gogosmama Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω 4G την δευτερη καρτα, αντι της πρωτης. Καποια στιγμη το ειχα διαβασει σε καποια σελιδα και τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω. Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Δοκίμασα διάφορες λύσεις που βρήκα στο net (εκτός από remove account) αλλά τίποτα. Σε κάποια φάση επανήρθε κανονικά. Την επόμενη μέρα ξανά τα ίδια. Λευκή οθόνη όταν πάω στη λίστα κλήσεων και επαφών. Και παρατήρησα ότι ρουφάει τη μπαταρία το Android Core Apps που περιλαμβάνει (Contacts, Contacts Storage, User Dictionary και Search Application Provider). Το έχει αντιμετωπίσει άλλος? Πως μπορώ να δω αν υπάρχουν επαφές αποθηκευμένες στο τηλέφωνο? Η stock εφαρμογή επαφών μου δείχνει λευκή οθόνη ή "contacts list is being updated" και δεν έχει να πατήσω κάπου settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω 4G την δευτερη καρτα, αντι της πρωτης. Καποια στιγμη το ειχα διαβασει σε καποια σελιδα και τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω. Με μια γρήγορη αναζήτηση, εδώ. Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο θάψιμο στην lollipop. Εμένα μια χαρά είναι. Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Πριν κάνα τρίμηνο, μου έσπασε η οθόνη. Δούλευε βέβαια, χωρίς κάποιο πρόβλημα, οπότε και τρέναρα λίγο την αντικατάσταση της. Πριν 1,5 μήνα αποφάσισα να αλλάξω οθόνη μαζί με frame μετά από αρκετό ψάξιμο. Σήμερα, μου ήρθε επιτέλους η οθόνη με το frame, μόνο που είναι για το μονόκαρτο! Μιας και μεσολαβούν και Χριστούγεννα, με βλέπω να το φτιάχνω (?) κατά τον Φλεβάρη! Ωστόσο, αν αποφασίσω να κάνω με κάποιο τρόπο αυτή την εξτρά υποδοχή στο frame, θα έχω πρόβλημα; Εμφανισιακά είναι ίδια. Η μόνη διαφορά είναι στην 2η sim :/ Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Με μια γρήγορη αναζήτηση, εδώ. Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο θάψιμο στην lollipop. Εμένα μια χαρά είναι. Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Πριν κάνα τρίμηνο, μου έσπασε η οθόνη. Δούλευε βέβαια, χωρίς κάποιο πρόβλημα, οπότε και τρέναρα λίγο την αντικατάσταση της. Πριν 1,5 μήνα αποφάσισα να αλλάξω οθόνη μαζί με frame μετά από αρκετό ψάξιμο. Σήμερα, μου ήρθε επιτέλους η οθόνη με το frame, μόνο που είναι για το μονόκαρτο! Μιας και μεσολαβούν και Χριστούγεννα, με βλέπω να το φτιάχνω (?) κατά τον Φλεβάρη! Ωστόσο, αν αποφασίσω να κάνω με κάποιο τρόπο αυτή την εξτρά υποδοχή στο frame, θα έχω πρόβλημα; Εμφανισιακά είναι ίδια. Η μόνη διαφορά είναι στην 2η sim :/ Θεωρητικά όχι μιας και είναι πλαστικό άρα δεν παίζει ρόλο κεραίας. Αν έχεις κανένα γνωστό σε πανεπιστήμιο/μηχανουργείο, δες αν μπορεί να χειριστεί cnc μηχανή να στα κάνει τζιτζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Θεωρητικά όχι μιας και είναι πλαστικό άρα δεν παίζει ρόλο κεραίας. Αν έχεις κανένα γνωστό σε πανεπιστήμιο/μηχανουργείο, δες αν μπορεί να χειριστεί cnc μηχανή να στα κάνει τζιτζι Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Έστω με κάποιο τρόπο να το χαράξω εγώ και ας έχει και ατέλειες. Thanks. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Κατεβασα την εκδοση <<H60_EMUI3.1_Android5.1_5.11.1>>. Να προχωρησω σε εγκατασταση της αυτες τις ημερες ή να προτιμησω καποια αλλη εκδοση, και γιατι; Το κινητο φοραει την stock εκδοση που ηρθε απο Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio_p Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εγώ αυτήν έχω περασμένη με local και δες έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VR1 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Άρα για Ελλάδα μας κάνουν τα εξής μοντέλα: Το H60-L02: dual sim, 16gb, χωρίς NFC Το H60-L02 unicom: dual sim, 16gb, χωρίς NFC Το H60-L04: one sim, 16gb, χωρίς NFC το H60-L12: dual sim, 32gb, με NFC Καλησπέρα. Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σας. Επειδή βρίσκομαι ένα βήμα πριν απο την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής και με χρειάζομαι απαραιτήτως τη λειτουργια dual sim, σε ποιο σημειο της συσκευασίας αναζητούμε τους άνωθι κωδικούς ? Αποτελούν μέρος του κωδικού ΕΑΝ ή κάπου αλλού ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλησπέρα. Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σας. Επειδή βρίσκομαι ένα βήμα πριν απο την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής και με χρειάζομαι απαραιτήτως τη λειτουργια dual sim, σε ποιο σημειο της συσκευασίας αναζητούμε τους άνωθι κωδικούς ? Αποτελούν μέρος του κωδικού ΕΑΝ ή κάπου αλλού ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικα Στο πίσω μέρος της συσκευής καθώς και εσωτερικά στο σχετικά με το τηλέφωνο. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εγώ αυτήν έχω περασμένη με local και δες έχω κάποιο πρόβλημα.Δεν εχεις προβλημα, εννοεις; Με local τι ενοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Για ποιον λόγο να μην είναι συμβατό με το τηλ μας; Ενω με υποδεέστερες συσκευές είναι; http://s16.postimg.org/5hfl512wx/Screenshot_2015_11_14_00_35_51.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλημέρα. Πώς γίνεται ρε παιδιά την μία να μου βγάζει τις ειδοποιήσεις του viber κανονικά και την άλλη να πρέπει να έχω ανοιχτή την εφαρμογή στο background για να το κάνει. Την μια να εμφανίζει τις αναπάντητες στο ενεργό πορτάκι (flip case) και την άλλη όχι. Άβυσσος η ψυχή της 3.1.:confused: Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Σήμερα έβγαλε και νέα αναβάθμιση 5.12.1 . Μέχρι στιγμής είδα αλλαγή στον task manager, που δείχνει τις ανοιχτές εφαρμογές σε οριζόντια παράταξη και όχι σε κανναβο 2*2. Μπαταρία καλή μέχρι στιγμής. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Παιδια οι αναβαθμισεις στο κινητο βγαινουν καθε λιγες ημερες σε OTA ή πρεπει καθε φορα να κατεβαζουμε καινουρια rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παιδια οι αναβαθμισεις στο κινητο βγαινουν καθε λιγες ημερες σε OTA ή πρεπει καθε φορα να κατεβαζουμε καινουρια rom; Σε μένα OTA βγήκε μέχρι την stable b317, από κει κ πέρα κατέβασα κ έβαλα την stable b532 με local, για τις developer δεν ξέρω με σιγουριά αν έρχονται OTA (νομιζω ομως).Παντως επειδή θέλω να δοκιμάσω την developer θα την περασω με 3 κουμπια για να κάτσει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Βλεπω βγηκε πριν λιγες ημερες η B.11.16. Ειναι καλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskin Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 καλημερα.μια ερώτηση θέλω να κάνω επειδή είμαι καινούργιος στα smartphones.μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ειναι οι ROM kai OTA και σε τι χρησιμευουν στο να τις αλλάζουμε συχνά και πως γίνεται η αλλαγή τους?το κινητό θα το πάρω μέσα στη εβδομάδα ποιές να εγκαταστήσω?ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) καλημερα.μια ερώτηση θέλω να κάνω επειδή είμαι καινούργιος στα smartphones.μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ειναι οι ROM kai OTA και σε τι χρησιμευουν στο να τις αλλάζουμε συχνά και πως γίνεται η αλλαγή τους?το κινητό θα το πάρω μέσα στη εβδομάδα ποιές να εγκαταστήσω?ευχαριστώ.Διαβασε τον οδηγο εδω. Κρατησα backup και ειμαι ετοιμος να περασω την 5.11.16 ( αληθεια, αυτες τις εκδοσεις B3XX που τις βρισκετε; ), αλλα διαβαζω οτι με Local κραταει ολα τα δεδομενα στο κινητο. Εγω θελω να κανω ενα καθαρο install, που νομιζω οτι ειναι και το πιο σωστο. Πως θα γινει; Με 3k; Επισης το κινητο δε ξερω εαν ειναι root, παντως οταν μπηκα στο recovery, ειχε αυτο της huawei. Τα ρωταω ολα αυτα, γιατι ο οδηγος μιλαω για ota/local update, και οχι για καθαρο install. Edited November 29, 2015 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Την περασα απο πανω απο την παλια εκδοση και οντως κολλαει παρα πολυ. Και λογικο αφου η παλια εκδοση ηταν η κινεζικη στοκ που ειχαν απο το vickmall. Παντως αμεσως μου εβγαλε update για την εκδοση 5.12.1, αλλα το changelog ειναι στα κινεζικα.. Απ'οτι καταλαβαινω αυτη η εκδοση που κατεβασα απο εδω , δλδ απο το επισημο site της EMUI, ειναι η κινεζικη multi language εκδοση; Υπαρχει και Ευρωπαϊκη εκδοση; Καποιος να με διαφωτισει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Οχι.... Δεν υπάρχει Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskin Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 καλησπέρα μια ακόμη ερώτηση γτ βλέπω οτι αρκετοί το πήρατε απο το vickmall.το κινητό βλέπω οτι στάλθηκε με SG(singapore post) κ ειναι στο ταχυδρομείο της περιοχής αλλά η περιοχή έχει 4 EΛΤΑ όπως βλέπω στο google.παίρνω τηλ και στα 4 και δίνω το tracking number ώστε να βρω το σωστό ή υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Οχι.... Δεν υπάρχειΟρισμενα πραγματα εμφανιζονται στα κινεζικα. Δε γινεται να αλλαξει αυτο; Πχ τωρα με καθαρο install, το πληκτρολογιο εχει κινεζικα+αγγλικα. Και οι ρυθμισεις του πληκτρολογιου ειναι στα κινεζικα, οποτε δε ξερω πως να προσθεσω ελληνικα. Μονο εαν βαλω αλλο προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Μπορει καποιος να μου πει τι απο τα παρακατω μπορω να κανω disable; Δε γινεται να σβηστουν λεει, επειδη ειναι εφαρμογες συστηματος.. Ισως με root να λυθει, αλλα και το disable ειναι καλη επιλογη. Driving Mode, HiApp, HiCare, HiVoice, Honor Wallet, Honor WLAN+, Huawei Cloud+, Huawei Swype, Huawei Pay, TouchPal Contacts, TouchPlus, Αναγνωριστικο Huawei, Αρχικη σελιδα Huawei, Υγεια Και εχει και 4 τελευταιες με κινεζικα γραμματα, αλλα θα γραψω το package name : com.aliplay.mobile.scanx com.baidu.input-huawei http://s10.postimg.org/g0a76jfh1/IMG20151129171453.jpg Πρεπει να ειναι τουλαχιστον διπλασιες οι εφαρμογες συστηματος σε σχεση με το Oppo που εχω.. Αρκετα βαρυ το huawei λειτουργικο.. Και οι μισες εφαρμογες ειναι σκουπιδια.. Τελος, υπαρχει επιλογη που να αποτρεπει να εμφανιζονται παραθυρα προειδοποιησης σε καθε τι που κανω; Παταω αποδοχη και τελειωνει το θεμα, αλλα ειναι σπαστικο. Edited November 29, 2015 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Διαβασε τον οδηγο εδω. Κρατησα backup και ειμαι ετοιμος να περασω την 5.11.16 ( αληθεια, αυτες τις εκδοσεις B3XX που τις βρισκετε; ), Στο link που παρέθεσες εξηγεί αυτό ακριβώς που ρωτάς. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Στο link που παρέθεσες εξηγεί αυτό ακριβώς που ρωτάς.Απλα ηθελε να πατησω το διπλα κινεζικο λινκ. Τωρα το ειδα. Οποιος ξερει για το ποιες εφαρμογες να σβησω.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts