ovelix5 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τόσο απλά;;;; οκ σε ευχαριστούμε ;) Αν κάποιος θέλει θήκες ή temperat class (εχω και 1 για πίσω νομίζω) ας μου πει με πμ.... Καλή Ανάσταση κύριοι Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Η λειτουργια "παρελευση χρονου" στην καμερα τι ακριβως κανει ρε παιδια? Ξερει κανεις? Σαν να τραβαει βιντεο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morz70 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχω περάσει την έκδοση b535 εδώ και δέκα ήμερες σε ένα L02. Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα χωρίς προβλήματα στην μπαταρία, κωλύματα κλπ. Ξέρει κανείς πότε θα έχουμε stable έκδοση για android 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Η λειτουργια "παρελευση χρονου" στην καμερα τι ακριβως κανει ρε παιδια? Ξερει κανεις? Σαν να τραβαει βιντεο ειναι. Τραβαει βιντεο χωρις ηχο το οποιο παρουσιαζεται σε fast forward οταν το βλεπεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τραβαει βιντεο χωρις ηχο το οποιο παρουσιαζεται σε fast forward οταν το βλεπεις. Timelapse? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Εχω το L02 με Β317 και το Hi Suite μου βγαζει οτι υπαρχει αυτη η ενημερωση V 4.0.4.204.010.4 Εχει κανεις ιδεα τι σόι πραμα ειναι; Να την κανω; Στο τηλεφωνο παντως δε μου τη βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Με τη σειρά μου θα αποχαιρετήσω και γω το thread/topic αφού πλέον δεν έχω στην κατοχή μου το Honor 6 καλή συνέχεια στους υπόλοιπους και καλή υπομονή :p Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Εχω το L02 με Β317 και το Hi Suite μου βγαζει οτι υπαρχει αυτη η ενημερωση V 4.0.4.204.010.4 Εχει κανεις ιδεα τι σόι πραμα ειναι; Να την κανω; Στο τηλεφωνο παντως δε μου τη βγαζει. Αν δεν κάνω λάθος,αυτή είναι ενημέρωση του hisuite και όχι της συσκευής.Γι'αυτό δεν στην βγάζει στο τηλέφωνο.;) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Με τη σειρά μου θα αποχαιρετήσω και γω το thread/topic αφού πλέον δεν έχω στην κατοχή μου το Honor 6 καλή συνέχεια στους υπόλοιπους και καλή υπομονή :p Σε ευχαριστούμε πολύ Romane για την δουλειά που έκανες, και το χρόνο που αφιέρωσες. Σίγουρα έλυσες πολλές απορίες, και βοηθησες αρκετούς απο εμάς. thanks mate! Ποιο κινητό σε τράβηξε τώρα? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Τραβαει βιντεο χωρις ηχο το οποιο παρουσιαζεται σε fast forward οταν το βλεπεις. Χαχαχαχα τι κουλο ειναι αυτο? Νομιζα οτι ηταν καποιο bug στην εφαρμογη της καμερας και εκανε το βιντεο να ειναι σε fast forward ! Ποιος ο λογος να τραβας βιντεο σε fast forward δεν μπορω να το καταλαβω. Anyway, θενκς για την απαντηση. Εχω το L02 με Β317 και το Hi Suite μου βγαζει οτι υπαρχει αυτη η ενημερωση V 4.0.4.204.010.4 Εχει κανεις ιδεα τι σόι πραμα ειναι; Να την κανω; Στο τηλεφωνο παντως δε μου τη βγαζει. Αν δεν κάνω λάθος,αυτή είναι ενημέρωση του hisuite και όχι της συσκευής.Γι'αυτό δεν στην βγάζει στο τηλέφωνο.;) Και σε εμενα στο λαπτοπ μου την βγαζει αυτην την ενημερωση η οποια ειναι για το ιδιο το hisuite. Την κατεβαζω αλλα τρωει καποιο κολλημα στο 13% της εγκαταστασης και δεν προχωραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Σε ευχαριστούμε πολύ Romane για την δουλειά που έκανες, και το χρόνο που αφιέρωσες. Σίγουρα έλυσες πολλές απορίες, και βοηθησες αρκετούς απο εμάς. thanks mate! Ποιο κινητό σε τράβηξε τώρα? Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Για την ώρα την παλεύω με ένα OUKITEL K4000 μέχρι να πάρω το Red Mi Note 3 Pro. :happy: :O Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Και εγώ σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου Romanos .