Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το που πέρασα για πρώτη φορά (ήμουν σε stable) την dev με TE στο τηλέφωνο, αυτό σταμάτησε να συνδέεται με τον υπολογιστή παρά τις προσπάθειές μου....έτσι δεν μπορώ ούτε να βγάλω και βάλω αρχεία πολύτιμα...

Άχρηστεύτηκε μια απαραίτητη δυνατότητα του τηλεφώνου???

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα παρελαβα επιτελους το tempered touch plus και το περασα χρησιμοποιώντας τα υλικα της συσκευασίας.

Η εφαρμογή ήταν αψογη και πλεον εχω χειρισμό εκτος οθόνης σε emui 3,1.

Δουλεύει αψογα και το μονο παραξενο που παρατήρησα ειναι μια λευκή τελεία πανω δεξια στο τελειωμα της οθονης που εμφανίζεται ομως μονο οταν προβάλλονται λευκες αποχρώσεις στην οθονη .

Οταν η οθονη δειχνει πιο σκοτεινά χρωματα η τελεία δεν εμφανίζεται.

Αυτο συμβαινει επίσης μονο οταν εχω ενεργή την εξοικονόμηση οθονης.

Χωρις αυτή και με φουλ την αναλυση της οθονης η λευκη τελεια εξαφανίζεται.

Παράξενο

Έχεις λινκ;Με lollipop emui 3.1 είσαι;

Για βάλε στον απόθηκευτικο χώρο -> προεπιλεγμενη θέση -> καρτα SD και ξαναπροσπάθησε.

Το δοκιμασα χτες. Τιποτα δεν εγινε. Δοκιμασα και με απενεργοποιημενη την προστασια οθονης αλλα παλι δεν εγινε τιποτα. Ξανακατεβασα και την rom μηπως ειχε παιχτει τιποτα με την πρωτη φορα που την κατεβασα. Τιποτα και με αυτο. Προσπαθησα χτες το βραδυ να την περασω ισα με πεντε εξι φορες. Πιαστηκαν τα δαχτυλα μου. Κραταγα πατημενα τα κουμπια πανω απο δυο λεπτα καθε φορα αλλα δεν γινοταν τιποτα. Στο τελος την περασα με τοπικη ενημερωση. Εκει περαστηκε. Στην πρωτη εκκινηση ειχε πολυ lag αλλα με ενα restart του κινητου, επανηλθε στα φυσιολογικα του.

Κριμα γιατι ηθελα να την περασω με 3Κ ωστε να σβηστουν τα παντα απο μεσα και να περαστει η καινουρια εκδοση. Ειχε καποια θεματακια το κινητο και ευελπιστουσα με μια καθαρη εγκατασταση της καινουριας εκδοσης να εξαλειφτουν.

Ενα ειναι οτι μια στο τοσο μου βγαζει ειδοποιηση οτι αφαιρεθηκε η καρτα μνημης απο το κινητο στα καλα καθουμενα. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα την ξαναδιαβαζει. Το ειχα γραψει παλιοτερα εδω αλλα δεν βγηκε ακρη τι μπορει να φταιει.

Δευτερο ειναι κατι "παρασιτα" που ακουγονται καμια φορα οταν μιλαω στο κινητο μονο απο την καρτα sim που ειναι στην θεση 2. Εχει καιρο που το κανει αυτο και συμβαινει ψιλοσπανια, ας πουμε μια στις δεκα κλησεις.

Και τριτον ειναι το τελευταιο θεματακι που ειχα με την πανω αριστερη γωνια της οθονης η οποια δεν αποκρινονταν στο touch αλλα μετα απο restart του κινητου εστρωνε ωσπου να κανακολλησει παλι.

Το μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να φταιει το οτι δεν μου ξεκιναγε την εγκατασταση με 3Κ ειναι το γεγονος οτι τον φακελο dload τον εβαζα σε μια αλλη καρτα μνημης απο αυτην που χρησιμοποιω , η οποια ειναι class 4. Αυτο το λεω γιατι οταν περασα την ενημερωση με ΤΕ και ανοιξε το κινητο, μου εβγαλε μια ειδοποιηση οτι η καρτα ειναι χαμηλης ταχυτητας και μπορει να υπαρχουν καμποιες ασυμβατοτητες. Κατι τετοιο ελεγε αλλα μετα εβαλα την κανονικη που ειναι class 10 και δεν το εβγαλε. Μπορει να ειναι και τελειως ασχετο αυτο, αλλα απλα το αναφερω.

Παιδιά καλησπέρα.. Νέος κάτοχος του κινητού και γω και με χαρά είδα ότι έχετε κάνει πολύ ωραία δουλειά εδώ μέσα... Στο πρώτο thread υπάρχουν αναλυτικά οδηγοί για τα πάντα σχεδόν..

Οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξης:

1) Όλοι οι οδηγοί και τα links που βρίσκονται στο πρώτο ποστ ισχύουν κανονικά ή είναι κάτι που είναι καιρό πρι και εχει ξεχαστεί να αλλαχτει;

2) Στο κινητό αυτή τη στιγμή φοράω την 4.4.2 έκδοση με ΕΜUI 3.0

Υπαρχει λόγος πιστεύετε να ασχοληθώ να το ρουταρω το κινητό και να περάσω κάποια άλλη ρομ; Με ενδιαφέρει να μην πέσει η επίδοση της μπαταρίας και γενικά να μην υπάρχουν bugs!

Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη γιατί θα μου γλιτώσει πολύ χρόνο ο οποίος γενικά λόγω δουλειάς δεν υπάρχει σε αφθονία..

Ευχαριστώ

Έχεις λινκ;Με lollipop emui 3.1 είσαι;

Ναι με lolipop ειμαι 3,1.

Το πηρα απο http://www.b2cbuying.com/ αλλα απο χτες το site δεν ανοίγει

Το δοκιμασα χτες. Τιποτα δεν εγινε. Δοκιμασα και με απενεργοποιημενη την προστασια οθονης αλλα παλι δεν εγινε τιποτα. Ξανακατεβασα και την rom μηπως ειχε παιχτει τιποτα με την πρωτη φορα που την κατεβασα. Τιποτα και με αυτο. Προσπαθησα χτες το βραδυ να την περασω ισα με πεντε εξι φορες. Πιαστηκαν τα δαχτυλα μου. Κραταγα πατημενα τα κουμπια πανω απο δυο λεπτα καθε φορα αλλα δεν γινοταν τιποτα. Στο τελος την περασα με τοπικη ενημερωση. Εκει περαστηκε. Στην πρωτη εκκινηση ειχε πολυ lag αλλα με ενα restart του κινητου, επανηλθε στα φυσιολογικα του.

Κριμα γιατι ηθελα να την περασω με 3Κ ωστε να σβηστουν τα παντα απο μεσα και να περαστει η καινουρια εκδοση. Ειχε καποια θεματακια το κινητο και ευελπιστουσα με μια καθαρη εγκατασταση της καινουριας εκδοσης να εξαλειφτουν.

Ενα ειναι οτι μια στο τοσο μου βγαζει ειδοποιηση οτι αφαιρεθηκε η καρτα μνημης απο το κινητο στα καλα καθουμενα. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα την ξαναδιαβαζει. Το ειχα γραψει παλιοτερα εδω αλλα δεν βγηκε ακρη τι μπορει να φταιει.

Δευτερο ειναι κατι "παρασιτα" που ακουγονται καμια φορα οταν μιλαω στο κινητο μονο απο την καρτα sim που ειναι στην θεση 2. Εχει καιρο που το κανει αυτο και συμβαινει ψιλοσπανια, ας πουμε μια στις δεκα κλησεις.

Και τριτον ειναι το τελευταιο θεματακι που ειχα με την πανω αριστερη γωνια της οθονης η οποια δεν αποκρινονταν στο touch αλλα μετα απο restart του κινητου εστρωνε ωσπου να κανακολλησει παλι.

Το μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να φταιει το οτι δεν μου ξεκιναγε την εγκατασταση με 3Κ ειναι το γεγονος οτι τον φακελο dload τον εβαζα σε μια αλλη καρτα μνημης απο αυτην που χρησιμοποιω , η οποια ειναι class 4. Αυτο το λεω γιατι οταν περασα την ενημερωση με ΤΕ και ανοιξε το κινητο, μου εβγαλε μια ειδοποιηση οτι η καρτα ειναι χαμηλης ταχυτητας και μπορει να υπαρχουν καμποιες ασυμβατοτητες. Κατι τετοιο ελεγε αλλα μετα εβαλα την κανονικη που ειναι class 10 και δεν το εβγαλε. Μπορει να ειναι και τελειως ασχετο αυτο, αλλα απλα το αναφερω.

Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή είναι να κάνεις ολική επαναφορά σε stock recovery μπας και γίνει τίποτα. Δοκίμασε και αυτό και μετά βλέπουμε.

Ναι με lolipop ειμαι 3,1.

Το πηρα απο http://www.b2cbuying.com/ αλλα απο χτες το site δεν ανοίγει

Γκαντεμιά.όντως,δεν ανοίγει

Αυτο που δεν μου αρεσε απο το tempered glass ειναι τα soft kays που δεν ειναι εντονα τυπωμενα.

θα μπορουσαν να τα κανουν ολίγον φωσφοριζε.

Ακομα και σε φως δωματιου τυχαίνει να μην ειναι ευδιάκριτα

Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή είναι να κάνεις ολική επαναφορά σε stock recovery μπας και γίνει τίποτα. Δοκίμασε και αυτό και μετά βλέπουμε.

Τι εννοεις να κανω ολικη επαναφορα σε stock recovery? Την stock recovery εχω περασμενη. Δεν την εχω αλλαξει. Ουτε καν root δεν το εχω το κινητο.

Στο viber γιατι χανονται αρκετα συχνα οι επαφες? Εξαφανιζονται και δεν μου δειχνει καμια. Μετα απο λιγο τις εμφανιζει αλλα δεν το κανει παντα. Κατι ειχα διαβασει στις προηγουμενες σελιδες για καποιο bug. Ειναι του viber η της εκδοσης του android που εχουμε? Λυνεται με καποιον τροπο?

Edited by fotaras85

καλημέραααα!

Αναβάθμιση της dev.. σήμερα! Δεν μπόρεσα να βάλω αυτή του δικού μας εδώ μέσα...επειδή δεν μπορώ να συνδέσω το τηλ. με το PC μου!

Καμία βοήθεια υπάρχει??

.......

Νέα Εφαρμογή ΥΓΕΙΑ!

Υπνος - Αρτηριακή Πίεση - Σάκχαρο αίματος- Βάρος

Δώστε τα στοιχεία σας (βάρος, ημ. γεν., ύψος, κ.λ.π.) και ...πατάτε το Έναρξη άσκησης ............και πάμε........

Στις Υπηρεσίες έχουμε

1) Ραντεβού με τουν γιατρό σας...(καιρός για Τσεκάπ)!

2) Ιατρική περίθαλψη online!

Έχει το έξυπνο πιεσόμετρο, γλυκοζόμετρο χειρός, ζυγαριά λιπομέτρ. τα συνδέεις στο κινητά κι μας μέσω της υποδοχής των ακουστικών και....ετοιμαστείτε για αγορές!

(Ξέρει κανείς κινέζικα??)

Τιμές : 299 γουάν (εννοείται) γλυκοζόμετρο

169 η ζυγαριά λιπ.

299 πιεσόμετρο

...............

Ενεργοποιείστε τον βηματοδότη του τηλεφώνου σας και μετρήστε χωρίς βραχιόλι τα βήματά σας.....(κρυφή εφαρμογή) !!!!!!

Θέλω βοήθεια για να συνδέσω το τηλ με το pc μου! Θα το σπάσω!!

Κάπου είχα δει πως κάνουμε σύνδεση με αναγνωριστικό ID HUAWEI, αλλά δεν θυμάμαι που... αν ξέρει κανείς κάτι...ας μας το πει παρακαλώ!!

Edited by inactiveaccount30112015

Δυο μερες κρατησε η χαρα μου με το tempered glass.

Σημερα ξύπνησα βρίσκοντας την συσκευή με την παρακατω εικονα.

Και τωρα τι κανω;

Παταω μηπως κολλήσει αλλα μάταια.

Δεν.μπορω να καταλαβω πως γινεται δυο μερες να ειναι υελεια τοποθετημένο και μετα να φωσκωνει απο κατω.

Αν την βγαλω και την ξαναπερασω γινεται η καταστρέφεται εντελως;

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/15/edfa2983646b72c0a38a2067793ab21a.jpg

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/15/2ec1f2d7a36c76d78b1123507cfcee71.jpg

Τι εννοεις να κανω ολικη επαναφορα σε stock recovery? Την stock recovery εχω περασμενη. Δεν την εχω αλλαξει. Ουτε καν root δεν το εχω το κινητο.

Στο viber γιατι χανονται αρκετα συχνα οι επαφες? Εξαφανιζονται και δεν μου δειχνει καμια. Μετα απο λιγο τις εμφανιζει αλλα δεν το κανει παντα. Κατι ειχα διαβασει στις προηγουμενες σελιδες για καποιο bug. Ειναι του viber η της εκδοσης του android που εχουμε? Λυνεται με καποιον τροπο?

Φίλε μου έχει στην αρχική σελίδα για ολική επαναφορά, εμένα νομίζω έτσι είχε ξεκολλήσει. Πέρνα και σε καθεστώς recvovery και κάνε wipe cache factory reset. Εδω που φτάσαμε δοκίμασε τα όλα.

@telmusic

ετσι εγινε κ στο δικο μου

ετσι το εχω δυο μηνες τωρα

δεν προχωρησε , ετσι παρεμεινε

Ε αυτό δεν είναι σοβαρό.

Εδω με ζελατινες του δολαρίου σε τοσες συσκευές και τέτοιο χαλι δεν ειχα .

Υποτίθεται σε tempered glass και μαλιστα των 20€ δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η εικόνα.

Μιλαμε το βλεπω και χαλιέμαι

Σε σενα το παρουσίασε επισης απο την δεύτερη μέρα;

2 tempered χάλασα για κάτι παρόμοιο...Ή ζεις μ'αυτό ή αν είσαι ψυχακιας(όπως εγώ) το βγάζεις και ρισκάρεις...Ξαναμπαίνει,αλλά ίσως σκάσει αλλού το κακό...Μη μασάς

2 tempered χάλασα για κάτι παρόμοιο...Ή ζεις μ'αυτό ή αν είσαι ψυχακιας(όπως εγώ) το βγάζεις και ρισκάρεις...Ξαναμπαίνει,αλλά ίσως σκάσει αλλού το κακό...Μη μασάς

Ευχαριστώ συνάδελφε...

( το συναδελφε παει στο ψυχακιας)

:)

Ολική επαναφορά σε stock κατάσταση.

1. Κατεβάζεις την τελευταία Full ROM από EMUI, το HuaweiUpdateExtractor και αυτόν τον adb φάκελο.

2. Ξεζιπαρεις την ROM και ανοίγεις το UPDATE.APP με το HuaweiUpdateExtractor.

3. Κάνεις extract το SYSTEM.img και το RECOVERY.img (τα .headers τα σβήνεις μόνο τα .img θες) και τα βάζεις μέσα στον adb φάκελο.

4. Bootαρεις σε fastboot και συνδέει με το PC.

5. Ανοίγεις το cmd.exe από τον adb φάκελο και γράφεις (ή κάνεις copy-paste) τα παρακάτω:

fastboot flash recovery RECOVERY.img

fastboot flash system SYSTEM.img

6. Μετα κάνεις το installation με τα 3 κουμπιά και έχεις επανέλθει πλήρως.

Η παραπάνω διαδικασία είναι full format που σημαίνει πως θα χάθουν data, root κ.τ.λ.π.

Μπορείτε να παραλείψετε το βήμα 6 και αντί αυτού να κάνετε local update ώστε να μην χάσετε data.

Φίλε μου έχει στην αρχική σελίδα για ολική επαναφορά, εμένα νομίζω έτσι είχε ξεκολλήσει. Πέρνα και σε καθεστώς recvovery και κάνε wipe cache factory reset. Εδω που φτάσαμε δοκίμασε τα όλα.

Το μονο που βρισκω για ολικη επαναφορα σε stock κατασταση ειναι το παραπανω. Αυτο εννοεις? Τα wipe cache και factory reset να τα κανω πριν η μετα απο την παραπαπανω δοκιμασια?

Υ.Γ.: Οι ευχαριστιες μου που απαντας και ασχολεισαι με τα θεματακια μου ειναι δεδομενες :)

Tρομερά προβλήματα με την 5.11.16

Μου πετάει συνεχώς το μήνυμα "μπορείτε να αφαιρεσετε την sd με ασφάλεια" και δεν "βλεπει" τα περιεχόμενα της.

Αρκετό lag το οποίο μπορεί να οφείλεται και από το παραπάνω μήνυμα.

Κρασάρει ο Nova Launcher.

Το πρόβλημα με τα push notifications και το κλείσιμο του viber συνεχίζει να υφίσταται.

Μιας και δεν υπάρχει η 5.11.16 ολόκληρη για να την περάσω με 3 κουμπιά, κατεβάζω την αμέσως προηγούμενη.

:worry::mad:

Ε αυτό δεν είναι σοβαρό.

Υποτίθεται σε tempered glass και μαλιστα των 20€ δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η εικόνα.

https://youtu.be/f5AmPafqJtA.... Επειδή βαριεμαι να σας γράψω όχι τίποτα αλλο. :p

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

Tρομερά προβλήματα με την 5.11.16

Μου πετάει συνεχώς το μήνυμα "μπορείτε να αφαιρεσετε την sd με ασφάλεια" και δεν "βλεπει" τα περιεχόμενα της.

Αρκετό lag το οποίο μπορεί να οφείλεται και από το παραπάνω μήνυμα.

Κρασάρει ο Nova Launcher.

Το πρόβλημα με τα push notifications και το κλείσιμο του viber συνεχίζει να υφίσταται.

Μιας και δεν υπάρχει η 5.11.16 ολόκληρη για να την περάσω με 3 κουμπιά, κατεβάζω την αμέσως προηγούμενη.

:worry::mad:

Δεν έκατσε τελικά στραβά η ρομ. Τα προβλήματα τα προξένησε το rootαρισμα που έκανα αμέσως μετά. Μόλις ξεσκάλωσε ο SuperSU, πήρε τα δικαιώματα το σύστημα και λύθηκαν.

Αν κάνεις εκκαθάριση εφαρμογών τo viber κλείνει και δεν ανοίγει αυτόματα. Το πρόβλημα παραμένει. Για τα υπόλοιπα push notifications θα φανεί στις επόμενες μέρες. :wacko:

Το μονο που βρισκω για ολικη επαναφορα σε stock κατασταση ειναι το παραπανω. Αυτο εννοεις? Τα wipe cache και factory reset να τα κανω πριν η μετα απο την παραπαπανω δοκιμασια?

