komatoza Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 από κίνα σκέφτομαι να το πάρω.απλά είδα ότι το καπάκι δν ανοίγει εύκολα κ απο το youtube όσα είδα θέλουν εξάρτηματα να το ανοίξουν δν ανοίγει με τα χέρια κ δν θέλω να πάρω το ρίσκο.γνωρίζεις κάποιο σέρβις μήπως για αυτό το κινητό στην ελλάδα?κ εσένα μετά απο 1 χρόνο αν αντεχε 30 ώρες πχ στην αρχή αντέχει ακόμα 30 ώρες δν είχε καθόλου φθορά η μπαταρία?μιας και το έχεις ένα χρόνο αν σου βγάλει πρόβλημα τι θα κάνεις από σέρβις? ευχαριστώ για το χρόνο σου.επίσης αν έχεις κάποιο λινκ στο youtube για εύκολη αλλάγη μπαταρίας(με τα χέρια ή με εύκολα σύνεργα στο να τα βρω να τα αγοράσω) θα ήταν χρήσιμο Βρε φίλε ακόμα δεν το πήρες το κινητό και κοιτάς πώς να του αλλάξεις την μπαταρία. Ναι μετα από εναν χρόνο στα ίδια επίπεδα είναι. Για το καπάκι θες πιστολάκι της γυναίκας σου και μια μικρή βεντούζα. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lker Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα έκανα το πέρασμα από iphone σε android και πήρα μεταχειρισμένο ένα honor 6 H60-L02 με αριθμό έκδοσης Honor 6 H60-l02v100r001chnc00b307 και θα ήθελα ρωτήσω ορισμένα πράγματα γιατί έχω χαθεί εντελώς. Μου βγάζει ένα update και δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω και συγκεκριμένα αυτό : H60-L02 B307-B316. Αν το κάνω υπάρχει περίπτωση το κινητό να γυρίσει σε πλήρη κινέζικα (το ρωτάω διότι μέσα ήδη βλέπω κινέζικα σε ορισμένα σημεία τα οποία και δεν ξέρω πώς να αφαιρέσω) ? Και γενικά ... αν δεν υφίσταται θέμα με τα κινέζικα λειτουργούν όλα οκ ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα ? Επίσης παρατηρώ ότι το τηλέφωνο δεν έχει playstore. Λογικά δεν θα έπρεπε να είχε ? Μπορώ να το περάσω εγώ με κάποιο τρόπο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και το χρόνο σας! Φιλικά Λευτέρης Υ.Γ.: Οποιαδήποτε πληροφορία γενικά για το πώς πρέπει να το ξεκινήσω το άθλημα android δεκτή μιας και είμαι παντελώς άσχετος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Για το play store και συγχρονισμό επαφών / ημερολογίου στη πρώτη σελίδα του θέματος κατέβασε τα .apk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lker Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Για το play store και συγχρονισμό επαφών / ημερολογίου στη πρώτη σελίδα του θέματος κατέβασε τα .apk Ευχαριστώ φίλε μου! Βλέπω έχει τεράστιο πλούτο πληροφορίας αυτή η πρώτη σελίδα ... θα ξεκινήσω τη μελέτη :) Αν κάποιος φίλος που γνωρίζει μπορεί να μου εξηγήσει λίγο και τι παιζει με τις αναβαθμίσεις και τα κινέζικα θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα στην παρεα. Ειχα και γω τεραστιο προβλημα με τις ειδοποιησεις. Βρηκα τελικα μια πατεντα που λειτουργει κανονικα και μου τις βγαζει! Δεν εχω root/custom rom Κλπ. Εχω το H60 - L02, εκδοση B317 Κανουμε ρεσταρτ το κινητο και μετα παμε: Settings --> Notification Manager Παταμε restrict all. Στην συνεχεια διαλεγουμε ποιες εφαρμογες θελουμε να μας στελνουν ειδοποιησεις, και τσεκαρουμε το "notify", ΟΧΙ το allow. Settings --> Protected Apps. Τσεκαρουμε ολες τις επιθυμητες εφαρμογες που επιθυμουμε να παραμενουν ανοιχτες (viber κλπ). Settings --> Startup Manager. Και εδω το ιδιο με παραπανω. Allow μονο στις επιθυμητες εφαρμογες. Με τον τροπο αυτο, μου ερχονται κανονικα ειδοποιησεις. Προσοχη. Οταν σας ερθει το 1ο μηνυμα viber/whatsapp/instagram κλπ, θα σας ρωτησει το κινητο να επιλεξετε allow ή notify. Μην πατατε τιποτε και αφηστε το μηνυμα να υπαρχει ετσι. Υποψην, πως εαν κανετε ρεσταρτ το κινητο, θα πρεπει να τα ξανακανετε ολα αυτα απ την αρχη. Προσωπικα κανω ρεσταρτ 1 φορα την εβδομαδα ετσι για το καλο, οποτε δεν με πειραζει να τρωω και 5 λεπτα για να δουλευουν ολα ρολοι. Ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου! Βλέπω έχει τεράστιο πλούτο πληροφορίας αυτή η πρώτη σελίδα ... θα ξεκινήσω τη μελέτη :) Αν κάποιος φίλος που γνωρίζει μπορεί να μου εξηγήσει λίγο και τι παιζει με τις αναβαθμίσεις και τα κινέζικα θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα. Ευχαριστώ και πάλι! Πρώτα απ όλα καλορίζικο. Η ρομ που σου βγάζει για αναβάθμιση είναι η προτελευταία σταθερή και είναι κορυφαία σε όλα της. Λογικά μόλις αναβαθμίσεις στην 316,θα σου βγάλει στο καπάκι για την 317.που είναι και η πιο πρόσφατη σταθερή ρομ.. Όσο για τις κινεζικες εφαρμογές μπορείς πανεύκολα να τις απεγκαταστησεις, κρατώντας την κάθε εφαρμογή με το δάχτυλο και σερνοντας προς τα πάνω θα σου βγάλει ένα εικονίδιο για κατάργηση. Επίσης από την εφαρμογή App center της huawei που είναι κορυφαία μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις,ακόμα και το play store. Φιλικά Θανάσης. Edited November 2, 2015 by studiosakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lker Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πρώτα απ όλα καλορίζικο. Η ρομ που σου βγάζει για αναβάθμιση είναι η προτελευταία σταθερή και είναι κορυφαία σε όλα της. Λογικά μόλις αναβαθμίσεις στην 316,θα σου βγάλει στο καπάκι για την 317.που είναι και η πιο πρόσφατη σταθερή ρομ.. Όσο για τις κινεζικες εφαρμογές μπορείς πανεύκολα να τις απεγκαταστησεις, κρατώντας την κάθε εφαρμογή με το δάχτυλο και σερνοντας προς τα πάνω θα σου βγάλει ένα εικονίδιο για κατάργηση. Επίσης από την εφαρμογή App center της huawei που είναι κορυφαία μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις,ακόμα και το play store. Φιλικά Θανάσης. Θανάση σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Εκτός των εφαρμογών που μπορούμε να απεγκαταστήσουμε όπως μου περιγράφεις ... Στα σημεία που εμφανίζονται κινέζικοι χαρακτήρες εκτός του root υπάρχει κάποια λύση για να τα ξεφορτωθούμε ? Πχ στην κλειδωμένη οθόνη ... στον dialer κλπ ... σε σημεία δηλαδή του λειτουργικού του απ ότι καταλαβαίνω. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορούμε να του περάσω ευρωπαϊκή rom ... ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι αξίζει να το ψάξω θεωρείτε ? Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Θανάση σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Εκτός των εφαρμογών που μπορούμε να απεγκαταστήσουμε όπως μου περιγράφεις ... Στα σημεία που εμφανίζονται κινέζικοι χαρακτήρες εκτός του root υπάρχει κάποια λύση για να τα ξεφορτωθούμε ? Πχ στην κλειδωμένη οθόνη ... στον dialer κλπ ... σε σημεία δηλαδή του λειτουργικού του απ ότι καταλαβαίνω. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορούμε να του περάσω ευρωπαϊκή rom ... ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι αξίζει να το ψάξω θεωρείτε ? Φιλικά Λευτέρης Αν περασεις την Β316 θα φυγουν τα κινεζικα απο dialer και κλειδωμενη οθονη. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, από developer σε developer μέσω ota πρέπει να κάνουμε unroot πριν προχωρήσουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio_p Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Για τα κινέζικα βρε παιδιά είτε διαγράφεται τις κινεζικες εφαρμογές είτε τις παγωνεται αν δεν είστε σίγουροι ποιες πρέπει να κρατήσετε, απλά να γίνεται root, με το multitool εύκολα πραγματοποιειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Στην dev 5.11.1 έχουμε νέα εφαρμογή πυξίδας μαζί με αλφάδι 360°. όλο και κάτι βάζουν σε κάθε νέα έκδοση... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Που είναι αυτή? Δεν την βλέπω Οκ την βρήκα Edited November 3, 2015 by komatoza Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Γίνεται ροuτ και σε developer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εννοείται...... Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγώ πάντως 3 μέρες τώρα με την 5.11.1 μπορώ να πω πως το κινητό πετάει...και από θέμα μπαταρίας.:) Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παρακαλώ βΟΗΘΕΙΑ! Είμαι στην 5.11.1 και δεν μπορώ να δω το κινητό μου ως σκληρό δίσκο, δηλ. όταν συνδέω το καλώδιο δεν εμφανίζει το menu στις ειδοποιήσεις και δεν φαίνεται στο pc! Τι πρέπει να κάνω? Γιατί στην επιλογή για προγραμματ. η εντολή περιμένετε το εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω? Δείχνει σαν να μην υπάρχει? Τι πρέπει να κάνω SOS! Υ.Γ. Το Honor 7 το ευρωπαικό δεν έχει καμία σχέση με το κινέζικο....και το ανάποδο! Ευχαριστώ για την παραπάνω απάντηση komatoza και σε περιμένουμε στο 7/αρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγώ πάντως 3 μέρες τώρα με την 5.11.1 μπορώ να πω πως το κινητό πετάει...και από θέμα μπαταρίας.:) Νίκος Όντως,φοβερή διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μήπως έχει κάπου επιλογή για κλείδωμα /ξεκλείδωμα με διπλό χτύπημα της οθόνης κύριοι;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παρακαλώ βΟΗΘΕΙΑ! Είμαι στην 5.11.1 και δεν μπορώ να δω το κινητό μου ως σκληρό δίσκο, δηλ. όταν συνδέω το καλώδιο δεν εμφανίζει το menu στις ειδοποιήσεις και δεν φαίνεται στο pc! Τι πρέπει να κάνω? Γιατί στην επιλογή για προγραμματ. η εντολή περιμένετε το εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω? Δείχνει σαν να μην υπάρχει? Τι πρέπει να κάνω SOS! Υ.Γ. Το Honor 7 το ευρωπαικό δεν έχει καμία σχέση με το κινέζικο....και το ανάποδο! Ευχαριστώ για την παραπάνω απάντηση komatoza και σε περιμένουμε στο 7/αρι! Δοκίμασε επανεκκίνηση η άλλη θήρα USB ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε επανεκκίνηση η άλλη θήρα USB Το σκέφτομαι σοβαρά το 7 αλλά από την άλλη λέω να περιμένω λίγο ακόμα Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μήπως έχει κάπου επιλογή για κλείδωμα /ξεκλείδωμα με διπλό χτύπημα της οθόνης κύριοι;;; Όχι δεν έχει Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSITKOSTAS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση και δεν μπορώ. Μπορεί να βοηθήσετε; Στην έκδοση γράφει Η60-L04V100R001C00B114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση και δεν μπορώ. Μπορεί να βοηθήσετε; Στην έκδοση γράφει Η60-L04V100R001C00B114 Τι αναβάθμιση προσπαθείς να περάσεις? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Αν ήμουν Huawei θα έστηνα άγαλμα τον Romano έξω από τα γραφεία μου! Η εταιρία του οφείλει πολλά στην διάδοση του κινητού στην Ελλάδα! Χάρη στην αρχική και συνεχόμενη αφιλοκερδή υποστήριξη του κινητού (καλές οι δυνατότητες, καλύτερη η υποστήριξη και δη κινέζικου), αφού αυτό διαδόθηκε πολύ γρήγορα....στην χώρα μας! Και τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω καθόλου, ούτε διαφήμιση θέλω να του κάνω αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ μετά από ένα χρόνο λειτουργίας-υποστήριξης-συμβουλών κ.λ.π. του HONOR 6 θα πρέπει να του το πούμε όλοι μας εδώ και δημόσια! Μετά ασφαλώς μπήκαν κι άλλα τζιμάνια..... αλλά κατόπιν εορτής! Edited November 4, 2015 by inactiveaccount30112015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSITKOSTAS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τι αναβάθμιση προσπαθείς να περάσεις? Το lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Εσύ έχεις το ευρωπαϊκό μοντέλο φίλε. Δέν ξέρω αν έχει βγεί για το δικο σου. Εμείς πού έχουμε το κινεζικό έχου την lollipop. Τώρα αν δεν κάνω λάθος η Ρομ που φοράς είναι απο τις πρώτες οπότε ότι αναβάθμιση και να θες να κάνεις πρεπει να γίνει σταδιακά. Ειτε μέσω ΟΤΑ είτε local. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts