχει κανεις καμια ιδεα?

Κοπελια το ίδιο προβλημα έχω και εγω και από όσα έχω διαβασει σε άπειρες περιπτωσεις είναι λόγω μπαταρίας,την αλλάζεις και το κινητο είναι μια χαρα!!!Σήμερα μου ήρθε η μπαταρια απο Αθηνα αφού από aliexpress θα αργησει αστα να πανε και δεν την παλευω άλλο με σαπιο παλιο τηλεφωνο...Tην πήρα από εδω https://store.fixmobile.gr/el/proion/gnisia-mpataria-huawei-hb4242b4ebw-ascend-honor-6-bulk (χωρίς να θελω να κανω διαφήμιση το λινκ το ειχα βρει στο ίδιο τοπικ απλά το ξανα γραφω).Αν επιλεξεις από εδώ να ξερεις το σημα της huawei η μπαταρια δεν το εχει που δειχνει η φωτο αλλα όλα τα αλλα ειναι το ιδιο...Και μενα η μπαταρια δεν ειχε καποιο προβλημα δουλευε και κρατουσε μια χαρα παντως όπως και στο δικό σου...Απλά μάλλον μετα από 3 χρόνια ήρθε η ωρα της :P

Τωρα είμαι σε αναζήτηση μαγαζιου να μου την περασουν και θα σου πω τα αποτελεσματα αν ειναι....

Tελικά πήγα και άλλαξα σήμερα την μπαταρια και το κινητακι δουλευει μια χαρα όπως και πριν :) Κατα πάσα πιθανοτητα και σενα το ιδιο έχει οπότε γνωμη μου αν την αλλαξεις δεν θα εχεις πλεον καποιο προβημα!!

Και μενα στην αρχη δεν ανοιγε,το εβαζα για λιγο στον φορτιστη και δουλευε κανονικα μεχρι που ανοιγα το ιντερνετ και ξανα bootloop!Μετα απο 3-4 μερες δουλευε μονο οταν ηταν συνδεδεμενο στον φορτιστη,οποτε πιστευω ότι ειναι κατι αντιστοιχο με το δικο σου!!!

Edited by borelli_13

• 3 weeks later...

Παιδιά έχω θέμα με το κινητό μου η κάμερα δεν μου βγάζει καλές φωτογραφίες το βραδύ όταν έχει φως είναι όλα μια χαρά και δεν ξέρω τη φταίει

https://goo.gl/photos/9jmskh4hpKZDsxS48

Edited by trelos_AM