Υ.Γ.: Οι ευχαριστιες μου που απαντας και ασχολεισαι με τα θεματακια μου ειναι δεδομενες :)

Ναι φίλε αυτό εννοώ, πρώτα θα κάνεις αυτήν την διαδικασία και μετά τα άλλα και μακάρι να σου κάτσει η αναβάθμιση.

Παιδία καλησπέρα,

Μπορεί να μου λύσει κάποιος κάποιες απορίες?

Είμαι νέος κάτοχος του κινητού και προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα αλλά όσο και να διαβάζω δεν βγάζω άκρη.

Καταρχήν διάβασα ότι έχει κυκλοφορήσει η επισημη 5,1,1 στην Ινδία αν δεν κάνω λάθος και βρήκα ένα link απο το οποίο την κατέβασα.

Η Rom αυτή είναι λειτουργική?? Την έχει βάλει κανείς??Εχει γνωστά bugs??

Η διαδικασία για να την βάλει κάποιος ποια είναι?? Απλά την περνάμε στο κινητό και τρέχουμε το zip??Γενικά υπάρχει λόγος να πάει κάποιος στην Lolipop έχει αλλαγές ή όχι??

Παρακαλώ κάποιος τα φώτα του για να βγάλω και γω μια άκρη σιγά σιγά...

Ε αυτό δεν είναι σοβαρό.

εμενα μου ειχε συμβει αυτο γιατι στην ακρη ειχε γυρισει ελαχιστα το φιλμ που ερχεται σε επαφη με την οθονη και εμενε αναγκαστικα ο αερας χωρις να φευγει οσο και αν πιεζα. μπορεις να το φτιαξεις αν το βγαλεις και να ισιωσεις λιγο την ακρη αλλα πρεπει να ξανακαθαρισεις την οθονη απο τυχον κοκκους και να προσεχεις μην αφησεις δακτυλιες στο tempered glass γιατι μετα αντι για αερα θα βλεπεις τα δακτυλικα σου αποτυπωματα..

Edited by sakdim

Παιδία καλησπέρα,

Μπορεί να μου λύσει κάποιος κάποιες απορίες?

Είμαι νέος κάτοχος του κινητού και προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα αλλά όσο και να διαβάζω δεν βγάζω άκρη.

Καταρχήν διάβασα ότι έχει κυκλοφορήσει η επισημη 5,1,1 στην Ινδία αν δεν κάνω λάθος και βρήκα ένα link απο το οποίο την κατέβασα.

Η Rom αυτή είναι λειτουργική?? Την έχει βάλει κανείς??Εχει γνωστά bugs??

Η διαδικασία για να την βάλει κάποιος ποια είναι?? Απλά την περνάμε στο κινητό και τρέχουμε το zip??Γενικά υπάρχει λόγος να πάει κάποιος στην Lolipop έχει αλλαγές ή όχι??

Παρακαλώ κάποιος τα φώτα του για να βγάλω και γω μια άκρη σιγά σιγά...

Πες πρώτα τι μοντέλο έχεις. Οτι χρειάζεται έχει στην πρωτη σελίδα και όλες επίσημες Ρομ. Δεν χρειάζεται να ψαχνεις αλλού.

Using Tapatalk

εμενα μου ειχε συμβει αυτο γιατι στην ακρη ειχε γυρισει ελαχιστα το φιλμ που ερχεται σε επαφη με την οθονη και εμενε αναγκαστικα ο αερας χωρις να φευγει οσο και αν πιεζα. μπορεις να το φτιαξεις αν το βγαλεις και να ισιωσεις λιγο την ακρη αλλα πρεπει να ξανακαθαρισεις την οθονη απο τυχον κοκκους και να προσεχεις μην αφησεις δακτυλιες στο tempered glass γιατι μετα αντι για αερα θα βλεπεις τα δακτυλικα σου αποτυπωματα..

Αυτό που λες πρεπει να το έκανα 5-6 φορές.

Ματαια ομως...

Και δεν ξερω καποιο αλλο site που να την πουλάει