Το τοπικ έχασε ένα πολύτιμο μέλος :) Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Χαχαχαχα τι κουλο ειναι αυτο? Νομιζα οτι ηταν καποιο bug στην εφαρμογη της καμερας και εκανε το βιντεο να ειναι σε fast forward ! Ποιος ο λογος να τραβας βιντεο σε fast forward δεν μπορω να το καταλαβω. Anyway, θενκς για την απαντηση. Και σε εμενα στο λαπτοπ μου την βγαζει αυτην την ενημερωση η οποια ειναι για το ιδιο το hisuite. Την κατεβαζω αλλα τρωει καποιο κολλημα στο 13% της εγκαταστασης και δεν προχωραει. Σας ευχαριστω πολυ παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Για την ώρα την παλεύω με ένα OUKITEL K4000 μέχρι να πάρω το Red Mi Note 3 Pro. :happy: :O Ωραίος, έγω εδώ και ένα μήνα είμαι με το Redmi Note 3 pro και το honor το έδωσα στη γυναίκα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Από πού το πήρατε το redmi pro και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγω εχω στα χερια μου το redmi 3. Πολυ καλυτερη καμερα το βραδυ και εξισου καλη το πρωι με φως. Χωρις bug και στην μιση τιμη και πολυ καλυτερη μπαταρια. Το επομενο οταν θα ειναι Xiaomi σιγουρα. Δυστηχως η rom της huawei μας εξουθενωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδιά εγώ έμεινα στην β316 κ ειμαι μια χαρά. Επίσης κάνοντας σύγκριση με άλλα τηλ εχει μακράν καλύτερο σήμα wifi κ τηλεφωνίας. Πάντως η ρομ γενικά σου δίνει πολλές δυνατότητες αλλά είναι βαριά τελικά κ του λείπει η σπιρταδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Romanos σε ευχαριστούμε πολύ για όλα!!! Μπαταρία από Ελλάδα υπάρχει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παίδες για να καταλάβω, το ΟΤΑ από τι εξαρτάται? Έκδοση κινητού? Χώρα? Έχω αγοράσει το κινητό από Vickmall περασμένο Ιούλιο και είμαι ακόμα με EMUI 3.0 και B317!! Είμαι εξωτερικό, όχι Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εγω εχω στα χερια μου το redmi 3. Πολυ καλυτερη καμερα το βραδυ και εξισου καλη το πρωι με φως. Χωρις bug και στην μιση τιμη και πολυ καλυτερη μπαταρια. Το επομενο οταν θα ειναι Xiaomi σιγουρα. Δυστηχως η rom της huawei μας εξουθενωσαν. Δεν θα διαφωνήσω και εγώ με τη σειρά μου.... Τέλος και για μένα το HONOR 6 και μετάβαση στο Redmi Note 3 Snapdragon 65.... Μπορεί το dual active να μην το εχω, αλλά προσωρινά δεν έχω τα "θέματα" των ειδοποιήσεων που είχα στο Honor... Καλή συνέχεια φίλτατοι :cool: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδια εχω παρει την μπαταρια και δε βρισκω καταστημα για να την αλλαξω! Παιρνω αυτες τις ημερες τηλεφωνο στο http://hitechdoctor.com, αλλα δε το σηκωνουν. Ξερετε καποιο αλλο καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telefon Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πώς πήγατε από την 6.3.16 στην 6.4.1 και μετά στην 6.4.16???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas123 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παίδες για να καταλάβω, το ΟΤΑ από τι εξαρτάται? Έκδοση κινητού? Χώρα? Έχω αγοράσει το κινητό από Vickmall περασμένο Ιούλιο και είμαι ακόμα με EMUI 3.0 και B317!! Είμαι εξωτερικό, όχι Ελλάδα. Ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση και χθες ήρθε OTA Update η Β535 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση και χθες ήρθε OTA Update η Β535 Τι αλλαγές έχει; Μπορείς να προσθέσεις Gmail λογαριασμό στις επαφές ώστε να κάνεις συχρονισμο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas123 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση και χθες ήρθε OTA Update η Β535 :wacko: Μόλις ήρθε και η B850... :wacko: κατεβαίνει και αυτή να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts